تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827985377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سوال هاي آقايان درباره تستوسترون


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: جاناتان سويفت، ‌نويسنده مشهور داستان‌هاي گاليور مي‌گفت: «هر مردي ميل دارد عمر طولاني داشته باشد، اما هيچ مردي نمي‌خواهد پير شود.» داشتن سبک زندگي سالم به داشتن عمري طولاني و کندشدن فرآيند پيري کمک مي‌کند اما اين کار نيازمند تلاش و انضباط است، به خصوص در مرداني که در ابتداي زندگي مسير اشتباه را رفته‌اند....
[color=black]
[size=small] تعجبي ندارد که چنين مرداني به دنبال ميان‌برهاي پزشکي باشند تا جواني را به آنها بازگرداند. يکي از وسوسه‌برانگيزترين اين ميان‌برها، استفاده از تستوسترون است.

تستوسترون قوي‌ترين آندروژن- گروهي از هورمون‌هاي استروييدي که نامشان از کلمه يوناني به معناي «مرد- ساز» گرفته شده- در بدن است. اين نام کاملا متناسب است، زيرا آندروژن‌ها مسوول حجيم شدن عضلات، ‌استحکام استخوان‌ها، کلفت‌شدن صدا و الگوي رشد مويي مي‌شوند که مشخصه مردان است. اين هورمون‌ باعث تشديد توليد سلول‌هاي قرمز خون نيز مي‌شود. تستوسترون رشد دستگاه تناسلي را حين بلوغ تحريک مي‌کند و مسوول توليد اسپرم در طول دوران زندگي است. به علاوه اين هورمون اثري عمده – هر چند کاملا شناخته‌ نشده- بر رفتار مردان دارد. تستوسترون در احساس انرژي (و پرخاشگري) دخيل است. ‌براي داشتن ميل جنسي ضروري است و در ايجاد نعوظ طبيعي و کارکرد جنسي نقش دارد. پس از اينکه تستوسترون در بدن به هورمون دي‌هيدروتستوسترون مبدل مي‌شود، رشد سلول‌هاي پروستات را تحريک مي‌کند و باعث تحليل رفتن فوليکول‌هاي مو در مرداني مي‌شود که به صورت ژنتيکي مستعد طاسي مردان هستند.

[b] [align=RIGHT]تستوسترون جلوي سالمندي را مي?گيرد؟

با افزايش سن مردان، تغييراتي در بدن آنها رخ مي‌دهد. کلسيم بدن کاهش مي‌يابد، توده عضلاني تحليل مي‌رود و چربي بدن افزايش پيدا مي‌کند. تعداد سلول‌هاي قرمز خون نيز پايين مي‌آيد. يک مرد معمولي با افزايش سن انرژي‌اش کمتر مي‌شود و فعاليت جنسي‌اش کاهش مي‌يابد و اين وقايع هنگامي رخ مي‌دهد که ميزان تستوسترون در حال کاهش است. ميزان تستوسترون کل در هر سال پس از 40 سالگي يک درصد کاهش مي‌‌يابد اما تستوسترون قابل‌دسترس از لحاظ زيستي يعني شکلي از تستوسترون که تاثيرات هورمون را ايجاد مي‌کند، حدود 2 درصد در سال افت مي‌کند.
[align=RIGHT]با کنار هم گذاشتن اين 2 پديده، کاهش ميزان تستوسترون و کاهش توانايي‌هاي مردان، كاملا قابل‌درك است كه چرا درمان با تستوسترون تا اين حد جذابيت دارد. البته بايد بدانيد که با وجود کاهش تدريجي و آهسته ميزان اين هورمون با افزايش سن، در اغلب مردان ميزان تستوسترون در طول زندگي در دامنه طبيعي باقي مي‌ماند. به علاوه گرچه ميزان تستوسترون با افزايش سن مردان کاهش پيدا مي‌کند، ثابت نشده که افت ميزان اين هورمون در مردان اثرات نامطلوب سالمندي ايجاد ‌کند، ‌يا درمان با تستوسترون اين تغييرات را رفع خواهد کرد. در نهايت و مهم‌تر از همه اينکه بسياري از پزشکان نگران هستند که درمان با تستوسترون ممکن است بي‌خطر نباشد.
[align=RIGHT]بي‌خطر بودن درمان با تستوسترون در مردان در سنين بالا موضوعي مورد اختلاف است. احتمال تاثير درمان با تستوسترون در بيماري‌هاي پروستات، چه بزرگي خوش‌خيم پروستات و چه سرطان پروستات، هنوز تاييد نشده است. ساير عوارض جانبي درمان با تستوسترون شامل پلي‌سيتمي (افزايش بيش از حد شمار سلول‌هاي قرمز خون)، قطع تنفس حين خواب (که مي‌تواند باعث افزايش خطر ابتلا به فشار خون بالا، ‌حمله قلبي و سکته مغزي شود)، ژنيکوماستي (بزرگ شدن خوش‌خيم پستان در مردان)، آکنه و بيماري کبدي است.
[align=RIGHT]
[b] [align=RIGHT]چه کساني بايد تستوسترون مصرف کنند؟

درمان جايگزيني تستوسترون براي مرداني كه دچار کمبود تستوسترون (که ميزان تستوسترون خون پايين‌تر از حد طبيعي است) يا «هيپوگناديسم» هستند، تاييد شده است. علل اين بيماري، شامل مختل شدن کار بيضه به علت خطاهاي ژنتيکي، اوريون، ضربه شديد، اعتياد به الکل و شيمي‌درماني و پرتودرماني براي سرطان است.
[align=RIGHT]در موارد ديگر هيپوگناديسم ممکن است منشأ مشکل در غده هيپوفيز در مغز باشد. از جمله علل اين رده، تومورها (تقريبا هميشه خوش‌خيم)، ضربه سر، جراحي مغز، داروهاي گوناگون، برخي اختلالات وراثتي، سوء تغذيه شديد و بيماري‌هاي مزمن است. تقريبا در همه آقايان مبتلا به هيپوگناديسم، ميزان تستوسترون کل در خون کمتر از 300 نانوگرم در دسي‌ليتر و ميزان تستوسترون آزاد زير 5 نانوگرم در دسي‌ليتر و ميزان تستوسترون در دسترس از لحاظ زيستي زير 150 نانوگرم در دسي‌ليتر است. اما از آنجايي که ميزان اين هورمون در طول روز به شدت نوسان مي‌کند اندازه‌گيري تستوسترون خون بايد در ساعت 7 و 10 صبح انجام شود تا نتايج حاصله بيشترين ميزان دقت را داشته باشد.
[align=RIGHT]مردان مبتلا به هيپوگناديسم بايد درمان جايگزين با تستوسترون خارجي دريافت کنند. موارد استثنا که نبايد هورمون‌درماني انجام شود، شامل مردان مبتلا به سرطان پروستات يا پستان، بالا بودن ميزان آنتي‌ژن اختصاصي پروستات (PSA) که در خون اندازه‌گيري مي‌شود، وجود گره‌ها يا توده‌هايي در پروستات يا بزرگي شديد پروستات، بالا بودن تعداد سلول‌هاي قرمز خون و غلظت خون، قطع تنفس انسدادي حين خواب درمان‌نشده، يا نارسايي شديد قلبي است.
[align=RIGHT]همچنين تحقيقات اخير نشان مي‌‌دهد که مردان سالمند و مرداني که داراي بيماري قلبي- عروقي هستند يا عوامل خطرساز عمده براي بيماري قلبي مانند فشار خون بالا دارند، بايد با کمال احتياط تستوسترون را دريافت کنند. با وجود مواردي که در بالا ذکر شد، درمان با تستوسترون تنها براي مردان مبتلا به «هيپوگناديسم» تاييد شده است (در آمريکا 250 هزار نفر به اين علت تستوسترون دريافت مي‌کنند). اما بر اساس گزارش موسسه پزشکي آمريکا، در سال 2002 تعداد نسخه‌ها براي تجويز داروهاي تستوستروني 75/1 ميليون مورد و هزينه‌اي بالغ بر 400 ميليون دلار داشته و اين ارقام در حال افزايش سريع است. اغلب اين مردان تستوسترون را براي خواص ادعايي «ضدپيري» آن يا براي درمان اختلال نعوظ (که تاثير تستوسترون در اين مورد بسيار مورد ترديد است) مصرف مي‌کنند. حتي اگر مشکلات احتمالي پروستات ناشي از مصرف تستوسترون را در نظر نگيريم، بررسي‌هاي اخيري که نشان‌دهنده اثر تستوسترون بر بيماري‌هاي قلبي بوده‌اند، ما را وادار مي‌كند که اين موضوع را جدي بگيريم. بسياري از کارشناسان معتقدند دريافت تستوسترون بايد به مرداني محدود شود که دچار هيپوگناديسم هستند يا آنهايي كه حين انجام يک آزمايش باليني تستوسترون دريافت مي‌کنند و به دقت تحت‌نظر هستند.
[align=RIGHT]
[b][font=tahoma] [align=RIGHT]علائم کمبود تستوسترون چيست؟

[size=small][font=tahoma]1) علائم به شدت بيانگر کمبود تستوسترون:

• کاهش ميل و فعاليت جنسي
[align=RIGHT]• کاهش نعوظ‌هاي خودبه‌خودي
[align=RIGHT]• کوچک شدن بيضه‌ها يا بيضه‌هاي بسيار کوچک
[align=RIGHT]• کاهش موي صورت و بدن
[align=RIGHT]• پوکي استخوان، شکستگي با ضربه خفيف، کاهش قد
[align=RIGHT]• بزرگي يا حساسيت پستان
[align=RIGHT]• گرگرفتگي و تعريق شبانه
[align=RIGHT]• ناباروري
[b] [align=RIGHT]2)علائم کمتر اختصاصي:

• کاهش توده يا قدرت عضلاني
[align=RIGHT]• کاهش انرژي، خستگي و خواب‌آلودگي
[align=RIGHT]• افزايش چربي بدن
[align=RIGHT]• افسردگي
[align=RIGHT]• اختلال تمرکز و حافظه
[align=RIGHT]• اختلال خواب يا افزايش خواب‌آلودگي
[align=RIGHT]• کم‌خوني
[align=RIGHT]• کاهش قدرت و کارکرد جسمي.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن