واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: تعريف سينماي دفاع مقدس با فيلم «خانه امن است» ناقص است
خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم «خانه امن است» گفت: اگر قرار باشد سينماي دفاع مقدس با فيلم من تعريف شود، مطمئناً تعريفي ناقص خواهد داشت، زيرا من نمايي از حاشيههاي دفاع مقدس را به نمايش گذاشتهام نه خود دفاع مقدس.
به گزارش خبرنگار سينماي فارس، نشست نقد و بررسي فيلم «خانه امن است» در سالن همايشهاي برج ميلاد با حضور «ناصر رفايي» نويسنده و كارگردان، «علي تقيپور» تهيهكننده، «فرزاد جودت» مدير فيلمبرداري، «محمد مختاري» صدابردار، «بابك كريمي» طراح صحنه و لباس، «عليرضا جوادپور» طراح گريم، «امير بكان» آهنگساز، «الميرا ژيانفر» بازيگر، «رؤيا حسيني» بازيگر و «طهماسب صلحجو» منتقد و كارشناس برگزار شد.
* رفايي: برداشت منفي از «خانه امن است» اشتباه است
در ابتداي اين نشست، ناصر رفائي در پاسخ به اين سؤال كه آيا بهتر نبود به جاي نشان دادن خوابگاه بچههاي بيسرپرست از خوابگاههاي ديگر مانند خوابگاه دانشجويي و يا غير استفاده ميشد، گفت: به اعتقاد من، خوابگاه بچههاي بهزيستي به هيچوجه جنبه منفي نداشته و نميدانم چرا اين احساس به مخاطب منتقل شده است.
وي در ادامه افزود: من درباره يك قشر واقعي در فيلم صحبت كردهام كه نامي از اين افراد در زمان جنگ برده نشد و فقط عكس آنها در منقطهاي از شميران به نمايش گذاشته شده است و كلمه منفي بودن در خصوص خوابگاه بهزيستي به شدت من را ناراحت ميكند.
رفائي در خصوص تعريف كارگردان از سينماي دفاع مقدس گفت: اگر تعريف سينماي دفاع مقدس با فيلم من صورت بگيرد مطمئناً ناقص خواهد بود، زيرا فيلم من درباره حاشيههاي جنگ است.
كارگردان فيلم «خانه امن است» در ادامه خاطرنشان كرد: زمان جنگ نوجوان بودم و تجربيات و مشاهدات خود را در زمينه خوابگاه بهزيستي و حاشيههاي آن در باب جنگ را به صورت يك فيلم سينمايي درآوردم.
رفائي در ادامه گفت: من در خصوص فيلمهاي جنگ تجربه خاصي نداشتهام و اعتقاد دارم كه فيلم من درباره حاشيههاي جنگ است حاشيههايي كه مطمئناً بر روي جنگ بيتأثير نبوده است.
اين كارگردان سينماي ايران در خصوص انتخاب بازيگر در فيلم «اين خانه امن است» گفت: حدود 8 نفر از بچهها در كلاسهاي بازيگري شركت كرده بودند ولي عمده بازيگران نوجوان فيلم آماتور بوده و هيچ آموزشي نديده بودند.
رفائي در ادامه افزود: تلاش من در انتخاب بازيگران بر اين بوده است كه بازيگران يك شكل نباشند و اين موضوع به لحاظ تعدد بازيگر مخاطب را گنگ ميكند.
وي در خصوص انتخاب بازيگران گفت: من در انتخاب بازيگر ميگويم حتماًَ بايد انسان باشند و اين به لحاظ چهره سينمايي نيست بلكه به دليل احساس و نوع بازي آنها در فيلم است كه بتوانند بازيشان را باورپذير كنند.
* بكان: موسيقي فيلم «خانه امن است» اورجينال است
به گزارش فارس در ادامه اين نشست امير بكان در خصوص موسيقي فيلم «اين خانه امن است» گفت: موسيقي بين فواصل 8 تا 10 دقيقه اصلاً تكرار نميشود و اين فيلم، موسيقي اورجينال خود را دارد التبه آقاي رفائي نيز هميشه بر اين تأكيد داشتند تا موسيقي در جاي خود به كار برده شود.
وي در ادامه افزود: خيلي از سكانسها موسيقي خاص خود را دارند و يا حتي خيلي از بازيگران نيز داراي نوع موسيقي خود در فيلم ميباشند.
بنابراين گزارش، محمد مختاري صدابردار فيلم در خصوص نوع صدابرداري اين فيلم اظهار داشت: در فيلمهايي كه بسيار پربازيگر و نماها باز است صدابرداري خودبهخود دچار مشكلات زيادي ميشود كه صدا گرفتن از اين سكانسها به لحاظ تعدد بازيگران به دشواري انجام ميشود.
وي در ادامه افزود: به دليل كار با بچههاي نوجوان در اين فيلم سعي شده است تا نخست يك ارتباط صميمي با آنها ايجاد شده و بعد از چند زاويه صدابرداري شود.
مختاري در خصوص پخش فيلم خود در سالن همايشهاي برج ميلاد خاطرنشان كرد: فكر ميكردم اين سالن با توجه به نوساز بودن خود داراي ظرفيت پخش خوب صدا باشد ولي متأسفانه اين مسئله رخ نداد و صداي فيلم بد بود و من با اين موضوع متوجه شدم كه توجه به صدا در كشور ما وجود ندارد.
در ادامه بازيگران اين فيلم رؤيا حسيني و الميرا ژيانفر ضمن معرفي خود گفتند كه؛ هر دو بازيگران تئاتر بوده و براي اولينبار در اين فيلم به ايفاي نقش پرداختند و كار با ناصر رفائي را بسيار دوست داشتهاند.
به گزارش فارس، در ادامه اين نشست علي تقيپور تهيهكننده اين فيلم در خصوص اكران عمومي فيلم گفت: من اين نوع فيلمها را دوست داشته و باز هم با اين سبك خواهم ساخت زيرا بر اين اعتقاد هستم كه ما به دنبال مخاطب عام نبوهايم و به دنبال مخاطب خاص هستيم.
وي در ادامه افزود: 50 نفر از دوستان من در اين فيلم بسيار زحمت كشيده و تمام سعي خود را انجام دادهاند.
به گزارش خبرنگار فارس، نمايش فيلم «خانه امن است» در سالن همايشهاي ميلاد با عدم استقبال مخاطبان مواجه شد و برخي از تماشاچيان، سالن نمايش را قبل از اتمام فيلم ترك گفتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]