تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845658072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چه عواملي بيشتر سبب بروز افسردگي در زنان مي‌شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: افسردگي يک بيماري فراگير و ناتوان کننده است که هم زنان و هم مردان را مبتلا مي‌سازد اما طبق آمار پزشکي مستدل نرخ شيوع اين اختلال رواني يا به اصطلاح روانپزشکان، سرماخوردگي رواني در زنان تقريبا دو برابر بيشتر از مردان است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، بي ترديد ژن‌ها در بروز افسردگي شديد در زنان نقش مهمتري دارند. روانشناسان در چندين بررسي مختلف با اين نتيجه رسيده‌اند که احتمال ارثي بودن استعداد ابتلا به افسردگي شديد در زنان به ميزان قابل ملاحظه‌اي بيشتر است.

آنها مي‌گويند هرچند ژن‌هاي موثر در افسردگي در هر دو جنس زن و مرد به هم ربط دارند اما دقيق شبيه به هم نبوده و عملکرد يکساني ندارند.

به گزارش مجله آنلاين سايکولوژي تودي، بررسي‌ها نشان مي‌دهد که به طور معمول تاثير ژن‌هاي افسردگي در زنان بيشتر از مردان است. همچنين ممکن است ژنهايي وجود داشته باشند که احتمال افسردگي را در زنان و در پاسخ به محيط متغير هورموني آنها، تشديد مي‌کنند. براي مثال شواهد پزشکي و آزمايشگاهي وجود دارد که نشان مي‌دهند گروهي از زنان بويژه در دوران پس از زايمان و در مرحله پيش از قاعدگي، مستعد افسردگي هستند. اين نوع افسردگي در خانواده‌ها وجود دارد اما مردان را تحت تاثير قرار نمي‌دهد چرا که آنها تقريبا هرگز به اين تغييرات هورموني دچار نمي‌شوند.

به طور کلي نوع عوامل موجود در زندگي يک زن نفش مهمي در بروز افسردگي ايفا مي‌کنند. عوامل خاصي مانند بچه دار شدن و زايمان،‌ هورمون‌هاي ژنتيکي و شخصيتي، عوامل بيولوژيکي و رنج‌هايي که زنان در زندگي خود متحمل مي‌شوند، همگي در اين زمينه اثرگذار هستند. البته زنان بسياري هستند که با اين عوامل روبه رو شده‌اند اما هيچ کدام از علائم بيماري افسردگي در آنها مشاهده نشده است. بنابراين بروز يا عدم بروز اين علائم تا حد زيادي به فيزيولوژي و مسائل هورموني، تفکرات و شکل زندگي زنان بستگي دارد.

به گزارش ايسنا، افسردگي کلينيکي روي خلق، ذهن، جسم و رفتار شما تاثير مي‌گذارد. وراثت، محيط و فاکتورهاي جسمي رواني اجتماعي عوامل دسته بندي شده اصلي در بروز علائم اين اختلال هستند که گاهي اوقات به حدي پيشرفت مي‌کند که فرد را از زندگي معمول و ارتباط گرفتن با ديگران ساقط و ناتوان مي‌کند.

روانپزشکان تاکيد دارند که يکي از متداول‌ترين درمان‌ها جهت بيماري افسردگي تجويز داروهاي ضد افسردگي، روان درماني و يا ترکيبي از هر دو روش است. هر کدام از اين درمان‌ها مي‌تواند با در نظر گرفتن ماهيت و شدت افسردگي در افراد مختلف به کار گرفته شوند و البته تا حدود برتري هر کدام از انواع درمانها، بستگي به خود بيمار و شرايط وي دارد.

در افسردگي‌هاي جزئي و خفيف يکي از اين درمان‌ها و يا هر دو نوع درمان مفيد است در حالي که در افسردگي‌هاي شديد و ناتوان کننده معمولا اولين قدم در درمان، تجويز دارو است. در درمان ترکيبي، دارو مي‌تواند به سرعت علائم جسمي مربوط به بيماري افسردگي را از بين ببرد، در حالي که روان درماني به فرد مي‌آموزد که چگونه با استفاده از طرق موثر به حل مشکلات بپردارد. تصميم گيري براي انتخاب هر يک از اين شيوه‌ها تنها بر عهده پزشک متخصص است.

اين مطالعات در مجله رشد و روان درماني منتشر شده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن