تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798273868




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جوش بدن : نکات آرایشی و بهداشتی


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: من با گرم شدن هوا با خوردن شیرینی بدانم پر از جوش میشود. لطفا برای از بین بردان آن من را راهنمائی کنید

چگونگی بوجود آمدن جوش
غدد سباسه يا چربی از بدو در هر دو جنس وجود دارد. در اوايل دوران بلوغ با ترشح هورمون مردانه يا آندروژن اين غدد شروع به بزرگ شدن و فعاليت خود که توليد و ترشح چربی است، را آغاز می کنند. غدد چربی در تمام سطوح پوستی بجز در کف پا و دست وجود دارد ولی بيشترين تراکم آنها در صورت، سينه، پشت و شانه ها است. غدد چربی ترشحات خود را بوسيله مجاری چربی که در ارتباط با فوليکول مو است، به سطح پوست تخليه می کند. افزايش ترشح چربی باعث صدمه به مجاری غدد ميگردد و سلول های جدار اين مجاری آسيب ديده و کنده می شوند و اين سلول های صدمه ديده بهم پيوسته و توليد پلاک يا لخته می کنند و می توانند مجاری را مسدود نمايند. از طرفی در بعضی افراد پوسته ريزی پوست بعلت بعضی نقص ها در آنزيم های لازمه برای پوسته ريزی طبيعی، بطور کامل انجام نمی گيرد و پوسته های روی هم انباشته شده در منافذ مجاری چربی باعث بسته شدن اين مجاری می شوند. با بسته شدن اين مجاری به هر وسيله، چربی در مجاری انباشته شده و باکتری های موجود در اين مجاری رشد زيادی کرده و اين چربی ها را تخمير ميکنند و مواد شيميائی توليد شده در اثر تخمير و ترشح بعضی فاکتورها از باکتری های موجود و همچنين انباشتگی چربی در مجاری باعث صدمه بيشتر به ديواره مجاری شده و آن را بطور کامل از بين می برند. با ورود چربی، سلول های مرده ديواره، باکتری ها و مواد تخميری و آنزيمی به داخل پوست فرآيند التهاب فعال شده و سبب قرمزی و چرکی شدن جوش ميگردد.


عوامل ايجاد کننده و تشديد کننده جوش

بهداشت فردی: گر چه آلودگی و کثيف بودن صورت و بدن علت ايجاد جوش نيستند ولی در تشديد جوش کمک می کنند. شستن صورت روزی دوبار با صابون و يا شامپو در بهبودی جوش کمک می کند. با آب گرم نبايد صورت را شست، چون گرما ترشح چربی را افزايش می دهد و همچنين آب سرد نيز می تواند منافذ مجاری را خشک تر کنند و به بسته شدن اين منافذ کمک نمايد. پس بهتر است با آب ولرم صورت را شست.


رژيم غذائی: معمولاْ غذا باعث ايجاد جوش نميشود. گرچه غذاهای چرب و شيرين در بعضی افراد جوشها را بدتر می کنند ولی اين عمومی نيست و بقيه افراد نياز به رژيم غذائی ندارند. ترشح زيادی انسولين در خون و رسيدن آن به پوست در برخی افراد باعث ايجاد جوش می شود. با خوردن غذاهای شيرين و چرب ترشح انسولين افزايش می يابد. پس فقط افرادی که با خوردن چربی و شيرينی دچار جوش می شوند نياز است که از خوردن اين غذاها پرهيز کنند. البته بايد توجه داشت که عوامل ديگری نيز در ايجاد و تشديد جوش سهيم هستند. پس بايد موقعی قضاوت کرد که اين غذاها باعث تشديد جوش می شوند که با هر بار مصرف آنها جوش بدتر شود. از جمله غذا و خوراکيهايي که باعث اين علت ميشوند شامل: غذاهای چرب، تنقلات، خرما، کشمش، محصولات دريايي ( ماهي و ميگو )، بعضي از ميوه جات ( موز ، کيوي ، خرمالو ) و غيـره. بهـترين راهکار پرهيز از مواد غذايي و خوراکيهايي است که فرد اظهار ميکند با خوردن آنها جوش صورتش بدتر ميشود.


نور خورشيد: گرمای حاصل از نور خورشيد باعث تحريک ترشح چربی و از طرفی باعث خشک شدن منافذ می شود. پس بهتر است از قرار گرفتن در تابش مستقيم آفتاب اجتناب کرد.
فراورده های آرايشی: افرادی که پوست چرب و دارای جوش هستند بايد از کرم پودر و مرطوب کننده و حتی ضد آفتاب هايی استفاده کنند که فاقد چربی باشد. اين محصولات بايد غير آکنه زا و غير کومدون زا باشند. موااد آرايشی را بايد روزی دوبار از صورت خود با آب و يا شیر پاکن های فاقد چربی و سازگار با پوست چرب پاک کنيد. کرم پودرهای رنگی فاقد چربی می توانند قرمزی پوست شما را از نظر مخفی کنند. در صورت لزوم از مارکی استفاده شود که باعث التهاب پوستی نگردد (شما به آن حساسيت نداشته باشيد که با تست کردن در داخل بازو می توانيد از سلامت آن مطمئن شويد).


درمان جوش
در درمان جوش نبايد خسته شويد. چون درمان جوش يک فرآيند مداوم و طولانی است. درمان جوش در حقيقت کنترل جوش زدن صورت و بدن شما می باشد نه ريشه کن کردن آن. اگر با درمان جوش شما بهبود يافت درمان را قطع نکنيد بلکه با مشاوره با پزشک خود داروهای مصرفی را تعدیل دهيد. گاهی نياز است تا کنترل کامل جوش صورت بمدت شش ماه دارو مصرف کرد. در صورتی که بعد از مصرف دو ماه از دارو جوش صورت شما بهبودی نيافت شما به داروهای مصرفی مقاوم هستيد و بايد درمان تغيير يابد. بسته به نوع جوش و وضعيت جسمانی و هورمونی بدن دارو انتخاب می شود. پس بدون مشاوره با پزشک خود اقدام به مصرف يا تغيير دارو نکنيد. در صورتی که با مصرف دارو تغييری در وضعيت جسمانی و يا پوست شما ايجاد شد پزشک خود را در جريان گذاريد. در مواردی که کيست و ندول ايجاد شود گاهی نياز به تزريق دارو بداخل کيست و ندول است و گاهاْ کرايو نيز در درمان مورد استفاده قرار می گيرد. جوشهای سر سياه و سر سفيد اگر با مصرف کرم های لايه بردار تخليه نشوند نياز به تخليه آنها با وسايل خاصی است. پس از فشار دادن اين جوشها و هر نوع جوش جهت تخليه آن پرهيز کنيد چون باعث شدت التهاب و ايجاد جوشگاه ميگردد. از کندن جوشها اجتناب کنيد چون باعث لک و ايجاد جوشگاه ميگردد. در طول درمان گاهی نياز است که از آنتی بيوتيک خوراکی از قبيل تتراسايکلين، اريترومايسين، داکسی سايکلين و غيره ... مصرف نماييد. اين داروها علاوه بر کاهش مقدار باکتری باعث کم شدن التهاب نيز ميگردند. اگر با مصرف طولانی آنتی بيوتيک دجار قارچ تناسلی شديد با اطلاع پزشک دارو را قطع و قارچ را درمان نماييد. از عوارض جانبی داروها هراس نداشته باشيد و به پزشک خود اطمينان کنيد چون ترس از دارو باعث اختلال در روند درمان می گردد. در صورت هر گونه تغييری در مزاج و وضعيت جسمی پزشک خود را مطلع نماييد. اگر داروئی غير از داروی درمانی جوش مصرف می کنيد به پزشک اطلاع دهيد. مصرف بعضی از داروها در زمان بارداری و شير دهی مضر هستند بنابراين در صورتی که شما باردار هستيد يا به نوزادتان شير می دهيد به اطلاع پزشک برسانيد. در مواقعی جوش به داروهای رايج جواب ندهد و يا جوش بصورت کيست و ندول های بزرگ باشد با صلاحديد پزشک شايد نياز به مصرف داروی اکوتان (ايزوتره تينوئين) باشيد. اين دارو عوارض متعددی دارد که الزاماْ در هر بيماری ديده نمی شود. بايد قبل از شروع و در طول درمان برای پيشگيری از عوارض اين دارو معاينات پزشکی و آزمايشات لازم انجام گيرد. در حين مصرف اين دارو و احتياطاْ تا يک سال بعد از قطع دارو بايد جلوگيری از حاملگی صورت گيرد. دوره درمان بايد کامل شود چون می تواند باعث عود جوش گردد. توصيه های پزشک را در حين درمان جوش فراموش نکرده و دقيقاْ اجرا کنيد. هميشه در ذهن داشته باشيد که جوش را نمی توان بطور کامل از بين برد ولی می توان آن را کنترل نمود.


درمان جوشگاه های جوش
روش های مختلفی برای از بين بردن جوشگاه ها استفاده ميشود ولی بايد در نظر داشته باشيد که با هيچ روشی نتيجه صد در صد نيست. از جمله اين روش ها می توان از ليزر، ميکرودرم ابرشن، لايه برداری با مواد اسيدی و کرم های لايه بردار، سابسيژن يا آزاد کردن جوشگاه های فرو رفته از زير، تزريق کلازن، هيالورونيک اسيد و چربی را نام برد. گاهی نياز است برای رسيدن به نتيجه مطلوب از چند روش استفاده نمود.

سلام محبوبه آشپز جون،

می خواستم از بابت زحمتی که می کشی و این مطالب جالب رو دست چین می کنی و برای مطالعه می گذاری، تشکر کنم.

موفق باشی دوست با سلیقه

شغل

در بعضی از شغلها ، آکنه ایجاد یا تشدید می‌شود. مشاغلی که باعث هیدراسیون لایه شاخی می‌شوند. از قبیل کار کردن با مواد روغنی ، نفت و هیدروکربنهای هالوژنه و تماس ماده شیمیایی با پوست بدن ، در صورت و اندامها آکنه ایجاد می‌کنند. افرادی که در محیطهای گرم کار می‌کنند به دلیل تعریق زیاد ، دچار تشدید آکنه می‌شوند.

داروها

بعضی از داروها و هورمونها می‌توانند باعث ایجاد یا تشدید آکنه شوند. اثر هورمونها غالبا به دلیل تاثیر در فعالیت غدد چربی است. آندروژنها باعث افزایش و تشدید آکنه می‌شوند، استروژنها بر ترشح چربیها اثر مهاری دارند. پروژسترون در ترشح چربی نقش چندانی ندارد. بعضی داروها مانند آزاتیوپرین ، هیدانتوئین ، ویتامین B12 ، ریفامیپین ، ایزونیازید و بسیاری از داروهای دیگر می‌توانند در ایجاد و تشدید آکنه موثر باشند.

آکنه کونگلوباتا

فرم مزمن و شدیدا التهابی آکنه کیستیک میباشد. گروههایی از پاپول ، کیست و ندول در صورت و تنه بیمار بوجود می‌آید، که ممکن است به یکدیگر نقب زده و سینوسهای متعددی را ایجاد کنند. 85 درصد از بیماران به این نوع آکنه ، سیاه پوست هستند. در این نوع آکنه ، تب یا کاهش وزن وجود ندارد. در این نوع آکنه ، مفاصل محیطی نیز درگیر می‌شوند.

آکنه وولگاریس

آکنه معمولی یا جوش جوانی بیماری شایع دوران بلوغ ، شایعترین بیماری مربوط به مو و غدد چربی است. این بیماری مناطقی مانند پوست ، صورت و سینه را که دارای غدد چربی فراوان هستند درگیر می‌کند. این بیماری به دلیل پایینتر بودن سن بلوغ در دخترها زودتر از پسرها بروز می‌کند. این بیماری در تمام نژادها دیده می‌شود. در ژنوتیپ xxy (سندرم کلاین فلتر)شایعتر و از شدت بالینی بیشتری برخوردار است.

آکنه استروئیدی

در افراد مستعد ، شروع ناگهانی پاپولها طی 5 - 2 هفته پس از شروع مصرف کورتیکواستروئیدهای خوراکی شروع می‌شود. تفاوت ضایعات این آکنه با وولگاریس در اندازه یکسان و توزیع متقارن آن بر روی گردن ، سینه و پشت است. این ضایعات به رنگ صورتی مایل به قرمز بوده و درمان موضعی با بنزوئیل پراکسید و یا لوسیون سولفاستامید ، موثر است.

آکنه نوزادی (acneinfanta)

در نوزادان ضایعات آکنه‌ای شکل ، محدود به بینی و گونه‌ها بوده و ممکن است از بدو تولد وجود داشته باشند یا در اوایل شیر خوردگی پدیدار شوند. بتدریج با کوچکترین شدن و کاهش فعالیت غدد چربی تحریک و بزرگ شده که ناشی از آندروژنهای مادری است، تعداد این ضایعات کاهش یافته و بدون درمان ناپدید می‌شوند.

سایر آکنه‌ها

از انواع آکنه‌های دیگر می‌توان به آکنه فولمینانس ، فولیکولیت گرم منفی ، آکنه پیودرمافاسیال ، آکنه شغلی ، آکنه مکانیکا ، آکنه کازمتیکا ، آکنه اکسکوریت ، آکنه میلیا و درماتیت اطراف دهان ، اشاره کرد.

درمان آکنه

آکنه بیماری قابل درمانی است که جلوگیری از عود و یا بهبودی کامل آن تاکنون امکان پذیر نبوده است. در حال حاضر مهمترین درمان برای آکنه ، درمانی است که تظاهرات بالینی را به حداقل برساند و عوارض جانبی داروهای مصرفی در آن کمتر باشد.

آنتی بیوتیکهای موضعی

این آنتی بیوتیک در درمانهای آکنه التهابی خفیف یا متوسط مفید هستند و باعث کاهش باکتریها در فولیکولهای چربی می‌شوند. این داروها به صورت محلولهای 5 - 2 درصد اریترومایسین ، کلیندامایسین ، سولفات ‌ستامید سدیم و اسید سالسیلیک وجود دارند. مصرف این داروها ممکن است موجب بروز عوارض جانبی مانند اسهال ، درد شکم و اسهال خونی گردد.

آنتی بیوتیکهای سیستمیک

مانند اریترومایسین ، تتراسایکلین ، آمپی سیلین و کوتریموکساوزل در درمان آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرند، عوارض جانبی مصرف این داروها ، ناراحتی دستگاه گوارش ، افزایش فشار داخل استخوان جمجمه و اختلال در عملکرد کبد می‌باشد.

درمان هورمونی

افزایش ترشح آندروژنها را از تخمدان می‌توان با کمک داروی ضد بارداری ، سرکوب نمود. اکثر داروهای ضدبارداری خوراکی حاوی استروژن و پروستروژن هستند. از عوارض مصرف این داروها می‌توان تب و افزایش وزن را نام برد. از داروهای آنتی آندروژنها می‌توان اسپیرنولاکتون را نام برد که باعث کاهش ترشح چربی و کاهش ضایعات در بیماران می‌شود

http://www.biotonn.blogfa.com/post-22.aspx

قرص آکوتان براي رفع جوش


جوش(آکنه) يک مشکل چندعلتي است که معمولاً در سنين جواني بروز مي ‌کند.

جلوي آيينه ايستاده است و به چسب‌هايي که روي جوش‌هايش چسبانده خيره شده است. از لوسيون و کرم گرفته تا پمادهاي خانگي همه را امتحان کرده است ولي اين جوش‌هاي سمج دست از صورتش بر‌نمي‌ دارند. به خصوص حالا که ديگر براي خودش آقايي شده است و دوست دارد چهره‌اش در جامعه بدرخشد، ولي اين جوش‌هاي قرمز نمي ‌گذارند. ناگهان فکرش يک جرقه مي ‌زند: استفاده از قرص "آکوتان" که دوستش آن را استفاده کرده و نتايج خوبي هم گرفته است، ولي مي ‌گويند تجويزش فقط توسط پزشک متخصص پوست انجام مي‌ گيرد.

