محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828883480
تمیز کردن کفش : منسوجات و البسه
واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین:
كفش هايتان را چگونه تميز مى كنيد؟
برخى مى گويند لباس آدم تا حد زيادى شخصيت انسان را نشان مى دهد و بى ترديد كفش هاى تميز و مرتب بخشى از اين شخصيت است!
۱- اگر كفشتان خيس شد: كفش هاى چرمى را هيچگاه در آفتاب يا كنار بخارى و يا شومينه خشك نكنيد بلكه درون آن را با روزنامه خشك پركنيد تا رطوبت داخل آن گرفته شود و پس از خشك شدن، روى آن را پوليش يا واكس بزنيد.
۲- كفش ها را واكس بزنيد: براى اين كار ابتدا گرد و غبار آن را با يك دستمال بگيريد. چنان چه واكستان تمام شد مى توانيد روغن زيتون را با يك اسفنج روى كفش خوب بماليد و سپس با دستمال، روغن اضافى را پاك كنيد.كفش هايتان براق و تميز خواهد شد.
۳- اگر كفش كتانى شما تنگ است: نخست كفش ها را بشوييد يا خيس كنيد و همان طور بپوشيد تا خشك شود. در اين صورت اندازه و قالب پاى شما را مى گيرد.
۴- وقتى كفش شوره مى زند: معمولا روى كفش در اثر راه رفتن در باران و برف، شوره مى زند به طورى كه هر چه كفش را بشوييد و يا واكس بزنيد اين لكه هاى سفيد پاك نمى شوند براى حل اين مشكل با اسفنج آغشته به سركه سفيد، كفشتان را پاك كنيد.
۵- پاك كردن كفش جير: براى پاك كردن كفش جير نخست از يك مداد پاك كن كمك بگيريد و خطوط و لكه هايى را كه روى كفش افتاده پاك كنيد. سپس با يك برس نرم كفش، روى آن بكشيد تا گرد و غبار آن پاك شود. وانگهى گرفتن كفش جير روى بخار كترى به كفش شما جلاى ويژه اى مى بخشد.
۶- پاك كردن كفش هاى مردانه: كفش آقايان اغلب خيلى زود كثيف مى شوند و اگر همسرتان بعد از يك روز كارى با كفش هاى خاك آلود وارد خانه شد، غر نزنيد و نگران نباشيد.ابتدا با يك دستمال غبارهاى روى كفش را پاك كنيد و سپس با كمى روغن زيتون كفش را روغنى كنيد و يك ساعت بعد آن ها را واكس بزنيد.
۷- اگر كفش ورزشى نو خريديد: زمانى كه نو است و هنوز نپوشيده ايد كمى پودر نشاسته روى آن بپاشيد تا بعدها آسان تر تميز شوند.
۸- پاك كردن كفش هاى كتانى: كفش هاى كتانى هم خيلى زود كثيف مى شوند. بهترين روش، استفاده از شامپوى فرش براى تميز كردن اين كفش هاست. براى اين كار مانند روش شامپو زدن به فرش عمل كنيد.
۹- صاف نگه داشتن چكمه هاى بلند: هنگامى كه مى خواهيد چكمه هاى بلند خود را در كمد نگه داريد از چه روشى استفاده مى كنيد تا ساق چكمه صاف بايستد؟ راه حل آن ساده است چند ورق روزنامه را لوله كنيد و در ساق چكمه بگذاريد و يا حوله اى دور لوله مقوايى دستمال آشپزخانه (رول) بپيچيد و درون چكمه هايتان قرار دهيد.
. پاک کردن کفش کتانی: اگر کفش کتانی میپوشید، حتماً میدانید که این کفشها خیلی زود کثیف میشوند. چاره کار شما در استفاده از شامپو فرش است. چهطور فرشها را با شامپوفرش تمیز میکنید، برای کفشها هم همان کار را بکنید.
. پاک کردن کفشهای رنگ روشن: کفشهای سفید و روشن را با خمیر دندان یا شیرپاککن تمیز کنید. این مواد را روی یک تکه پنبه بمالید و بعد از تمیز کردن کفش آن را با آب شستوشو دهید.
پاک کردن پاشنه کفش: پاشنههای کفش معمولاً زود دچار لک و آسیبدیدگی میشوند. برای برطرف کردن این معایب از اسپریهای رنگی ماشین استفاده کنید. این کار به دوام پاشنه کفش نیز میافزاید.
راهکارهایی برای تمیزی کیفها
کیفهای چرمی: روی کیف را با کمی مخلوط شیر و تربانتین پاک کنید. سپس با یک دستمال تمیز آن را خشک کنید و با واکس بیرنگ، کیف را واکس بزنید و در آخر با یک برس نرم کیف را براق کنید.
کیفهای پارچهای: کمی پودر تالک روی کیف بپاشید. سپس به کمک برس، اضافات پودر را پاک کنید. اگر باز هم لکهای روی کیف باقی ماند، آن را با کمی آب و صابون پاک کنید. سپس با یک پارچه آغشته به آب سرد و سرکه جای لکه را آبکشی کنید.
کیفهای جیر: با یک دستمال خشک، گرد و غبار کیف را بگیرید. سپس لکههای آن را به وسیله یک کاغذ سمباده نرم پاک کنید. با یک برس مخصوص جیر، کیف را برس کنید تا کاملاً تمیز شود.
کیفهای ورنی: با یک دستمال نمدار، کیف را تمیز کنید. سپس با یک پارچه نرم و خشک، آن را خشک کنید تا براق شود. اگر داخل کیف از جنس حصیر است، آن را با کمککاغذ سمباده پاک کنید و اگر گوشه کیف کمی ساییده شده با کمک رنگ و قلم مو این قسمتها را رنگ بزنید برای جلوگیری از پوسته، پوسته شدن و ترک خوردن کیف ورنی، آن را با کمی وازلین یا کرم معمولی دست یا صورت چرب کنید.
کیفهای مخمل: پس از هر بار استفاده، کیف مخمل را با یک برس زبر پاک کنید و گرد و غبار آن را بزدایید. سپس کیف را با یک کاغذ ضخیم محافظت کنید تا دوباره گرد و خاک به خود نگیرد.
کیفهای منجقدار: ابتدا کیف را با یک اسفنج، مرطوب پاک کنید، اسفنج را میتوان با مخلوط آب و صابون مرطوب کرد، سپس با یک پارچه تمیز روی آن را بکشید.
کیفهای پلاستیکی: کیف را با یک دستمال آغشته به آب و صابون بشویید. بعد آن را خشک کنید، سپس یک تکه پارچه پشمی را چندین بار روی کیف بمالید تا براق شود.
و اما لباس...
1. به نکاتی که بر روی اتیکت های لباسی که خریداری می کنید وجود دارند ، دقت بفرمایید ، اگر طرز صحیح خواندن این اتیکت ها را نمی دانید ، در همین بخش ما برایتان مقاله ای را با عنوان خواندن صحیح اتیکت های که بر روی لباس وجود دارند ، آورده ایم و می توانید به مقاله ذکر شده مراجعه فرمایید تا به راه صحیح شستن لباس هایتان پی برید .
2. به دمای که ماشین لباس شویی برای شستن لباس ها به شما می دهد دقت بفرمایید و در همان درجه قرار دهید ، درجه ی شستن لباس ها را خیلی بالا ندهید و هم چنین مدت زمانی طولانی را برای شستن لباس ندهید زیرا فقط بافت لباس هایتان سریع از بین می رود .
3.لباس های با رنگ های تیره و روشن را با هم در ماشین لباس شویی نیاندازیدو یا اینکه با هم در یک تشت خیس نکنید
4. لباس های را که می خواهید برای اولین بار بشویید را نیز از بقیه لباس ها جدا گذاشته و جداگانه آنها را بشویید .
5. حتما قبل از اینکه لباس ها را در داخل ماشین لباس شویی قرار دهید ،جیب ها ی لباس ها را نگاه کنید و مطمئن شوید که جیب های همه لباس ها خالی هستند .
6. به حجمی که ماشین لباسشوییتان دارد دقت بفرمایید ، و بیشتر از مقداری که قدرت آن را دارد لباس به داخل ماشین نریزید . زیرا ماشین لباسشوییتان سنگین شده و قادر نخواهد بود که همه ی لباس ها را با قدرت بشویید و همین طور باعث می شود که لباس هایتان چروک شود و مجبور شوید ، زمان زیادی را به اتو کردن لباس ها بپردازید .
7. لباس های که جنس های مختلفی نیز دارند را هم باید جدا کنید و جدا جدا در داخل ماشین لباس شویی قرار دهید برای مثال : پلیور و یا تی شرت را باید جدا از هم شست تا بافت لباس ها دیر تر از بین برود ، زیرا یکی جنس تقریبا ظریف دارد اما پلیور دارای جنسی ضمخت تر می باشد پس مدت زمان شست و شوی آنها و هم چنین مدت زمان خشک شدن شان نیز متقاوت است .
8. و برای اینکه مطوئن شوید که لباس تان رنگ می دهد یا نه ، ما به شما یک راه حل ارایه می دهیم : لباسی را که برای اولین بار می خواهید بشویید و یا اینکه نمی دانید آیا این لباس رنگ می دهد یا نه ؟ بهتر است این لباس را بین دو پارچه ی سفید قرار دهید ، و بعد آنها را در آب بیاندازید و ببینید که آیا این لباس به پارچه های سفید رنگ می دهد یا نه ! با این تست به راحتی می توانید بفهمید که آیا لباس شما رنگ می دهد یا نه ؟؟
9. برای اینکه از لباس زیر خود مواظبت کنید و مدت دوام آن را استحکام ببخشید توصیه می شود ، که لباس زیرتان را خودتان بشویید و تا جایی که ممکن است لباس زیرتان را با سایر لبا س ها به داخل ماشین نیندازید ، زیرا از لحاظ بهداشتی مشکل دارد .
10.اگر لباستان را با دست می خواهید بشویید ، هیچ گاه پودر لباس شستن را مستقیم بر روی لباس نریزید ، زیرا بافت لباستان را از بین می برد و علاوه بر آن لباس خوب تمیز نمی شود . برای اینکه لباس را بشویید ، باید پودر را در آب حل کنید ، و بعد لباس را در آن بیندازید .
خشک کردن: حال که نحوه ی لباس شستن را کاملا توضیح دادیم اکنون به نحو ی خشک کردن و چلاندن آنها می پردازیم :
1. اگر لباسی را با دست می شویید ، آنرا زیاد نچلانید زیرا چروک می شود و باید آن را اتو کنید و زحمت تان زیاد تر می شود .
2. لباس را اگر می خواهید با دست بشویید در داخل دست شویی بشورید ، زیرا به ناحیه ی ستون فقراتتان فشار نمی آورد چون ایستاده اید و در حال شستن هستید پس در نتیجه کمرتان اذیت نمیشود .
3. اگر لباس را در داخل ماشین لباس شویی قرار می دهید ، بلافاصله بعد از اینکه شستن ماشین لباس شویی به اتمام رسید ، در همان زمان و بلافاصله لباس ها را بر روی رخت آویز قرار دهید ، زیرا اگر لباس ها به مدت زیادی در ماشین لباس شویی باقی بماند ، باعث می شود که لباس ها قارچ بزنند و علاوه بر آن چروک نیز بشوند .
4. لباس های از جنس نخ و پشم را به تنهایی خشک کنید و از اینکه با لباس های دیگر هم زمان خشک شود باید جلوگیری کند .
5. اگر لباس های خود را بر روی رخت آویز و در بیرون از خانه ، در تراس خانه تان می آویزید تا خشک شود ، دقت داشته باشید که نور خورشید مستقیم بر روی لباس های تان نبابد زیرا رنگ لباس هایتان را از بین خواهد برد و آنها را بی رنگ و رو خواهد کرد .
6. برای اینکه لباس تان را اتو کنید در ابتدا یک پارچه ی دیگر را روی آن بیندازید و بعد اتو کنید زیرا از برق افتادن و همین طور از اینکه رنگ لباس تان زود از بین رود ، جلوگیری می کند .
7. هنگام اتو کردن حتما به دستوری که بر روی اتیکت آورده شده و دمای مناسبی راجهت اتو کردن به شما داده است دقت بفرمایید .
8. هنگامی که می خواهید اتو کشی کنید ، اگر پارچه مورد نظر شما پارچه ی ظریفی است ، از اتوی همراه با بخار آب برای اتو کشی این لباس خودداری بفرمایید .
9. خشک کردن لباس ها توسط ماشین لباس شویی ، باعث صدمه زدن به بافت لباس هایتان می شود تا آنجا که ممکن است سعی کنید لباس هایتان را به طور طبیعی خشک کنید .
رفع لکه روی لباس...
قبل از هر اقدامي فراموش نکنيد که بايد براي پاک کردن هر نوع لکه اي سرعت عمل داشته باشيد و بطور کلي; از قسمت پشت لکه بايد شروع نماييد. به اين ترتيب از پخش شدن لکه جلوگيري بعمل مي آيد.
- هنگامي که پارچه ديگري را به محلول لکه بر آغشته کرديد و مي خواهيد از آن براي پاک کردن لکه استفاده کنيد، پارچه را بر روي لکه نماليد بلکه پارچه را روي لکه بفشاريد و با سيستم ضربه اي عمل نماييد.
- براي پاک کردن لکه ابتدا از محدوده خارجي لکه شروع کنيد و به سمت وسط لکه ادامه دهيد.
- براي لکه هاي غيرچرب از آب سرد استفاده نماييد، آب داغ لکه غيرچرب را پايدار مي نمايد.
1) لکه خون: لکه را زير آب سرد قرار داده و آن را با آب سرد بشوييد. لکه از بين مي رود. در صورت عدم تاثير مي توانيد محلولي از نشاسته با کمي آب تهيه نماييد تا خمير غليظي شود آن را روي لکه خون بماليد. بعد از خشک شدن نشاسته، نشاسته را از پارچه جدا نماييد، سپس لباس را بشوييد لکه خون از بين مي رود.
2) لکه گل و لاي بر روي لباس: يک عدد سيب زميني را با چاقو به دو نيم کنيد و بر روي لکه بماليد، سپس لباس را در آب سرد بخيسانيد و سپس با پودر رختشويي شستشو دهيد. در صورتي پايداري لکه، پارچه اي را به الکل آغشته کنيد و بر روي لکه بماليد.
3) لکه آدامس: براي از بين بردن آدامس با يک تکه يخ چند مرتبه بر روي آدامس بکشيد تا از روي لباس جدا شود. اگر آدامس از پارچه جدا نشد مي توانيد از بنزين استفاده کنيد.
4) لکه شکلات: ابتدا باقي شکلات را از روي پارچه برداريد سپس يک پارچه سفيد را چند لايه تا کنيد و زير پارچه در محل لکه قرار دهيد. حال به نسبت مساوي سرکه و الکل را مخلوط کرده با پنبه روي محل بکشيد و با پنبه ديگر روي آن را خشک کنيد. چنانچه با اين روش لکه پاک نشد مي توانيد از آب اکسيژنه استفاده نماييد و در آخر پارچه را با آب گرم و صابون بشوييد.
5) لکه روژ لب: خمير دندان بر روي لکه بماليد و سپس لکه را با آب گرم شستشو دهيد. يا محل لکه را در گليسيرين بخيسانيد سپس روي لکه را الکل يا بنزين بماليد پارچه اي که آغشته به محلول پودر رختشويي شده را روي لکه بماليد بعد در محلول پودر رختشويي بشوييد، سپس خوب آبکشي کنيد.
6) لکه بستني: پارچه لک شده را با محلول آب و مايع لباسشويي خيس کنيد و بعد با پنبه اي آغشته به بنزين روي آن بکشيد و بعد آبکشي کنيد.
7) لکه آبميوه: اگر اين لکه بر روي پارچه سفيد بود با آب و صابون آن را بشوييد. اما اگر لکه روي پارچه پشمي بود، آب اکسيژنه را با چند قطره آمونياک مخلوط کرده با آن لکه را پاک کنيد. اگر لکه روي پارچه هاي ابريشمي سفيد و يا رنگي بود آب و الکل سفيد 90درصد را به نسبت مساوي مخلوط کرده و با آن لکه را محو کنيد. يا مقداري نمک بر روي لکه بريزيد و سپس آن را 10دقيقه در آب سرد بخوابانيد. پس از آن با آب گرم و پودر رختشويي بشوييد.
8) لکه ميوه هاي رنگين: لکه ميوه هايي که رنگين هستند (توت فرنگي، آلبالو و...) را مي توان با آب و آمونياک شستشو داد و نيز مي توان مقداري نمک روي لکه ريخته و بعد از مدتي با پودر رختشويي بشوييد و اگر لکه نرفت مي توان از محلول کلر استفاده کرد.
9) لکه تمشک: محل لکه را در محلول پودر رختشويي بخيسانيد و اگر شستيد و نرفت مقداري ماست رويش بريزيد. سپس با آب گرم شستشو دهيد.
10) لکه آبرنگ: لکه با آب سرد بشوييد سپس آن را با آب نيمگرم و پودر رختشويي بشوييد و آبکشي نماييد. اگر هنوز لکه برطرف نشده، پنبه را به گليسيرين آغشته نموده و روي آن بماليد، سپس با آب گرم و پودر رختشويي بشوييد و آب بکشيد و اگر نتيجه نگرفتيد از «تربانتين» استفاده نماييد.
11) لکه رنگ هاي پلاستيکي: باقيمانده رنگ را از روي پارچه بتراشيد سپس لکه به مدت 10دقيقه در نفت بماند و بعد با آب گرم و صابون بشوييد و آبکشي نماييد.
12) لکه تازه رنگهاي روغني: پاک کردن لک کهنه رنگهاي روغني تقريبا غير ممکن است اما در صورتي که هنوز خشک نشده باشد اضافه رنگ را از روي پارچه بتراشيد بعد پنبه اي را به تربانتين آغشته کنيد و روي لکه بماليد سپس با پنبه ديگري پاک کنيد اين کار را چندين بار تکرار کنيد و ته رنگ را نيز با آب گرم و پودر لباسشويي از بين ببريد.
13 ) لکه زنگ زدگي: براي پاک کردن لکه زنگ زدگي لکه را 10دقيقه در آب ليموي تازه که به آن نمک زده ايد خيس کنيد سپس لباس را با آب بشوييد.
14) لکه شمع و مدادهاي چرب آرايشي: ابتدا باقي مانده لکه را با جسمي نوک تيز به آرامي برداريد. سپس دو تکه دستمال توالت در دو طرف لکه قرار دهيد. سپس اتوي گرم را بر روي يکي از کاغذها در محل لکه فشار دهيد. به اين ترتيب، چربي موجود در لکه آب مي شود و جذب دستمال يا کاغذهاي طرفين مي شود.
15) لکه چاي و قهوه: براي از بين بردن لکه چاي، فورا پارچه خيس را روي لکه بکشيد. اگر پاک نشد، پارچه را آغشته به آب و پودر لباسشويي کنيد بر روي لکه بکشيد فورا تميز مي شود.
16) لکه زردي اتو: اگر لباس کتاني بر اثر گرماي زياد اتو زرد رنگ شده مي توانيد پياز را دو نيم کرده و روي لکه بماليد لکه هاي زرد برطرف خواهد شد و بعد لباس را داخل آب سرد 10 دقيقه خيس کنيد و بعد آن را بشوييد. يا از محلول آب اکسيژنه استفاده نماييد.
17) لکه واکس: ابتدا پارچه اي را خيس کنيد و روي آن بکشيد. سپس روي پارچه مقداي مايع ظرفشويي ريخته و بر روي لکه بکشيد. بعد دوباره با پارچه خيس ديگري روي لکه بکشيد اگر لکه کاملا از بين نرفت، با پارچه آغشته به الکل بر روي لکه بکشيد، تا کاملا تميز شود.
18) لکه قير: لکه قير را در بنزين بخوابانيد و سپس با آب و مواد شوينده شستشو دهيد و بعد در معرض آفتاب بگذاريد.
19) لکه روي چرم: پنبه اي را با روغن زيتون آغشته نماييد و روي چرم بکشيد و بعد با يک پنبه تميز و نمدار روي چرم را پاک کنيد.
20) پاک کردن لکه چربي از چرم: براي پاک کردن لکه چربي از روي کاپشن يا چکمه چرمي روي لکه چربي مايع ظرفشويي بماليد و بگذاريد خشک شود و سپس با دستمال آن را جلا دهيد.
21) لکه شير: براي از بين بردن لکه شير آمونياک را به مقدار زياد رقيق کرده و کمي نمک به آن بيفزاييد و لکه را با اين محلول پاک نماييدو بلافاصله آب بکشيد.
22) لکه عرق بدن: اگر لباس سفيد است کافيست مقداري محلول آب نمک تهيه کنيد و لکه را مدت يک ساعت در آن قرار دهيد تا پاک شود. براي پاک کردن لکه عرق از يقه لباس ازخمير جوش شيرين وسرکه سفيد کمک بگيريد اين خمير را روي محل مورد نظر بماليد بعد از چند دقيقه شستشو دهيد و براي پاک کردن لکه هاي عرق برسطح لباس مي توانيد از محلول رقيق شده سرکه يا آب ليمو نيز کمک بگيريد.
23) لکه جوهر: براي از بين بردن لکه جوهر مي توانيد لکه را پنج دقيقه در شير بخوابانيد، سپس آنرا با آب معمولي بشوييد لکه به راحتي از بين مي رود.
24) پاک کردن لکه مرکب: محل لکه را در مخلوطي از سرکه سفيد والکل قرار دهيد تا مرکب در آن حل شود بعد با آب سرد آن را شستشو دهيد.
25) لکه سس گوجه فرنگي: ابتدا باقي مانده لکه را با جسمي نوک تيز به آرامي برداريد. پارچه اي ديگر را به الکل آغشته کنيد، و آنرا روي لکه فشار دهيد بعد در آب سرد با مواد شوينده بشوييد.
26) لکه چسب: يک تکه پارچه را آغشته به سرکه کرده و روي چسب بگذاريد. چسب، سفتي خود را از دست داده و از لباس جدا مي شود.
27) لکه روغن: براي تميز کردن لباس هايي که روغني شده لباس را در نوشابه بخيسانيد و سپس آن را با آب و پودر لباسشويي بشوييد.
28) لکه چربي: براي از بين بردن لکه چربي قسمت لکه شده را با کمي محلول نمک و الکل بماليد. اگر لکه چربي روي پارچه ابريشمي است با کاغذ توالت روي قسمت لکه شده را بپوشانيد و اتوي داغ را محکم روي آن فشار دهيد تا لکه ناپديد شود.
29) لکه روغن ماشين: اگر لباس کتاني يا ابريشمي لک سياه روغن ماشين را گرفت روي لکه ها را روغن بماليد و بگذاريد 12ساعت بماند و سپس آن را با بنزين پاک کنيد. براي لباس چرمي مي توانيد مقداري وازلين روي لکه بماليد و بعد از يک ساعت و نيم با تتراکلرورد پاک کنيد سپس با يک تکه پارچه پشمي آن را جلا دهيد.
30) لکه نوشابه: قشر نازکي از نمک يا پودر تالک (پودر بچه) روي لکه بريزيد و آن را تا يک ساعت بگذاريد بماند سپس با کمي مايع ظرفشويي و آب گرم شستشو دهيد.
31) پاک کردن لکه تخم مرغ: براي پاک کردن لکه تازه تخم مرغ محل لکه رابا آب سرد بشوييد بعد با آب ولرم وصابون محل لکه راشستشو دهيد و سپس با الکل و محلول رقيق آمونياک اثر لکه را برطرف نماييد.
32 ) لکه زرد سيگار: اگر لباس شما در اثر سوختگي يا سيگار زرد شده حبه قندي را روي لکه بکشيد و آنقدر اين کار را ادامه دهيد تا لکه از بين برود و سپس آن را با آب و پودر لباسشويي بشوييد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11578]
-
گوناگون
پربازدیدترینها