واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: ]يك روش خوب براي ريشه كن كردن جوشهاى صورتم
سلام..من يه محلولي رو قبلا استفاده كردم كه جوش هاي صورتم رو خيلي زود خوب كرد..البته نمي دونم تو ايران پيدا مي شه يا نه ولي عكسش رو اينجا براتون مي زارم تا اگه تونستيد تهيه كنيد:
اسم دارو: Zineryt
سلام ميخواستم بدونم اين محلول كجايي هست يعني توليد كدوم كشوره؟
سلام..محصول كشور هلند
موفق باشيد
ماسك هايي براي برطرف كردن جوش هاي چركي يا دمل
جوش ها و دمل ها را نبايد بدون دستكش لمس كرد زيرا اين كار باعث گسترش عفونت مي شود مخصوصا نبايد به جوش هاي چركي نزديك بيني يا لب ها دست زد زيرا در اين صورت ميكروب ها و باكتري ها به طور مستقيم وارد جريان خون شده و باعث ايجاد انواع بيماري ها مي شوند.
بايد دانست كه يكي از علل پيدايش جوشها ،درست عمل نكردن كبد و غدد زيرپوستي مي باشد براي رفع اين مسئله به شما توصيه مي شود كه از جوشانده ريشه كاسني و يا از آب كاهو استفاده نماييد زيرا هر دوي اينها سلولهاي كبد را نوسازي مي كنند و خون را اصلاح مي نمايند و در بهبودي جوش ها بسيار موثر مي باشند.
*** براي از بين بردن جوش هاي چركي يا دمل مي توان از يكي از ماسك هاي زير استفاده كرد:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1- مقداري كلم سفيد را ريز نموده و با پوست موز له شده و مقداري عسل روان مخلوط نموده، از اين ماسك براي ميكروب زداي پوست صورت استفاده نماييد، اين ماسك را به مدت 40 دقيقه بر روي جوش ها قرار داده و پس از آن پوست را با آب سرد و بعد با آب گرم تميز بشوييد، اين عمل را هر روز تكرار نماييد.
2- مقداري ريشه زنجبيل را در مقدار كمي آب جوش دم نموده تا عصاره ريشه خارج شده، پس از سرد شدن دوباره آنرا روي حرارت قرار داده(حدود 20 دقيقه) سپس ريشه ها را از آب جدا نموده ، اين عصاره براي از بين بردن جوش ها بسيار مناسب مي باشد.
3- جعفري را له كرده و له شده آن را با نمك و مقداري روغن زيتون مخلوط نموده و اين ماسك را بر روي صورت قرار داده ، اين عمل را بايد قبل از خواب انجام داد و پس از آن صورت را با آب ولرم بشوريد، هر روز آن را تكرار كرده تا جوش ها كاملا از بين برود.
4- اسفناج را پخته ، آن را له كرده و با سفيداب مخلوط نموده و به صورت ماسك بر روي صورت به مدت 20 دقيقه بماليد. اين ماسك نيز باعث از بين رفتن جوش هاي جلدي مي گردد.
5- شلغم را رنده كرده با مقداري ليموترش مخلوط نماييد حالا اين مخلوط را بر روي صورت بماليد، اين ماسك را حدود 30 دقيقه بر روي جوش ها قرار داده و سپس صورت را با آب ولرم خوب بشوييد.
6- استفاده از جوشانده گياه بابا آدم نيز براي جوش هاي دوران نوجواني و بهبودي آن بسيار موثر است.
7- 60 گرم برگ مو خشك شده را در يك ليتر آب سرد بريزيد و آ نرا روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد، بعد از چند دقيقه جوشيدن ، آن را صاف كرده و به صورت نيمه گرم يا سرد با كمك قطعه اي پنبه به روي جوش هاي صورت خود بماليد .
8- پماد صمغ كاج استعمال خارجي دارد و براي التيام جوش ها به كار مي رود، براي تهيه آن چهار جز بادام شيرين و چهارجزء صمغ را با هم مخلوط كرده، در روي حمام باري (ظرف پرازآب جوش مانند قوري چاي بر روي كتري آب) گرم كرده و بعد يك جز موم عسل به آن بيافزاييد. حالا پماد براي استعمال آماده است.
9- پماد هميشه بهار جهت رفع دمل ها و جوش ها به كار مي رود، براي تهيه آن دو قاشق غذاخوري از آب برگ تازه گياه را با 500 گرم كره به خوبي مخلوط كرده، سپس پماد حاصل را مصرف نماييد.
10- كاه جو دو سر داراي ويتامين "A" مي باشد و جوشانده غليظ حاصل از اين كاه را چنانچه براي شست و شوي پوست به كار ببريد، براي رفع جوش ها و بيماري هاي جلدي بسيار موثر مي باشد.
11- ضمادي كه از آرد جو تهيه شده باشد چنانچه بر روي دمل قرار داده شود، باعث باز شدن و گشودن دمل مي شود.
12- عدس را چنانچه در سركه بپزيد و به صورت خميري نرم بر روي قطعه پارچه اي گذاشته و به شكل ضماد در محل ورم هاي چركي قرار دهند، باعث تحليل آن مي شود.
13- كاهوي سوخته را به صورت گرد، چنانچه بر روي جوش ها و زخم ها بپاشند براي التيام جراحات و ترميم آنها مفيد است.
14- اگر پياز پخته شده و گرم را بر روي دمل قرار دهيد موجب باز شدن آن مي شود.
15- اگر محل جوش ها را با جوشانده غليظ گل بابونه شست و شو دهيد براي از بين رفتن جوش ها بسيار مفيد است.
16- مازو، پوست انار، گل ارمني، صندل را كوبيده و با سركه و گلاب آميخته و بر روي جوش ها ماليده تا بهبودي حاصل شود.
17- مازوي سبز و گوگرد ، از هر كدام دو مثقال بگيريد، ساييده در يك فنجان سركه و نيم استكان گلاب حل كرده ، بر روي جوش ها بماليد تا از بين بروند.
18- سبوس جو با كرفس يا تخم كرفس را در سركه جوشانده، صاف نموده و به صورت ماسك بر صورت خود بماليد.
19- براي از بين بردن دمل بايد تا سه روز، آب برگ خرفه يا تخم خرفه و اسفرزه را در گلاب ساييده با سفيده تخم مرغ به روي دمل بماليد تا بهبودي حاصل شود و اگر در آن ماده جمع شده باشد و مي خواهيد سر باز كند، :
دو عدد انجير خشك يا تر را بجوشانيد تا خوب نرم شود، مشتي مويز را هسته درآورده با آن بكوبيد و سه مثقال خردل به آن اضافه كرده ، با هم بماليد و نيم گرم ضماد اندازيد و يا سقز و انجير را پخته و كوبيده روي دمل بگذاريد و يا تخم مرو را كوبيده و با شير و عسل استفاده كنيد ، يا خمير گندم را با كمي نمك و عسل و تخم كتان بكوبيد، همراه روغن روي دمل بگذاريد، يا آرد ذرت چهار جزء، شنبليله ساييده يك جزء، صبر زرد نيم جز هر سه را در دوغ بپزيد تا مثل خمير شود و نيم گرم بيندازيد (اين دارو اثر قوي ترداشته) ، يا خمير ترش ، تخم مرو، آهك آب نديده با عسل و زرده تخم مرغ ضماد نماييد.
20- كمپرس با جوشانده تخم جعفري براي از بين بردن آثار جوش ها مفيد مي باشد.
21- جوش هاي سعفه (شيرينك) جوش هايي است سرخ، كه در سر و صورت پديد مي آيد و گاه در تمام بدن مي ريزد. اين جوش ها در ابتدا جوش هاي ريز و محكم اند كه متفرق ظاهر مي شود و بعد بزرگتر و آبدارتر شده و چركي از آنها به شكل عسل بيرون مي آيد و يا خشك و بي آب شبيه شوره بوده و پوست هاي سفيد از آن جدا مي شود،
براي درمان بايد :
زاج سياه دو مثقال، اشنان 5 مثقال را بكوبيد و بپزيدو با سركه آميخته و سپس روي جوش ها بماليد و يا زردچوبه، پوست انار، مردار سنگ، حنا را ساييده با روغن گل سرخ، يا مغز قلم گاو بماليد. اگر جوش ها خشك شده باشد سركه و نمك يا سركه و آب صابون بماليد .
22- اگر جوش ها سفيد بوده و بر صورت و پيشاني باشند و چون آنها را فشار دهيد چيزي شبيه روغن از آن خارج شود، براي درمان بهتر است ابتدا صورت را با آردي كه در آب حل شده يا پوست تخم مرغ سوزانده يا استخوان سوزانده كه ساييده باشيد خوب بشوييد و سپس آرد باقلا را نرم ، خمير كرده و بر روي آن بماليد(باقلا را كوفته و آرد كنيد) و يا بيخ سوسن و خريق را مساوي گرفته، نرم كوفته با سركه ضماد ساخته و بماليد.
23- گاه جوش هاي ريز سرخ با خارش زياد در بدن پديدار مي شوند كه آزارآنها چنان است كه گويي خار فرو مي رود. براي درمان بايد حمام آب نيم گرم برويد و آب جوشانده بابونه و ناخنك و سبوس گندم بر بدن بماليد و يا سركه و روغن كنجد يا نمك و سركه و حنا بماليد و يا مازو و زردچوبه را كوبيده و با روغن كنجد و گلاب و سركه بعد از حمام به پوست ماليده و بعد از يك ساعت با آب سرد و سبوس بشوييد.
24- ضماد عدس پخته ،مخلوط با عسل، جوش ها و زخم ها و جوش هاي خارش دار و كهير را التيام مي بخشد.
25- سير ضدعفوني كننده پوست و درمان كننده اختلالات پوستي بوده و شست و شوي زخم ها و جوش هاي چركي با آب سير، سبب ضدعفوني و التيام آن مي گردد.
26- كمپرس با جوشانده زنجبيل شامي، خارش و جوش هاي عفوني را التيام مي بخشد.
27- پوست خردل سياه، توام با سركه درمان كننده جوش ها و كهير ها مي باشد.
28- استفاده از ماسك توت فرنگي درمان كننده جوش ها و التهابات پوستي مي باشد.
29- آب تره باعث درمان جوش ها و كهير مي گردد.
30- ضماد بادام تلخ توام با سركه موجب درمان جوش مي گردد.
31- مالش پوست با ضماد سركه التهاب جوش هاي خارش دار را برطرف مي كند.
32- ضماد مخلوطي از آلو و سركه، جوش هاي چركي پوست را التيام مي بخشد.
تذكر: اصولا بهترين مواد براي سلامتي پوست و عاري كردن آن از جوش ها ،ماليدن آب غوره و گلاب يا سركه با روغن گل سرخ بر روي پوست مي باشد. اين افراد بايد از مواد غذايي شور، شيرين،چرب و مقوي پرهيز كنند و بيشتر از ترشيجات استفاده نمايند و بهتر است كه حمام گرم رفته و عرق نمايند
از :
http://216.109.125.130/search/cache?ei= ... 1&.intl=us
من از یه کرم به اسم کرم خرچنگ استفاده میکنم
جوابش عالیه
فقط یه خورده پوستم خشک شد که ظاهرا باید بعدش از مرطوب کننده استفده کنم
میتونی تو این وبلاگ پیداش کنی
www.nobelak.blogfa.com
سلام دوستان
چرا هميشه به دنبال دارو ها و لوازم آرايشي هستيد در صورتيكه بهترين لوازم آرايش و دارويي همان غذاها و ميوه جات و سبزيجات هستند !! فقط بايد بدانيد چه بخوريد و چه نخوريد و چقدر بخوريد!!
البته به هيچوجه مخالف استفاده از آنها نيستم ولي بايد بدانيد : يكي از عوامل ايجاد جوش و مشكلات پوستي - داخلي است . كساني با كه اينگونه مشكلات مواجه اند بد نيست كمي به تغذيه خود توجه كنند و غذاهاي چرب و شيرين و پر ادويه و محرك رو از رژيم غذايي خود حذف يا تعديل كنند و بيشتر ميوه و سبزي بخورند . ميوه ها و عرقيات خصوصا بعضي عرقيات خنك هم براي از بين بردن مشكلات كبدي و خوني هم مفيد اند .
مثلا عرق كاسني و شاهتره خار شتري به جهت تصفيه خون - شلتوك به جهت ويتامين ب و عرق برگ چنار به صورت استعمال موضعي و عرق برگ زيتون به جهت ملين بودن و نيز استفاده از انار و آبغوره و آلو و آب آلو براي پاك كردن كبد و تصفيه خون مفيد است .
برخی بیماران 2 یا چند نوع از این آثار را همزمان در پوست خود دارند بنابراین دانستن اینکه با چه روشهایی میتوان جای این جوشها را از بین برد، مهم است:
1 لکههای قرمز:
ابتدا باید جوشهای صورت کاملا درمان شوند. لکههای قرمز حداکثر 6 ماه به دنبال بهبود جوشها خودبهخود برطرف میشوند. اگر در برخی موارد مقاوم بودند و خودبهخود برطرف نشدند، با لیزر PDL میتوان آنها را درمان کرد. قبل از این اقدام باید مطمئن شد جوشها کاملا ریشهکن شدهاند.
2.لکههای تیره:
ابتدا باید جوشهای صورت کاملا درمان و از دستکاری جوشها بهطور جدی پرهیز شوند. کرمهای لایه بردار راه اول درمان هستند. این کرمها برای جلوگیری از عودکردن جوشها موثرند. راه دوم، در صورت پاسخ نگرفتن از روش اول، پیلینگ یا میکرودرم ابریشن است. قبل از تمام این اقدامها باید مطمئن شد جوش جدید ایجاد نمیشود.
3.فرورفتگی سطح پوست:
فقط در برخی از افراد مبتلا به جوش، فرورفتگی روی پوست ایجاد میشود و این افراد بهطور ژنتیکی مستعد این عارضه هستند. راه اول درمان، مصرف آکوتان است. اکوتان جوشها را ریشهکن و از به وجود آمدن فرورفتگیهای جدید پیشگیری میکند. آکوتان در بهبود فرورفتگیها کمی موثر است. یک سال پس از مصرف آخرین اکوتان، اگر همچنان جاهای فرورفته باقی مانده بود، بهترین درمان لیزر فراکشنال CO2 است.
البته فررفتگیهای ناشی از جوش انواع مختلف دارند. برخی مثل دهانه چاه دیوارههای عمودی و تیز دارند که در این موارد لیزر بهترین روش درمانی است و برخی مثل دره، دیوارههای شیبدار دارند که در این صورت، بهترین راه، ابتدا عمل بازسازی سابسیژن و سپس لیزر خواهد بود. با وجود لیزر فراکشنال CO2، «درمابریشن» و «پانچ» منسوخ شده است.
4.برجستگی روی سطح پوست:
این عارضه کمتر از موارد دیگر شایع است. اگر برجستگی به شکل گوشت اضافه یا «کلویید» در ناحیه بالای کمر و پشت و سینهها ایجاد شود، بهترین راه درمان، تزریق آمپول کورتون همراه لیزر PDL است (باید جلسههای مکرر این کار انجام شود)، اما اگر به شکل برجستگیهای ریز روی چانه یا بینی ایجاد شود، بهترین روش از بین بردن آنها لیزر CO2 معمولی است.
منبع : Salamat.ir
موضوع این پست مربوط به سال 85است. لطفا بحث رو در انجمنهای جدید ادامه بدید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2965]