واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: علياحمدي مسئوليت خود در ستاد غدير آموزش و پرورش را واگذار كرد
گروه اجتماعي: وزير آموزش و پرورش امروز در نشست خبري اعلام كرد كه به دليل مسئوليتهاي متعدد در اين وزارتخانه مسئوليت خود بهعنوان دبير ستاد غدير آموزش و پرورش را به ستاد واگذار كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، «عليرضا علياحمدي» وزير آموزش و پرورش ظهر امروز 29 مردادماه در سومين نشست خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه در آستانه هفته دولت كه در محل اين وزارتخانه برگزار شد، به ارائه گزارشي از عملكرد وزارتخانه متبوعش پرداخت.
وي در اين نشست در پاسخ به خبرنگار ايكنا مبني بر روند كاري ستاد غدير وزارت آموزش و پرورش گفت: دستورات لازم درباره اين ستاد از سوي بنياد بينالمللي غدير براي ما ارسال شده است و افتخار ميكنم كه در راستاي ترويج فرهنگ ولايت حركت ميكنم.
وي در ادامه افزود: من به دليل مسئوليتهاي مختلفي كه در اين وزارتخانه دارم، اين كار را به ستاد واگذار كردم و اميدورام بهزودي اين ستاد كار خود را آغاز كند.
وزير آموزش و پرورش در ادامه به احياي معاونت پرورشي اشاره و تصريح كرد: تاكنون براي بيشتر مدارس كشور معاون و يا مربي پرورشي پيشبيني كردهايم و براي مدارس كوچك نيز ساعتي به اين منظور اختصاص دادهايم.
علياحمدي واگذاري برخي از مسئوليتها در اداره مدارس به دانشآموزان، برگزاري مسابقات نماز، قرآن و نهجالبلاغه، تأسيس دفتر قرآن و عترت، 37 برابر شدن كانونهاي فرهنگي و برگزاري فوقبرنامههاي شاديبخش براي دانشآموزان را از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش در راستاي احياي معاونت پرورشي عنوان كرد.
وزير آموزشوپرورش با اشاره به طرح رفع مهجوريتزدايي قرآن در آموزش و پرورش اظهار كرد: در راستاي غنيسازي اين طرح دفتر قرآن و عترت در آموزش و پرورش تأسيس شده است همچنين براي جبران غفلت در تأسيس نمازخانهها نيز با تعامل و همكاري ستاد اقامه نماز و خيرين، 40هزار و 856 نمازخانه چندمنظوره تأسيس كردهايم.
وي در ادامه اين نشست به تحول بنيادين وزارت آموزش و پرورش اشاره كرد و افزود: با توجه به تأكيد مقام معظم رهبري مبني بر نياز جدي وزارت آموزش و پرورش به تحول بنيادين، ما نيز از سال گذشته برنامهها و فعاليتهايي در اين راستا انجام دادهايم كه تدوبن برنامه ملي درسي و ارائه الگويي درسي از جمله آنهاست.
علياحمدي همچنين از تلاش آموزش و پرورش بهمنظور حذف كنكور و مجهز شدن بيش از شش هزار مدرسه به اينترنت خبر داد و درباره استضياح خود توسط نمايندگان مجلس گفت: من قبول دارم كه نمايندگان مجلس وظيفه نظارت بر عملكرد مديران و وزير آموزش و پرورش را دارند اما با اين وجود مديران اين وزارتخانه به فعاليت خود ادامه خواهند داد همچنين بايد به اين نكته توجه داشت كه دولت و مجلس هر دو اصولگرا هستند اما نبايد تفاوت سليقهها موجب لطمه وارد شدن به مديريت آموزش و پرورش شود.
وزير آموزش و پرورش سياست كنوني اين وزارتخانه را تعامل با نمايندگان مجلس، حفظ عزت فرهنگيان، اقتدار آموزش و پرورش و ثبات مديريتي دانست و افزود: من هر جا كه ببينم مديري با كج سليقگي دچار ضعف در ساختار مديريتي آموزش و پرورش شده است و در ارزشيابي عملكرد پاييني داشته است از ادامه همكاري با او صرفنظر خواهم كرد.
علياحمدي با اشاره به برخي از موفقيتهاي دانشآموزان در عرصه المپياد گفت: مدارس فنيحرفهاي و هنرستانهاي كار و دانش در سه سال گذشته از رشد 13/6 و 15/2 درصد برخوردار بودهاند، همچنين تأسيس 27 مركز تربيت معلم، 243 آموزشگاه كودكان استثنايي، 76 آموزشگاه استعدادهاي درخشان، 110 مدرسه شاهد و ايثارگر، دوهزار و 256 دبيرستان و پيشدانشگاهي شبانهروزي از ديگر موفقيتهاي وزارت آموزش و پرورش در برنامه چهارم است.
وي در پايان از تشكيل كميسيون دائمي «اقتصاد آموزش و پرورش» با حضور متخصصان اقتصادي در اين وزارتخانه خبر داد و اظهار كرد: پيشنهاد صندوق تعاون فرهنگيان در دستور كار اين وزارتخانه قرار دارد.
وزير آموزش و پرورش در ادامه نشست به سؤالات خبرنگاران در زمينه ساماندهي نيروي انساني، كسري بودجه، بهداشت و اعتياد دانشآموزان پاسخ داد.
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 323]