تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841955001




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اصراري ندارم خودم همه‌ي جزييات قصه‌ام را شفاف بدانم


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اصغر فرهادي در نشست «جدايي نادر از سيمين»:
اصراري ندارم خودم همه‌ي جزييات قصه‌ام را شفاف بدانم



خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

فيلم سينمايي «جدايي نادر از سيمين» شامگاه گذشته ـ 23 بهمن ماه ـ در ميان استقبال گسترده‌ي اهالي مطبوعات در برج ميلاد به نمايش در آمد و پس از آن اصغر فرهادي كارگردان و جمعي از عوامل فيلم در جمع خبرنگاران حاضر شدند.

به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اصغر فرهادي در پاسخ به سوالي درباره‌ي چگونگي غلبه بر مشكلات مختلف و ساخت اين فيلم اظهار كرد: ابتدا از تمام تماشاگراني كه اين فيلم را ديدند و حتي برخي ايستاده فيلم را تماشا كردند و افرادي كه اكنون دراين نشست حضور دارند، تشكر مي‌كنم. مشكلاتي كه براي اين كار وجود داشت، به اندازه‌ي هر كار ديگري است كه در ايران توليد مي‌شود، به هرحال اين مشكلات با همراهي گروه مواجه مي‌شد و گروه بسيار هماهنگي در اين كار حضور داشت.

فرهادي: در زمان ساخت فيلم لذتم را بردم

وي در عين حال به زمان ساخت «جدايي نادر از سيمين» اشاره كرد و يادآور شد: من در همان زمان ساخت فيلم لذتم را از اين فيلم بردم و بعد از آن هر اتفاقي كه بيفتد، برايم مانند يك كادو مي‌ماند.

فرهادي ادامه داد: اميدوارم بتوانم مسيري كه اين چند سال دنبالش بودم، ادامه بدهم و اين مسير قطع نشود و يا من تغيير مسير ندهم.

اين كارگردان سينما در بخش ديگري از اين نشست به نگاه نسبي خود به مسائل اشاره كرد و گفت: به هيچ چيز مطلق نگاه نمي‌كنم و به عبارتي به همه چيز نگاهي نسبي دارم. اين مساله جزو باورهاي من است و احتمالا در كارهايم هم هست.

اين فيلم به نوعي تجميع تم‌هاي سه فيلم قبلي‌ام است

اصغر فرهادي دراين نشست در پاسخ به مطلبي كه اين فيلم را وامدار دو ساخته قبلي او برشمرده بود، توضيح داد: اين فيلم به نوعي گسترش و تجميع مضامين و تم‌هاي سه فيلم قبلي من است، اما اين موضوع حالت از پيش تعيين‌شده و برنامه‌ريزي شده نداشت. وقتي كه قصه‌ي اين فيلم نوشته شد، احساس كردم كه اين فيلم و اين قصه مي‌تواند براي بخشي از فيلم‌سازي من حالت پاياني داشته باشد و بعد از ساخت آن من به دنبال مسير ديگري در فيلم‌سازي بروم.

اين كارگردان در پاسخ به اين سوال كه آيا طي مدت نمايش فيلم عكس‌العمل تماشاگران از جمله اينكه در برخي سكانس‌ها دست مي‌زدند، عجيب نبود، اظهار كرد: سر ساخت فيلم قبلي‌ام «درباره‌ الي» عباس كيارستمي يك خاطره تعريف كرد و گفت سر صحنه‌ي نمايش اين فيلم يك خانم مي‌خنديد و ديگري گريه مي‌كرد و من از دست هر دوي آنها عصباني بودم. فكر مي‌كنم بايد ما اين اختيار را به تماشاگر بدهيم كه هر آنگونه كه دوست دارد، فيلم ببيند. من فكر مي‌كنم تنها كاري كه تماشاگر حق ندارد انجام بدهد، حرف‌زدن با موبايل در حين نمايش فيلم است و اين مساله خيلي مرا عصباني مي‌كند.

كارگردان فيلم‌هايي چون «درباره الي»، «چهارشنبه سوري» و «شهر زيبا» در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه چگونه فيلم‌نامه مي‌نويسد، توضيح داد: زماني كه مي‌نويسم مانند رانندگي‌كردن است. در رانندگي ما قواعدي كه پيش‌تر آموخته‌ايم را به طور ناخودآگاه به كار مي‌گيريم. من فكر مي‌كنم در زمان نگارش فيلمنامه‌هايم هم چنين روندي دارم و واقعا نمي‌دانم كه چگونه اين كار را مي‌كنم.

اصغر فرهادي در اين نشست در پاسخ به سوالي كه جوياي چگونگي آشنايي‌اش با علي‌اصغر شهبازي بازيگر سالخورده‌ي اين فيلم مطرح شده بود، گفت: راستش پيش‌تر براي اين نقش به نصرت كريمي فكر كردم و اين موضوع را با خود او و وزارت ارشاد هم در ميان گذاشتم، اما در نهايت وزارت ارشاد به ما بابت اين مساله پاسخ منفي دادند و من همين‌جا تاسف خودم را از اين اتفاق و كمبود او در عالم بازيگري اعلام مي‌كنم. واقعا چقدر حيف است كه نصرت كريمي نمي‌تواند بازي كند.

وي در ادامه با بيان اين‌كه دستيارانش مدت‌ها در خانه سالمندان و آسايشگاه فيلم مي‌گرفتند تا او بتواند براي اين نقش يك نفر را پيدا كند، ادامه داد: در نهايت خانم بخت‌آور كه فيلم «زير درخت هلو» آقاي شهبازي را ديده بودند، ايشان را انتخاب كردند كه مورد پذيرش قرار گرفت، البته واجب بود كه اين بخش‌هاي فيلم‌نامه را با حضور آقاي شهبازي مجددا بازنويسي كنم.

فرهادي در عين حال به رابطه‌ي عميق علي‌اصغر شهبازي با تمام عوامل گروه اشاره كرد و به ذكر خاطره‌اي از او پرداخت.

سعي مي‌كنم داستان‌هايم حالت چند وجهي داشته باشد

اين كارگردان در پايان صحبت‌هاي خود در پاسخ به اين‌كه آيا قرار است ايده‌ي قضاوت و دروغ گفتن افراد دوباره در كارهاي او تكرار شود، گفت: واقعا نمي‌دانم در آينده چه اتفاقي مي‌افتد، اما همواره زماني كه مي‌خواهم شروع به نوشتن كنم فاقد يك مضمون مشخص هستم. من هميشه قصه‌اي را شروع مي‌كنم كه اصراري ندارم خودم هم همه‌ي جزييات آن را شفاف بدانم، در واقع سعي مي‌كنم داستان‌هايم حالت چندوجهي داشته باشند و در آنها وجوه مورد نظرم كمي پررنگ‌تر باشد. اين سبكي است كه مورد علاقه‌ي من است و حس مي‌كنم زماني هم كه فيلم مي‌سازم، لازم است به گونه‌اي طراحي كنم كه سوالات بعدي تماشاگر، سوالات خود من باشد.

كلاري: لذتي كه از اين كار برده‌ام،فراوان است

به گزارش ايسنا، محمود كلاري فيلمبردار «جدايي نادر از سيمين» هم در اين نشست به ذكر توضيحاتي درباره‌ي روند كارش پرداخت و با بيان اين‌كه طي 30 سال گذشته با بسياري از فيلم‌سازان صاحب‌نام كار كرده گفت: لذتي كه از اين كار برده‌ام، فراوان است و در اين پروژه من درس‌هايي فراتر از سينما گرفتم. فرهادي پيش از اين‌كه به عنوان يك كارگردان باشد، خيلي خصائل نيك دارد كه مي‌تواند به شدت بر روي فرد مقابل تاثير بگذارد.

وي ادامه داد: اگر بخواهم خيلي ساده بگويم، بعد از اين فيلم حس مي‌كردم كه همسرم را بيشتر از قبل دوست دارم و خوشبختي‌هاي كوچك زندگي را بيشتر درك مي‌كنم.

كلاري در بخش ديگري از اين نشست با بيان اين‌كه اصغر فرهادي بسيار با دقت و هوشمندانه كار مي‌كند، اظهار كرد: اما كاركردن با فرهادي مطلقا سخت نيست، چرا كه او عوامل مختلف فيلم را به بهترين شكل هدايت و لاي پنبه حفظ مي‌كند. در اين ميان اگر شما به او اعتماد كنيد و خود را به دست او بسپاريد، مي‌بينيد كه به جاهاي خوبي مي‌رسيد.

اين فيلمبردار در ادامه با بيان اين‌كه تمام پلان‌هاي اين فيلم دوربين روي دست بوده است، اظهار كرد: هر روز يك دوربين 14 كيلويي را روي دوشم مي‌گذاشتم و اكنون مي‌توانم بگويم براي اين فيلم حتي يك پلان هم نداريم كه دوربين روي دست نباشد.

كلاري در پاسخ به اين سوال كه شايعه شده بود، شما زمان ساخت «درباره الي» پشت دوربين گريه كرده‌ايد، عنوان كرد: شايد باور نكنيد اما هنوز هم زماني كه اين فيلم را مي‌بينم همين اتفاق مي‌افتد. من سه بار طي اين فيلم دستخوش چنين حالتي شدم و نتوانستم خودم را كنترل كنم.

وي ادامه داد: من طي اين سال‌ها خيلي فيلم گرفته‌ام و فيلم‌هاي عجيب و غريبي هم گرفته‌ام، اما هيچ وقت دچار چنين حسي نمي‌شدم و اكنون فكر مي‌كنم اين حس از انرژي غير قابل مهار اصغر فرهادي سرچشمه مي‌گيرد.

شهاب حسيني: بازيگري را براي مقطعي رها مي‌كنم

شهاب حسيني ـ بازيگر نقش «حجت» ـ هم در اين نشست در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه آيا با نقشي كه در اين فيلم داشته‌ايد، پيش‌بيني سيمرغ در بخش بازيگري را داريد عنوان كرد: نمي‌توانم سوال‌تان درباره‌ي پيش‌بيني سيمرغ را جواب بدهم، چرا كه آن بخشي است كه هيات داوران درباره‌اش تصميم مي‌گيرند، اما احساس من اين است كه همين‌كه فرصت حضور در اين كار را پيدا كرده‌ام، به مراد دلم رسيده‌ام.

اين بازيگر در ادامه ضمن تاييد بر مكمل‌بودن نقش‌اش در «جدايي نادر از سيمين» در پاسخ به اين‌كه «آيا به عنوان يك سوپراستار از پذيرفتن نقش مكمل ترديد نداشته»، اظهار كرد: به هيچ وجه چنين ترديدي نداشتم. واژه‌هايي مثل «سوپراستار» و غيره نوعي مفهوم بيروني است كه من در آنها دخيل نيستم، اما زماني كه اصغر فرهادي تو را براي كار دعوت مي‌كند، مانند آن است كه به يك كشتي بزرگ دعوت شده باشي، در اين ميان كار ما اين است كه سوار اين كشتي شويم و از آن لذت ببريم.

اين بازيگر ادامه داد: تنها موقعي كه خدا را براي كارم شكر مي‌كنم، مواقعي است كه قرار است با اصغر فرهادي كار كنم، وگرنه در نقش‌هاي ديگر گاه اتفاقاتي مي‌افتند كه انسان حس خوبي پيدا نمي‌كند.

شهاب حسيني در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين‌كه آيا برايش مهم است كه بازيگري را به شيوه‌اي درست انجام دهد يا اين‌كه داراي محبوبيت و درآمد بالا و پركار باشد توضيح داد: من هميشه بخشي از نقش را سهم خود مي‌دانم و براين باورم كه مابقي آن به شرايط ربط دارد.

وي در عين حال گفت: فكر مي‌كنم بازيگري را از دوسال ديگر كه تعهدم به فيلم كمال تبريزي تمام شود، رها مي‌كنم تا پس از مدتي اگر خدا كمك كند با انرژي بيشتر كار كنم.

وي در پاسخ به اين‌كه اين وقفه در كار به چه ميزان طول خواهد كشيد، گفت: شايد در حد اين‌كه بتوانم رشته‌ي دانشگاهي مورد علاقه‌ام را ادامه دهم.

شهاب حسيني در پايان سخنان خود در اين نشست به حضور بابك كريمي ـ فرزند نصرت كريمي ـ در نقش بازپرس «جدايي نادر از سيمين» اشاره كرد و افزود: جا دارد از بازي خوب بابك كريمي در نقش بازپرس فيلم ياد كنيم.

مريلا زارعي:

كاركردن با فرهادي مانند يك واحد درسي است

مريلا زارعي ديگر بازيگر اين فيلم هم در اين نشست به ذكر صحبت‌هايي كوتاه پرداخت و در پاسخ به اين سوال كه اصغر فرهادي چه ويژگي دارد كه كاركردن با او تا اين اندازه مهم تلقي مي‌شود، اظهار كرد: پاسخ‌دادن به اين سوال خيلي مفصل است. من نمي‌دانم كه در كارهاي فرهادي چه اتفاقي مي‌افتد، اما واقعا در اين فيلم‌ها آدم حس مي‌كند در دنياي ديگري قرار دارد. در واقع كار با فرهادي مانند يك كارگاه آموزش بازيگري است و من پس از حضور در اين فيلم به شوخي مي‌گفتم كه بعد از اين در هيچ فيلم ديگري نمي‌توانيم بازي كنيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه در فيلم‌هاي اصغر فرهادي، زندگي جاري است، گفت: امشب اولين‌باري بود كه اين فيلم را روي پرده مي‌ديدم و بابت آن خيلي تحت تاثير قرار گرفته‌ام و به همين دليل نمي‌توانم خيلي خوب صحبت كنم.

زارعي در بخش ديگري از صحبت‌هايش عنوان كرد: اصغر فرهادي اصرار بسياري دارد كه تمامي اتفاقات از درون به بيرون ساطع شوند و براي اين كار تلاش بسياري مي‌كند. اين موضوع تا حدي كار را سخت مي‌كند، اما در عين اين سختي كاركردن با او نوعي راحتي خاص هم دارد.

مريلا زارعي ادامه داد: فكر مي‌كنم بزرگترين اتفاقي كه در فيلم‌هاي فرهادي مي‌افتد، همين جاري‌شدن زندگي است، چرا كه اين موضوع مساله‌اي است كه در سينماي ايران كمتر اتفاق مي‌افتد.

اين بازيگر در پايان صحبت‌هايش گفت: براي خودم و تمام بازيگران آرزو مي‌كنم كه اين سعادت را داشته باشيم كه با اصغر فرهادي كار كنيم، چرا كه كار با او همان‌طور كه گفتم مانند يك واحد درسي است.

ساره بيات: قطعا كارم بعد از اين سخت‌تر خواهد شد

ساره بيات ديگر بازيگر اين فيلم هم در اين نشست در پاسخ به اين‌كه ممكن است خيلي‌ها حضور در اين فيلم را شروع كار سينمايي او بدانند، آيا كار با اصغر فرهادي ادامه‌ي مسير او را سخت نمي‌كند، گفت: قبل از هر چيز مي‌خواهم از پديده‌ي سينماي ايران و جهان قدرداني كنم، چرا كه اين بزرگ‌ترين و مهم‌ترين كار من طي سال‌هاي گذشته بود و جا دارد من بابت اين اعتماد از اصغر فرهادي تشكر كنم.

وي در عين حال اصغر فرهادي را يك اسطوره برشمرد و افزود: قطعا كار من بعد از اين سخت‌تر خواهد شد و اميدوارم همان‌طور كه خدا يارم بود و براي چنين نقش مهمي انتخاب شدم، از اين پس هم مرا ياري كند.

معادي: مي‌خواهم از ته دل به آقاي فرهادي خسته نباشيد بگويم

پيمان معادي در اين نشست در پاسخ به اين مطلب كه اكثر درس‌هاي اخلاقي فيلم براي شخصيت «نادر» است و در اين ميان بازيگر اين بخش ناچار است كه بسياري از اين موارد را تنها با نگاه پيش ببرد، اظهار كرد: سر اين نقش مدت‌ها با اصغر فرهادي صحبت مي‌كرديم و حتي تا لحن و جنس صداي اين آدم را مورد بررسي قرار داديم. وقتي كه به نتيجه‌ي دلخواهمان رسيديم، ديگر كاركردن خيلي سخت نبود. به عبارات ديگر به عنوان فردي كه تجربه‌هاي ديگري با فرهادي داشته‌ام، بايد بگويم كه در كار با او سخت‌ترين بخش كار رسيدن به كاراكتر مورد نظر است و بعد از آن كار بسيار ساده مي‌شود.

اين بازيگر سينما كه اين روزها در حال ساخت اولين فيلم سينمايي خود است، در بخش ديگري از اين جلسه در پاسخ به سوالي كه درباره‌ي اولين فيلم او مطرح شده بود، گفت: درباره‌ي اين فيلم صلاح نمي‌دانم در اين جلسه صحبت كنم و فقط در اين حد مي‌گويم كه مدت دو هفته است كه ما فيلمبرداري را شروع كرده‌ايم.

معادي درباره‌ي كار با محمود كلاري هم گفت: كار با او از اتفاقات خوب اين فيلم بود، چرا كه در تمام مدت كار رابطه‌ي خوب اصغر فرهادي و محمود كلاري روي همه‌ي عوامل تاثير مثبت مي‌گذاشت. علاوه بر اين ما جلوي دوربين كلاري خيلي راحت بوديم و خيلي به ما خوش مي‌گذشت.

وي در عين حال به وقفه‌اي كه در دوره‌اي از فيلمبرداري «جدايي نادر از سيمين» پيش آمده بود، اشاره كرد و گفت: در آن يك هفته خيلي به ما سخت گذشت و جا دارد كه من اكنون از اصغر فرهادي بابت تمام سختي‌هايي كه بر او گذشته تشكر كنم.

معادي يادآور شد: ديدن چنين فيلمي تا حدي به مسائل فني و تكنيكي كارگردان، باز مي‌گردد، اما بخش ديگري از آن به تامل و صبر يك انسان باز مي‌گردد، واقعا رسيدن به چنين فيلمي آسان نبوده و من دلم مي‌خواهد از ته دل به فرهادي خسته‌نباشيد بگويم و بگويم اصغر دمت گرم.

سارينا فرهادي: آنقدر كارجدي است كه نمي‌توان حس پدرانه را دخيل كرد

سارينا فرهادي ـ دختر اصغر فرهادي ـ ديگر بازيگر اين فيلم هم در اين نشست درباره‌ي همكاري با پدرش گفت: اصغر فرهادي آنقدر كار را جدي مي‌گيرد كه ديگر نمي‌توان حس پدرانه را در كار دخيل كرد. وقتي يك كارگردان اين اندازه جدي و حساس عمل مي‌كند، اين حساسيت به بازيگران هم منتقل مي‌شود. من در روزهاي اول خيلي جديت كار را درك نمي‌كردم، اما پس از چند روز اين موارد به من هم منتقل شد و نتيجه‌ي كار چيزي شد كه شما مي‌بينيد.

سارينا در اين نشست در پاسخ به سعيد قطبي زاده مبني بر اين‌كه اگر زماني به‌طور همزمان مادر و پدرت به تو پيشنهاد كار بدهند، كدام را قبول خواهي كرد، گفت: سوال سختي بود، اما به هرحال از نظر راحتي كار با مامان خيلي راحت‌تر است و هرچه آدم با پدرش راحت باشد، باز مادر يك چيز ديگر است.

سارينا در پايان از مدير مدرسه‌اش هم بابت همكاري كه داشته است، تشكر كرد.

هايده صفي‌ياري تدوينگر فيلم‌هاي اصغر فرهادي هم در اين نشست از همكاري مجددش با فرهادي اظهار خرسندي كرد و گفت: هر فيلم فرهادي براي من تجربه‌اي بزرگ و با ارزش محسوب مي‌شود. من نمي‌توانم درس‌هايي كه از اين سه فيلم را گرفته‌ام را بيان كنم، اما بسيار خوشحالم كه با اصغر فرهادي و چنين گروه خوبي همكاري كرده‌ام.

اين تدوينگر در عين حال اظهار كرد: اين فيلم را بيشتر از تمامي فيلم‌هاي ديگرم دوست داشتم و با آن ارتباط برقرار كرده‌ام.

كيوان مقدم طراح صحنه و لباس «جدايي نادر از سيمين» هم درباره‌ي به چشم نيامدن طراحي صحنه و لباس در اين فيلم اظهار كرد: واقعيت اين است كه اين فيلم از بقيه‌ي كارهاي من سخت‌تر بود. در ابتدا، اصغر فرهادي يك عكس از پيمان معادي به من نشان من داد و گفت، فيلم من اين است و جالب اين است كه در آن عكس پشت پيمان معادي هيچ‌چيز نبود. البته از آنجا كه پيش از اين اصغر فرهادي در هنرستان معلم من بود، نكات مختلفي از او آموخته بودم و تا حدي با سليقه‌ي او آشنا بودم و همين موضوع كمك كرد كه بتوانم اين كار را انجام دهم.

كيميا حسيني بازيگر خردسال اين فيلم هم در اين نشست از طراح صحنه و دوستانش در اين فيلم تشكر كرد وادامه داد: اين فيلم خيلي براي من خوب بود و همه‌ي بچه‌ها آرزو داشتند كه جاي من باشند.

وي در پاسخ به اين سوال طنز قطبي‌زاده مبني بر اين‌كه آيا اصغر فرهادي دعوايت نمي‌كرد، با لحني كودكانه گفت: چرا يك وقت‌هايي.

در اين نشست علي‌اصغر شهبازي هم در سالن حضور داشت.

نشست خبري فيلم به دليل حجم گسترده مخاطبان در ابتداي ورود به سالن با كنترل شديد مواجه شد كه برخي عوامل فيلم به سختي وارد شدند.

اجراي اين نشست را سعيد قطبي‌زاده بر عهده داشت.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن