واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل بهزيستي اصفهان: متوسط سن ورود زنان به مراكز بازپروري 17 سال شده است 25 هزار معلول و10هزار خانواده متقاضي حمايت هستند سند كاهش طلاق در اصفهان تدوين شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: شهرستانها
مديركل بهزيستي استان اصفهان گفت: سازمان بهزيستي با 53 نوع وظيفه يك سازمان تخصصي است كه اگر كمكهاي كلان خيرين نبود، با بودجههاي دولتي نميتوانست به فعاليت خود ادامه دهد.
محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: با بيان اين كه در سال 86، 3/5 ميليارد تومان از مردم اصفهان امانات نقدي و غير نقدي دريافت كردهايم اظهار كرد: معتقد نيستيم كه در جذب كمكهاي مردمينسبت به كميته امداد امام خميني ناموفقتر بودهايم.
وي تصريح كرد: بودجه كنوني بهزيستي استان اصفهان به هيچ وجه كفاف فعاليتهاي اين سازمان را نميدهد و اين سازمان در سال 87 با كسري بودجهاي معادل چهار ميليارد تومان رو به رو است كه تنها سه ميليارد تومان آن در بخش حقوق كارمندان است.
وي گفت: هم اكنون از تامين و پرداخت اضافه كار، پاداشها، حق مسكن و ديگر مسائل رفاهي در كارمندان خود عاجز و ناتوانيم كه اميدواريم مسوولان استان بنابر قولهايي كه دادهاند، بتوانند در اين زمينه به بهزيستي كمك كنند.
وي افزود: هم اكنون 25 هزار معلول و 10 هزار خانواده متقاضي حمايت بهزيستي داريم كه اگرچه پرونده آنها تكميل است، اما به علت نبود بودجه توانايي حمايت از آنها را نداريم.
مديركل بهزيستي استان اصفهان بيان كرد: چنانچه بودجه سازمان تا 300 برابر رشد داشته باشد توانايي جذب آنها را خواهيم داشت.
وي با ارايه آماري از فعاليتهاي سازمان بهزيستي استان اصفهان گفت: اين سازمان در سه حوزه توانبخشي 180 مركز حوزه امور اجتماعي با 1150 مركز و حوزه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي با 90 مركز مشغول فعاليت است و يكهزار و 700 كارمند دولتي و هفت هزار نفر در مراكز وابسته به آن مشغول به كارند.
وي گفت: بعد از تماس افراد مطلع يا خود كودكان با تلفن 123 بهزيستي، مددكاران ما در صورت يك هفته به موضوع رسيدگي كرده و كودك را تحت حمايت بهزيستي قرار ميدهند.
محمدزاده با بيان اين كه اين مركز بازپروري زنان در سال 87 در اصفهان افتتاح شد، گفت: در سالهاي قبل متوسط سن زناني كه به اين مركز تحويل ميشد 30 سال بود كه هم اكنون به 17 سال رسيده است.
وي تاكيد كرد: اگرچه سن روسپيگري كاهش يافته است اما اين قشر تعداد محدودي هستند و نبايد آن را به گونهاي مطرح كرد كه ناامني رواني و بدبيني در جامعه ايجاد شود.
محمدزاده مهمترين عامل كاهش سن روسپيگري را وجود ماهواره، اينترنت، ترس از ازدواج در پسرها ( به دليل مسائل اقتصادي و مشكل مسكن ) و اضطراب از آينده در دخترها بيان كرد و تصريح كرد: نوكيسگي عدهاي از افراد كه براي لذت بيشتر در فرآيند ايجاد آسيبها شركت ميكنند نيز مزيد بر علت است.
وي با بيان اين كه هم اكنون پنج مركز ويژه آسيبهاي اجتماعي را به منظور حمايت از زنان آسيبديده، دختران فراري و... در اصفهان داريم افزود: در شش شهرستان نيز مركز اورژانس اجتماعي راهاندازي شده است كه با در اختيار گرفتن شش دستگاه خودرو در نظر داريم آن را گسترش دهيم.
محمدزاده با بيان اين كه برنامه سازمان در خصوص آموزش مهارتهاي زندگي SLC به مربيان آموزش و پرورش گفت: اگر در آموزشهايمان مهارتهاي زندگي را به كودكان آموزش دهيم در پيشگيري از آسيبها بسيار موفق خواهيم بود.
مديركل بهزيستي استان اصفهان با اشاره به سندي با عنوان " سند كاهش طلاق در اصفهان " كه توسط بهزيستي اصفهان تهيه شده است گفت: بر طبق بررسيهاي صورت گرفته در اين سند اصفهان هم اكنون با 11 مورد طلاق در هر 100 ازدواج مقام هشتم را در كشور دارد.
وي اظهار كرد: اين در حالي است كه اصفهان تا چند سال گذشته مقام دوم كشور را داشت، اما بهزيستي استان اصفهان با راهاندازي 11 واحد مشاوره طلاق كه در دادگاههاي خانواده مستقر شدهاند توانست يك چهارم زوجهاي متقاضي طلاق را با يكديگر آشتي دهد.
وي با بيان اين كه از هر 100نفر متقاضي طلاق 48 نفر آنها زن بودهاند گفت: اين موضوع به نوعي نشان دهنده مظلوميت زنان در خانواده است.
محمدزاده افزود: در 59 درصد طلاقها زوجين داراي فرزند بودهاند كه آسيب جبران ناپذيري به اين كودكان وارد ميشود و در 69 درصد طلاقها نيز زوجين داراي خانه مشخصي بودند كه اين موضوع نيز نشانگر آن است كه مسائل اقتصادي به تنهايي در تصميم به طلاق تاثيرگذار نبوده است.
وي بيشترين علت طلاق را اعتياد برشمرد و گفت: 13 درصد طلاقها به علت اعتياد همسر، 5/11 درصد دخالت اطرافيان، 5/8 درصد همسر آزاري، 5/7 عدم تمكين زن و هفت درصد اختلال رواني همسر كه بيشتر در مرد مشهود بوده است.
محمدزاده گفت: اگرچه آماري مبني بر اين كه زوجين در خواست كننده طلاق اهل چه شهري بودهاند، در دست نيست اما از آن جا كه اصفهان چهار راه كشور است مسلما تعدادي از اين طلاقها در خانوادههاي مهاجر بوده است.
وي فرهنگ اصفهان را در حفظ سلامت خانواده بسيار موثر است و افزود: خانوادههاي سنتي آسيب پذيري كمتري دارند.
محمدزاده اظهار كرد: بر طبق اهدافي كه داريم 30 دستگاه دولتي را به كار گرفتهايم تا با آگاه سازي جامعه از آسيبهاي طلاق به سمت كاهش اين پديده برويم.
انتهاي پيام
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 816]