واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار چهارمحال و بختياري: عقب ماندگي چهارمحال و بختياري با اقدامات دولت نهم رفع ميشود
خبرگزاري فارس: استاندار چهارمحال و بختياري بنبست قرار گرفتن و عدم اتصال به شريانهاي اصلي كشور را از مهمترين دلايل عقبماندگي چهارمحال و بختياري دانست و گفت: با اقدامات موثر دولت نهم در اين زمينه، اين مشكلات در حال برطرف شدن است.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، رجبعلي صادقي ظهر امروز در سمينار ملي سرمايهگذاري در مناطق مستعد كمتر توسعه يافته در دانشگاه شهركرد، محروميتزدايي را از ويژگيها و اهداف نظام جمهوري اسلامي ايران عنوان كرد و افزود: توسعه استانهاي كمتر توسعه يافته ميتواند تا حد زيادي از فشارهايي كه هماكنون به مردم در كلان شهرهاي كشور وارد ميشود را كاهش دهد.
وي عوامل فيزيكي، انساني، مالي و مقوله قوانين و مقررات را چهار مؤلفه موثر در توسعه استانهاي كمبرخوردار دانست و اظهار داشت: دلايل محروميت و عقبماندگي بسياري از استانهاي كشور را بايد در بازشكافي اين چهار عامل جستجو كرد.
استاندار چهارمحال و بختياري به استعدادها و منابع طبيعي سرشار در اين استان اشاره كرد و گفت: چهارمحال و بختياري در برنامههاي توسعهاي رژيم گذشته جايي نداشته و همين عامل سبب شده تا امروز همه از اين استان به عنوان نقطهاي محروم در كشور ياد كنند.
صادقي از ايجاد عوامل فيزيكي و زيرساختها به عنوان زيربناي توسعه ياد كرد و افزود: ايجاد امور زيربنايي و زيرساختها روندي 30 ساله و توسعه مبتني بر آن روندي 10 تا 15 ساله را طلب ميكند.
وي اضافه كرد: چهارمحال و بختياري پس از انقلاب پا در مسير توسعه گذاشت و براين اساس مدت زمان زيادي لازم است تا گرد محروميت از چهره اين استان زدوده شود.
استاندار چهارمحال و بختياري در بنبست قرار گرفتن اين استان و عدم اتصال به شريانهاي اصلي كشور را از مهمترين دلايل عقب ماندگي آن دانست و گفت: با اقدامات موثر دولت نهم در اين زمينه، اين مشكل در حال برطرف شدن است.
صادقي اتصال چهارمحال و بختياري به جنوب كشور از طريق محور شهركرد ـ خوزستان و اتصال چهارمحال و بختياري به فلات مركزي از طريق اصفهان را از جمله اين اقدامات عنوان كرد و گفت: طرحهاي مهمي در اين راستا در دست اجرا است كه بهزودي به نتيجه ميرسد.
وي همچنين احداث راهآهن در چهارمحال و بختياري را از ديگر اقدامات دولت نهم دانست و اظهار داشت: با اجراي اين طرح كه در دومين سفر هيئت دولت به شهركرد مصوب شد، اين استان به خط راهآهن سراسري اصفهان ـ بندر امام خميني(ره) متصل ميشود.
رئيس سمينار ملي سرمايهگذاري در مناطق مستعد كمتر توسعه يافته همچنين ميزان تقاضاي سرمايهگذاري در چهارمحال و بختياري را بيش از 7 هزار و 600 ميليارد تومان عنوان كرد و افزود: اين در حالي است كه چهارمحال و بختياري توانايي جذب سرمايههاي بيشتري دارد.
صادقي صنعت آب را از جمله استعدادهاي اين استان براي سرمايهگذاري برشمرد و تصريح كرد: متأسفانه اين استان با وجود داشتن 10 درصد آب كشور نتوانسته به جايگاه واقعي خود در بخش صنعت آب دست يابد.
به گفته وي در حاليكه 11 ميليارد متر مكعب آب در چهارمحال و بختياري وجود دارد تنها 70 ميليون متر مكعب آن مديريت ميشود و استفاده از آبهاي زيرزميني بر آبهاي سطحي اولويت دارد.
صادقي با بيان اين كه هماكنون تنها 60 مگاوات برق در چهارمحال و بختياري توليد ميشود و نياز استان به اين نيرو از استانهاي همجوار تأمين ميشود، ادعا كرد: چهارمحال و بختياري توانايي توليد برق آبي تا 70 هزار مگاوات را دارد.
استاندار چهارمحال و بختياري در پايان عدم تجهيز منابع مالي استانهاي كمبرخوردار و ضعف اين استانها در تدوين قوانين و مقررات مالي مناسب را از ديگر دلايل عقب ماندگي آنها دانست و گفت: سمينار ملي سرمايهگذاري در مناطق مستعد و كمتر توسعه يافته فرصت مهمي است كه اين موانع را از سر راه توسعه حذف كنيم.
سمينار ملي سرمايهگذاري در مناطق مستعد كمتر توسعه يافته با حضور معاونان پشتيباني وزراي نيرو و كشور، مديرعامل شركت پتروشيمي و استانداران 12 استان كشور از امروز و به مدت دو روز در دانشگاه شهركرد برگزار ميشود.
انتهاي پيام:/ب
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]