محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830841835
همراهي اصحاب رسانه با جهادگران بسيجي(بخش دوم)
واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: همراهي اصحاب رسانه با جهادگران بسيجي(بخش دوم)
...
مسئول عرصههاي جهادي دانشجويي شرق استان گيلان در خصوص اهميت اردوهاي جهادي گفت: انتقال فرهنگ و ارزشهاي دفاع مقدس اهميت اين اردوها را نشان ميدهد كه خلا و حلقه مفقوده نظام جمهوري اسلامي با تدبير مقام معظم رهبري و ورود نيروي مقاومت بسيج و همچنين استقبال دانشجويان بسيجي در حال حل شدن است.
عباسي، نماينده مردم شهرستان رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در روستاي پوده، با اشاره به اينكه اين روستا از نظر امكانات و راههاي ارتباطي محروميت دارد، گفت: برق رساني، عدم وجود تلفن و همچنين جاده سازي مشكل اصلي اهالي روستا است.
وي ادامه داد: با ادغام جهاد سازندگي در جهاد كشاورزي، پروژههاي راهسازي متوقف شد؛ كه در سالهاي اخير اين مسئله با همت دفتر رياست جمهوري در حال بررسي و پيگيري است.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين نكته كه بايد هرچه زودتر نيازهاي اساسي مردم روستا را برطرف كرد، گفت: 540 روستا از جمله روستاهاي حوزه انتخابيه بنده است كه متاسفانه فرصت و امكانات چنداني جهت رسيدگي به همه آنان وجود ندارد.
عباسي در خصوص مشكلات موجود در روستا گفت: بايد ببينيم كوتاهي از كدام نهاد و مسئول بوده است.
وي به اعتبار 500 ميليون توماني براي گرمابدشت و شوئيل اشاره و عنوان كرد: هر سال اعتباري براي حل مشكلات روستا كنار گذاشته ايم.
نماينده مجلس شوراي اسلامي به سئوال خود از كميسيون عمران در جهت كيفيت آسفالت رساني به اين مناطق اشاره و عنوان كرد: متاسفانه كيفيت راهسازي در اين مناطق مناسب نيست.
عباسي به مشكل آب كه عمده مشكل مردم روستا است، اشاره و تصريح كرد: قرار بر اين بود كه چشمه اي را جهت آبرساني به مردم مشخص كنند كه اين چشمه پيدا شد، اما مشكل اين است كه اين چشمه 20 كيلومتر با روستا فاصله دارد.
وي گفت: اين روستا در سال 60 امكانات اوليه از جمله آب و برق را نداشت كه به مرور مقداري از اين مشكلات كاسته شده و مشكلات ديگر نيز در حال برطرف شدن است.
نماينده مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: فرمانداران و استانداران بايد براي حل مشكلات مردم تلاش كنند؛ چرا كه وظيفه عمده نمايندگان مجلس در حوزههاي انتخابيه فعاليتهاي كلان منطقه است.
عباسي تصريح كرد: وظيفه عمده من نظارت است و مشكلات مربوط به هر بخشي را بايد مسئولان آن بخش برطرف كنند.
وي اظهار داشت: وظيفه نمايندگان در تصويب لايحه بودجه و درخواست بودجه بر اساس مشكلات حوزه انتخابيشان است.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب كه مردم عملكرد بنده را در دوره قبل (مجلس هفتم) ديده اند، گفت: خوشبختانه تاكنون برخلاف شعارهاي انتخابيه خود عمل نكرده ام و فعالانه در بين مردم حضور داشته ام و همواره نيز در خدمت مردم هستم.
عباسي با اعتراف به اين نكته كه هرگز عملش با حرفش تفاوت نداشته است، گفت: مشكلات آموزش را در زمينه مدارس راهنمايي، ابتدايي و دبيرستان در اين روستاها داشته ايم كه در حال بررسي آن هستيم.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات خاطرنشان كرد: محروميت منطقه به خاطر فقر نيست، بلكه محروميت اصلي منطقه راهها و جادههاي روستايي است؛ و در حال حاضر اولويت اصلي ما هم پيگيري اين مسئله است.
اسدالله عباسي در ادامه، در خصوص اهميت اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي اظهار داشت: فرهنگ بسيجي كه در دوران دفاع مقدس به دفاع از مرزهاي كشور و فرهنگ غني و ارزشهاي اسلامي مربوط ميشد، امروز در زمينه عمراني فعال شده است.
وي به حركت جهادي دانشجويان بسيجي در راستاي حل مشكلات مردم اشاره و عنوان كرد: دانشجويان مشكلات مردم را در زمينههاي دامداري و ... مشخص ميكنند و رسانهها نيز اين مسئله را انعكاس ميدهند؛ آنچه مهم است اين كه اخبار فعاليتها در خدمت رساني بهتر به مردم كمك شاياني ميكند.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: افتخار ميكنم كه در تريبون مجلس مشكلات مردم را فرياد بزنم.
عباسي به طبيعت زيبا و سرسبز گيلان اشاره و عنوان كرد: مردم روستاي اين طبيعت سرسبز، در بخشي از سال به دليل وجود محروميتها دچار سختيهايي ميشوند؛ كه اميدواريم با حركتهاي دانشجويان بسيجي، فرهنگ جهادي احيا و مشكلات عمده مردم برطرف شود.
وي تصريح كرد: بسيار خوشايند است كه دانشجويان ما در اوقات فراغت خود در انديشه خدمت به مردم هستند.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس بيان داشت: انعكاس مشكلات به مسئولان از سوي خبرنگاران و اصحاب رسانه و تغيير نگاه آنان نوعي خدمت به مردم محسوب ميشود.
عباسي به پيام اردوهاي جهادي اشاره و عنوان كرد: اين اردوها براي نوجوانان و جوانان اين پيام را دارد كه يك بار ديگر دانشجويان بسيجي در قالب اردوهاي جهادي در تلاش براي خدمت هرچه بيشتر به مردم هستند.
وي با اشاره به اينكه در مجلس لايحه اي در دست بررسي بود كه اختيارات بسيج سازندگي را افزايش دهد، گفت: ما از اين لايحه دفاع كرديم تا بسيج سازندگي در عرصه عمراني ورود پيدا كند.
مراسم اختتاميه اردوهاي جهادي منطقه اشكورات رودسر
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، مراسم اختتاميه اردوهاي جهادي اشكوارت رودسر با حضور مهندس قهرماني، استاندار گيلان، سردار هامون محمدي، فرمانده سپاه قدس گيلان، سرهنگ رفيعي، مسئول بسيج سازندگي سپاه قدس گيلان، اسدالله عباسي، نماينده مردم شهرستان رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان، مسئول بسيج سازندگي استان گيلان و ديگر مسئولان در روستاي پوده و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
در اين مراسم، سرهنگ هامون محمدي گفت: دولتمردان كارهاي ارزشمندي را انجام داده اند و اين در حالي است كه دانشجويان بسيجي نيز در كنار آنان در عرصههاي مختلف عمراني و آموزشي در قالب اردوهاي جهادي فعاليتهايي انجام داده اند و مشكلات روستاييان را در بخشهاي مختلف مشخص كرده اند.
وي ادامه داد: فعاليت دانشجويان بسيجي همراه اردوهاي جهادي در كنار فعاليت دولتمردان قرار داد و فعاليت اين دو هيچ منافاتي با يكديگر ندارد.
مهندس پويان مهربان، يكي از دانشجويان بسيجي جهادگر تصريح كرد: مهم اين است كه فعاليت هاي عمراني ما در مردم ايجاد اميد مي كرد
در اين مراسم همچنين، مهندس پويان مهربان، يكي از دانشجويان بسيجي جهادگر به سخنراني پرداخت و اظهار داشت: يك گروه 20 تا 24 نفري در مدرسه زياز فعاليت خود را به مدت يك ماه شروع، و از پتانسيلهاي موجود به نحو احسن استفاده كردند.
وي ادامه داد: دستاورد معنوي حاصل از اين اردوها را حتي در اعتكاف نيز به دست نياورده بوديم؛ چرا كه در اين جا دانشجويان براي مردم كار ميكنند.
مهربان به تشريح فعاليت اردوي جهادي تحت پوشش خود پرداخت و گفت: مهم اين است كه فعاليت هاي عمراني ما - به عنوان مثال پل حضرت علي اكبر و شهيد جعفري - در مردم اميد ايجاد كرد.
اين دانشجوي جهادگر ادامه داد: ثمره كار ما بيل زدن نبود، بلكه آنچه ما را در كارمان محكم ميكرد برخورد مردم با ما بود.
اين دانشجوي بسيجي عنوان كرد: بيل زدن بسيجيها براي روستايياني كه در چند سال گذشته رنگ هيچ مسئولي را نديده بودند، بسيار ارزشمند بود.
وي به نقل از پيرمرد ليلكي افزود: عملكرد شما براي ما بسيار ارزشمند است، شما مسئولان آينده هستيد و بايد به خودتان بباليد؛ چرا كه با فقر و محروميت جهاد ميكنيد.
يكي از اعضاي گروه پزشكي در اردوهاي جهادي گفت: مشكلات شبكه آبرساني باعث بيماري هاي عفوني و انگلي شده است
بنا بر اين گزارش، مونا شعبان عبدالمحمدي، دانشجوي ميكروبيولوژي و از اعضاي گروه پزشكي در اردوهاي جهادي در ادامه از مشكلات آب و فاضلاب منطقه، كمبودها و كيفيت شبكه آبرساني سخن گفت و اظهار داشت: بيماريهاي عفوني و انگلي در همه افراد اين روستاها، بويژه كودكان مشاهده ميشود كه همگي نشان دهنده عدم كيفيت آبرساني مناسب به اين روستا بود.
وي خاطرنشان كرد: مسئولان بايد اعتبار و فعاليتهاي كارشناسي لازم در زمينه مشكلات ياد شده در منطقه را در نظر بگيرند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان بر اهميت پيوند در عرصه هاي علم و عمل تاكيد كرد
سرهنگ بايرامي، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان در مراسم اختتاميه اظهار داشت: همراهي با بچههاي جنگ در دوران جواني و همپايي با دانشجويان بسيجي جهادگر در ايام ميانسالي لطف خداوند بوده است.
وي با اشاره به اينكه قدرداني زباني از زحمات دانشجويان بسيجي جهادگر بسيار سخت است، افزود: اردوهاي جهادي ما در استان گيلان تا 20 شهريورماه ادامه خواهد داشت.
بايرامي به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه «ما نوكر اين ملت هستيم»، اشاره و عنوان كرد: امام راحل نيز فرمودند كه اسلام ما را موظف كرده تا به مردم خدمت كنيم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان خاطرنشان كرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبري مبني بر اينكه «بايد فضاي علم و عمل در هم آميخته شود» ما در اردوهاي جهادي اين دو هدف را دنبال ميكنيم.
وي تصريح كرد: احياي سيره عملي ائمه، جهاد با نفس و آشنايي دانشجويان با نقاط محروم از جمله اهداف اردوهاي جهادي است.
بايرامي گفت: ما نبايد ادعا كنيم كه در دهه سوم انقلاب نقاط محروم نداريم، بلكه بايد در جهت حل مشكلات اقدام كنيم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان با اشاره به اهميت پيوند عرصه علم و عمل افزود: از مشكلات موجود مشخص ميشود كه فعاليت در فضاي عمل خوب نبوده است، بنابراين ترويج نگاه جهادي در عرصههاي مختلف براي پيوند علم و عمل ميتواند مفيد باشد.
وي ادامه داد: همان طور كه امام راحل فرمودند اگر تفكر بسيجي در جامعه غالب شود، مشكلات جامعه حل خواهد شد.
بايرامي به هدايت منابع اشاره كرد و گفت: نگاه ما كاملاً عملي است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان ضمن اشاره به ارائه گزارش فعاليت اردوهاي جهادي به مسئولان اظهار داشت: اگر تقويت حس مطالبه گري و نقادي كه مقام معظم رهبري نيز بر آن تاكيد دارند، محقق شود بسياري از مشكلات حل خواهد شد.
وي همچنين تصريح كرد: مطالبه و چرايي از مسئولان نبايد مچ گيرانه باشد، بلكه بايد مطالبه گرانه باشد.
بايرامي با اشاره به اينكه اردوهاي جهادي از همان روزهاي اول با استقبال دانشگاه مواجه شده است، اظهار داشت: 800 دانشجو در اين اردوها ثبت نام كردند و ما پنج روستاي هدف را (خرجگيل تالش، پوده رودسر، آستانه اشرفيه، رشت، املش) براي خدمت رساني اردوهاي جهادي انتخاب كرديم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان گيلان افزود: اميدواريم ما مديون شهدا نشويم.
نماينده گروه پزشكي تصريح كرد: متاسفانه داروهاي معمولي كه ميتوان آن را بدون نسخه تهيه كرد در تنها مركز بهداشتي روستا پيدا نميشود
زهرا خيري، نماينده گروه پزشكي در مراسم اختتاميه با اشاره به اينكه از همان روزهاي آغازين شروع كار با مشكلاتي مواجه شديم، گفت: با مشاهده محروميتهاي مردم، روحيه سازندگي در ما بيشتر ميشد و همه تلاش و هم و غم خود را صرف مي كرديم تا با پيگيري و شناسايي مشكلات و ارائه آن به مسئولان، محروميتهاي اهالي روستاها را كاهش دهيم.
وي ادامه داد: اميدواريم مشكلات بهداشتي عظيمي كه در اين روستاها وجود دارد با همت مسئولان و مطالبه گروههاي جهادي حل شود.
خيري عمده مشكل مردم روستا را نبود مركز بهداشتي عنوان كرد و گفت: متاسفانه داروهاي معمولي كه ميتوان آن را بدون نسخه تهيه كرد در تنها مركز بهداشتي روستا پيدا نميشود.
نماينده گروه پزشكي در اردوهاي جهادي گفت: بيماري هاي انگلي اهالي روستا ناشي از آلودگيهاي آب است.
اين دانشجوي بسيجي عنوان كرد: طرح پزشك روستا در اين روستاها اجرا نميشود.
وي به كمبود شديد «يد» در اهالي روستا اشاره كرد و اظهار داشت: كم كاري و پركاري تيروئيد و گواتر شايع ترين بيماري در بين اهالي روستا است.
خيري گفت: تب مالت در ميان چند تن از اهالي روستا مشاهده شد.
قهرماني، استاندار گيلان گفت: فعاليت سازندگي در مناطق كم بهره نه تنها موجب توسعه همه جانبه آن منطقه مي شود، بلكه فرصت مناسبي براي خودسازي دانشجويان و ساير افراد است
وي افزود: تحقق فرامين مقام معظم رهبري، تقويت روحيه خودباوري، حفظ و انسجام نيروهاي موجود در بسيج دانشجويي و ترويج فرهنگ ايثار و مهرورزي را ميتوان از اهداف مهم اجراي طرحهاي جهادي در قالب اردوهاي هجرت دانشجويي برشمرد.
مهندس قهرماني با اشاره به رشد برگزاري اردوهاي جهادي در استان گيلان اظهار داشت: به منظور كاهش محدوديتها در مناطق كم بهره و نياز به خدمت رساني و حمايت از كارآمدي دولت از طريق بهره گيري از دانش تخصصي و انرژي دانشجويان، برگزاري چنين اردوهايي در استان افزايش يافته و اميدواريم با استفاده توانمنديهاي موجود در استان همه امكانات را به مناطق كم بهره انتقال دهيم.
استاندار گيلان تاكيد كرد: امروزه هدف همه دانشجويان كه در اردوهاي جهادي شركت دارند توسعه و ترويج فرهنگ ايثار، عدالت گستري و خدمت رساني به هموطنان خويش است.
قهرماني همچنين با اشاره به گذشت سه دهه از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي گفت: با توجه به گذشت سه دهه از پيروزي انقلاب اسلامي بايد حركتهاي جهادي و فرهنگ بسيجي در جامعه نهادينه شود.
وي بيان داشت: دانشجويان شركت كننده در اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي بايد از نزديك مسائل و مشكلات را بررسي و آنها را ريشه يابي كنند و مسئولان را در برطرف كردن مشكلات ياري رسانند.
در پايان اين مراسم، از دانشجويان جهادگر تقدير به عمل آمد.
تحليل خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از فعاليت اردوهاي جهادي
با توجه به منويات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در تبيين گامهاي حركت به سمت تشكيل دولت عدل جهاني - نظام و دولت اسلامي - سازماندهي و ارتقاي توانايي جوانان مومن و متعهد كشور يكي از ضروري ترين اهداف اين عمليات عظيم است.
در شرايط كنوني عده زيادي از جوانان متدين و دردآشناي كشور در قالب گروههاي خودجوش دانشجويي، با توكل به قدرت لايزال الهي و تكيه بر همت والاي خويش در عرصه هاي سازندگي مناطق محروم كشور سازماندهي شده اند.
حضور دانشجويان در اردوهاي جهادي در اوقات فراغت تابستاني خود نشانه احياي فرهنگ بسيجي است و اين نكته را القا مي كند كه ايثار و از خودگذشتگي تنها مختص دوران دفاع مقدس و زمان جنگ نيست، بلكه ميتوان در تمام عرصههاي عمراني، علمي و پزشكي و ... شاهد تبلور ارزش هاي والاي انساني بود.
در ضمن تمرين مهارت هاي زندگي، تمرين دوري از خانواده، لمس محروميتها از نزديك به عنوان مديران و كارشناسان آينده، ايجاد روحيه اميد و جهاد در بين مردم و انتقال فرهنگ و ارزشهاي دفاع مقدس از ويژگيها اين اردوهاي جهادي است كه اهميت آن را نشان ميدهد.
در اهميت اين اردوها همين بس كه مقام معظم رهبري فرمودند: «هر كه ميخواهد با آمريكا مبارزه اساسي كند، بايد به اين مردم خدمت كند.»
اميدواريم سفرهاي استاني كه ابداعي دكتر محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري كشورمان و محصول دولت نهم است و اردوهاي جهادي در شناسايي مشكلات مردم و انتقال آن به مسئولان و حل مشكلات موثر باشد و ما در دهه چهارم شاهد هيچ فقر و محروميتي در كشور نباشيم.
به اميد آباداني و عمراني تمام استانهاي كشور اعم از توريستي و غيرتوريستي به همت دولتمردان و مسئولان هستيم./انتهاي پيام/
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]
-
گوناگون
پربازدیدترینها