تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816993431




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آغاز كاهش يارانه آرد از مصرف كنندگان شهري


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: آغاز كاهش يارانه آرد از مصرف كنندگان شهري
انجمن توليد كنندگان نان صنعتي و ماشيني با ارايه بسته پيشنهادي به دولت براي حذف يارانه نان خواستار تفكيك گروه هاي مصرف كننده براساس انواع نان مصرفي شده و اعلام كردند:مصرف كنندگان آرد بايد به مصرف كنندگان شهري و روستايي تفكيك شده و كاهش يارانه از مصرف كنندگان شهري آغاز شود.


به گزارش خبرنگار اقتصادي برنا،با توجه به اهميت نان درغذاي خانوارهاي ايراني اعم از شهري هرگونه تغيير در يارانه نان بايد به صورت تدريجي و براساس يك برنامه حساب شده صورت گيرد.

به اعتقاد برخي از كارشناسان زمان اجراي حذف يارانه بايد سالي باشد كه از نظر اقتصادي سال پر رونقي باشد و اجراي اين طرح در سال هاي ركود به هيچ وجه توصيه نمي شود.

سياست اخير دولت در مورد تعميم يارانه نان به مصرف كنندگان روستايي يكي از جنبه هاي منفي پرداخت نان را از نظر منتقدين از بين برد؛اما درعين حال باعث شد كه در برنامه ريزي هاي كاهش حذف يارانه توجه به مصرف كنندگان روستايي نيز بيشتر شود.

انجمن صنفي نان هاي صنعتي و ماشيني كشور اعتقاد براين دارد كه افزايش پرداخت يارانه مستقيم نان در سال 86 هشداري است براي دولت كه ادامه روند فعلي در سال هاي آينده مي تواند مشكل آفرين باشد، از سوي ديگر با توجه به تحميل هزينه هاي پخت نان و سهم ناچيز آرد درهزينه نان در سال هاي اخير و روند افزايشي قيمت نان به رغم ثبات نسبي نرخ آرد ، افزايش نرخ آرد و نزديك شدن آن به قيمت تمام شده امري ضروري است.

در اين خصوص پيشنهاداتي توسط انجمن صنفي نانهاي صنعتي و ماشيني كشور جهت كاهش اثرات سوء حذف يارانه نان تنظيم و به دولت ارسال شده است.

"مجيد قهرمانان"- رييس انجمن توليد كنندگان نان صنعتي و ماشيني -در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي برنا با تاكيدبر تفكيك گروه هاي مصرف كننده نان براساس انواع نان مصرفي گفت:بايد در ابتدا مصرف كنندگان آرد به مصرف كنندگان شهري و روستايي تفكيك شده و كاهش يارانه از مصرف كنندگان شهري آغاز شود.

به اعتقاد وي در صورت حذف يا كاهش يارانه نان بايد مقدمات پرداخت نقدي يارانه به افراد تحت پوشش سازمان هاي حمايتي مثل كميته امداد و سازمان بهزيستي نيز فراهم شود.

قهرمانان با بيان اينكه كاهش يارانه نان بايد براساس برنامه زمان بندي صحيح صورت گيرد،گفت:مردم با داشتن الگوي كامل زمان و ميزان كاهش نبايد اجازه دهند كه نانوايان به بهانه افزايش قيمت آرد، سود مضاعفي ببرند.

وي به ديگر پيشنهادات اين انجمن اشاره كرد و افزود:كاهش يارانه نان بايد همزمان با افزايش سرمايه گذاري هاي عمراني دولت به ويژه در بخش كشاورزي باشد كه مردم از آثار مثبت آن در اشتغال و توليد آگاه شوند.

رييس انجمن توليد كنندگان نان صنعتي و ماشيني با تاكيد بر توجه به كاهش ضايعات نان گفت:با افزايش قيمت نان مقداري از ضايعات كاهش مي يابد؛اما كاهش بيشتر ضايعات نياز به تحول در امر پخت نان نگهداري و آموزش مردم دارد.

وي با اشاره به نبود نظام اطلاعاتي دقيق امكان پرداخت هاي مستقيم جهت جايگزيني افزايش قيمت نان براي طبقات كم درآمد تصريح كرد:از طريق افزايش ميزان كمك به مراكز خيريه،مساجد و سازمان هاي نيكوكاري مي توان بصورت غير مستقيم تا حدي افزايش هزينه ها را جبران كرد.

قهرمانان اظهار داشت: براي جلوگيري از سوء تغذيه و كاهش ميزان كالري و پروتئيني افراد كم درآمد و كودكان به علت حذف يارانه مي توان پرداخت كمك هاي جنبي در بعضي از مناطق و مراكز فقير نشين و واريز نقدي را نيز مورد بررسي قرار داد كه اين امر مي تواند از طريق دادن صبحانه يا نهار در مدارس و مراكز تغذيه عمومي يا سراي سالمندان اجرا شود.

وي اجراي روش "دوش آب سرد" يا "شوك درماني" به صورت قطع يك باره كليه يارانه هاي پرداختي را در كاهش پيامدهاي منفي براي دولت موثر دانست و افزود:به اعتقاد برخي از اقتصاددانان اين امر به يك باره مساله پرداخت يارانه را حل كرده و هزينه كمتري براي اقتصاد دارد.

رييس انجمن توليد كنندگان نان صنعتي و ماشيني اضافه كرد:اين روش با توجه به آثار آن تنها در شرايط پشتيباني قوي سياسي و حمايت مردمي و شرايط مناسب اقتصادي توصيه مي شود و اجراي چنين طرحي به صورت نمونه و آزمايشي يا منطقه اي مي تواند پيامدهاي منفي براي دولت ها كاهش دهد.

وي افزايش بهداشت، كيفيت نان و كاهش ضايعات نان و هزينه را از عمده آثار مكانيزه شدن پخت نان عنوان كرد و گفت:مردم نيز به تازگي به مصرف نان حجيم و نيمه حجيم توجه بيشتري مي كنند و مصرف اين نان افزايش قابل توجهي داشته است.
 يکشنبه 27 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن