تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829153629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي موج از تاثيرات قطعي برق در واحد هاي صنعتي و توليدي


واضح آرشیو وب فارسی:موج: بررسي موج از تاثيرات قطعي برق در واحد هاي صنعتي و توليدي
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد صنعت و بازرگاني .


با اوج گرفتن گرما وخشكسالي و ادامه كاهش توليد برق از نيروگاههاي برق آبي پرويز فتاح پيشنهاد تعطيلي برق واحدهاي صنفي از ساعت 20 را عنوان كرد تا بدين وسيله شايد بخشي از بحران كمبود برق در كشور برطرف شود كه اين پيشنهاد ميان وزارت نيرو و اصناف اختلافاتي را ايجاد كرد.
پرويز فتاح وزير نيرو دليل طرح خاموشي برق اصناف و تعطيلي آنها در ساعت 20:30 را صرفه جويي در ميزان مصرف برق و افزايش قدرت وزارت نيرو در تامين برق مورد نياز ساير مشتركان مطرح كرده واظهارمي دارد: يكي از پيشنهادهاي وزارت نيرو براي صرفه‌جويي در برق به دولت و ستاد خشكسالي تغيير ساعت كار اصناف و تعطيلي آنها تا پيش از ساعت 20:30 بود چرا كه برخي اصناف با استفاده از لامپ‌هاي 800 وات و بعضا پرمصرف به تعداد زياد، بخش عمده‌اي از سهم خانوارها را استفاده مي‌كنند.
وي با تاكيد بر4هزارمگاوات برق مصرفي توسط اصناف 4000 مي گويد:ميزان برق مصرفي واحدهاي صنفي به اندازه توليد 4 نيروگاه است كه اين واحدهاي مي توانند با مصرف بهينه و تعطيلي زودتر از موعد واحدهاي صنفي شان علاوه بر صرفه جويي در مصرف برق با وزارت نيرو همكاري هاي لازم را داشته باشند.
وي استفاده از كنتورهاي چند تعرفه‌اي براي اصناف را يكي از راه حل هاي ممانعت از افزايش مصرف برق در واحدهاي صنفي عنوان كرده و اذعان مي دارد: تغيير كنتور 4 ميليون مشترك تجاري و صنعتي در حال حاضر به لحاظ كمبود زمان مقدور نيست ولي اين كار در حال اجراست و كنتور صنوفي كه به تازگي نصب مي شود كنتور تعرفه‌اي است.
پس از اعلام طرح تعطيلي واحدهاي صنفي در ساعات اوليه شب از سوي وزارت نيرو با مخالفتهايي از سوي مسولان اصناف كشور مواجه شد تا جايي كه محمد آزاد رييس شوراي اصناف كشور پس از اعلام اين طرح متذكر شد :كشور داراي قانون و مجلس است و هر مسولي نمي تواند هر خوابي كه مي بيند براي كشور اجرايي كند.
وي مي افزايد :اجراي طرح تعطيلي زودهنگام اصناف بايد از طريق مسولان اجرايي در دولت مطرح شود ضمن اينكه اجراي اين طرح نيازمند اقدامات كارشناسي است.
قاسم نوده فراهاني رئيس مجمع امور صنفي، توزيعي و خدماتي تهران در رابطه با پايان كار اصناف در ساعت‌هاي ابتدايي شب مي گويد: به‌عنوان يكي از اعضاي شوراي اصناف از اين طرح حمايت مي‌كنيم اما به شرط اينكه اين اقدام با حضور اعضاي كميسيون نظارت، وزارت بازرگاني و اصناف بررسي شود.
رئيس مجمع امور صنفي، توزيعي و خدماتي تهران ادامه مي دهد: وزارت نيرو درخواست كرده است كه به‌دليل خشكسالي ساعت كار اصناف كاهش پيدا كند و اصناف هم وظيفه دارند كه همكاري كنند اما به تمامي صنوف نمي‌توان گفت كه ساعت كاري خود را كاهش دهند و در اين رابطه بايد كار كارشناسي صورت گيرد.
فراهاني با اعتقاد به اينكه بعضي از واحد‌هاي صنفي مي‌توانند ساعت كاري خود را كاهش دهند ،خاطر نشان مي كند:به‌طور مثال واحد‌هاي صنفي فروشنده فرش لزومي ندارد تا ديروقت به فعاليت خود ادامه دهند و بعيد مي‌دانم كه اگر زود‌تر واحد صنفي خود را تعطيل كنند ضرر و زياني به آنها وارد شود.
وي مي افزايد: البته اين اقدام بايد با نظارت دقيق كميسيون نظارت صورت گيرد چرا كه اگر قرار باشد واحد‌هاي صنفي خاصي ساعت كاري خود را كاهش دهند بايد همگي اين كار را انجام دهند، يعني بايد نظارت دقيقي صورت گيرد تا اين‌گونه نباشد كه بعضي از واحد‌هاي صنفي كه ساعت فعاليت كاري آنها كاهش پيدا كرده است در ساعت تعطيلي خود فعاليت كنند.
رئيس مجمع امور صنفي، توزيعي و خدماتي تهران ادامه مي گويد: تاكنون در رابطه با كاهش ساعت كاري اصناف هيچ بخشنامه‌اي نه از سوي وزارت بازرگاني و نه از سوي وزارت نيرو به‌طور رسمي اعلام نشده است.
جلال الدين محمد شكريه نايب رئيس شوراي اصناف كشور نيز در رابطه با كاهش ساعت كاري اصناف گفت: تغيير ساعت كاري اصناف از وظايف كميسيون نظارت و هيات عالي نظارت بر واحد‌هاي صنفي است. بنا بر اين اجراي اين طرح نيازمند اين است كه از كانال‌هاي مربوطه عبور كند.
نايب رئيس شوراي اصناف كشور نيز با اعتقاد به اينكه بسياري در ساعات پاياني شب براي خريد به واحد‌هاي صنفي مراجعه مي‌كنند ،مي گويد: مردم زيادي هستند كه در طول روز درگير فعاليت كاري خود هستند و زمان مراجعه به واحد‌هاي صنفي را ندارند بنا بر اين در ساعات پاياني شب به واحد‌هاي صنفي مراجعه مي‌كنند تا نياز‌هاي خود را تامين كنند، بنا بر اين تعطيلي واحد‌هاي صنفي در اوايل شب مي‌تواند مشكلاتي را براي آنها ايجاد كند.
شكريه مي افزايد: حل مشكلات برق را مي‌توان از كانال‌هاي ديگري نيز جست‌وجو كرد و نبايد تنها از طريق اصناف به‌دنبال كاهش مصرف انرژي بود.
مخالفتهاي صاحبان صنوف با اجراي پيشنهاد وزارت نيرو مبني بر تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي در ساعات اوليه شب كه دست و دل مسولان اين وزارتخانه را براي اجراي طرح تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي مي ارزاند موجب شد تا وزير نيرو در سخنانش اذعان بدارد:طرح تعطيلي واحدهاي صنفي در ساعات اوليه شب طرحي است كه از 15 سال پيش مطرح شده اما هنوز اجرايي نشده است .
وزير نيرو كه با سكوت وزارت بازرگاني در زمينه زياندهي اصناف از تعطيلي زودهنگامشان مواجه شده به تاريخچه كشورهاي اروپايي اشاره كرده و مي گويد: تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي در ساعات اوليه شب در اتحاديه اروپا نهادينه شده به طوريكه كليه صنوف اتحاديه اروپا تا ساعت 19 تعطيل مي شوند و اين موضوع در كشورهاي توسعه يافته به يك فرهنگ تبديل شده است.
هرچند وزارت نيرو از تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي به عنوان يك فرهنگ ياد كرد و وزارت بازرگاني بدون توجه به زياندهي اصناف رويه سكوت را در پيش گرفت تا از زيرمجموعه هاي خود در مقابل وزارت نيرو دفاعي انجام ندهد اما سرانجام طرح تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي براي صرفه جويي در مصرف برق اجرايي نشد تا بدين طريق اقتصاد كشور اين بار به دليل عدم مديريت صحيح در منابع آب و برق متضرر نشود.

قطعي برق درواحدهاي صنعتي منجر به آسيب ماشين آلات توليدي مي شود

ترك نژاد عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران در خصوص موضوع فوق گفت: مشكل واحدهاي توليدي و صنعتي در هنگام قطعي برق به توقف توليد در زمان نبود انرژي برق محدود نمي شود و توقف توليد تنها بخشي از مشكلات اين واحدها محسوب مي شود.
وي با اشاره به هزينه ماشين آلات توليد اظهار داشت:قطع و وصل برق و خاموش كردن و راه اندازي مجدد ماشين آلات توليد منجر به نابودي ابزار توليد مي شود.
ترك نژاد درادامه افزود:مشكل تامين برق واحدهاي توليدي و صنعتي بسته به نوع صنايع متفاوت است.
وي گفت:اگر مساله تامين انرژي براي واحدهاي توليدي و صنعتي حل نشود به طور حتم تمامي بخش هاي توليدي و صنعتي بسته به ميزان نيازشان به انرژي دچار زيانهاي كلان خواهند شد .
عضوهيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران خاطرنشان كرد:هرچه ميزان نياز واحدها به انرژي برق بيشتر باشد ميزان آسيب پذيري آنها بيشتر خواهد بود.
ترك نژاد تصريح كرد:پيامد منفي قطع برق صرفا در بخش توليد محدود نمي شود و اين مساله در ابعاد اجتماعي و امنيتي نيز داراي پيامدهاي منفي است.
اين فعال اقتصادي با اشاره به ميزان توليد انرژي در اين دولت گفت:در دولت نهم حجم راه اندازي نيروگاهها 1500 مگاوات بوده و اين در حاليست كه بايد در دولت نهم ميزان راه اندازي نيروگاهها 15 هزار مگاوات باشد .

رييس اتحاديه توزيع كنندگان آبميوه و بستني :زيان 30 درصدي بستني و آبميوه فروشان با قطع برق

اسكندر آزموده سفيدي رييس اتحاديه توزيع كنندگان آبميوه و بستني نيز اظهار داشت:قطع برق واحدهاي صنفي توزيع آبميوه و بستني موجب مي شود تا در طول روز ميزان مراجعان به اين واحدها كاهش بيابد .
وي افزود:گرم بودن واحدهاي صنفي و شل شدن بستني ها و گرم بودن آبميوه منجر مي شود تا مشتريان اين واحدها كاهش بيابد .
رييس اتحاديه توزيع كنندگان آبميوه و بستني گفت:‌قطع دو ساعته برق واحدهاي صنفي در هر نوبت منجر به زيان 30 تا 40 هزار توماني توزيع كنندگان آبميوه و بستني مي شود.
آزموده افزود:با توجه به اينكه بستني مورد نياز واحدهاي توزيعي بسته بندي شده است به همين جهت زياندهي اين واحدها تا حدودي كنترل مي شود.

رييس اتحاديه فروشندگان گل :افزايش 60 درصدي ضايعات گل با قطعي برق

جلال عجايبي رييس اتحاديه فروشندگان گل در گفت وگو با خبرنگار موج با اعلام اين مطلب اظهارداشت: به دليل از كار افتادن سيستم هاي سرمايشي گل فروشي ها در هنگام قطع برق ميزان خرابي وضايعات گل حداقل به دو برابر افزايش يافته است .
وي افزود:به طور متوسط ضايعات گل فروشي ها روزانه 30 درصد از كل خريد آنهاست كه با قطعي برق اين رقم به 60 درصد افزايش مي يابد .
عجايبي گفت :در حال حاضر در تهران بيش از 500 واحد گل فروشي وجود دارد كه هريك از اين واحدها به طور متوسط روزانه بين 600 تا 700 هزار تومان خريد مي كنند كه با قطعي برق بيش از 60 درصد از خريد اين واحدها به ضايعات تبديل مي شود.

رييس اتحاديه تالارهاي پذيرايي:زياندهي واحدهاي صنفي با قطعي برق

خسرو ابراهيمي رييس اتحاديه تالارهاي پذيرايي با تاكيد بر اينكه تمامي تالارهاي پذيرايي مجهز به سيستم سردخانه و فريزر و يخچالهاي متعدد هستند كه شوك ناشي از قطع و وصل برق موجب شده تا به وسايل سرمايشي اين واحدها خسارت وارد شود گفت: تا كنون براي برآورد هزينه تمامي تالارهاي پذيرايي اقدام نشده اما به طور قطع مي توان گفت كه تمامي اين واحدها متحمل خسارت ناشي از قطع ووصل برق شده و به وسايل سرمايشي آنها آسيب هاي جدي وارد شده است .
ابراهيمي در زمينه كاهش مشتري تالارهاي پذيرايي به دليل قطع برق گفت :در سال جاري از تعداد متقاضيان استفاده از تالارهاي پذيرايي كاسته شده كه علت اين مساله قطع برق نمي تواند باشد .
وي با تاكيد بر خسارتهاي وارده به واحدهاي صنفي به دليل قطع برق تصريح كرد: هرچند واحدهاي صنفي از قطع و برق مكرر برق دچار آسيب هاي جدي شده اند اما صاحبان صنوف براي تامين برق مورد نياز مردم با دولت همكاري لازم را مي نمايند.

رييس اتحاديه توزيع كنندگان ميوه وسبزيجات:زياندهي ميوه فروشي ها با قطع برق در طول شب

سيد حسين مهاجران رييس اتحاديه توزيع كنندگان ميوه و سبزي نيز گفت:قطع برق واحدهاي صنفي در طول روز به دليل باز بودن مجاري ورود هوا مانند درب واحدهاي صنفي ،دارندگان اين واحدهاي صنفي با مساله تخريب كالاهايشان مواجه نمي شوند.
وي ادامه داد:قطع برق در طول شب و عدم استفاده از سيستم هاي خنك كننده با توجه به اينكه مجاري ورود هوا در اين واحدها بسته است موجب مي شود تا تمامي ميوه ها و سبزيجات اين واحدهاي صنفي فاسد و غيرقابل استفاده شوند.
مهاجران با تاكيد بر متضرر شدن واحدهاي صنفي از قطع برق تصريح كرد:‌با توجه به اينكه قطع برق از سوي وزارت نيرو براي تامين برق مورد نياز كشور وصرفه جويي صورت مي گيرد بنابراين اصناف نيز لازم است تا همكاري هاي لازم را داشته باشند.

عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران:كاهش توليد و بهره وري آثار منفي خاموشي در واحدهاي توليدي

پدرام سلطاني عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران نيز در اين خصوص گفت:با توجه به نياز كامل واحدهاي توليدي به برق قطع و وصل هاي مكرر برق موجب زياندهي واحدهاي توليدي شده است.
وي افزود:قطعي برق با توجه به متوقف نمودن روند توليد در واحدهاي توليدي موجب زياندهي صنعت در كشور مي شود .
سلطاني تصريح كرد:زياندهي واحدهاي توليدي از قطع برق به مدت زمان خاموشي محدود نمي شود زيرا در واحدهاي توليدي و صنعتي براي راه اندازي مجدد خط توليد نيز لازم است تا مدت زمان طولاني صرف شود.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران خاطرنشان كرد:هرچند قطعي برق حدود 20 درصد از اوقات شبانه روز را در برمي گيرد اما ميزان خسارت وارده به صنعت و توليد كشور به مراتب بيشتر از 20 درصد است .
وي با اشاره به كاهش بهره وري و توليد كشور به دليل قطعي برق ادامه داد:هرچند مشخص شدن قطعي برق در توليد و بهره وري نيازمند زمان است اما مي توان نتايج كاهش بهره وري و توليد را در اقتصاد خرد و كلان كشور درسال آينده مشاهده كرد.
سلطاني خاطرنشان كرد:حداقل آثار منفي قطع برق در واحدهاي توليدي و صنعتي كشور اين است كه به جاي رشد شاخص هاي توليد و بهره وري و صادرات با توقف اين شاخص ها مواجه شويم .

خاموشي هاي مكرر و افزايش زياندهي صنوف

عدم اجراي طرح تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي در ساعات اوليه شب موجب شد تا برق واحدهاي صنفي در زمان پيك خاموشي و براساس جدول زمانبندي اعلام شده از سوي وزارت نيرو قطع شود كه اين اقدام مسولان منجر به زياندهي واحدهاي صنفي شده است.
به گزارش خبرنگار موج پس از مخالفتهاي مسولان صنوف با تعطيلي زودهنگام واحدهاي صنفي ،صنوف نيز مشمول جدول زمانبندي قطع برق شدند كه اين مساله موجب شده تا هر يك از صنوف دچار زيانهاي اقتصادي شوند .
صاحب يك سوپر ماركت كه از قطع و وصل مكرر برق گله من است در خصوص وضعيت اخير برق مي گويد:قطع و وصل هاي مكرر موجب شده تا بسياري از اجناس داخل فروشگاه فاسد شود.
وي مي افزايد:در حال حاضر با قطعي برق بسياري از مواد لبني فاقد مواد نگهدارنده ،سبزي هاي بسته بندي شده و انواع جوانه در سوپرماركت ها دچار فساد مي شود.
وي با انتقاد از طولاني شدن زمان خاموشي ها بيشتر از مدت زمانيكه از سوي وزارت نيرو اعلام شده مي گويد :متاسفانه دامنه فساد كالا و محصولات به چند قلم كالايي كه در بالا ذكر شد محدود نمي شود و با طولاني شدن زمان قطعي برق انواع كيك ها و كاكايوهايي كه بايد در فضاي خنك نگه داري شوند دچار كهنگي و فساد مي شوند .
اين فروشنده در خصوص ميزان زيان اقتصادي كه از زمان اجراي خاموشي ها متحمل شده اذعان مي دارد:رقم اين زيانها را محاسبه نكرده ام .
صاحب سوپرماركت ديگري مي گويد :قطع و وصل مكرر برق و طولاني شدن زمان خاموشي ها علاوه بر تاثير منفي در كاهش فروش واحد صنفي منجر به آسيب ديدن لوازم برقي مانند يخچال هاي فروشگاهش شده است.
وي ادامه مي دهد:هر ساله در فصل تابستان بيشترين فروش سوپرماركتها به دليل استقبال مردم از مصرف انواع بستني و نوشيدني خنك بود اما امسال به دليل قطع برق و آب شدن بستني ها و تغيير شكل آنها و كاهش ارزش غذايي بستني اين محصول مشتري خود را در بازار از دست داده كه اين امر موجب زياندهي واحدهاي توليدي و توزيعي بستني در كشور مي شود.
صاحب يك آرايشگاه مردانه نيز در خصوص تاثير قطع برق در زياندهي و كاهش درآمد واحد صنفي اش مي گويد:هرچند مراجعه مردان به آرايشگاه تابع قاعده و قانون و زمان خاصي نيست اما قطع برق در بعد از ظهرها موجب مي شود تا تعداد مراجعان كاهش يافته و به طور اتوماتيك از درآمد آرايشگاهها نيز كاسته شود.
صاحب يك آرايشگاه زنانه نيز در اين خصوص اظهار مي دارد:با توجه به اينكه نرخ آرايش و پيرايش خانم ها تقريبا چشمگير است به همين دليل قطع برق در صنف ما بيشترين زياندهي را برجاي گذاشته است .
وي ادامه مي دهد :به طور مثال هزينه رنگ ومش در يك آرايشگاه زنانه به طور متوسط 60 تا 180 هزارتومان است كه اگر روزانه هر آرايشگري دو مشتري اينچنيني را از دست بدهد شايد محاسبه نرخ زيان آن آرايشگاه تقريبا غيرممكن باشد .
صاحب آرايشگاه خاطرنشان مي كند :قطع برق علاوه بر زيانهاي اقتصادي موجب مي شود تا اعتبار و شهرت صنفي مانند آرايشگران زنانه لطمه ببيند زيرا نوبت قبلي مراجعان لغو شده و اين باعث از دست دادن مشتري مي شود .
يك گل فروش نيز در زمينه تاثير قطع برق در كسب درآمدش مي گويد:از آنجايي كه حيات گل ها وابسته به سيستم سرمايشي است با قطع برق در گل فروشي هايي كه فاقد ژنراتور هستند تمامي گل ها غيرقابل مي شوند بنابراين زيان گل فروشي ها بر اساس ميزان خريد روزانه تعيين كرد.
فروشنده كيف وكفش نيز دراين زمينه اظهار مي دارد: با توجه به اينكه كالاي عرضه شده در واحد صنفي ما فساد پذير نيست بنابراين به سرمايه اوليه ما آسيبي وارد نمي شود اما زياني كه صنف ما دچار آن مي شود كاهش فروش است زيرا به دليل گرماي هوا و تاريكي فضاي فروشگاهها اصولا مردم چندان تمايلي به خريد نداشته بنابراين ما با كاهش فروش مواجه مي شويم كه به طور طبيعي كاهش فروش از سوي واحدهاي صنفي كاهش توليد را در پي خواهد داشت.
يك فروشنده لباس نيز در خصوص تاثير منفي قطع برق در كسب درآمدش مي گويد :با توجه به اينكه ميزان مراجعه مشتري به صنف ما در ساعات اوليه صبح چندان قابل توجه نيست بنابراين اگر با قطعي برق در صبح مواجه شويم تاثير چنداني در كسب درآمدمان نخواهد داشت اما اگر قطعي برق براي صنف ما در ساعات بعد از ظهر رخ دهد كه اين اتفاق نيز مي افتد با كاهش چشمگير درآمد مواجه خواهيم شد زيرا گرماي طاقت فرساي هوا و تاريكي فروشگاه قدرت خريد را از مردم سلب مي كند.
صاحب يك كافي شاپ نيز در اين زمينه اظهار مي دارد:شايد دنج بودن كافي شاپها بتواند تاريكي و گرماي هوا را براي اكثر دختران و پسران جوان كه مشتريان ما هستند،قابل تحمل كند اما عدم ارائه خدمات در ساعاتي كه برق نداريم موجب مي شود تا ساعتها بعد از وصل برق نيز كسي به سراغ ما نيايد چون هيچ نوع دسر، بستني نوشيدني خنكي براي عرضه نداريم بنابراين زياندهي اين واحد صنفي با قطعي برق امري طبيعي است .
زياندهي واحدهاي صنفي به دليل قطع برق امري طبيعي است زيرا با قطع برق قدرت ارائه كالا و خدمات با كيفيت به مشتري از صاحبان صنوف سلب شده و زمينه زياندهي اصناف مهيا مي شود و براساس گفته مسولان وزارت بازرگاني صاحبان صنوف نيز براي تامين زيان خود اقدام به گرانفروشي خواهند نمود و اين مساله منجر به افزايش فشارهاي اقتصادي بر مردم خواهد شد اما اگر وزارت نيرو هنگام واگذاري كنتورها به مشتريان برق واحدهاي تجاري و مسكوني را از يكديگر تفكيك كرده بود ،امروز مي توانست ساعات قطع برق صنوف را با هماهنگي با آنها براي كاهش زيان اقتصادي شان انجام دهد و به طور حتم ديگر شاهد بروز چنين مشكلاتي در اقتصاد كشور نبوديم .
 سه شنبه 29 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن