محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828036658
نگاهي به وضعيت بهداشت و درمان كشور-6 مشكلات درماني بيماران كردستاني در دولت نهم كمرنگ شده است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نگاهي به وضعيت بهداشت و درمان كشور-6 مشكلات درماني بيماران كردستاني در دولت نهم كمرنگ شده است
خبرنگار فارس: در سالهاي گذشته بيماران استان كردستان براي معالجه يك بيماري شايد ساده نيز به علت كمبود پزشك و همچنين عدم وجود يك مركز درماني مناسب به ساير استانهاي ديگر كشور اعزام ميشدند اما با تغيير و تحولات در دولت نهم و اختصاص اعتبارات بيشتر اين مشكلات كم رنگ شده است.
يكي از بيماران بستري در بيمارستان بعثت كه به دليل تصادف چند روزي در بيمارستان مانده است در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج با ابراز رضايت از خدمات ارائه شده در بيمارستان گفت: اكنون خدمات و ارائه سرويس به بيماران در بيمارستان نسبت به گذشته تفاوت چشمگيري داشته است.
ناصر مرادي شلوغي بيش از حد بيمارستان بعثت را يكي از مشكلات و معضلات اين بيمارستان دانست و افزود: اين امر سبب سلب آرامش بيماران در اين بيمارستان شده است.
محمد نجفي يكي ديگر از بيماران كه دوران نقاهت خود را پس از عمل جراحي در بيمارستان بعثت ميگذراند خدمات ارائه شده در اين بيمارستان را در قياس با بيمارستانهاي ديگر استان و همچنين نسبت به چند سال گذشته بهتر خواند و فقط از نحوه برخورد برخي از بهياران ابراز نارضايتي كرد.
رئيس بيمارستان بعثت سنندج نيز در گفتگو با خبرنگار فارس با اشاره به اينكه در گذشته به علت كم توجهي و عدم دستگاه سي تي اسكن بيماران به خارج از استان اعزام ميشدند اظهار داشت: در سالهاي اخير دستگاه سي تي اسكن اسپيرال 16 اسلايس كه از نوع بسيار پيشرفته است در بيمارستان نصب و راهاندازي شده است.
وي همچنين از اعزام كودكان مبتلا به سرطان خون استان كردستان براي درمان به استانهاي ديگر خبر داد و افزود: اما اكنون با حضور و جذب دكتر فوقتخصص در اين زمينه و فراهم آوري امكانات مورد نياز كودكاني كه داراي سرطان خون هستند در بيمارستان تحت مداوا و مراقبت قرار ميگيرند و خدمات لازم به آنها ارائه ميشود.
قطبي ضمن بيان اينكه تعداد تختهاي icu طي يك سال گذشته افزايش يافتهاند اضافه كرد: بيمارستان يك دستگاه اكسيژن ساز پيشرفته نيز خريداري و نصب كرده است تا نياز بيماران بستري در بخش ICU و ديگر بيماران نيازمند را برآورده سازد.
وي گفت: بيمارستان بعثت طي يك سال اخير دو دستگاه امحا كننده زبالههاي عفوني خريداري كرده است كه اين دستگاهها زبالههاي عفوني و خطرناك را بدون ايجاد دود و خطر به زبالهاي غير عفوني و بيخطر تبديل ميكنند.
بابك قطبي با بيان اينكه هم اكنون تمام بيمارستان به سيستم رايانهاي مجهز شده است افزود: علاوه بر رايانهاي كردن بيمارستان بيشتر سيستمها نيز به اينترنت مجهز هستند و اين امر ميتواند به بالا بردن سطح علمي بيمارستان كمك مضاعفي بكند.
وي اذعان داشت: در حال حاضر نزديك به 95 درصد عملهاي جراحي در بيمارستان بعثت انجام ميشود و طي سالهاي براي نخستين بار عملهاي جراحي، ارتوپدي و مغز و اعصاب با حضور متخصصان با موفقيت به انجام رسيده است.
وي در پايان از تأسيس يك مركز اورژانس در بيمارستان بعثت سنندج خبر داد و گفت: در آيندهاي نزديك بيمارستان بعثت يك مركز اورژانس مجهز با نيروهاي متخصص راهاندازي ميكند كه اين امر سطح خدمترساني را به مردم استان افزايش ميدهد.
بيمار ديگري كه از مدتها قبل به علت عارضه چشمي در بيمارستان توحيد سنندج بستري بود از سرويسهاي بهداشتي و همچنين وضعيت نامناسب اتاقهاي اين بيمارستان ابراز نارضايتي ميكرد و گفت: اتاقهاي قديمي و عدم رنگ مناسب ديوارها، خود به جاي باز شدن و روحيه بخشي به بيمار بيشتر آن را اذيت ميكند.
مليحه جعفري اظهار داشت: در چند سال گذشته به علت همين بيماري مجبور شدم براي معالجه به ديگر استانهاي همجوار و چند مورد هم به تهران رفتم، اما در دو سه ساله اخير وضعيت پزشكان و بيمارستانها در اين استان به حدي پيشرفت كرده كه ديگر نيازي به اعزام بيماران به ساير استانها نيست.
ليلا كريمي هم به علت بيماري داخلي در بيمارستان توحيد سنندج بستري است و از هزينه بالاي بيمارستان و عدم پوشش بيمهاي برخي از داروها نگران است و ميگويد: برخي از افراد كه به بيمارستان براي معالجه و يا عمل جراحي مراجعه ميكنند اعضاي خانواده آنها ناچارند براي درمان اين افراد به تكديگري روي آورند كه اين امر به دور از احساس انسانها نسبت به يكديگر است.
وي اظهار داشت: اميدوارم كه مسئولان بهداشتي و درماني و همچنين ساير مديران اجرايي استان با اهتمام جدي در رفع اين معضل بزرگ همت بگمارند و اين افراد را در پرداخت هزينههاي بيمارستاني معاف كنند.
رئيس بيمارستان توحيد سنندج نيز در گفتگو با خبرنگار فارس با اشاره به اينكه اين بيمارستان با در اختيار داشتن 327 تخت فعال در حال حاضر دومين بيمارستان بزرگ استان و مركز ارجاع بيماران قلبي، سوختگي، مسموميتها، مغز و اعصاب، عفوني، گوش و حلق و بيني و چشم و بيماران ديابتي است گفت: در دولت نهم و به همت مسئولان دانشگاه علوم پزشكي كردستان 46 تخت ديگر به كل مجموعه تخت فعال بيمارستان در بخشهاي عفوني، داخلي زنان، داخلي مردان و جراحي زنان شده است.
رضا ويسانيفر اظهار داشت: با توجه به هزينه ايجاد هر تخت بستري كه امروزه به صورت سرسام آوري بالا است بيمارستان توانست با هزينهاي به مراتب كمتر و فقط با استفاده بهينه تر از فضاها به اين مهم دست يابد البته بيمارستان همچنين توانست با ايجاد شش تخت POST CCU گامي براي ارائه خدمات بهتر به بيماران است.
وي خاطر نشان كرد: واحد آزمايشگاه بيمارستان با مكانيزاسيون انتقال اطلاعات آزمايش از دستگاههاي آزمايشي به سيستم HIS بيمارستاني، كمك شاياني به درست بودن و كاهش خطاهاي انساني كرده است و همچنين آزمايشگاه براي ارائه خدمات بيشتر به بيماران آزمايش هموگلوبين گلوكوزيد را كه در گذشته در هفته تنها يك روز انجام ميگرفت در حال حاضر به صورت روزانه انجام ميشود و اين توجه بيشتر دولت را در راستاي خدمت رساني بيشتر به مردم را ميرساند.
ويساني فر اظهار داشت: با توجه به اينكه مركز پزشكي، آموزشي و درماني توحيد مركز ارجاع بيماران نورولوژي، قلب، سوختگي، مسموميتها، اورولوژي، ENT، چشم پزشكي، و راديوتراپي است امكانات و تجهيزات بيمارستان نيز در اين راستا تكميل شده و در حال حاضر براي ارائه خدمات در اين بخشها با هيچ مشكلي مواجه نيستيم.
وي با اشاره به اينكه تمامي سعي و تلاش مسئولان اين بيمارستان ارائه خدمت به بهترين وجه ممكن است گفت: در اين دولت خدمترساني به نحوي مطلوبتري بوده كه ميزان رضايتمندي مراجعان از خدمات بيمارستان گوياي اين حقيقت است.
ويساني فر به تجهيز بيمارستان توحيد از امكانات و همچنين داروهاي مورد نياز بيماران اين بيمارستان اشاره كرد و گفت: در اين چند ساله اخير خوشبختانه با كمبود تجهيزات و دارو مواجه نبودهايم و توانستهايم به همكاري و مساعدت دلسوزانه مسئولان دانشگاه، سطح مناسبي از تجهيزات و داروي بيمارستاني را در اين مركز داشته باشيم.
وي همچنين اذعان داشت: وضعيت امكانات بهداشتي و درماني در استان در سطح بسيار خوبي بوده و شاخصهاي بالاي بهداشتي و درماني استان در سطح كشور خود گوياي مطلوب بودن وضعيت ارائه خدمات سلامت است.
رئيس بيمارستان توحيد سنندج افزود: در زمينه بخشهاي راديوتراپي، نفرولوژي، فك و صورت كمبود تخصص وجود دارد و اميدواريم كه با عنايت دولت و همت مسئولان اين تخصصها نيز جذب شوند.
وي قديمي بودن بيمارستان توحيد را بزرگترين مشكل اين مركز خواند و گفت: با توجه به عنايات دولت نهم در تصويب تاسيس بيمارستان 540 تختخوابي شهر سنندج در سفر اخير رئيس جمهوري كه عمليات اجرايي آن شروع شده است اين مشكل را برطرف خواهد كرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي كردستان نيز به خبرنگار فارس گفت: علاوه بر تخت بيمارستانهاي ارتش و تأمين اجتماعي، هم اكنون تعداد يك هزار و 600 تخت فعال دانشگاهي در استان كردستان وجود دارد.
قديمي با اشاره به اينكه پيشبيني تختهاي مورد نياز استان كردستان در سفر نخست هيئت دولت مطرح و تأمين آن نيز مصوب شد افزود: با تحقق اين امر كه در حال حاضر چند درصدي از آن محقق شده، تعداد تختهاي فعال درماني دانشگاه در اين استان به دو هزار و 500 تخت خواهد رسيد.
وي همچنين از اضافه شدن تختهاي ويژه بيمارستانها در دولت نهم خبر داد و گفت: براي مراقبتهاي ويژه و اوليه از بيماران مصدوم، حادثه ديدگان و يا بيماران بدحال، تختهاي ICU با تجهيزات مورد نياز تأمين شده است.
وي خاطر نشان كرد: تعداد اين تختها از حدود كمتر از بيست تخت در بيمارستانهاي استان در دولتهاي گذشته، در دولت نهم با افزايش سه برابري به حدود 60 تخت رسيده است كه اين نشان از توجه ويژه دولت نهم به بخش بهداشت و درمان در اين استان را ميرساند.
قديمي همچنين به عدم وجود بخشهاي ديگري از جمله قلب، اورولوژي، نورولوژي و ارتوپدي در بيمارستان شهرستانهاي استان كردستان اشاره و تصريح كرد: با همت دولت نهم و در راستاي خدمت رساني بيشتر به مردم اين استان بخشهاي قلب، ارتوپدي و ICU به بيمارستان مريوان، اورولوژي و نورولوژي به بيمارستان شهرستان بانه و همچنين به بيمارستانهاي قروه و بيجار بخش ارتوپدي اضافه شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان كردستان همچنين از خريد دو دستگاه سي تي اسكن و نصب آن در بيمارستانهاي سنندج و مريوان خبر داد و اذعان داشت: سه دستگاه ديگر نيز در آيندهاي نزديك خريداري ميشود كه با نصب اين دستگاهها تعداد دستگاههاي سي تي اسكن در استان به بيش از دو برابر افزايش خواهد يافت.
وي به سفارش دستگاه شتاب دهنده خطي براي مركز راديوتراپي استان و معالجه بيماران سرطاني اشاره كرد و اظهار داشت: اين نوع تغييرات عمده در دولت نهم در راستاي جذب رضايت مردم و خدمت رساني بيشتر و معالجه بيماران است.
قديمي راهاندازي مركز جراحي قلب در آينده، مجهز نمودن آزمايشگاهها، تجهيز و نوسازي بانك خون بيمارستانها، فراهم كردن تجهيزات ويژه پزشكي، خريد يك دستگاه MRI و افزايش تختهاي ويژه و دو برابري تختهاي بيمارستاني را ناشي از توجه ويژه دولت نهم به مسئله درمان و كمك به ارتقاي سلامت مردم اين استان عنوان كرد.
وي افزايش دو برابري مركز فوريتهاي پزشكي بين جادهاي و شهري در دولت نهم در استان كردستان اشاره كرد و گفت: در قبل از دولت نهم تنها 12 مركز در جادههاي اين استان مستقر بود كه اكنون در راستاي سياستهاي دولت نهم اين آمار دو برابر افزايش يافته است.
قديمي خاطر نشان كرد: در هر شهرستاني يك دستگاه و در مركز استان نيز سه دستگاه آمبولانس به كليه تجهيزات مورد نياز مراقبت از يك بيمار مجهز شده و خود اين آمبولانسها در واقع يك ICU موبايل هستند كه در هنگام اتفاقات جادهاي و يا براي مراقبت از يك بيمار تواناييهاي لازم را دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان كردستان تصريح كرد: زمينه اعطاي مجوز متقاضيان بخش خصوصي براي خدمت رساني تخصصي و پيشرفته فراهم شده و آنها براي انجام امورات مربوطه و دريافت تسهيلات هدايت شدهاند كه اين امر در سايه دولت عدالت گستر نهم در اين استان روي داده است.
وي به جذب پزشكان متخصص براي كمك و خدمت رساني بيشتر در استان كردستان اشاره كرد و گفت: ساخت خانههاي پزشكان و افزايش رشتههاي آموزشي در دانشگاه پزشكي استان در اين دولت در اين راستا صورت گرفته است.
وي اخذ وجه اضافي توسط پزشكان از بيماران در مطب و يا بيمارستان را تخلف و به دور از قوانين پزشكي خواند و اظهار داشت: در صورت انجام چنين عملي و تاييد ناظران و گزارش بيماران، دانشگاه به شدت برخورد ميكند و آن را به تعزيرات حكومتي معرفي خواهند كرد.
قديمي يادآور شد: كه با هماهنگي تعزيرات حكومتي از مطب پزشكان و بيمارستانها به طور مستمر بازديد ميشود و مصداق آن نيز پروندههايي است كه در سالهاي گذشته و سالجاري به تعزيرات حكومتي معرفي شده است.
وي اذعان داشت: همه بيماريها، جز جراحي قلب در بيمارستانهاي استان معالجه و درمان ميشود، كه جراحي قلب نيز با بهرهبرداري از مركز جراحي قلب سنندج اين مشكل برطرف ميشود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان كردستان به بحث پزشك خانواده و سيستم ارجاع به عنوان يكي ديگر از فعاليتهاي دولت نهم در بحث بهداشت و درمان اشاره كرد و گفت: با فرهنگسازي مناسب و استفاده بهينه از اين سيستم، هزينهاي كمتر و بازدهي بيشتر را به دنبال دارد.
گزارش از توفيق مفاخري
انتهاي پيام/ب
چهارشنبه 30 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]
-
گوناگون
پربازدیدترینها