تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827913662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رشد اقتصادي آلمان كاهش مي يابد


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: رشد اقتصادي آلمان كاهش مي يابد
در سه ماهه دوم امسال؛تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:رشد اقتصادي آلمان در سه ماهه دوم امسال 0.5 درصد كمتر از سه ماهه نخست سال بود.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، كاهش رشد اقتصادي آلمان در سه ماهه دوم سال در حالي صورت مي‌گيرد كه برخي از كارشناسان برنامه‌هاي دولتي را براي ايجاد تحرك اقتصادي ضروري مي‌دانند، اما برخي ديگر، نسبت به كارآمد بودن اين برنامه‌ها ترديد دارند.

آمارهاي منتشره نشان مي‌دهد كه ظرف چهار سال گذشته اين نخستين بار است كه رشد اقتصادي آلمان كاهش مي‌يابد. پيش از اين، در سه ماهه نخست سال 2003 نيز اقتصاد آلمان با نيم درصد كاهش رشد روبرو شد.

برخي از كارشناسان، اجراي برنامه‌هاي دولتي را براي تحرك بخشيدن به اقتصاد ضروري مي‌دانند. آن‌ها نگران آغاز ركود اقتصادي‌هستند و استفاده از الگوي آمريكا و ژاپن را توصيه مي‌كنند.

دولت آمريكا در آغاز سال جاري براي جلوگيري از كاهش بيشتر رشد اقتصادي، از طريق پس دادن بخشي از ماليات‌ها به مردم و برنامه‌هاي ديگر 140 ميليارد دلار به بازار مصرف داخلي تزريق كرد. اكنون دولت ژاپن نيز تصميم به اتخاذ روشي مشابه گرفته است.

ميشائيل گلوس ـ وزير اقتصاد آلمان ـ ماه گذشته اعلام كرد كه اجراي يك برنامه دولتي را براي تحرك بخشيدن به بازار داخلي مورد بررسي قرار خواهد داد. برنامه‌هاي كلاسيك دولتي براي جلوگيري از ركود، هدف ترغيب مصرف را دنبال مي‌كنند. اين برنامه‌ها زماني در دستور كار قرار مي‌گيرند كه به علت افزايش هزينه زندگي از قدرت خريد مردم كاسته شده باشد.

برنامه‌تحرك بخشيدن به بازار، معمولا از طريق بخشودگي‌هاي مالياتي، پشتيباني از سرمايه‌گذاري‌هاي خصوصي و يا سرمايه‌گذاري مستقيم دولت در بخش اقتصاد، اجرا مي‌شود. كاميابي يا ناكامي چنين برنامه‌اي، به عوامل گوناگوني وابسته است كه دولت‌ها مي‌توانند تنها بر پاره‌اي از آن‌ها اثر بگذارند.

به گزارش دويچه وله، آلمان همچنان قهرمان صادرات جهان است. اما ردپاي عميق روند اقتصاد جهاني را كه كنترل آن بسيار دشوار شده است، در اين كشور نيز مي‌توان يافت. علاوه براين سياست پولي و بهره راهبردي نيز كه نقش مهمي در سرمايه‌گذاري‌ها ايفا مي‌كند در بانك مركزي اروپا تعيين مي‌شود.

پيش‌بيني روند رشد يا ركود اقتصاد، اغلب تعيين‌كننده آمادگي يا خويشتنداري مردم از سرمايه‌گذاري و خريد است. نظريه‌پردازان اقتصاد معتقدند كه نيمي از اقتصاد روانشناسي است.

به گفته وزير اقتصاد آلمان، بهترين چيز براي رشد اقتصادي آن است كه مردم متقاعد شوند كه وضعيت بهتر خواهد شد. در اين راستا وزارت اقتصاد آلمان تصميم دارد كاري كند كه پول بيشتري در جيب مردم باشد.

از جمله قرار است معافيت‌مجدد مالياتي براي رفت و آمد به سركار، كاهش ماليات بر درآمد، و هماهنگ كردن تعرفه‌هاي مالياتي با وضعيت بازار در دستور كار قرار گيرد.

هنگامي كه مردم پول خرج كنند، تقاضا افزايش مي‌يابد. البته اين مشروط به آن است كه مردم اعتماد داشته باشند. در غيراين صورت، به جاي خريد، پس‌انداز مي‌كنند و برنامه دولت نيز بي‌اثر مي‌ماند.

انتهاي پيام//
 دوشنبه 28 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن