واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار تبريز: افراد خير به ياري كودكان اوتيسم بشتابند
خبرگزاري فارس: فرماندار تبريز با ذكر اين نكته كه بايد افراد خير به ياري كودكان اوتيسم بشتابند بر نقش خيران براي احداث مراكز تحقيقاتي و آموزشي كودكان اوتيسم تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمدعلي ذبيحيان بعدازظهر امروز در نخستين جلسه بررسي مشكلات بيماران اوتيسم با تاكيد بر نقش آموزش در كاهش مشكلات و عوارض ناشي از آن اظهار داشت: افرادي كه مبتلا به اوتيسم هستند، اغلب در زمينه مراوده اجتماعي و توانايي بهرهگيري از تخيلات با مشكل مواجهند كه نيازمند آموزش در مراكز خاص آموزشي و تربيتي هستند.
ذبيحيان همچنين خواستار تشكيل كميتهاي متشكل از دانشگاه علوم پزشكي، آموزش و پرورش استثنائي، شهرداري و بهزيستي براي برنامهريزي اولويتبندي و رسيدگي به مشكلات انجمن حمايت از كودكان اوتيسم شد.
عبدالاحد بهارلونژاد، معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري تبريز نيز در اين جلسه نهادهاي حمايتي شهرستان و مراكز بهداشتي و درماني را دعوت به همكاري هرچه بيشتر با جامعه كودكان اوتيسم كرد و گفت: اوتيسم يك اختلال فراگير رشد است كه عوامل زيست شناختي ديگري در آن سهم دارند و با توجه بيمه مشكلات مهم خانوادههاي كودكان اوتيسم و نگرانيهاي والدين و از طرف ديگر، هزينههاي زياد آموزش و درماني لازم است ادارهاي ذيربط با تعامل بيشتر در حل مشكلات خانوادهها تلاش كنند.
گزارش فارس حاكي است، ملكپور از جامعه كودكان اوتيسم نيز با اشاره به مشكلات عديده خانوادههاي اوتيسم گفت: علاوه بر نيازهاي پزشكي و دارويي صرفاً براي آموزش كودكان اوتيسم بالغ بر 4 ميليون ريال براي هر كودك ماهانه هزينه لازم است كه اولياي كودكان اين توانايي را ندارند.
براساس اين گزارش، اوتيسم يا درخودماندگي، يك نوع بيماري رواني است كه از ارتباط افراد با دنياي خارج جلوگيري ميكند. به نظر ميرسد قربانيان در دنياي خودشان به سر ميبرند و تاكنون پزشكان نتوانستند آنها را درك كنند.
بيماري اوتيسم براي نخستين بار در سال 1943 نامگذاري شد و هنوز پزشكان پيشرفتهاي بسيار كمي نسبت به آن موقع داشتهاند. طبق آمار از هر 10 هزار كودك، بين دو تا چهار نفر اوتيسم متولد ميشوند. اغلب اوقات قربانيان توانايي صحبت كردن، خواندن يا نوشتن ندارند، اما آنچه در مورد اين بيماري بيشتر غيرعادي است اين است كه از سويي ديگر بسياري از اين كودكان توانايي استفاده از مغز را در راه و روشهايي گوناگون دارند كه تقريبآ فوق بشري هستند.
بررسيها نشان ميدهد، مصرف حشرهكشها و آفتكشها به دليل دارا بودن مواد شيميايي براي مادران باردار خطرناك است و ميتواند احتمال بروز اوتيسم در كودكان را افزايش دهد.
انتهاي پيام:/م
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]