تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826710797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك مسئول وزارت نيرو اعلام كرد:اختصاص 100 ميليارد تومان اعتبار براي كاهش يك درصدي تلفات شبكه برق


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: يك مسئول وزارت نيرو اعلام كرد:اختصاص 100 ميليارد تومان اعتبار براي كاهش يك درصدي تلفات شبكه برق
مديرعامل سازمان توسعه برق ايران از اختصاص 100 ميليارد تومان اعتبار براي كاهش يك درصد از تلفات شبكه برق كشور در سال جاري خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهزاد امروز در يك نشست خبري با اشاره به تلفات شبكه برق كشور گفت: هم اكنون تلفات شبكه انتقال و توزيع در حدود 18 درصد است كه 4 درصد آن مربوط به انشعابهاي برق غيرمجاز و 14 درصد مربوط به تلفات واعي در سيستم توزيع است كه با توجه به مصوبات دولت، ظرف 2 سال بايد انشعابهاي غيرمجاز برق را جمع آوري كنيم.

مديرعامل سازمان توسعه برق ايران افزود: بر اين اساس، براي كاهش تلفات شبكه برق كشور با استانداردهاي جهاني، طرح ملي كاهش تلفات شبكه برق كشور تهيه شده كه دولت و مجلس آنرا مصوب كرده اند تا بتوانيم با كمك بخش خصوصي اين كار را با موفقيت به سرانجام رسانيم.

وي تصريح كرد: براي امسال نيز 100 ميليارد تومان پيش بيني شده تا بتوان يك درصد از تلفات شبكه برق كشور را كاهش داد.

بهزاد با اشاره به ضرورت همكاريهاي لازم دولت و مجلس براي تامين منابع مالي صنعت برق كشور، گفت: براساس استاندارد جهاني، ضريب ذخيره شبكه برق كشورهاي دنيا 15 تا 25 درصد است كه متاسفانه اين رقم در ايران صفر است و ايران هيچ ذخيره اي در شبكه برق خود ندارد. با رشد 7 درصدي در ظرفيت سازي نيروگاه ها، بايد تا سال پاياني سند چشم انداز ظرفيت شبكه برق كشور به 159 هزار مگاوات برسد كه اين عدد بالايي است.

وي ادامه داد: از سوي ديگر، در آن زمان نيز ذخيره شبكه صفر است كه بر اين اساس پيشنهاد شده كه وزارت نيرو به جاي پوشش رشد 7 درصدي مصرف با ظرفيت سازي نيروگاهي اين كار را از طريق صرفه جويي مردم و لامپهاي كم مصرف انجام دهد و سالانه يك درصد ذخيره را براي شبكه برق كشور فراهم سازد، به اين ترتيب سال تا افق چشم انداز 20 ساله ضريب ذخيره به 17 درصد در ايران مي رسد.

به گفته بهزاد، سالانه 5 ميليارد يورو بايد در شبكه برق كشور سرمايه گذاري شود تا ذخيره مناسبي براي كشور فراهم شود.

اين مقام مسئول در وزارت نيرو تصريح كرد: از نظر سرمايه گذاري خارجي 20 هزار مگاوات نيروگاه BOT و BOO جديد در دست اقدام است، كه بر اين اساس نيروگاه هاي خصوصي خرمشهر، علي آباد و پره سر نيز به شدت فعال است.

وي در خصوص حضور سرمايه گذاران خارجي در نيروگاه هاي كشور گفت: براي ساخت يك نيروگاه در شيراز با اماراتي ها وارد مذاكره شده ايم كه به صورت يكسان( 50-50) يك نيروگاه BOT در اين شهر ساخته شود، موضوع اعتبارات بانكي اين پروژه تقريبا حل شده و مبلغ مشخص شده براي پرداخت از سوي طرف اماراتي از سوي بانك اسلامي دوبي تامين مي شود، ايران نيز از يكي از بانكها تائيديه پرداخت تسهيلات را اخذ كرده است.

مديرعامل سازمان توسعه برق ايران ادامه داد: مبلغ مورد نياز براي اجراي اين پروژه 300 ميليون يورو است كه به صورت 50 درصد از سوي هر يك از طرفين تامين مي شود.

بهزاد گفت: شركتي از عربستان نيز براي سرمايه گذاري در نيروگاه هريس استان آذربايجان شرقي مشغول مذاكره است و اعلام آمادگي كرده كه در حال طي مراحل است. با مالزيايي ها نيز براي حضور در چند پروژه نيروگاهي در حال مذاكره هستيم.

وي از به كارگيري مشاوران بين المللي براي احداث خط انتقال دريايي ميان ايران و امارات خبرداد و گفت: در صورت توجيه طرح و اجراي آن اين خط توانايي تبادل 1000 مگاوات انرژي را دارد.

بهزاد گفت: با طرف تركيه اي نيز براي احداث يك نيروگاه 6 هزارمگاواتي در حال مذاكره هستيم كه مبلغ سرمايه گذاري آن 500 ميليون يورو است.

بهزاد با اشاره به بهره برداري از 6 واحد نيروگاهي به ظرفيت 955 مگاوات در سال جاري توسط سازمان توسعه برق ايران گفت: واحد 2 و3 نيروگاه سبلان اردبيل، واحد 5 فردوسي مشهد، بخش گاز نيروگاه جهرم، 2 واحد بخش بخار سيكل تركيبي كرمان و واحد 3 نيروگاه عسلويه از جمله واحدهاي نيروگاهي هستند كه از ابتداي سال جاري تاكنون به بهره برداري رسيده اند كه از اين تعداد، 5 واحد تا قبل از پيك مصرف وارد مدار شده اند.

رئيس سازمان توسعه برق ايران افزود: در سال گذشته نيز 25 واحد نيروگاهي به ظرفيت 3 هزار و 211 مگاوات به بهره برداري رسيد؛ اين درحالي است كه در سال 85 و 84 نيز به ترتيب 19 واحد به ظرفيت 3هزار و 234 مگاوات و 12 واحد به ظرفيت 2 هزار و 80 مگاوات به مدار بهره برداري وارد شده است.

وي اظهار داشت: از هفته دولت سال 86 تا هفته دولت سال جاري نيز 20 واحد نيروگاهي به ظرفيت 2هزار و 580 مگاوات به شبكه برق سراسري سنكرون شده و به اين ترتيب ظرفيت نصب شده شبكه نيروگاهي كشور تا اين لحظه به 50 هزار و 472 مگاوات رسيده است.

به گفته بهزاد، در دولت نهم 62 واحد نيروگاهي حرارتي جمعا به ظرفيت 9 هزار و 481 مگاوات به بهره برداري رسيده است.

وي خاطرنشان كرد: در سالهاي 58 تا 73 رشد ظرفيت نصب شده نيروگاهي به طور متوسط سالانه 9/6 درصد رشد داشته كه اين رقم در فاصله سالهاي 74 تا 78 به ¾ درصد و در فاصله سالهاي 79 تا 83 به 2/8 درصد رسيده است. همچنين در فاصله سالهاي 84 تا 87 نيز رشد ظرفيت نصب شده نيروگاهي كشور 11 درصد بوده است.

بهزاد در خصوص حضور سرمايه گذاران خصوصي در بخش نيروگاهي كشور گفت: 29 نيروگاه به ظرفيت 17 هزار و 589 مگاوات در بخش BOO و 3 هزار و 453 مگاوات در بخش BOT توسط بخش غيردولتي در دست اجرا است.

وي در خصوص ظرفيت مخازن سوخت نيروگاه ها گفت: ظرفيت مخازن سوخت نيروگاهي در اواخر سال گذشته 3 ميليون مترمكعب بوده كه در نيمه اول امسال 400 هزار مترمكعب، در نيمه دوم 800 هزار مترمكعب و در سال آتي 1 ميليون مترمكعب توسط سازمان توسعه برق ايران به اين ظرفيت اضافه شده و مي شود. ضمن اينكه در سال 89 نيز يك ميليون مترمكعب ديگر به اين ظرفيت افزوده خواهد شد كه در مجموع مي توان گفت كه ظرف سه سال آتي، ظرفيت مخازن سوخت نيروگاه ها دو برابر مي شود.

بهزاد ادامه داد: اين ميزان براي مصرف متوسط 45 روزه نيروگاه هاي كشور است.

مديرعامل سازمان توسعه برق ايران با اشاره به اهميت نيروگاه هاي سيكل تركيبي در افزايش راندمان نيروگاه هاي كشور گفت: هم اكنون 22 واحد نيروگاهي سيكل تركيبي در كشور وجود دارد كه 7 واحد آن به ظرفيت 3هزار و 500 مگاوات وارد مدار شده كه شامل واحد نكاء يزد، 3 واحد كازرون و 2 واحد كرمان است كه در پايداري شبكه نقش موثري را ايفا مي كنند.

وي ادامه داد: نيروگاه هاي سيكل تركيبي، راندمان را از 34 درصد به 51 درصد افزايش مي دهند، در اين راستا ساير واحدهاي برنامه ريزي شده براي سيكل تركيبي نيز يكي پس از ديگري وارد مدار مي شود.

اين مقام مسئول در وزارت نيرو گفت: ايران به لحاظ ظرفيت توليد برق در جهان رتبه 17 را در دنيا و يك را در خاورميانه به خود اختصاص داده ضمن اينكه به لحاظ متوسط رشد سالانه ظرفيت توليد برق، رتبه سوم جهان را دارد.

به گفته بهزاد، براساس آمار بانك جهاني رشد ظرفيت سازي نيروگاه ها در دنيا 1/3 درصد است كه اين رقم در ايران به 67/7 درصد يعني دو برابر ميانگين جهاني مي رسد. همچنين سرانه توليد برق در جهان 598 وات بر نفر است كه اين رقم در ايران 588 وات بر نفر است . در اين ميان نروژ با 5 هزار و 741 وات بر نفر رتبه اول و اندونزي با 104 وات بر نفر رتبه آخر را در سرانه توليد برق در دنيا دارد.

مديرعامل سازمان توسعه برق ايران در خصوص نيروگاه هاي آماده افتتاح توسط سازمان توسعه برق ايران خاطرنشان كرد: بخش بخار نيروگاه سيكل تركيبي كازرون با 480 مگاوات و اعتبار 5 هزار ميليارد ريال، بخش گاز نيروگاه سيكل تركيبي شيروان با ظرفيت 954 مگاوات و اعتبار 4 هزار ميليارد ريال براي هفته دولت آماده افتتاح هستند.

وي ادامه داد: در دولت نهم 62 واحد به ظرفيت 9 هزار و 481 مگاوات نيروگاه حرارتي به بهره برداري رسيده است، اين رقم در دولت هشتم 44 واحد به ظرفيت 6 هزار و 600 مگاوات بوده است. همچنين در دولت نهم عمليات اجرايي 84 واحد به ظرفيت 13 هزار و 465 مگاوات طرح نيروگاهي شروع شده كه اين رقم در دولت هشتم 60 واحد به ظرفيت 9 هزار و 295 مگاوات بوده است.

بهزاد در خصوص بدهي سازمان توسعه برق ايران به پيمانكاران گفت: هم اكنون سازمان توسعه برق ايران 100 ميليارد تومان بدهي به پيمانكاران دارد كه البته در ارديبهشت ماه نيز وزارت نيرو 1000 ميليارد تومان از بانك مركزي دريافت كرده كه مربوط به سال قبل است و از اين رقم 60 درصد سهم سازمان توسعه برق ايران است.

وي خاطرنشان كرد: اميدواريم كه به كمك منابع مالي بند ج تبصره 11 قانون بودجه و دريافت مطالبات سه ماهه چهارم سال گذشته كه رقمي در حدود 320 ميليارد تومان است بتوانيم بخش اعظمي از بدهي خود به پيمانكاران را بپردازيم.
 شنبه 2 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن