تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799131519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روان شناسی نق


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: روان شناسی نق

علت های گوناگونی سبب نق زدن افراد می شود. یکی از این علت ها، ناکامی است. وقتی فرد به هدفی که دارد نمی رسد، نق می زند.
علت دیگر مربوط به ارتباطات فرد است. به عنوان نمونه وقتی مخاطب فردی به او توجه نکرده و برای حرف هایش اهمیتی قائل نباشد، فرد سعی می کند با نق زدن و تکرار، مخاطبش را وادار به گوش کردن کند. سوم اینکه فرد نمی تواند مسایل اش را به خوبی مطرح کند و مشکل مربوط به خود اوست. در نتیجه سعی می کند از راه تکرار و نق زدن، منظورش را بیان کند.
علت دیگر مربوط به اعتماد به نفس ضعیف افراد است که خودشان را باور ندارند. در این صورت فکر نمی کنند که اگر با لحن آرام و مناسب با شان و شخصیت بالا با طرف مقابل شان صحبت کنند، بتوانند منظورشان را برسانند به همین دلیل سعی می کنند از طریق نق زدن، پیامشان را منتقل کنند. گاهی اوقات نق زدن خودش را به شکل یک رفتار نشان می دهد و در واقع جزو یکی از ویژگی های شخصیتی فرد شده است.
نق زدن می تواند به شکل یادگیری نیز باشد. به این معنی که افراد یاد می گیرند نق بزنند تا به هدف مورد نظرشان برسند. گاهی نیز نق زدن روشی برای تخلیه تنش ها و هیجان های منفی است که فرد با نق زدن، عصبانیت و ناراحتی خود را تخلیه می کند. ابراز وجود، یکی دیگر از علل نق زدن است که معمولا در خانم ها و بیشتر در روابط زناشویی دیده می شود.
جالب اینکه این دسته از خانم ها خودشان به نق زدنشان واقفند و معتقدند گاهی که آقایان حرف هایشان را نمی شوند و نق می زنند. حال باید دید نق زدن های والدین چه تاثیری بر فرزندان شان دارد؟ متاسفانه نق زدن والدین، کودکان را از داشتن تفکر خلاق و ارتباط سالم دور می کند و باعث می شود کودکان محدود فکر کنند و زاویه شناختی خود را بسته نگه دارند بنابراین از اندیشه و تفکرات شان استفاده نمی کنند و فکر می کنند برای به دست آوردن اهداف و آرزوهای شان فقط می توانند حرف بزنند و به دنبال پیدا کردن راه های مختلف برای رسیدن به هدفشان نیستند. همه این عوامل باعث می شود کودکان به نوعی وابسته و درمانده شوند زیرا فکر می کنند که چون مادرشان نق می زند و به نتیجه می رسد پس من هم از طریق نق زدن به اهدافم می رسم در حالی که همیشه این طور نیست. این کودکان از تکامل و پیشرفت باز می مانند.
▪ راهکارها
به جای نق زدن از راه های دیگری برای ابراز وجود و دیگر مسایل استفاده کنید تا منظورتان را به طرف مقابل بفهمانید. به عنوان نمونه ۱. کلام تان را مناسب کنید. ۲. این احساس را در خود ایجاد کنید که اگر نق بزنید خودتان را خراب کرده اید و مخاطب تان کمتر به شما گوش خواهد داد. ۳. سعی کنید اعتمادبه نفس تان را افزایش دهید و به این مساله فکر کنید که شما توانمندی ها و مهارت های زیادی دارید و با استفاده از آنها می توانید نظرات تان را به دیگران ارائه دهید. ۴. سعی کنید با لحن مناسب و در مکان مناسب حرف هایتان را بزنید. به عنوان نمونه بگویید: «تو فکر نمی کنی این طور بهتر است؟ صلاح می دانی فلان کار را انجام دهیم؟...» استفاده از این عبارات می تواند افراد را وادار کند تا به جای تکرار پیام کلامی، از اندیشه شان استفاده کنتد. ۵. مهارت های ارتباطی خود را ارتقا دهید و به جای نق زدن از آنها استفاده کنید. ۶. از فیدبک های کلامی استفاده کنید و از طرف مقابل تان سوال کنید که آیا متوجه صحبت های من هستی. در این صورت احتمال اینکه طرف مقابل حرف تان را بیشتر گوش بدهد زیاد است تا وقتی که بدون بازخورد گرفتن از او صحبت کنید. ۷. برای صحبت کردن به خصوص با همسر و فرزندان تان زمان مشخصی را تعیین کنید و به صحبت های تان رسمیت دهید تا آنها را وادار به شنیدن صحبت های تان کنید.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن