واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس جمهور خبر داد: پرتاب نخستين ماهواره مخابراتي ساخت ايران با موشك و پرتابگر ايراني در هفته جاري
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فناوري استراتژيك
رييس جمهوري از پرتاپ نخستين ماهواره مخابراتي ايراني با موشك و پرتابگر ايراني در هفته جاري خبرداد.
به گزارش خبرنگار «فنآوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمدي نژاد در جمع ايرانيان مقيم تركيه درباره تحريمها گفت: 30 سال است كه تحريم شدهايم؛ آنها حتي اجازه ندادهاند كوچكترين فنآوري را هم داشته باشيم. در دوراني كه با آنها رابطه داشتيم و تحريم نبوديم 99 درصد تجهيزات ما وارداتي بود؛ اما از آن زمان كه ما را تحريم كردند تا امروز توانستهايم به يك قدرت هستهيي تبديل شويم. ما از تحريم ضرر نكرديم. امروز در بيوتكنولوژي جزو پنج كشور اول جهانيم و در نانوتكنولوژي جزو 10 كشور اول جهان.
وي ادامه داد: من مفتخرم كه امروز در جمع ايرانيان مقيم تركيه اعلام كنم به زودي و به فضل خدا در همين هفته اولين ماهواره مخابراتي ايراني را به وسيله موشك و پرتابگر ايراني به آسمان پرتاب خواهيم كرد. ما 70 هزار اختراع در ايران به ثبت رساندهايم و اين در حالي است كه آمريكا و غرب در اين ماهها دچار ركود اقتصادي هستند و در بحرانهاي اقتصادي به سر ميبرند.
مسوولان فضايي كشور حدود شش ماه قبل (بهمن ماه 1386) پس از پرتاب آزمايشي موشك "كاوشگر-1" به فضا اعلام كرده بود كه تا تابستان ماهواره ايراني "اميد" را از سكوي پرتابي در داخل كشور در مدار زمين قرار خواهد داد.
به گزارش سرويس «فنآوري» ايسنا، مهندس طالب زاده بهمن ماه سال گذشته در حاشيه مراسم افتتاحيه هفتمين كنفرانس انجمن هوافضاي ايران درباره پرتاب آزمايشي «كاوشگر-1» به خبرنگاران گفت: پرتاب «كاوشگر1» شامل دو بخش بود كه پس از گذشت حدود 100 ثانيه قسمت اول از قسمت دوم جدا شد و توسط چتري به زمين بازگشت و قسمت دوم تا ارتفاع 200 كيلومتري به مسير خود ادامه داد.
وي افزود: بخش دوم اين پرتابگر اطلاعاتي كه در مسير پروازياش وجود داشت، چون يونسفر، جو، امواج الكترومغناطيس و ساير اطلاعات را دريافت كرد و همزمان با ايستگاه زميني ارتباط برقرار كرد و پس از 5 تا 6 دقيقه دوباره توسط چتري به زمين بازگشت.
وي خاطر نشان كرد: اين اطلاعات به عنوان فاكتور در پرتابهاي بعدي مورد استفاده قرار ميگيرد و پرتابهاي بعدي نيز از همين مسير ادامه يافته و به طور حتم اين اطلاعات تغيير مييابد.
رييس سازمان فضايي ايران تصريح كرد: با تجزيه و تحليل اطلاعات دريافتي از اين پرتابگر آن را توسعه ميدهيم و اميدواريم در تابستان سال آينده (1387) ماهواره «اميد» را بدين طريق پرتاب كرده و پس از آن به پرتاب ماهوارههاي ديگر اقدام كنيم.
يکشنبه 27 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]