تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826479207




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در گفت و گو با دكتر رضا سراج ، رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور مطرح شد


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: در گفت و گو با دكتر رضا سراج ، رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور مطرح شد
اشاره: دكتر رضا سراج ، رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور چندي پيش با نشريه دانشجويي حيات گفت و گو كرد و به بررسي ماموريت و رسالت بسيج دانشجويي در سطح دانشگاهها اشاراتي نمود كه كه متن كامل اين مصاحبه در اينجا ارائه مي شود:

فضاي كلي جبهه حزب الله به خصوص بسيج دانشجويي را در دانشگاههاي كشور چگونه ارزيابي مي فرماييد؟ الان جهت گيري كلي آنها به كدام سمت است و اولويتهاي آنها چيست؟
- تعريف بنده از جبهه حزب الله، در واقع جبهه انقلاب اسلامي است كه مولفه هاي اصلي شكل گيري آن عبارتند از: اعتقاد به اسلام، نظام ديني و ولايي، انديشه هاي امام راحل عظيم الشان و مقام معظم رهبري.
با اين تعريف، بايد اذعان كرد جبهه انقلاب اسلامي با هوشمندي و حضور در صحنه هاي مورد نياز، دوراني سلبي را پشت سر گذارده است؛ جايي كه دلدادگان به ليبراليسم، مترصد سازماندهي فشار از پايين و نافرماني مدني بودند.
د رحال حاضر، در دوران ايجابي به سر مي بريم و تهديد نرم در عرصه سياسي - كه با تعارض در حاكميت، سكولاريزه كردن نظام ديني را به انتظار نشسته بود- تا حدود زيادي خنثي شده است. در دوران ايجابي ساختارها، رويكردها، نگرشها و رفتارها بايد متحول گردد. يعني اينكه نمي توان با همان رويكردهاي دوران سلبي، مسير دوران ايجابي را سپري نمود. در دوران سلبي، رويكرد اصلي مقابله با تهديد نرم و استحاله و فروپاشي از درون بود؛ اما در دوران ايجابي؛ مي بايست رويكرد اصلي عمق بخشي به نظام ديني باشد. اين رويكرد، با تقويت و تعميق معرفت و بصيرت جهاد علمي، تلاش براي كارآمدسازي نظام و دولت و خدمت رساني محقق مي گردد.
- آينده اين جبهه را چگونه مي بينيد؟ تا چه اندازه به توفيق آنها خوش بين هستيد؟
- آينده جبهه حزب الله و جبهه انقلاب اسلامي، همانند آينده انقلاب بسيار روشن و اميد بخش مي باشد. خيزشهاي علمي كه در دانشگاهها آغاز شده است، طليعه آينده اي روشن مي دهد. در واقع ما شاهد حركت نظام به سوي حيات طيبه هستيم. نكته ديگري كه اين آينده را روشنتر مي سازد، حضور نسلي آرمانگرا، آزاد انديش و اصولگرا در دانشگاهها مي باشد كه عزم خود را براي خدمت رساني و كارآمد سازي نظام ديني جزم كرده اند.
مورد ديگري كه اين آينده روشن را دست يافتني تر مي كند، ورود به چالشهاي دروني نظام مي باشد. دانشجوي بسيجي، چنانچه چالشهاي نظام را شناسايي كند و با كار دقيق علمي و پژوهشي براي اين چالشها راهكار بيابد دسترسي به اين آينده روشن را تسريع مي نمايد.
- آفتها و آسيبهاي اين جبهه كجا است؟ چرا به اندازه اي كه بايسته است موفق و تاثيرگذار نيست؟(اگر به اين موضوع قائليد)
گرفتار شدن در دام دنيا طلبي و دور شدن از آرمانگرايي، دور شدن از انديشه هاي حضرت امام، عملياتي نكردن منويات رهبر معظم انقلاب، عدم اهتمام به عدالت طلبي، عدم استقامت و پايداري در رسيدن به اهداف جبهه انقلاب، انفعال و بي حسي، توجه نداشتن به وحدت در جبهه انقلاب و ضرورت آن و... در واقع بخشي از آفتها و آسيبهاي جبهه حزب الله و انقلاب مي باشند.
- به نظر حضرتعالي ضعفهاي بسيج دانشجويي به عنوان بزرگترين تشكل اين جبهه كدام اند؟
- به نظر بنده مهمترين آسيب بسيج دانشجويي را مي توان عدم تحول متناسب با شرايط ايجابي (فضايي كه از سال 83 و 84 آغاز شده است) دانست . بسيج دانشجويي در شرايط ايجابي، همچنان با شرايط سلبي و اقتضايي عمل كرده است. مضافا اينكه ضعيف شدن جنبه هاي تشكلي بسيج دانشجويي، تقليل سطح معرفت و بصيرت، پرداختن به فعاليتهاي صرف ترويجي و تبليغي را نيز بايد از نقاط ضعف بسيج دانشجويي به حساب آورد.
- برنامه هاي شما جهت بهينه كردن استفاده از موقعيت فعلي بسيج دانشجويي چيست؟ اولويتها را در كجا مي بينيد و چگونه قصد اجرايي كردن آنها را داريد؟
- بسيج دانشجويي، تشكلي راهبردي است كه امام عظيم الشان راحل، دستور تاسيس آن را صادر نمودند. نگاه دور انديشانه و راهبردي آن گوهر يكدانه، ناظر بر اين بود كه حاكميت و جامعيت داشتن غرب در دانشگاهها براي آينده انقلاب مي تواند خطرآفرين باشد؛ كما اينكه جريان اصلاحات و تلاش افراطيون اين جبهه براي استحاله نظام ديني از درون، حقانيت و صحت نگاه راهبردي حضرت امام را اثبات كرد. تاسيس بسيج دانشجويي هم براي همين بود كه پاسدار «نه شرقي نه غربي» باشد و كارخانه تربيت كادر براي انقلاب و نظام گردد.
بسيج دانشجويي بايد به رسالت خود در برآوردن انتظارات حضرت امام و مطالبات مقام معظم رهبري عمل نمايد. براي رسيدن به اين مهم بايد در چهار حوزه ساختارها، رويكردها، نگرشها و رفتارها تحولهايي صورت پذيرد.
در نوع نخست بايد ساختار بسيج دانشجويي به گونه اي متحول شود كه اولا جنبه هاي تشكلي آن تقويت گردد و شرايط براي نقش آفريني هرچه بيشتر براي دانشجوي بسيجي فراهم گردد. ثانيا فعاليت هاي بسيج دانشجويي را به سمت عمق بخشي سوق دهد و ثالثا بتواند مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامي را عملياتي نمايد.
در تحول دوم پرورش افراد نخبه و شايسته، توجه به شروع پرورش نيروي انساني از دبيرستانها و حفظ انسجام آنها تاپايان مقطع كارشناسي ارشد و همچنين تلاش براي تقويت فعاليتهاي علمي در بسيج، بخشهايي از تحول در رويكردها مي باشد.
در قسمت نگرش مي بايد به مطالبه گري، عدالت خواهي، آزاد انديشي و آزادي خواهي در چهارچوب مباني ديني اهميت بيشتري داده شود. تحول در نگرش بايد بسيج دانشجويي را از حالت دفاعي به حالت پويا و تهاجمي تبديل نمايد.
در چهارمين بعد كه تحول در حوزه رفتارها مي باشد نيز بايد به گونه اي عمل نمود كه رفتار اسلامي، انقلابي و آرمانخواهي، برون داد بسيج دانشجويي باشد تا دانشگاه اسلامي محقق گردد.
 دوشنبه 28 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن