تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826100106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عوارض کاشت ناخن


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: http://i36.tinypic.com/9u9khv.jpg
استفاده از روش‌هاي زيبايي ناخن روز به روز رايج‌تر مي‌شوند، اما آيا استفاده‌كنندگان از خطرات اين روش‌ها هم باخبرند؟



فصل سرما، رفته رفته تمام مي‌شود و دستكش‌ها به كمدها بر مي‌گردند. رونق جشن‌ها و ميهماني‌ها هم بيشتر مي‌شود و خانم‌ها با استفاده از روشهاي مختلف كه روز به روز به تعداد آنها افزوده مي‌شود، درصدد زيباتر كردن ظاهر دست‌هايشان برمي‌آيند، غافل از اينكه اين زيبايي گاهي به قيمت از بين رفتن سلامت ناخن‌ها تمام شده و در برخي موارد اختلالات جبران ناپذيري را به وجود مي‌آورد.

اين روزها در تمام بروشورهاي تبليغاتي آرايشگاه‌ها بخشي به كاشت ناخن اختصاص دارد كه هزينه آن، بسته به محل جغرافيايي سالن‌هاي آرايش هزينه‌اي حدود 70 هزارتومان در قسمت‌هاي شمالي تا 30 هزار تومان در بخش‌هاي مركزي شهر است.

اين هزينه تنها صرف يك دوره كاشت ناخن شده و هر دو هفته يك بار به تناسب بلند شدن ناخن‌ها لازم است كه ترميم انجام شود. ترميم اين ناخن‌ها هم رنج قيمتي از 15 هزار تا25 هزار تومان بسته به ميزان رشد ناخن‌ها دارد.

علاوه بر پرهزينه بودن، كاشت ناخن در زماني حدود 2 ساعت انجام مي‌شود. براي اين منظور سطح ناخن به وسيله سوهان‌هاي برقي تا جايي كه تنها لايه بسيار نازكي از ناخن باقي بماند تراشيده مي‌شود تا وقتي از ژل يا پودرهاي مخصوص براي فرم دادن به ناخن استفاده مي‌كنند، ظاهري برجسته نداشته باشد.


ناخن‌هاي كاشته شده در مواردي كه قابل تشخيص از ناخن طبيعي نيستند و به اصطلاح عامه «خوب كاشته شده‌اند»، خطرناك‌ترند و در صورت شكستن ناگهاني، آسيب جدي‌تري را براي فرد به دنبال دارند، چرا كه مواد مصنوعي مورد استفاده براي كاشت ناخن بر روي لايه‌اي متشكل از يك رديف سلول، چنان محكم چسبيده‌اند كه اگر در اثر ضربه يا كشيدگي ناگهاني بشكنند يا كنده شوند بافت زيرناخن شامل پوست، گوشت و عروق نيز همراه با آنها جدا مي‌شود و آسيبي جدي را به وجود مي‌آورد.

در اين ميان ناخن‌هاي مصنوعي به صورت‌هاي مختلفي از جمله پلاستيكي و كاغذي وجود دارند كه بنا بر موقعيت‌هاي مناسبتي با چسب‌هاي گوناگون از چسب قطره‌اي گرفته تا چسب آهن بر روي ناخن چسبانده مي‌شوند.

اما تزئين ناخن‌ها نيز داستان خودش را دارد و بسيار متنوع و پيچيده است از كاشت ناخن، فرنچ و مانيكور پتيكور و پانچ ناخن گرفته تا لاك و استمپ ناخن. اما پانچ ناخن دست و پا نيز روش جديدي است كه امسال مورد توجه قرار گرفته است بدين صورت كه پس از سوراخ كردن ناخن، آويزي را بر روي آنها مي‌گذارند كه بسته به سليقه افراد از يك نگين كوچك تا آويزهايي به شكل قلب، ستاره و... با زنجيرهاي نازك به ناخن متصل مي‌شوند.

اما آيا همه آنهايي كه از اين وسايل استفاده مي‌كنند، از خطرات آن باخبرند؟ خانمها بيشتر از آقايان به ظاهر و زيبايي ناخن‌هاي خود اهميت مي‌دهند و پول و زمان زيادي را صرف نگهداري و زيبا نمودن ناخن‌هايشان مي‌كنندو در بسياري از موارد، ناخن‌ها نشان دهنده عادات شخصي و بهداشتي افرادند.

دكتر كامران بليغي، متخصص پوست و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران مي‌گويد: «استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي و كاشت ناخن، عوارضي همچون عفونتهاي معمولي و قارچي، درماتيت (اگزماي تماسي) تغيير شكل صفحه ناخن، شكنندگي و حتي از بين رفتن صفحه اصلي ناخن را به دنبال خواهد داشت.

همچنين، كاشت ناخن‌هاي مصنوعي باعث تغيير رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و كنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (ا ُنيكوليز) مي‌شود.»دكتر نيلفروش زاده، متخصص پوست و مو نيز معتقد است: «استفاده طولاني مدت از ناخن‌هاي كاشته شده از آماده مصرف گرفته تا ناخن‌هاي كاشته شده براي استفاده طولاني مدت مي‌تواند باعث واكنش‌هاي دردناك و شديد شامل عفونت پوست اطراف ناخن‌ها و شل شدن ناخن‌ها شود.

خانم‌هايي كه از ناخن‌هاي مصنوعي و كاشته شده استفاده مي‌كنند براي زمان طولاني ممكن است مشاهده كنند كه ناخن‌هاي طبيعي آنها نازك‌تر و مات‌تر شده است و در مواردي منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن مي‌شوند.»او پيشنهاد مي‌كند كه اگر اصراري براي استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي وجود دارد، اين ناخن‌ها هر 3 ماه يك بار برداشته شوند و اجازه داده شود تا ناخن‌هاي طبيعي استراحت كنند.

چسب‌هايي براي آهن
افزايش طول ناخن‌ها ممكن است به وسيله ناخن‌هاي پلاستيكي كه كل ناخن يا انتهاي ناخن را مي‌پوشاند انجام شود. اين ناخن‌هاي مصنوعي با چسب‌هايي چسبانده مي‌شوند كه حاوي methacrylate هستند كه ماده‌اي حساسيت‌زا است و ممكن است باعث شكاف و ترك ناخن شوند.

دكتر بليغي معتقد است: «پوشاندن ناخن‌ها به وسيله چسب به دليل وجود آكريلات در تركيبات آنها از لحاظ طبي و پزشكي عوارضي نظير پوسته‌ريزي، تغيير بافت ناخن و عفونت‌هاي قارچي به خصوص كانديدا را به وجود مي‌آورد و به جز در افرادي كه بافت ناخن در آنها به دليل ژنتيكي يا بيماري از بين رفته است ، توصيه نمي‌شود.»

براساس گزارشهاي موجود، چسب‌هايي كه براي چسباندن ناخن‌هاي مصنوعي به كار مي‌روند به دليل آزاد كردن سم سيانيد و بخار ناشي از آن مي‌تواند باعث مسموميت و حتي فوت افراد آرايشگر شود.

دست‌ها بالا
دكتر كتايون صائقى، متخصص پوست و مو در خصوص دارا بودن ناخن‌هاى سالم و جذاب مى‌گويد: «شايد مهمترين نكته در خصوص سلامت ناخن زنان خانه‌دار، استفاده نكردن آنها از دستكش حين انجام كارهاى خانه و شست‌وشو باشد.

چون مواد شوينده قوى و كار با اجسام سخت، به راحتى لايه محافظ ناخن را از بين مى‌برند و موجب ترك خوردن آن مى‌شوند، پس بهترست در همه حال، حتى زمان جارو كردن، از يك دستكش محافظ استفاده شود.»

وى ادامه مى‌دهد: سعى كنيد حتماً بعد از كار با مواد كثيف، ناخنهايتان را با برس ويژه تميز كنيد. در ضمن براى جلوگيرى از شكننده شدن ناخن در زمان سوهان كشيدن، هيچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نكشيد. اين متخصص پوست و مو مى‌افزايد: به كودكان خود ياد بدهيد نبايد از ناخن استفاده ابزارى كرد؛ مثلاً خارج كردن منگنه از درون كاغذ صحيح نيست. چون به شدت به بافت ناخن صدمه مى‌زند.»

دكتر صائقي، رعايت رژيم غذايى صحيح را جهت تقويت ناخن‌ها مى‌داند و مي‌گويد: «غذاهاى سرشار از سولفور و سيليكون مثل گل كلم و ماهي، موجب حفظ طراوت ناخن مى‌شود (خصوصاً افرادى كه با ناخن‌هاى خود، بيشتر كار مى‌كنند مثل نوازندگان موسيقى بايد بيشتر از اين رژيم استفاده كنند.) همچنين آب هويج تازه به علت غنى بودن از كلسيم و فسفر سبب استحكام ناخن‌ها مى‌شود، نوشيدن آب ، مايعات و استفاده روزانه از ‌5/2 ميلى‌گرم بيوتين (در تخم مرغ و جگر به وفور يافت مى‌شود) نيز مى‌تواند در شادابي، نرمى و سلامت ناخن مفيد واقع شود.»

استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي و کاشت ناخن، عوارضي همچون عفونت‌هاي معمولي و قارچي، درماتيت (اگزماي تماسي) تغيير شکل صفحه ناخن، شکنندگي و حتي از بين رفتن صفحه اصلي ناخن را به دنبال خواهد داشت.

همچنين، کاشت ناخن‌هاي مصنوعي باعث تغيير رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر ( انيکولايزس) مي‌شود.

در صورتي که عمل کاشت ناخن به طور بهداشتي و مناسب انجام نشود، عفونت‌هاي قارچي را در افراد افزايش مي‌دهد و همچنين به دليل اين که پوست کناره ناخن در بعضي از مواقع دچار خونريزي مي‌شود و ابزار کار را آلوده مي‌کند، در صورت عدم رعايت بهداشت، احتمال انتقال بيماري‌هاي ويروسي همچون ايدز و هپاتيت را افزايش مي‌دهد.

از سوي ديگر استفاده طولاني مدت از ناخن‌هاي مصنوعي باعث تغيير فرم و تغيير حالت ناخن مي‌شود که در مواردي منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن مي‌شود.

همچنين خانم‌هايي که از ناخن‌هاي مصنوعي يا کاشته شده براي مدت طولاني استفاده مي‌کنند ممکن است متوجه شده باشند که ناخن‌هاي واقعي آنها نازک و کدر شده. متخصصين پوست به اين افراد که بطور مرتب از ناخن مصنوعي استفاده مي‌کنند توصيه مي‌کنند که هر سه ماه، آنها را کنده و اجازه بدهند ناخن‌هايشان استراحت کنند.

ناخن‌هاي مصنوعي به خودي خود باعث عوارض نمي‌شود بلکه چسب آن باعث نرسيدن هوا به ناخن‌ها مي‌شود و به مرور زمان ناخن‌ها از حالت طبيعي خود خارج و خشک مي‌شوند و حتي رنگ آنها به صورت نارنجي کمرنگ در مي‌آيد. چسب‌هايي که براي استحکام ناخن‌هاي مصنوعي به کار مي‌روند بعد از مدت‌ها باعث عوارضي براي مصرف‌کنندگان مي‌شود که از اين عوارض مي‌توان به خالي شدن ناخن‌هاي طبيعي، سوراخ شدن، چروکيده و شکننده و بد رنگ شدن آنها اشاره کرد که امکان باقي ماندن آن تا آخر عمر روي ناخن فرد وجود دارد.. البته بايد گفت اين عوارض در افراد به صورت متفاوت بروز مي‌کند. بهترين روش براي جدا کردن ناخن‌هاي مصنوعي، استفاده از آب ولرم است که در اين حالت ناخن‌ها خود به خود جدا مي‌شوند؛ زنان مي‌توانند براي بهبودي عوارض چسب ناخن، از کرم‌هاي مرطوب کننده مانند «اوسرين» استفاده کنند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 318]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن