واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: ايسكانيوز از سطح شهر گزارش مي دهد: مردم و جايگاه داران از مشكلاتشان مي گويند
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: بر اساس گزارش مردمي ايسكانيوز به نظر مي رسد با تامين ژنراتور براي جايگاه ها و افزايش ذخيره اي آنها، مصرف كنندگان با رويكرد جديدي با صف هاي طويل كنار آمده اند و آنچنان كه بايد و شايد از صف ها گله اي ندارند.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، يك كارگر پمپ بنزين در خيابان شريعتي از برخورد نامناسب صاحبان خودرو ابراز نارضايتي كرده و مي گويد: خيلي وقت ها راننده ها، عصبانيت خود را از صف هاي طولاني بر سر ما خالي مي كنند و با بي توجهي از ما بنزين را در دبه هاي 10 ليتري مي خواهند و اين در حالي است كه مصوبه شركت نفت دبه چهار ليتري است و با دلخوري مي گويد: آيا مسول اين بخشنامه ها ما هستيم كه مردم با ما برخورد مي كنند؟
رضا راننده آژانس است، وي درخصوص جايگاه ها نظري ندارد ولي مي گويد: در صف هاي طولاني عصبي نمي شوم و آن را مي پذيرم چون چاره اي ندارم. به نظر وي مي توان با استفاده از جايگاه هاي سيار كمي از صف هاي طويل كاهش داد.
در اين ميان از بيژن حاج محمدرضا، رييس اتحاديه جايگاه داران در مورد جايگاه هاي سيار پرسيديم،وي گفت: تا حالا دو تا سه جايگاه سيار در مناطق غرب تهران راه اندازي كرديم كه بسيار مناسب است و تاثير بسزايي در شلوغي پمپ هاي آن مناطق داشته است.
آقاي ميان سالي كه راننده يك تاكسي گردشي ون است به خبرنگار ما چنين گفت:يك روز در ميان بنزين مي زنم تا سهميه من تمام نشود ،بنابراين ساعات كمتري را در سطح شهر به مسافركشي مي پردازم. وي از نصب ژنراتور ابراز خوشحالي مي كند و مي گويد: اين موضوع مي تواند بخشي از مشكلات را حل كند.
از وي در مورد اين موضوع پرسيديم كه آيا مي داند رانندگان تا چه مقدار مي توانند بنزين دبه اي بگيرند، با اعتماد به نفس خاصي مي گويد: چهار ليتر ولي من كه تا حالا نگرفتم.
ما هم در مورد ژنراتورها از حاج محمدرضا پرسيديم، وي مي گويد: از سه، چهار روز پيش همه جايگاه ها به ژنراتور مجهز شده اند و ديگر با قطع برق مشكلي نداريم همچنين ظرفيت جايگاه ها را هم افزايش داده ايم. وي مي گويد: خوشحال است كه مي توانند با تمام توان به مردم خدمت رساني كنند.
دوباره به سراغ كارگر پمپ بنزين ديگري در حوالي پيچ شميران رفتيم وي نيز از برخورد بد برخي رانندگان ابراز نارضايتي مي كند و مي گويد تا حالا چندين بار با او برخورد بدني هم كرده اند ولي او تا آنجا كه توانسته، بر اعصاب خود مسلط بوده است ولي تاكيد مي كند از چند وقت پيش فرهنگ مردم بهتر شده و با او ديگر به بحث و جدال نمي پردازند.
وي مي گويد: مسوولين بايد اطلاع رساني كنند تا همه مردم بدانند چه مسايلي به ما مربوط مي شود و چه مسايلي مربوط نمي شود، ما فقط خدمت رسانيم نه توزيع كننده و نه مسوول.
از موتورسواري كه در حال سوختگيري بود پرسيديم كه نظرش در مورد مساله كليشه اي بنزين چيست، وي با عصبانيت از جواب دادن به اين سوال ابراز نارضايتي كرد و هنگام سوختگيري به كار گر پمپ گفت: يكي، دو تا مشكل كه نداريم، حالا بايد سر اين يك ليتر هم كه مي گيريم به خبرنگاران پاسخگو باشيم.
وي گفت: به شما و مسوولين چيزي ندارم بگويم، مگر كسي هم هست كه به اين مسايل رسيدگي كند؟
دوباره به سراغ مسوول اتحاديه جايگاه داران رفتيم و از او پرسيديم كه براي رفع كمبود پمپ هاي بنزين چه كرده اند كه وي گفت: ما مسوول تامين پمپ نيستيم ولي با اين حال در جلسات با شركت نفت به اين نتيجه رسيديم كه پمپ هاي جديد بسازيم كه شهرداري همكاري زيادي با ما نداشته است ولي شركت نفت تا پايان سال در كشور يك هزار جايگاه جديد تحويل مي دهد كه در تهران نيز كار چند جايگاه تمام شده است.
راننده يك خودروي شخصي كه از شمال شهر به خيابان انقلاب آمده است تا بنزين بزند، اين چنين مي گويد: صف هاي شمال شهر يك كيلومتر است نمي دانم چرا ولي آن قدر بوده كه من را از نياوران به اين جا كشانده است.
وي نيز با اين صف ها كنار آمده و مي گويد: بايد فرهنگ داشت و نبايد با جايگاه داران برخورد كرد. آنها كه مسول نيستند، مسوولين بايد مشكلات را حل كنند، ما كه با آنها ارتباطي نداريم پس براي چه خود و خانواده ام را ناراحت كنم؟
خانمي كه سوار يك خودرو پرايد است، مي گويد: خودم كه مشكلي با پمپ ها ندارم ولي مي دانم كه هر وقت همسرم به پمپ هاي بنزين مراجعه مي كند نبايد تا يك ساعت با او حرف بزنيم چون تقريبا به واسطه كارش روزي يك تا دو بار به پمپ ها مراجعه مي كند و يكي دو ساعت هم در اين صف ها مي ماند.
در پايان گزارش مان از سطح شهر با راننده يك خودروي لوكس وارداتي صحبت كرديم. او مي گويد: از روند به وجود آمده رضايت ندارد و ادامه مي دهد: حالا كه 400 تومان پول بنزين مي دهد چرا كه بايد صف به اين زيادي را تحمل كند.
وي همچنين مي گويد: زمان زيادي براي خواندن كارت صرف مي شود و تا مسوول جايگاه ها كارت ها را از اين پمپ به آن پمپ مي برند او مي توانسته دو تا سه بار سوختگيري كند.
حاج محمدرضا مسوول اتحاديه جايگاه داران نيز در پايان از مشكلات pos هاي كارت خوان گفت و افزود: هيچ سازمان مسووليت تعمير آنها را برعهده ندارد و با گذشت يك سال از شروع كار آنها و با توجه به استفاده تمام وقت از آنها، اين دستگاه ها معيوب شده اند و در حال حاضر هر سوخت گيري در بهترين حالت پنج تا شش دقيقه طول مي كشد و اين در حالي است كه در گذشته يك تا دو دقيقه بوده است.
اين، يك گزارش مردمي بود كه با جواب يك مسوول تلفيق شده بود ولي اميدواريم به غير از مسوولين خدمات رسان، مسوولين اجرايي و تصميم گير نيز بتوانند با حضور در جايگاه ها و در شهر حداقل اين مشكل را حل كنند كه رانندگان علاوه بر تحمل ترافيك هاي چند ساعته، صف هاي چند ساعته را هم تحمل نكنند./05 /144/125
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]