واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حسين عسگري: از علم روز دوچرخهسواري دنيا عقب هستيم در المپيك پكن سنگينترين مسابقه عمرم را انجام دادم
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: المپيك پكن
كاپيتان تيم ملي دوچرخه سواري كشورمان گفت: ركابزنان ايران در المپيك پكن در مجموع عملكرد قابل قبولي از خود بر جاي گذاشتند.
"حسين عسگري" پس از حضور در رقابت هاي المپيك 2008 پكن، در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مركزي، افزود: رقابتهاي دوچرخه سواري المپيك در سطح فوق العاده بالايي برگزار شد و مسير مسابقات هم بسيار سنگين بود، خوشبختانه در شرايط خوبي مسير استقامت جاده را ركاب زدم و خوشحالم كه به همراه قادر ميزباني توانستم براي اولين بار در تاريخ دوچرخه سواري ايران از خط پايان المپيك عبور كنم.
وي ادامه داد: تا 2 دور پاياني اين مسابقه با گروه سر ركاب مي زدم، مطمئنا اگر كمي اطلاعات علمي ام بالا بود، مي توانستم نتيجه بسيار بهتري در استقامت جاده كسب كنم. در مجموع فكر مي كنم عملكردم در اين رشته قابل قبول بود و پس از پايان مسابقه رييس فدراسيون جهاني دوچرخه سواري هم از عملكردم راضي بود و به مسوولان تيم ملي تبريك گفت.
عسگري در مورد سطح مسابقات استقامت جاده اظهار كرد: به جز 7 - 8 دوچرخه سوار آسيايي كه آماتور بودند، مابقي ركابزنان بهترين هاي دوچرخه سواري جهان محسوب مي شدند و در همين جا اعلام ميكنم كه سنگينترين مسابقه عمرم را پشت سر گذاشتم.
وي در مورد مسابقه تايم تريل انفرادي به خبرنگار ايسنا گفت: نفراتي كه در اين رشته ركاب زدند، حداقل سه بار تجربه قهرماني در رقابت هاي جهاني را داشتند و ايتاليا با آن همه دوچرخه سوار تنها دو نماينده در تايم تريل انفرادي داشت؛ بايد واقع بينانه به قضايا نگاه كنيم و همين كه يك دوچرخه سوار از ايران جواز حضور در مسابقات المپيكي تايم تريل را كسب كرده است، افتخار بزرگي محسوب مي شود. البته موفقيت در اين رشته به تمرينات تخصصي نياز دارد.
عسگري افزود: تجربه حضور در سه دوره از مسابقات المپيك را دارم اما، در پكن متوجه شدم كه كار نشد ندارد و با استعدادي كه در جوانان ايراني وجود دارد، حتي كسب مدال دوچرخه سواري المپيك هم دور از دسترس نيست؛ فقط بايد كمي خودمان را باور كنيم و با برنامه تر عازم مسابقات شويم.
وي در مورد شايعات مطرح شده مبني بر دوپينگ تعداد زيادي از دوچرخهسواران شركت كننده در المپيك اظهار كرد: امروزه ورزش حرفهاي و به خصوص رشته دوچرخه سواري آميخته با اين مسائل است و تيم هاي حرفه اي در حضور بهترين پزشكان و متخصص ها تمرين مي كنند؛ متاسفانه از علم روز دوچرخه سواري جهان عقب هستيم و بايد به فكر كم كردن فاصله ها باشيم.
عسگري با اعلام اينكه كسب عنوان پنجاه و دومي المپيك در رشته دوچرخه سواري از ارزش بسيار بالايي در اين رشته برخوردار است، افزود: متاسفانه همه به دنبال مدال المپيك هستند، در صورتي كه اگر مي توانستم رتبه بيستم المپيك را كسب كنم، با يك قرارداد 400 ميليون توماني راهي اروپا مي شدم، از اين رو نبايد عناوين كسب شده در پكن كم ارزش جلوه كند.
كاپيتان تيم ملي دوچرخه سواري كشورمان در پاسخ به اين سوال كه چينيها تا چه اندازه در برگزاري المپيك 2008 موفق بودهاند؟" به خبرنگار ايسنا گفت: المپيك پكن از هر نظر در شرايط عالي برگزار شد و كوچكترين ايرادي نمي توان به كار چيني ها وارد كرد، آنها يكسال پيش مهياي برگزاري المپيك بودند و ما سال قبل كه براي مسابقه تست المپيك به چين رفته بوديم، دقيقا همين شرايط بر مسابقات حاكم بود.
انتهاي پيام
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]