با "دکتر محمدعلي نيلفروش‌زاده، متخصص پوست و مو" درباره آکوتان به گفتگو نشسته‌ايم تا قبل از مصرف اين قرص‌ها، از عوارض و فوايد آن آگاهي پيدا کنيد.
آقاي دکتر آيا مصرف داروي ايزوترتينوئين(آکوتان) به راستي راه ‌حل مناسبي براي رفع جوش‌هاست؟

بله قطعاً؛ پله آخر درمان جوش‌هاي صورت، مصرف اين دارو مي ‌باشد و براي موارد آکنه شديد کاربرد دارد. واقعيت اين است که آکنه يک مشکل چند علتي است و چندين عامل در بروز آن دخيل هستند. ايزوترتينوئين تنها درماني است که بر عوامل اصلي مؤثر در آکنه اثر مي ‌کند. اين دارو باعث کاهش توليد ماده سبوم (sebum)مي ‌شود و اثر ضد التهابي دارد. سبوم، چربي مترشحه از غدد چربي موجود در پوست است.
قرص
آيا تجويز اين دارو مي ‌تواند توسط هر پزشکي صورت بگيرد؟

موارد کاربرد اين دارو متعدد است و علاوه بر کاربرد آن در آکنه‌هاي ندولوکيستيک،‌ در آکنه‌هايي که تمايل به ايجاد اسکار(جاي زخم) دارند و موارد غير از آکنه نيز کاربرد دارد. بنابراين تجويز بايد توسط پزشکي انجام شود که بتواند چنين مواردي را تشخيص دهد. ظاهراً بيمه‌ها هم در مورد تجويز اين دارو دستورالعمل‌هاي خاصي دارند.
در مورد عوارض اين دارو روي قسمت‌هاي مختلف بدن گفته‌هاي ضد و نقيض زياد است، کمي در اين مورد برايمان بگوييد؟

ايزوترتينوئين عوارض متعددي دارد. به خصوص اينکه بسيار تراتوژن (آسيب‌رسان به جنين) است و مصرف آن در دوران بارداري باعث آسيب‌هاي جدي به جنين مي‌ گردد. مصرف آن در دوران بارداري تا 50 درصد منجر به سقط جنين مي ‌شود و در نيمي از موارد باقيمانده هم باعث تولد نوزاد با نقايص قلبي‌عروقي و يا اسکلتي مي گردد. اما باور رايج که مي ‌گويند باعث نازايي يا کاهش ميل جنسي مي‌ شود اشتباه است و چنين عارضه‌اي ندارد، ولي باعث درد عضله و مفصل مي ‌شود که با داروي مسکن حل مي‌ شود.
آثار سوء روي تنفس مثل تنگي‌نفس هم مي ‌دهد؟

خير، عوارض مخاطي از موارد شايع اين دارو است که با خشکي مخاط و خشکي زياد پوست همراه است. حتي گاهي اوقات به بروز درماتيت(التهابات پوستي) و زخم هم مي ‌انجامد که با استفاده از مرطوب کننده‌ها و نرم‌کننده‌هاي لب تا حدودي بهتر مي ‌شود. البته اگر باعث ايجاد زخم شود، بايد از کرم‌هاي حاوي آنتي‌بيوتيک استفاده ‌شود تا زخم عفوني نشود.

شايد خشکي مخاط بيني موجب مي ‌شود که فرد احساس تنگي نفس کند. به طور معمول براي خشکي مخاط بيني و چشم، کرم‌هاي مخصوص مي ‌دهيم که به بهبودي مي ‌انجامد. آثار مضر اين دارو بر احشاي داخلي غير معمول است.
پس چرا يک سري آزمايش‌ها و بررسي‌ها را قبل از تجويز اين دارو توصيه مي‌ کنيد؟

اين دارو بر فعاليت آنزيمي کبد و چربي‌ها اثر مي‌ گذارد، براي همين بايد فاکتورهاي خوني اندازه‌گيري شوند و حتي افراد در معرض خطر مثل ديابتي‌ها و گروهي که سابقه چربي خون بالا دارند، نيزآزمايش‌هاي تکميلي انجام دهند. علاوه بر اين چون به شدت موجب نواقص جنيني مي‌ شود، تست بارداري منفي در شروع درمان الزامي است و حتي شروع درمان را روز اول يا دوم قاعدگي قرار مي ‌دهند. خانم‌ها در سنين بارداري بايد در اين زمينه کاملا تحت مشاوره قرار بگيرند و از خطرات اين دارو براي جنين آگاه شوند. در آمريکا حتي دو تست بارداري منفي قبل از شروع درمان و هر ماه پس از آغاز درمان لازم است و حداقل بايد در طي دوره درمان و يک ماه بعد از آن، از دو روش مطمئن جلوگيري از بارداري استفاده شود.
مصرف اين دارو ممتد است يا مقطعي؟

درمان به مدت چهار تا شش ماه بايد ادامه پيدا کند و برسي ها نشان داده که 3 تا 5 سال پس از درمان، فرد بدون آکنه باقي مي ‌ماند، ولي معمولاً يک بار درمان کافي نيست و عود در برخي موارد ديده مي ‌شود.

بهتر است دوز شروع و دوره مصرف را با پاسخ هر فرد به درمان تنظيم کنيم.
اگر پاسخ به درمان در اشخاص مختلف، متفاوت است، چرا براي همه به طور يکسان از اين دارو استفاده مي‌ شود؟

اين درمان در 70 درصد موارد باعث بهبودي کامل مي‌ شود و 30 درصد باقيمانده يا به درمان طولاني‌تر احتياج دارند و يا اصلاً به درمان پاسخ نمي ‌دهند که علل زيادي از جمله اختلالات هورموني مي ‌تواند باعث آن شود و تا زماني که مشکل اصلي وجود دارد، درمان ايزوترتينوئين کفايت نمي ‌کند.
عوارض زيادي را براي اين دارو ذکر کرديد. به نظر مي ‌رسد بايد از مصرفش ترسيد، درست است؟

پزشک متخصص پس از کنترل آزمايش‌هاي هر فرد، مي تواند عوارض جانبي را تحت کنترل بگيرد. چون آثار مفيد اين دارو نيز قابل چشم‌پوشي نيست، لذا بهتر است طبق نظر پزشک مصرف شود تا با کمترين عوارض، از فوايد آن استفاده کرد

http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/ ... 69678.html

ماسک هايي براي برطرف کردن جوش هاي چرکي يا دمل

جوش ها و دمل ها را نبايد بدون دستکش لمس کرد زيرا اين کار باعث گسترش عفونت مي شود مخصوصا نبايد به جوش هاي چرکي نزديک بيني يا لب ها دست زد زيرا در اين صورت ميکروب ها و باکتري ها به طور مستقيم وارد جريان خون شده و باعث ايجاد انواع بيماري ها مي شوند.


بايد دانست که يکي از علل پيدايش جوشها ،درست عمل نکردن کبد و غدد زيرپوستي مي باشد براي رفع اين مسئله به شما توصيه مي شود که از جوشانده ريشه کاسني و يا از آب کاهو استفاده نماييد زيرا هر دوي اينها سلولهاي کبد را نوسازي مي کنند و خون را اصلاح مي نمايند و در بهبودي جوش ها بسيار موثر مي باشند.

براي از بين بردن جوش هاي چرکي يا دمل مي توان از يکي از ماسک هاي زير استفاده کرد:

مقداري کلم سفيد را ريز نموده و با پوست موز له شده و مقداري عسل روان مخلوط نموده، از اين ماسک براي ميکروب زداي پوست صورت استفاده نماييد، اين ماسک را به مدت 40 دقيقه بر روي جوش ها قرار داده و پس از آن پوست را با آب سرد و بعد با آب گرم تميز بشوييد، اين عمل را هر روز تکرار نماييد.

مقداري ريشه زنجبيل را در مقدار کمي آب جوش دم نموده تا عصاره ريشه خارج شده، پس از سرد شدن دوباره آنرا روي حرارت قرار داده(حدود 20 دقيقه) سپس ريشه ها را از آب جدا نموده ، اين عصاره براي از بين بردن جوش ها بسيار مناسب مي باشد. جعفري را له کرده و له شده آن را با نمک و مقداري روغن زيتون مخلوط نموده و اين ماسک را بر روي صورت قرار داده ، اين عمل را بايد قبل از خواب انجام داد و پس از آن صورت را با آب ولرم بشوريد، هر روز آن را تکرار کرده تا جوش ها کاملا از بين برود. اسفناج را پخته ، آن را له کرده و با سفيداب مخلوط نموده و به صورت ماسک بر روي صورت به مدت 20 دقيقه بماليد. اين ماسک نيز باعث از بين رفتن جوش هاي جلدي مي گردد.


شلغم را رنده کرده با مقداري ليموترش مخلوط نماييد حالا اين مخلوط را بر روي صورت بماليد، اين ماسک را حدود 30 دقيقه بر روي جوش ها قرار داده و سپس صورت را با آب ولرم خوب بشوييد. استفاده از جوشانده گياه بابا آدم نيز براي جوش هاي دوران نوجواني و بهبودي آن بسيار موثر است.


60 گرم برگ مو خشک شده را در يک ليتر آب سرد بريزيد و آ نرا روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد، بعد از چند دقيقه جوشيدن ، آن را صاف کرده و به صورت نيمه گرم يا سرد با کمک قطعه اي پنبه به روي جوش هاي صورت خود بماليد . پماد صمغ کاج استعمال خارجي دارد و براي التيام جوش ها به کار مي رود، براي تهيه آن چهار جز بادام شيرين و چهارجزء صمغ را با هم مخلوط کرده، در روي حمام باري (ظرف پرازآب جوش مانند قوري چاي بر روي کتري آب) گرم کرده و بعد يک جز موم عسل به آن بيافزاييد. حالا پماد براي استعمال آماده است. پماد هميشه بهار جهت رفع دمل ها و جوش ها به کار مي رود، براي تهيه آن دو قاشق غذاخوري از آب برگ تازه گياه را با 500 گرم کره به خوبي مخلوط کرده، سپس پماد حاصل را مصرف نماييد.

کاه جو دو سر داراي ويتامين "A" مي باشد و جوشانده غليظ حاصل از اين کاه را چنانچه براي شست و شوي پوست به کار ببريد، براي رفع جوش ها و بيماري هاي جلدي بسيار موثر مي باشد. ضمادي که از آرد جو تهيه شده باشد چنانچه بر روي دمل قرار داده شود، باعث باز شدن و گشودن دمل مي شود. عدس را چنانچه در سرکه بپزيد و به صورت خميري نرم بر روي قطعه پارچه اي گذاشته و به شکل ضماد در محل ورم هاي چرکي قرار دهند، باعث تحليل آن مي شود. کاهوي سوخته را به صورت گرد، چنانچه بر روي جوش ها و زخم ها بپاشند براي التيام جراحات و ترميم آنها مفيد است. اگر پياز پخته شده و گرم را بر روي دمل قرار دهيد موجب باز شدن آن مي شود.

اگر محل جوش ها را با جوشانده غليظ گل بابونه شست و شو دهيد براي از بين رفتن جوش ها بسيار مفيد است.مازو، پوست انار، گل ارمني، صندل را کوبيده و با سرکه و گلاب آميخته و بر روي جوش ها ماليده تا بهبودي حاصل شود. مازوي سبز و گوگرد ، از هر کدام دو مثقال بگيريد، ساييده در يک فنجان سرکه و نيم استکان گلاب حل کرده ، بر روي جوش ها بماليد تا از بين بروند.


سبوس جو با کرفس يا تخم کرفس را در سرکه جوشانده، صاف نموده و به صورت ماسک بر صورت خود بماليد. براي از بين بردن دمل بايد تا سه روز، آب برگ خرفه يا تخم خرفه و اسفرزه را در گلاب ساييده با سفيده تخم مرغ به روي دمل بماليد تا بهبودي حاصل شود و اگر در آن ماده جمع شده باشد و مي خواهيد سر باز کند، دو عدد انجير خشک يا تر را بجوشانيد تا خوب نرم شود، مشتي مويز را هسته درآورده با آن بکوبيد و سه مثقال خردل به آن اضافه کرده ، با هم بماليد و نيم گرم ضماد اندازيد و يا سقز و انجير را پخته و کوبيده روي دمل بگذاريد و يا تخم مرو را کوبيده و با شير و عسل استفاده کنيد ، يا خمير گندم را با کمي نمک و عسل و تخم کتان بکوبيد، همراه روغن روي دمل بگذاريد، يا آرد ذرت چهار جزء، شنبليله ساييده يک جزء، صبر زرد نيم جز هر سه را در دوغ بپزيد تا مثل خمير شود و نيم گرم بيندازيد (اين دارو اثر قوي ترداشته) ، يا خمير ترش ، تخم مرو، آهک آب نديده با عسل و زرده تخم مرغ ضماد نماييد.

کمپرس با جوشانده تخم جعفري براي از بين بردن آثار جوش ها مفيد مي باشد. جوش هاي سعفه (شيرينک) جوش هايي است سرخ، که در سر و صورت پديد مي آيد و گاه در تمام بدن مي ريزد. اين جوش ها در ابتدا جوش هاي ريز و محکم اند که متفرق ظاهر مي شود و بعد بزرگتر و آبدارتر شده و چرکي از آنها به شکل عسل بيرون مي آيد و يا خشک و بي آب شبيه شوره بوده و پوست هاي سفيد از آن جدا مي شود، براي درمان بايد زاج سياه دو مثقال، اشنان 5 مثقال را بکوبيد و بپزيدو با سرکه آميخته و سپس روي جوش ها بماليد و يا زردچوبه، پوست انار، مردار سنگ، حنا را ساييده با روغن گل سرخ، يا مغز قلم گاو بماليد. اگر جوش ها خشک شده باشد سرکه و نمک يا سرکه و آب صابون بماليد .


اگر جوش ها سفيد بوده و بر صورت و پيشاني باشند و چون آنها را فشار دهيد چيزي شبيه روغن از آن خارج شود، براي درمان بهتر است ابتدا صورت را با آردي که در آب حل شده يا پوست تخم مرغ سوزانده يا استخوان سوزانده که ساييده باشيد خوب بشوييد و سپس آرد باقلا را نرم ، خمير کرده و بر روي آن بماليد(باقلا را کوفته و آرد کنيد) و يا بيخ سوسن و خريق را مساوي گرفته، نرم کوفته با سرکه ضماد ساخته و بماليد.


گاه جوش هاي ريز سرخ با خارش زياد در بدن پديدار مي شوند که آزارآنها چنان است که گويي خار فرو مي رود. براي درمان بايد حمام آب نيم گرم برويد و آب جوشانده بابونه و ناخنک و سبوس گندم بر بدن بماليد و يا سرکه و روغن کنجد يا نمک و سرکه و حنا بماليد و يا مازو و زردچوبه را کوبيده و با روغن کنجد و گلاب و سرکه بعد از حمام به پوست ماليده و بعد از يک ساعت با آب سرد و سبوس بشوييد.

ضماد عدس پخته ،مخلوط با عسل، جوش ها و زخم ها و جوش هاي خارش دار و کهير را التيام مي بخشد. سير ضدعفوني کننده پوست و درمان کننده اختلالات پوستي بوده و شست و شوي زخم ها و جوش هاي چرکي با آب سير، سبب ضدعفوني و التيام آن مي گردد.کمپرس با جوشانده زنجبيل شامي، خارش و جوش هاي عفوني را التيام مي بخشد. پوست خردل سياه، توام با سرکه درمان کننده جوش ها و کهير ها مي باشد. استفاده از ماسک توت فرنگي درمان کننده جوش ها و التهابات پوستي مي باشد.


آب تره باعث درمان جوش ها و کهير مي گردد. ضماد بادام تلخ توام با سرکه موجب درمان جوش مي گردد. مالش پوست با ضماد سرکه التهاب جوش هاي خارش دار را برطرف مي کند. ضماد مخلوطي از آلو و سرکه، جوش هاي چرکي پوست را التيام مي بخشد.

تذکر: اصولا بهترين مواد براي سلامتي پوست و عاري کردن آن از جوش ها ،ماليدن آب غوره و گلاب يا سرکه با روغن گل سرخ بر روي پوست مي باشد. اين افراد بايد از مواد غذايي شور، شيرين،چرب و مقوي پرهيز کنند و بيشتر از ترشيجات استفاده نمايند و بهتر است که حمام گرم رفته و عرق نمايند .

http://www.iranmania.com/Fashion/mask/s ... emasks.asp

« آشنايي با آكنه و 12 روش براي خلاص شدن از شر اين عارضه پوستي »



آكنه اغلب به صورت نقاط سرسياه، نقاط سرسفيد و جوش‌هاي چركي بروز مي‌كند.



جوش صورت يا آكنه يكي از بزرگترين مشكلاتي است كه نوجوانان را گرفتار مي‌كند و متاسفانه درست زماني به سراغ آنها مي‌آيد كه بيش از هر وقت ديگر نگران زيبايي وضع ظاهر خود هستند. آكنه يك بيماري التهابي مزمن پوست است كه اكثرا در دوران نوجواني مزاحمت ايجاد مي‌كند اما گاهي به طور متناوب در سراسر زندگي بارها و بارها فرد را گرفتار مي‌كند.

آكنه در دختران در سنين پايين‌تري نسبت به پسران بروز مي‌كند ولي در پسران معمولا تظاهرات بسيار شديدتري دارد. به‌طور كلي علائم و نشانه‌هاي آكنه در افراد مختلف متفاوت است و مي‌تواند از خفيف تا بسيار شديد متغير باشد.

اگر والدين يا اقوام نزديك شما در دوره‌اي از زندگي خود دچار نوع شديد آكنه شده باشند به شما توصيه مي‌كنيم كه بيشتر مراقب پوست خود باشيد چون در آن صورت احتمال درگيري شديد پوستي در شما از بقيه بيشتر خواهد بود. نقطه‌هاي سرسفيد، نقطه‌هاي سرسياه آكنه اغلب به صورت نقاط سرسياه، نقاط سرسفيد و جوش‌هاي چركي بروز مي‌كند. غدد چربي در تمام سطوح پوست شما به غير از كف‌پا و دست وجود دارد. اما بيشترين تراكم آنها در صورت، سينه، پشت و شانه‌ها است. كار اين غدد،‌‌ترشح چربي است. چربي توليد شده توسط مجاري چربي به سطح پوست راه يافته و به طور طبيعي روي پوست را مي‌پوشاند.

در دوران نوجواني به علت تغييرات ناگهاني كه در سطح هورمو‌ن‌هاي جنسي رخ مي‌دهد، غدد سباسه، تحريك مي‌شوند و چربي بيش از حد توليد مي‌كنند. اين چربي زيادي مجاري انتقال چربي را مسدود مي‌كند و به اين ترتيب جوش‌هاي سرسياه توليد مي‌شوند. وقتي كه چربي باقيمانده و لايه‌هاي مرده پوست نتوانند به بيرون پوست راه يابند، توسط باكتري‌هايش كه به طور طبيعي در غده وجود دارند، عفوني مي‌شوند و جوش‌هاي سرسفيد را ايجاد مي‌كنند. گاهي نيز چربي ترشح شده فضاي اطراف فوليكول مو را اشغال مي‌كند در نتيجه مو نمي‌تواند از پوست خارج شود و باكتري‌هاي موجود در پوست داخل منافذ مسدود شده و آنجا ايجاد عفونت و التهاب و جوش‌هاي چركي مي‌كند.در آكنه شديد ممكن است كيست و آبسه هم ديده شود. كيست توري بزرگ‌تر، سفت‌تر و عميق‌تر از جوش‌ معمولي است و در اغلب موارد خطرناك است. بعضي از كيست‌ها تا زير سطح پوست انتشار مي‌يابند و پاره مي‌شوند و به اين طريق عفونت را در زير پوست منتشر مي‌كنند. جاي اين جوش‌ها معمولا روي پوست باقي مي‌ماند.

آبسه يك ناحيه عفوني متورم و ملتهب وبسيار دردناك است كه حاوي چرك فراوان است. خوردني‌ها و نخوردني‌هاي آكنه شايد اين شايع‌ترين سوِالي باشد كه يك متخصص پوست از بيمار خود مي‌شنود. « با اين همه جوش چرا شكلات مي‌خوري؟» و شايد اين شايع‌ترين گوشزدي باشد كه افراد مبتلا به آكنه از ديگران مي‌‌شنوند.

واقعيت اين است كه نقش رژيم غذايي در ايجاد يا تشديد آكنه هنوز به اثبات نرسيده است‌. گرچه گزارشاتي نيز موجود است كه خوردن مداوم غذاهاي خيلي چرب، شيريني زياد، سس مايونز، خامه، شكلات، گردو، بادام، فندق، خرمالو، موز، پسته، تخمه، چيپس، پفك، نوشابه، نارگيل، تخم‌مرغ و به تعبيري، همه آنچه كه در قنادي و بقالي يافت مي‌شود، را در بروز و تشديد آكنه موِثر دانسته است. اگر از دست اين جوش‌هاي لعنتي به ستوه آمده‌ايد،براي احتياط به‌جاي خوردن اينها از‌ سبزيجات و ميوه‌هاي تازه استفاده كنيد. استفاده از اسفناج، هويج، شاهي و گوجه‌فرنگي را به شما توصيه مي‌كنيم. سعي كنيد خوردن چاي و ادويه‌جات را بسيار محدود كنيد. عامل مهم ديگري كه اثر آن در تشديد آكنه به اثبات رسيده، تماس‌هاي شغلي است.

آكنه در كساني كه به علت شغلشان با روغن‌هاي حيواني و يا معدني تماس دارند و يا در معرض هواي بسيار گرم و يا بسيار سرد هستند با شدت بيشتري بروز مي‌كند.افرادي كه شغل‌هاي پر استرس دارند يا اينكه اصولا از نظر تيپ شخصيتي مضطرب محسوب مي‌شوند معمولا دچار آكنه‌هاي شديد مي‌شوند. اگر خود استرس عامل اين تشديد نباشد، حداقل اين است كه افراد مضطرب معمولا بيش از حد صورت خود را دستكاري مي‌كنند و اين امر خود باعث تشديد بيماري مي‌شود.

از ديگر عوامل موثر، لوازم آرايشي، اختلال غدد درون ريز، تعريق زياد، برخي داروها مانند كورتيزول، هورمون‌هاي مردانه، قرص‌هاي ضدبارداري، ليتيوم و باربيتورات‌ها را مي‌توان نام برد. خلاصه اينكه شايد بتوان گفت كه قسمت خيلي‌ها اين‌طور مقرر شده كه در سنين نوجواني گرفتار اين معضل پوستي شوند.
¤ نوشته شده در ساعت توسط | پيام هاي ديگران ( 13 نظر )

روش خلا‌ص شدن از شر آكنه ‌‌

اگر پوستتان چرب است روزي 1 بار به آرامي پوست خود را با صابون غيرمعطر‌(ترجيحا صابون‌هاي‌ آنتي ‌باكتريال) بشوئيد . به اين ترتيب كه صورت خود را از كف بپوشانيد و ماساژ دهيد تا صابون در منافذ پوست نفوذ كند و چربي‌هاي تجمع يافته و آلودگي‌ها را از بين ببرد. پوست خود را ماساژ دهيد. ماساژ باعث تخليه چربي‌ پوست مي‌شود و از تجمع آن جلوگيري مي‌كند.

علاوه بر اين ماساژ جريان خون پوست را بهبود مي‌بخشد. بعد از ماساژ صورت خود را با آب گرم بشوييد تا چربي آن گرفته شود و بعد بلافاصله مقداري آب سرد به پوست خود بپاشيد تا منافذ آن بسته شود. پس از اين كار پنبه‌اي را به گلاب يا آبليمو آغشته كنيد و سطح پوستتان را با آن پاك كنيد. گلاب و آبليمو اثر قابض دارند و باعث افزايش گردش خون مي‌شوند.

اگر پوستتان خيلي چرب است هفته‌اي يك بار از ماساژ با سركه سيب استفاده كنيد تا چربي پوست كاهش يابد. براي اين كار سركه سيب را با همان مقدار آب مخلوط كنيد و روي پوست خود بماليد و ماساژ دهيد و بعد از چند دقيقه پوستتان را بشوئيد. آسودگي رواني داشته باشيد. خواب خوب و مرتب داشته باشيد، به ميزان لازم استراحت كنيد و از عصبانيت بپرهيزيد

. از ماليدن يا تركاندن جوش‌ها و آكنه‌ها خودداري كنيد. جوش‌هاي چركي را نبايد با فشار خالي كرد. براي خالي كردن آنها دستگاه‌هاي مكنده‌اي وجود دارد كه جوش‌ها را در شرايط كاملاً استريل تخليه مي‌كند. موهايتان را حداقل 2 بار در هفته با شامپو بشوئيد. اجازه ندهيد كه موهايتان روي صورت بيايد. حتي در شب و به هنگام خواب موي كثيف و چرب باعث پخش چربي و باكتري‌ها مي‌شود. تعريق در 15درصد افراد باعث تشديد آكنه مي‌شود. پس از كار كردن در هواي گرم و مرطوب و پختن غذا و ورزش، عرقتان را بشوئيد و در اسرع وقت چربي را از بدن و صورتتان پاك كنيد. براي آرايش كردن از مواد آرايشي روغني و چرب استفاده نكنيد. زيرا اين مواد مي‌توانند فوليكول‌هاي مو را مسدود كنند و باعث ايجاد و يا تشديد آكنه شوند. خصوصاً‌ افرادي كه پوست چربي دارند ‌بايد ‌از‌ كرم‌هاي مرطوب ‌كننده و حتي ضدآفتابي استفاده كنند كه فاقدچربي باشد.

آرايش را روزي 2 بار از صورت خود با آب و شيرپاك‌كن‌هاي فاقد چربي و سازگار با پوست پاك كنيد. قبل از استفاده از مارك جديد لوازم حتما آن را روي بازوي خود تست كنيد تا مطمئن شويد كه پوستتان به آن حساسيت ندارد. اشعه ماوراء بنفش خورشيد، باعث بهبود ضايعات مي‌شود اما در 10 درصد افراد باعث تشديد علائم مي‌شود. در زمان قاعدگي حساسيت غدد چربي دختران نسبت به هورمون‌هاي جنسي مردانه افزايش مي‌يابد و اين باعث افزايش چربي پوست در آنها مي‌شود. براي جلوگيري از بروز يا تشديد آكنه در اين زمان بايد پوست خود را با صابون بشوئيد و پس از شستشو پوستتان را با پنبه آغشته به محلول‌هاي الكلي موجود در بازار كه حاوي آنتي‌بيوتيك هستند پاك كنيد.

حوله صورتتان را هر روز عوض كنيد و هميشه از حوله تميز و خشك استفاده كنيد زيرا باكتري‌ها اين توانائي را دارند كه به سرعت در حوله‌هاي مرطوب رشد كنيد. از ورزش و پياده‌روي غفلت نكنيد. اگر هر روز صبح 3 كيلومتر پياده‌روي كنيد و بعد از آن دوش بگيريد متوجه مي‌شويد كه پس از مدت كوتاهي بسياري از جوش‌ها برطرف شده و پوستتان بسيار شاداب‌تر مي‌شود.
حرف آخر آكنه را نبايد يك عارضه جزئي و كم‌اهميت تلقي كنيد زيرا مي‌تواند فشارهاي عصبي فراواني را براي فرد ايجاد كند. حتي ملايم‌ترين انواع آكنه دست كم يك‌سال باقي مي‌ماند. مدت بيماري در برخي افراد به 15 سال و حتي تا آخر عمر نيز رسيده است. در صورت طولاني شدن مدت آكنه فرد اعتماد به نفس خود را از دست مي‌دهد و تصور بدي از ظاهر خود پيدا مي‌كند. درمان در اغلب موارد موثر است اما نياز به حوصله و صرف وقت فراوان دارد. در بسياري از افراد بيماري پس از دوران بلوغ و نوجواني خودبه‌خود برطرف مي‌شود .
آكنه اغلب به صورت نقاط سرسياه، نقاط سرسفيد و جوش‌هاي چركي بروز مي‌كند. از ماليدن يا تركاندن جوش‌ها و آكنه‌ها خودداري كنيد. جوش‌هاي چركي را نبايد با فشار خالي كرد. براي خالي كردن آنها دستگاه‌هاي مكنده‌اي وجود دارد كه جوش‌ها را در شرايط كاملاً استريل تخليه مي‌كند.
¤ نوشته شده در ساعت توسط | پيام هاي ديگران ( 11 نظر )






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4551]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن