تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 4 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1856203514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگی محافظت از ناخنها ، مضرات ناخنهای مصنوعی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: چگونگی محافظت از ناخنها ، مضرات ناخنهای مصنوعی


ناخن یکی از ضمایم پوستی است که نقش مهمی را در کارهای دست و زیبایی آن ایفا می کند، لذا ازگذشته های دور همیشه زنان سعی می کردند تا ناخن های خود را زیباتر جلوه دهند و تغییرات مختلفی را از نظر رنگ، فرم و شکل به ناخن ها بدهند، بنابراین برای برطرف کردن تغییرات ناخن و حاشیه آن، بیماریهای مختلف ناخن و به طور کلی برای زیبا کردن و تغییر شکل دادن ظاهر ناخن کارهای متعددی انجام می دادند.


ناخن یکی از ضمایم پوستی است که نقش مهمی را در کارهای دست و زیبایی آن ایفا می کند، لذا ازگذشته های دور همیشه زنان سعی می کردند تا ناخن های خود را زیباتر جلوه دهند و تغییرات مختلفی را از نظر رنگ، فرم و شکل به ناخن ها بدهند، بنابراین برای برطرف کردن تغییرات ناخن و حاشیه آن، بیماریهای مختلف ناخن و به طور کلی برای زیبا کردن و تغییر شکل دادن ظاهر ناخن کارهای متعددی انجام می دادند. یکی از روشهایی که زنان برای زیبا کردن ناخن های خود به کار می برند، استفاده از ناخن های مصنوعی یا موادی است که سطح یا شکل ناخن را به فرم دلخواه در آورد، هرچند که تحقیقات در سالهای اخیر روشن کرده است استفاده از اینگونه ناخنها و حتی کاشت آنها می تواند باعث بروز عوارضی برای این افراد شود.

دکتر «حبیب انصارین» استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و متخصص پوست و مو معتقد است: امروزه زنان به دو دلیل از ناخنهای مصنوعی یا کاشت ناخن استفاده می کنند، یکی به دلیل بیماریهای مختلفی است که صفحه ناخن از بین رفته و تغییر شکل یافته است و برای پوشاندن این آسیب از ناخن های مصنوعی استفاده می شود. همچنین دسته دیگری از زنان به دلیل زیبایی به کاشت ناخن های مصنوعی به روشهای مختلفی روی می آورند.

وی می گوید: ناخن های مصنوعی بعد از تمیز کردن سطح ناخن به اندازه ناخن بریده می شوند و توسط چسبهای مخصوصی چسبانده می شوند که یا رنگی بوده و یا اینکه بعد از چسباندن توسط لاکهای مختلفی به دلخواه رنگ می شوند، ناخن های مصنوعی (ورقه های پلاستیکی) معمولاً سه ، چهار روز بیشتر نباید باقی بمانند زیرا اولاً در برخورد با مواد شوینده و مواد شیمیایی سبب جدا شدن آنها می شود و ثانیاً تبخیر ترکیبات ناخن موجب جدا شدن آنها می شودکه در صورت باقی ماندن صدماتی را برای ناخن ها بوجود می آورد. وی می گوید: ناخنهای مصنوعی به دو فرم کاشته می شوند؛ در ابتدا مانند پر کردن دندان توسط وسیله ای دور حاشیه ناخن قرار می گیرند و محکم می شوند ودر این صورت صفحه ناخن کاملاً صاف شده و به اصطلاح حاشیه ناخنها مانیکور می شوند و با موادی که حاوی فایبرگلاس است آن ناحیه را پر می کنند و به اندازه دلخواه در می آورند.

همچنین به دلیل اینکه ناخن دائماً در حال رشد است بعد از مدتها باعث بوجود آمدن فاصله بین ناخن اصلی و ناخن کاشته شده می شود که مرتباً باید تعویض شود تا فرم آن به صورت درستی حفظ شود.

وی معتقداست ناخن های مصنوعی به دلیل اینکه روی ناخن طبیعی گذاشته می شوند توسط چسبهای خاصی محکم می شوند، دائماً باید تعویض شوند که همین امر می تواند باعث دردناک شدن ناخن ها و حتی باقی مانده روی ناخن باعث جدا شدن ناخن ها شوند.

وی درباره عوارض اینگونه ناخن ها و کاشت آنها می گوید: درماتیت (اگزمای تماسی) که به دلیل تحریک و آلرژیک در پوست دور ناخن و در قسمتهای مختلف بدن ایجاد می شود از مهمترین عوارضی است که دراثر استفاده از ناخن ها بوجود می آید؛ همچنین براساس گزارشات به دست آمده افراد آرایشگری که کار کاشت ناخن را انجام می دهند به علت آزاد شدن سم سیانید و بخار ناشی از آن دچار مسمومیت می شوند.

وی می گوید: همچنین در اثر استفاده از این ناخن ها انیکولایزیس که در واقع کندگی لبه آزاد ناخن از بستر است ایجاد می شود، ناصافی، تغییر ناخن، خط خط شدن آن، شکنندگی و خرد شدن ناخن نیز در اثر استفاده از ناخن های مصنوعی به وجود می آید؛ حتی بعضی از مواقع ناخن به طور کامل از بین می رود و تغییراتی در رنگ ناخن ها بوجود می آید.

التهاب حاشیه ناخن، و بروز عفونتهای معمولی یا قارچی نیز از دیگر عوارض آن است. در ادامه دکتر «داوود مسعودی» متخصص پوست ومو نیز معتقد است: اصولاً ناخن های مصنوعی به دلیل اینکه به ناخن ها زیبایی و تنوع داده و عیوب ناخن های بیمار و تغییر شکل داده شده را می پوشاند مورد تقاضای زنان قرار می گیرد.

وی می گوید: ناخنهای مصنوعی به چند حالت در بازار موجود است و مورد استفاده زنان قرار می گیرد. بعضی از آنها که به شکل آماده موجودند، روی ناخن ریخته شده و سپس شکل می گیرند، این نوع از ناخن های مصنوعی بی رنگ بوده و افراد بنا به دلخواه خود می توانند از انواع لاکها برای زیباتر کردن آنها استفاده کنند و نیاز به چسب ندارند. وی می گوید: ناخن های مصنوعی که توسط چسب های مخصوص روی ناخن قرار می گیرد باعث بروز عوارضی همچون انواع آلرژی های پوستی می شود که با عوارض قرمزی، التهاب، پوسته ریزی و خارش ظاهر می شوند؛ همین بعضی از انواع این نوع از ناخن ها ممکن است پس از چند بار استفاده حساسیتی در فرد ایجاد نکند ولی پس از استفاده مکرر این حساسیتها بروز می کند که در این صورت ناخن دچار آسیب وتغییر شکل می شود؛ همچنین در این موارد صفحه ناخن تغییر رنگ می دهد که این مسأله به صورت موقت و گاهی طولانی مدت روی ناخن تظاهر می کند.

وی معتقد است؛ آلرژی به چسبهایی که برای قرار گرفتن ناخن های مصنوعی روی ناخن مورد استفاده قرار می گیرد در زنان بیشتر مشاهده می شود. در صورت عوارض مذکور زنان باید از داروهای ضدحساسیت که اکثراً کورتونهای موضعی هستند برای بهبودی استفاده نمایند. دکتر «غلامحسین غفارپور» متخصص پوست و مو معتقد است چسبهایی که برای استحکام ناخن های مصنوعی به کار می روند بعد از مدتها باعث عوارضی برای مصرف کنندگان می شود که از این عوارض می توان به خالی شدن ناخن های طبیعی ، سوراخ شدن ، چروکیده و شکنندگی و بد رنگ شدن آنها اشاره کرد که امکان باقی ماندن آن تا آخر عمر روی ناخن فرد وجود دارد.

البته باید گفت این عوارض در افراد به صورت متفاوت بروز می کند. وی می گوید: بهترین روش برای جدا کردن ناخن های مصنوعی استفاده از آب ولرم است که در این حالت ناخن ها خود به خود جدا می شوند؛ زنان می توانند برای بهبودی عوارض چسب ناخن از کرم های مرطوب کننده مانند «اوسرین» استفاده نمایند.

«لیلا روانبخش» آرایشگر معتقد است: در صورتی که عمل کاشت ناخن به طور بهداشتی و مناسب انجام نشود عفونتهای قارچی را در افراد افزایش می دهد و همچنین به دلیل اینکه پوست کناره ناخن در بعضی ازمواقع دچار خونریزی می شود و وسایل متناسب با این کار را آلوده می کند در صورت عدم رعایت بهداشت و آلودگی، احتمال انتقال بیماریهای ویروسی همچون ایدز و هپاتیت را افزایش می دهد. وی می گوید: ناخن های مصنوعی به خودی خود باعث عوارض نمی شود بلکه چسب آن باعث عدم رسیدن هوا به ناخن ها شده و به مرور زمان ناخنها از حالت طبیعی خود خارج و خشک می شوند و حتی رنگ آنها به صورت نارنجی کمرنگ در می آید.

«عاطفه محمودی» کارشناس بهداشت پوست نیز معتقد است ؛ زنانی که از مانیکور و کاشت ناخن برای زیباتر جلوه دادن ناخن ها استفاده می کنند التهاب پوست دور آن افزایش می یابد. وی می گوید: برای چسباندن ناخن از حلالهای مختلفی استفاده می شود بنابراین به دلیل حل شدن لایه محافظ ناخن در ناخن مصنوعی، ناخن ها حالت استحکام و محافظ خود را از دست می دهند و حالت نرمی شکل پیدا می کنند و آسیب پذیرتر می شوند و میکروبها خصوصاً عفونتهای قارچی به راحتی وارد لایه زیرین ناخن می شود همچنین برای ترمیم ناخن از مواد ضد قارچ استفاده می شوند، که متأسفانه باعث سوزش پوست کنار ناخن می شود.

وی معتقد است: زنانی که برای زیبا شدن ناخن های خود از مانیکور وکاشت ناخن استفاده می کنند در صورت خون آلود شدن دست و آلوده شدن قیچی و وسایل مورد استفاده باید رعایت احتیاط و مسائل بهداشتی را بکنند زیرا استفاده از این وسایل آلوده تا مدت ۲۰ دقیقه می تواند عفونتهای ایدز و هپاتیت را به فرددیگری انتقال دهد. وی در پایان می گوید: ناخن از ۷ قسمت تشکیل شده است، ماتریکس که باعث رشد ناخن ها می شود؛ صفحه ناخن که سلولهای آن شاخی شده و به حالت ضخیم درمی آید؛ فیتیکول ، لایه نازکی که روی ناخن قرار می گیرد؛ بستر ناخن که زیر صفحه ناخن قرار می گیرد و باعث چسبیدن ناخن به سطح زیرین می شود؛ هلال ناخن ؛شیار ناخن که قابل رویت نیست؛ زیر ناخن (قسمتی از پوست که زیر لبه آزاد ناخن قرار گرفته و از بروز عفونت به داخل ناخن جلوگیری و محافظت می کند) بنابراین ناخن ها در اثر تغییرات طبیعی و غیرطبیعی ، بیماریهای پوستی و دیگر بیماریهای داخلی سیستم ایمنی مانند بیماری های دریچه قلب، ریه، صدف (پسوریازیس) ، عروقی باعث تغییر شکل ناخن می شوند و در این حالت آنها به شکل چخماقی و فرو رفته ، انحنا یافته ، ضخیم شدن، شیار شیار شدن و بوجود آمدن لکه های رنگی روی ناخن می شوند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن