تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827825830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

20 درصد گوش هاي داراي برند مشهور غير استاندارد است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: 20 درصد گوش هاي داراي برند مشهور غير استاندارد است
با وجود اثبات اثر سوء تششعات گوشي هاي غير استاندارد بر فيزيولوژي بدن تاكنون هيچ اقدامي براي رفع اين مشكل صورت نگرفته و بنا بر اظهارات مسوولان اين بخش هم اكنون بيش از 20 درصد از گوشي هاي تلفن همراه داراي برند مشهور ، غير استاندارد هستند .


"نظام الدين برزگري"- سرپرست موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران- در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي برنا، با تاكيد بر تدوين استاندارد اجباري تلفن همراه گفت: در صورت ارايه پيشنهاد وزارت فن آوري و اطلاعات موسسه استاندارد اقدام به تدوين استاندارد اجباري تلفن همراه خواهد كرد.

به اعتقاد وي با اجباري شدن استاندارد تلفن همراه توليد و واردات اين كالا به كشور نيز اجباري مي شود.

برزگري با اشاره به تدوين بيش از 11 هزار استاندارد انواع كالا در كشور اظهار داشت: به رغم اختياري بودن استاندارد تلفن همراه، دستگاه ها و وزارت خانه هاي مربوطه بر اساس شرايط خاص مي توانند آن را به صورت اجباري درآورند.

سرپرست موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران اظهار داشت: به طور حتم اجباري شدن استاندارد تلفن همراه با توجه به مضرات آن به نفع همه مردم است.

وي در ادامه گفت: تا زماني كه استاندارد اجباري توليد تلفن همراه از سوي وزارت خانه هاي مربوطه پيشنهاد نشود اين موسسه ملزم به اجراي اجباري كردن آن نيست.

"مرتضي امامي"- معاون برنامه ريزي و تدوين استاندارد موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران-نيز در گفت و گو با خبرنگار برنا، با بيان اينكه اجباري شدن استاندارد تلفن همراه تاثيري بر بازار اين كالا ندارد ،گفت: براي جلوگيري از توليد و توزيع گوشي هاي غير استاندارد بايد در ابتدا نظارت دقيقي بر توزيع انواع گوشي تلفن همراه صورت گيرد.

وي با بيان اينكه در كشورهاي صنعتي نظارت بر كالاها بر اساس استانداردهاي اختياري انجام مي شود گفت: با وجود كاهش نسبي تدوين استاندارد هاي اجباري در اين كشورها، اجراي استاندارد هاي اختياري از سوي شركت هاي مختلف بيشتر انجام مي شود.

امامي با اشاره به نبود امكانات نظارتي در اين بخش گفت: هم اكنون آزمايشگاه هاي مجهزي براي تعيين ميزان تاثير ارتعاشات مضر برخي از گوشي هاي همراه بر فيزيولوژي بدن در كشور وجود ندارد.

وي با بيان اينكه وزارت بهداشت و مخابرات مطالعاتي در اين زمينه انجام داده اند ،افزود: به دليل عدم تدوين استاندارد ملي تلفن همراه تا كنون هيچ نظارت دقيقي در اين بخش صورت نگرفته است.

امامي با اشاره به وجود كليه اطلاعات مربوط به كالاهاي داراي استاندارد اجباري ،اظهار داشت: به دليل نبود اطلاعات كافي از نواقص توليد تلفن همراه هم اكنون اطلاعات دقيق و جامعي از استاندارد گوشي تلفن همراه وجود ندارد كه با تدوين استاندارد ملي مي توان به اين اطلاعات دست يافت.

"حميد رضا منجي" مدير عامل شركت نيمه هادي عماد در گفت و گو با خبرنگار برنا، با تاكيد بر آثار سوء الكترومغناطيسي يا الكتريكي گوشي تلفن همراه بر فيزيولوژي بدن تاكيد كرد: استاندارد اين كالا از سوي موسسه استاندارد بايد در كشور اجباري شود.

وي با بيان اينكه تنها كساني كه از مصرف گوشي هاي غير استاندارد ضرر مي بينند مصرف كنندگان هستند افزود: تا كنون پيشنهادات مختلفي از سوي توليد كنندگان داخلي جهت تدوين استاندارد گوشي تلفن همراه بر اساس ضوابط بين المللي تهيه و به موسسه استاندارد داده شده است.

مدير عامل شركت نيمه هادي عماد اظهار داشت: هم اكنون اثر گذاري تكنولوژيكي تلفن همراه از طريق مخابرات كنترل مي شود ولي هيچ پژوهش كاملي مبني بر ميزان تاثير گذاري فيزيولوژي آن صورت نگرفته است.

وي با بيان اينكه موسسه استاندارد فاقد تجهيزات لازم جهت تعيين استاندارد گوشي تلفن همراه است، افزود: برخي از آزمايشات اين موسسه توسط كارشناسان مربوطه در آزمايشگاه شركت نيمه هادي عماد صورت مي گيرد.

منجي با تاكيد بر تدوين سيستماتيك استاندارد ملي تلفن همراه افزود: به اين منظور چندي پيش ،كميسيوني متشكل از مسوولان مخابرات و استاندارد تشكيل شده است ولي تا كنون استاندارد دقيقي معرفي نشده است.

وي با اشاره به تطبيق برخي از گوشي هاي تلفن همراه با شبكه مخابراتي ايران گفت: نزديك به 30 درصد از گوشي هاي فعلي با سيستم مخابراتي كشور همخواني ندارد.

مدير عامل شركت نيمه هادي عماد تصريح كرد: بيش از 20 درصد از گوشي هاي داراي برند مشهور ،غير استاندارد است .

به اعتقاد وي موسسه استاندارد بر مبناي وظايف قانوني خود بايد خلأ نبود استاندارد تلفن همراه در كشور را پر كرده و خود در جايگاه تصميم گيري عمل كند.

منجي با بيان اينكه هم اكنون موسسه استاندارد به صورت انفعالي عمل مي كند ادامه داد: اين موسسه بايد گوشي تلفن همراه را همانند ساير كالاها آزمايش كرده و موارد غير استاندارد را به اطلاع عموم مردم برساند.

وي اظهار داشت: موسسه استاندارد براي انجام وظايف قانوني خود احتياج به پيشنهاد يا نظر بخش ديگري ندارد.

"محمد ابراهيم مطلع "-مدير عامل كارخانجات ساخت و تجهيزات مخابراتي ايران -نيز در گفت و گو با خبرنگار برنا با تاكيد بر تدوين استاندارد تلفن همراه طبق استانداردهاي بين المللي گفت: بايد ضوابط توليد براي توليد كنندگان و واردكنندگان اين بخش به طور دقيق تعيين شود.

وي موسسه استاندارد را متولي اصلي اين بخش دانست و افزود: تدوين و اجراي استاندارد تلفن همراه جزو وظايف قانوني موسسه استاندارد است.

مطلع با بيان اينكه استاندارد تلفن همراه بايد به طور جدي تر دنبال شود گفت: بايد موارد خارج از استاندارد توسط مراجع ذي ربط جهت استفاده افراد در كليه سنين مختلف اعلام شود.
 سه شنبه 29 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن