تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831009990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استادان دامپزشكي كشور: علوم دامپزشكي ايران رشد چشمگيري يافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استادان دامپزشكي كشور: علوم دامپزشكي ايران رشد چشمگيري يافته است
داخلي. علمي. دامپزشكي. سمپوزيوم.

چهارمين سمپوزيوم ملي بهداشت و بيماري‌هاي طيور در حالي برگزار شد كه همان‌گونه كه پيش‌بيني مي‌شد بسياري از مدرسان، متخصصان دامپزشكي‌و دامپزشكان ايران در اين سمپوزيوم ملي حضور يافتند و درخصوص آخرين يافته‌هاي علمي خود طي سه روز كاري به بحث و تبادل نظر پرداختند.

يكي از متخصصان علوم دامپزشكي ايران و استاد دانشگاه در رشته دامپزشكي گفت: در زمان حاضر علوم دامپزشكي در كشور جنبه كاربردي يافته و در فارم‌ها و مزارع دام و طيور عملياتي شده است.

دكتر"سيد محمد فقيهي"روز پنجشنبه در حاشيه سومين روز سمپوزيوم بهداشت و بيماري‌هاي طيور در گفت و گو با ايرنا افزود:اگر داروها براساس ميزان دز ، نوع كاربرد ، ميزان مصرف و زمان مصرف در مرغداريها مصرف نشود،باعث به خطر افتادن جان انسانها مي‌شود و بقاياي آن نيز بر انسان صدمه مي‌زند به همين دليل علوم دامپزشكي بسيار مهم تلقي مي‌شود.

همچنين‌استاد علوم دامپزشكي دانشگاه تهران و يكي از مولفان كتب دامپزشكي گفت: كاربرد دانش در صنعت طيور كشور بسيار بالاست و ايران در اين زمينه فاصله‌اي با كشورهاي در حال توسعه ندارد.

دكتر"بهزاد منصوري"به ايرنا گفت: صنعت طيور با ورود دانش و توجه به علوم پزشكي درايران هم‌اكنون متحول شده و‪ ۱۵‬ساله پيش در ايران اين صنعت به صورت سنتي كار مي‌شد، اما امروزه مسوولان و مرغداران توجه به دانش علوم پزشكي و مباحث علمي را سرلوحه كار خود قرار داده‌اند.

به گفته وي، هم‌اكنون بين صنعت طيور ايران و دانشگاههاي علوم دامپزشكي و با كارخانه‌هاي توليد خوراك دام و طيور پيوند مستحكمي برقرار شده است.

منصوري يادآور شد: برگزاري همايش‌هاي بين‌المللي و ملي در سطح ايران با حضور استادان مطرح دانشگاه‌هاي كشور ، بيانگر توجه به صنعت مرغداري است.

اين استاد دانشگاه دامپزشكي تهران اظهار داشت: گران بودن مواد اوليه و خوراك دام وكمبود بودجه در صنعت طيور از آفتهاي مهم اين صنعت است كه بايد براي رفع آن اقدام كرد.

به گفته وي، بيشترين فشار صنعت مرغداري براي تامين خوراك طيور روي محصول ذرت و سوياست و كنجاله دانه روغني سويا نيز در صنعت مرغداري ايران در حال ترويج و گسترش مصرف است و از گندم نيز به عنوان محصول استراتژيك نمي‌توان استفاده كرد.

همچنين يكي ديگر از استادان علوم دامپزشكي ايران نيز گفت: ميزان افزايش دانش درصنعت مرغداري كشور درحال توسعه‌است و با وجود متخصصان مطرح در صنعت طيور در زمينه پرورش ، تغذيه و بيماري‌هاي ويروسي، باكتريايي و متابوليسم تحقيقات گسترده‌اي در كشور صورت گرفته است.

دكتر"محمدحسن بزرگمهري"در گفت وگو با ايرنا افزود:مقالاتي كه از متخصصان علوم‌دامپزشكي ايران در سطح ‪ ISI‬چاپ مي‌شود،بيانگر رشد علوم دامپزشكي ايران در سطح جهان است.

به گفته وي،با كاربردي شدن علوم دامپزشكي دانشگاهها درسطح مزارع مرغداري و فارم‌هاي صنعت طيور، تلفات در اين صنعت از ‪ ۱۰‬درصد به زير‪ ۷‬درصد و "‪"FCR‬ صنعت مرغداري ايران به زير دو درصد رسيده و رشد طيور بهتر شده است.

بزرگمهري يادآور شد:استفاده از علوم متخصصان دامپزشكي كشور باعث افزايش ميزان توليد در اين صنعت شده و اين براي كشور در سطح جهان مفيد است.

وي گفت: بيش از ‪ ۵۰‬درصد از علوم توليد شده در بخش دامپزشكي ايران به دانشكده‌هاي دامپزشكي اختصاص دارد و محققان كارهاي خود را در دانشكده‌ها دنبال مي‌كنند.

به‌گفته وي،نهاده‌هاي طيور و تغذيه يك مساله محيطي در صنعت طيور كشور است و هنوز زمين كشاورزي براي توليد نهادهاي تغذيه‌اي ميزان مورد نياز صنعت مرغداري به اندازه كافي وجود ندارد و بايد به منابع خارجي نيز تكيه كرد.

وي اظهارداشت:ذرت توليدي در ايران كيفيت بالايي در سطح جهان دارد و سوياي توليد شده نيز ارزش مهم غذايي در صنعت مرغداري ايران دارد.

مسوول گروه دامپزشكي وزارت علوم تحقيقات و فناوري نيز گفت: بسياري از دستاوردهاي صنعت مرغداري ايران در پيوند با دانشگاههاي دامپزشكي است.

دكتر"محمد مهدي كيايي"افزود:از نظر تعداد مقالات علمي،اعضاي هيات علمي و تحقيقات علوم پزشكي،ايران رشد بسيار زيادي دارد و اين توليدات در مزارع مرغداري پياده مي‌شود.

همچنين يكي از محققان اروپا و نماينده علمي"هپيرا"(‪ (HIPRA‬كشور اسپانيا گفت:برگزاري سمپوزيوم‌هاي علمي در ايران نشانه توجه علمي به صنعت طيور در اين كشور است.

دكتر " هشام فتحي " (‪ (Hicham Fathi‬در گفت و گو با ايرنا افزود: حضور متخصصان،اعضاي هيات علمي و دامپزشكان‌ايراني در سمپوزيومهاي تركيه، آلمان و ايتاليا بيانگر رشد علوم در كنار صنعت مرغداري در اين كشور است.

رييس سازمان دامپزشكي كشور در پيام خود به اين سمپوزيوم ملي نيز اعلام كرد:با توجه به آمار درصد تلفات طيور در سالهاي گذشته،هم‌اكنون تلفات فارم نيمچه گوشتي دركشوراز‪ ۱۱/۶۸‬درصد سال‪ ۷۶‬به‪ ۸/۸۴‬درصد و پوشش بهداشتي مناسب در سطح فارم‌هاي مرغ مادر با كاهش درگيري مزارع مرغ مادر به "مايكوپلاسما گالي سپتيكوم" از ‪ ۵۰‬درصد سال ‪ ۷۶‬به ‪ ۲‬درصد كاهش يافته است.

دكتر "مجتبي نوروزي"، بازنگري در شيوه‌هاي مبارزه با بيماري‌هاي طيور در گله‌هاي مولد و نيمچه‌هاي گوشتي و تخمگذار براي افزايش توليد و بهره‌وري را ضروري عنوان كرده است.

وي وجود حدود ‪ ۲۰‬هزار واحد پرورش مرغ گوشتي و پرورش ساليانه يك ميليارد قطعه‌جوجه گوشتي را نمايانگر عظمت صنعتي اين بخش عنوان و اظهار كرده است:
اگر موانع پيش روي آن برداشته نشود، مي‌تواند زمينه‌ساز بروز چالش‌هاي جدي اقتصادي و اجتماعي در اين زمينه گردد.

به گزارش ايرنا، چهارمين سمپوزيوم ملي بهداشت و بيماري‌هاي طيور كشور در تالار اجتماعات دانشكده كشاورزي دانشگاه شهركرد با ارايه ‪ ۴۰‬مقاله از سوي پژوهشگران و صاحبنظران قرائت و مابقي نيز به صورت پوستر ارايه مي‌شود.ك/‪۳‬ ‪۵۴۳/۶۷۱/۷۳۵۹‬
 پنجشنبه 31 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن