محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826064699
2 ( دريچه )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 2 ( دريچه )
در گفتگو با مدير امور جوانان خراسان رضوي عنوان شد ؛ مشكلات جوانان؛ راهكار با ما، اجرا با مسؤولان
* ماهان صفايي
خراسان امروز : جمعيت جوان خراسان رضوي و بخصوص مشهد مقدس به لحاظ جايگاه خاص اين شهر و استان از ويژگيهاي خاصي برخوردار است.
جمعيت 35/5 درصدي جوان استان از يك سو و ورود و خروج روزانه چندين هزار جوان به اين شهر بر اهميت برنامه ريزي خاص براي اين قشر افزوده است.
در نشستي يك و نيم ساعته به مناسبت روز جوان با هادي طالبيان مدير امور جوانان خراسان رضوي كه تا زمان انجام مصاحبه، 51 روز و 2 ساعت از زمان حضور و شروع مديريتش در اين پست مي گذشت، مسائل مربوط به حوزه جوانان را بررسي كرديم. با ما همراه باشيد.
* به عنوان مدير جوان خراسان رضوي حدود فعاليتهاي سازمان را معرفي كنيد؟
** طبق قانون 14 سند بالادستي حد و حدود فعاليتهاي سازمان را مشخص مي كند كه عبارتند از مسكن، ازدواج، هويت، اشتغال، مشاركت، رفاه و تأمين اجتماعي، سلامت، ساماندهي شاخصها، ارتقاي شخصيت خانواده، اوقات فراغت، ساماندهي مطالعات، شناسايي و تقويت تشكلهاي مردمي و ساماندهي مطالعات كه در همه اين زمينه ها بايد اقدامات مختلفي انجام شود.
بطور قطع رسيدن به وضعيت مطلوب براي جوانان و همچنين تحقق برنامه هاي اسناد بالادستي كه ذكر شد، نيازمند همكاري ادارات، مؤسسات و مجموعه هاي دولتي و غيردولتي است.
مي توان گفت: وظيفه سازمان، خلق فرصت براي جوانان است، يعني آشنا كردن او با ظرفيتهاي پيرامون خود در دستگاههاي دولتي و غيردولتي و البته در برخي فضاها سازمان به طور مستقيم وارد عمل شد، از جمله نمايشگاه مطلع عشق (ازدواج)، ايجاد پايگاه اطلاع رساني جوانان و...
* آيا با وجود مشاوران جوان در ادارات و نهادها، فلسفه وجودي سازمان ملي جوانان ضروري است؟
** در امور مرتبط با جوانان به چند نكته ظريف بايد توجه كرد كه از جمله ظرفيت شناسي، به روز كردن نيازها، شناسايي توانمنديها، هماهنگي بين بخشي و بدون بخشي با استفاده از ابزار لازم كه اين مسايل توسط مشاوران جوان قابل پيگيري نيست.
آنچه مسلم است، مشاوران جوان توان رصد و به روز كردن نيازهاي مخاطبان گروههاي مختلف در حيطه وسيع جغرافيايي را ندارند و ديگر اينكه با توجه به تعريفي كه براي مشاوران جوان شده، اين افراد نمي توانند هماهنگ كنند كه اين وظيفه ها را سازمان با توجه به اشراف به موضوع مي تواند انجام مي دهد.
سازمان در خصوص توانمند كردن اين مشاوران وظايفي بر عهده دارد كه از مهمترين آنها آموزش و تأمين نيروي كارآمد است.
* فرايند معرفي مشاوران جوان به چه شكل انجام مي شود؟
** مديران دستگاهها براساس شاخصه هاي مختلف از جمله مدرك تحصيلي، مقامات، توانمندي لازم و مواردي از اين دست افراد را به سازمان معرفي مي كنند و پس از بررسي عملكرد و سوابق آنان اين افراد تأييد مي شوند.
پس از تأييد، اين افراد به مجموعه ها معرفي مي شوند و تاكنون در هفت دستگاه و تمامي فرمانداريهاي شهرستانها مشاوران جوان مشغول فعاليت هستند.
بايد اين موضوع را نيز عنوان كرد كه سازمان ملي جوانان يك مجموعه ستادي است و پيمايش و شناخت نيازها را انجام مي دهد و در كنار اين مسأله به سياستگذاري، الگوسازي و نظارت نيز مي پردازد.
* همان گونه كه مي دانيد ميانگين سن مديران، ميانسالي است و اين مسأله شايد در كاركنان ادارات نيز ديده شود؛ براي حل اين مشكل چه بايد كرد؟
**كادر سازي و تربيت نيروهاي موثر در بدنه راهبردي سازمان ضرورتي است كه غفلت از آن صدمات جبران ناپذيري را براي دستگاه تصميم گيرنده به همراه خواهد آورد.انجام فعاليت ما هم در حد راهبرد و ارائه راهكار به مديران كل بوده است.
* آيا فرايندي براي انتخاب جوان برتر استان وجود دارد و چه فعاليتي در اين زمينه انجام شده است؟
** اول اينكه براي «جوان برتر» بايد به يك مفهوم مشترك رسيد، يعني جوان برتر كسي است كه در همه عرصه ها سرآمد باشد يا اينكه وي مي تواند تنها در يك عرصه موفقيتي را كسب كرده باشد.
براي اين منظور بايد يك نقشه شاخص طراحي شود تا پس از قرار دادن تمايلات، نگرشها، علايق و داشته هاي جوان در اين نقشه حد و ميزان توانمندي وي نسبت به ساير جوانان مشخص شود كه اين كار تاكنون انجام نشده، ولي مقدمات تهيه آن انجام شده است.
آنچه در زمينه انتخاب جوان برتر مد نظر است، سخن و شاخصي است كه مقام معظم رهبري در بيانات خود فرموده اند كه «تحصيل، تهذيب و ورزش» است و ما هم از آن پيروي مي كنيم.
در حال حاضر براي انتخاب جوانان برتر استان (جشنواره حضرت علي اكبر(ع) ) از تمامي دستگاههاي اجرايي استان خواسته شده در 11 عرصه، جوانان برتر مرتبط را معرفي كنند و پس از انجام مراحل اوليه 90 جوان معرفي شدند كه از اين تعداد بايد 33 نفر انتخاب مي شدند.
پس از انجام مصاحبه دو مرحله اي توسط استادان مختلف 32 جوان برتر استان مشخص شده اند كه 31 مردادماه معرفي خواهند شد.
* آيا بانك اطلاعاتي جوانان در سازمان وجود دارد؟
** بانك اطلاعاتي شامل مشخصات بيش از 400 جوان نخبه در نمايندگي استان موجود است كه برنامه ريزي لازم براي تكميل بانك و ورود به فاز بعدي آغاز شده است.
* جواني و اقتضائات آن كه سازمان برايش برنامه ريزي مي كند، آيا فقط مربوط به سن 15 تا 29 سال است؟
** هندسه شخصيتي جوان قبل از 15 سالگي شكل مي گيرد و به همين خاطر امروز برنامه ريزيهايي در خصوص آموزش طيف زير 15 سال نيز در دستور كار قرار گرفته كه نيازمند همكاريهاي سازمانهاي ديگر است.
آنچه امروز جامعه به آن نياز دارد و دشمن براي تخريب آن سرمايه گذاري كرده آموزش صحيح نوجوانان و حتي كودكان است كه بايد مدنظر همه مديران باشد.
* تعداد سازمانهاي مردم نهاد در استان فعال هستند؟
** در حال حاضر 189 تشكل فعال در سازمان ثبت شده كه در 27 موضوع و شش گروه فعاليتهاي آنان تقسيم بندي شده كه 70 درصد سازمانهاي مردم نهاد خراسان رضوي فعاليت فرهنگي انجام مي دهند.
* در پايان اگر مطلب خاصي در خصوص جوانان گفته نشده بفرماييد؟
** در مورد جوانان مطالب و نكات زيادي وجود دارد ولي آنچه بايد مورد توجه قرار گيرد توجه به شخصيت جوانان و فضاسازي مناسب براي استفاده از اين ظرفيت در جهت پيشرفت نظام و كشور است
بايد جوان در زمينه مسايل فرهنگي، اجتماعي علاوه بر خانواده در جامعه نيز آموزش مستقيم و غيرمستقيم ببيند و اين وظيفه دستگاههاي دولتي و غيردولتي است.
خراسان امروز گزارش مي دهد؛ غلبه بولدوزرها بر قلعه ايلخانان
* سيد حبيب قاآني
خراسان امروز: محوطه ايلخاني آق قلعه در نزديكي شهر سبزوار براي دومين بار و در كمتر از سه سال مورد تخريب قرار گرفت.
اواخر هفته گذشته محوطه تاريخي آق قلعه علي رغم مخالفتهاي سازمان ميراث فرهنگي و كارشناسان اداره محوطه هاي تاريخي توسط شركت گاز براي حفر تونل مورد تخريب قرار گرفت و پس از گذشت چند روز با شكايت سازمان ميراث فرهنگي كار پيمانكار متوقف شد آن هم زماني كه ديگر كار از كار گذشته بود.
شهر آق قلعه در 79 كيلومتري شمال سبزوار و غرب شهر كوچك نقاب قرار دارد كه با توجه به ماهيت تاريخي و ارزشهاي منحصر به فردش در سال77 در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيد.
* بي توجهي پيمانكار به اخطارها
اين محوطه در سال 85 به دليل ساخت جاده نقاب به سلطان آباد مورد تخريب واقع شد و امروز پس از گذشت دو سال بار ديگر اين محوطه مورد آسيب جدي قرار گرفت.
معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان رضوي درباره اين حادثه كه منجر به تخريب يكي از محوطه هاي تاريخي كشورمان شده است به خبرنگار ما گفت: پيمانكار شركت گاز علي رغم اخطارهاي داده شده اقدام به انجام يك تخلف آشكار در يك محوطه تاريخي شده كه با شكايت سازمان كار آنها متوقف گرديده است.
محمود بختياري افزود: از سال گذشته شركت گاز اقدام به ايجاد كانال تا قبل از حصار محوطه نموده بود كه متأسفانه 15 مردادماه امسال اين كانال وارد محوطه تاريخي شد بدون آنكه پيمانكار پيش از شروع مطالعات تاريخي و فرهنگي بر اين منطقه انجام داده باشد و يا از باستان شناسان سازمان جهت انجام اين پروژه درخواست كمك نمايد با بولدوزر اقدام به ايجاد كانال نمود كه بعد از پيگيريهاي سازمان با حكم دادگاه انجام پروژه در 19 مرداد متوقف گرديد.
وي با اشاره به اينكه كار با ماشين شركت گاز باعث تخريب لايه هاي باستاني مدفون در زير زمين شده است افزود: سازمان پيگيري شكايت از پيمانكار را به دادستاني شهرستان داده است تا علاوه بر گرفتن خسارت وارده عاملان را به مجازات قانوني نيز برساند.
* سازمانها تعامل ندارند
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا هنوز تعامل و هماهنگي بين سازمان ميراث فرهنگي با ديگر مجموعه ها جهت حفاظت از آثار تاريخي بوجود نيامده، تصريح كرد: متأسفانه سازمانها هيچگاه نخواسته اند تعامل داشته باشند در حالي كه قانون در سال 82 تصويب شده و همه دستگاهها را موظف نموده در انجام هر پروژه عمراني با گرفتن استعلام با مجموعه سازمان ميراث فرهنگي هماهنگ باشند.
مديركل حفاظت از محوطه هاي تاريخي نيز در توصيف محوطه آق قلعه گفت: تعداد شهرهايي كه از دوره ايلخاني داريم بسيار محدود و انگشت شمار است و آق قلعه از آن دست آثاري است كه همزمان با سلطانيه و در رقابت با آن به وسيله عطاملك جويني در محدوده سبزوار به شكل مستطيل ساخته شده كه امارت حاكم نشين يا ارگ آن در ضلع جنوبي واقع است و از سلامت كافي نيز برخوردار است.
سياوش صابري در تشريح ويژگيهاي تاريخي اين محدوده افزود: يك مسجد دوره ايلخاني هم در آق قلعه وجود دارد كه از محل اعتبارات ملي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به طور كامل مرمت شد و در حالي كه بخشهايي از آن متروكه شده بود به شكلي احيا صورت گرفت كه اينك در خدمت نمازگزاران و برپا كنندگان مراسم مذهبي است.
مديركل حفاظت از محوطه هاي تاريخي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همچنين در مورد وضعيت پيش آمده در آق قلعه و تخريب صورت گرفته گفت: از مقابل همين مسجدي كه اينك احيا شده جاده اي خاكي مي گذشت كه به اصرار اداره راه و ترابري آسفالت شد و همين جاده مستند شركت ملي گاز قرار گرفته كه ما تصور مي كرديم چون جاده وجود دارد مشكلات ديگر متوجه كار نخواهد شد.
* استقرار تيم باستان شناس
وي درباره حفاري به عمق 2 متري براي لوله گذاري گاز افزود: چند ماه قبل مطلع شديم كه شركت ملي گاز تا ديوار و حصار آق قلعه لوله گذاري كرده است كه بلافاصله شاكي موضوع شديم زيرا هنوز مطالعات باستان شناسانه كافي در اين محدوده صورت نگرفته است و معترض شديم كه چرا شركت ملي گاز از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استعلام نكرده است.
وي در مورد اقدامات تأميني و حفاظت از اين محوطه نيز تأكيد كرد: بايد يك تيم باستان شناس در محل مستقر شود و كار مطالعه بر آثار هويدا شده را انجام دهد و چون ما اداره مستقر در آق قلعه نداريم اداره سبزوار مسؤول اين كار خواهد شد.
مديركل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز در اين باره اظهار داشت: متأسفانه به دليل ناهماهنگي پيمانكار شركت گاز شاهد تخريب يكي از محوطه هاي تاريخي كشورمان در هفته گذشته بوديم كه همچنان سازمان پيگير رسيدگي به اين پرونده است.
رضا موسوي تصريح كرد: كارشناسان حوزه معاونت ميراث فرهنگي در حال بررسي و پيگيري حجم تخريب و ميزان خسارت وارده هستند.
در استان خراسان شمالي ؛ نخستين كتابخانه گوياي ويژه نابينايان راه اندازي مي شود
بجنورد- خبرنگار قدس: حميد حيدري، مديرعامل جامعه نابينايان «طليعه نور خراسان شمالي» از راه اندازي نخستين كتابخانه گوياي ويژه نابينايان در استان خراسان شمالي خبر داد و گفت: به منظور بالا بردن سطح علمي و مطالعاتي نابينايان استان و فراهم كردن زمينه هاي لازم براي ارتقاي سطح تحصيلات آنان، اين كتابخانه گويا راه اندازي شده و در مرحله اول يك هزار نوار و لوح فشرده از كتابهاي مختلف درسي، علمي، پژوهشي، فرهنگي و... آماده شده است كه نابينايان استان مي توانند به صورت رايگان عضو و از خدمات آن بهره مند شوند. وي افزود: اين كتابخانه همزمان با ميلاد با سعادت حضرت مهدي(عج) به صورت رسمي افتتاح خواهد شد. حيدري افزود: در حال حاضر هزار و 10 نابينا و كم بينا در سطح استان عضو اين جامعه هستند. وي اظهار داشت: به منظور تشويق نابينايان به حفظ قرآن كريم، نابينايان و كم بيناياني كه موفق به حفظ سوره حج شوند به صورت رايگان به خانه خدا اعزام مي شوند.وي عمده مشكلات نابينايان و كم بينايان استان را مشكل اشتغال و ازدواج عنوان كرد و گفت: معابر سطح شهرها و بخصوص مركز استان، هيچ گونه علايم ويژه نابينايان ندارد كه اين امر باعث ايجاد مشكلات زيادي در تردد اين افراد مي شود.
اهداي بيش از 230 ميليون ريال كتاب به كتابخانه هاي عمومي خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: سرپرست معاونت امور فرهنگي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي از اهداي 234 ميليون و 183 هزار ريال كتاب به كتابخانه هاي عمومي استان خبر داد.رضا توماري اظهار داشت: تعداد 9 هزار و 240 جلد كتاب با هدف غني سازي اوقات فراغت و تجهيز كتابخانه هاي عمومي استان خراسان شمالي اهدا شده است.وي خاطرنشان كرد: كتابهاي اهدا شده در راستاي قول مساعد معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مبني بر اهداي 150 ميليون ريال كتاب به كتابخانه هاي عمومي استان صورت پذيرفته است.
يك استاد دانشگاه در مشهد: تلفيق خلاقيت و نوآوري در رسانه اثر جهاني به همراه دارد
خراسان امروز- شهرآبادي: امروزه خلاقيت و نوآوري در رسانه ها مي تواند در ذهن مخاطبان تأثير شگرفي داشته باشد.
سيد محسن فاطمي، استاد دانشگاه «بريتيش كلمبيا» كانادا در مراسم تجليل از خبرنگاران كه در نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار شد، اظهار داشت: ابزار پيام در دنياي كنوني تبادل اطلاعات بيشتر از پيام و خبر در افكار عمومي تأثير دارد.
وي افزود: حتي ممكن است برخي از پيامها از نظر محتوا بي پايه و سخيف باشند، اما ابزاري كه از آن براي ارائه اطلاعات استفاده مي شود، براي مخاطب جذاب و اثرگذار باشد.
وي خاطرنشان كرد: از سويي، ممكن است برخي از پيامدهاي بديع و عميق بوده، اما با بسته بنديهاي نامناسب و غير دقيق ارسال شود كه اين مسأله مي تواند تأثير عكس بر مخاطب بگذارد كه به همين دليل، بايد رسانه ها براي ارائه پيامهاي خود با بسته بندي مطلوب برنامه ريزي كنند.
اين استاد دانشگاه با تأكيد بر اينكه رسانه ها مي توانند با بهره گرفتن از فرهنگ شيعي و بهره گيري از اين مساله در ارائه اخبار و اطلاعات سرمنشأ فعاليتهاي بديع در امر اطلاع رساني شوند، افزود: امروزه رسانه هاي برخي كشورها با فعاليتهاي گسترده و ايجاد تنوع در اين حوزه، انسانها را از انديشيدن در زمان كنوني باز مي دارند و رسانه خلاق مي تواند با عملكرد خود، افراد جامعه را از انديشيدن در گذشته و آينده دور كرده و به تفكر در زمان حال و تجزيه و تحليل اطلاعات سوق دهد.
وي با تأكيد بر به كارگيري ذهن خلاق و فعال در رسانه و اقناع مخاطب گفت: رسانه ها بايد در دنياي ارتباطات از هوش هيجاني برخوردار باشند تا در جذب مخاطب فعالانه عمل كنند و رسانه هايي كه انفعالي و تهاجمي هستند، نمي توانند در بعد رسانه خلاق گام بردارند.
وي خاطرنشان كرد: در اين چرخه، تأثير خبرنگاران فعال و پويا بر كسي پوشيده نيست و قرار گرفتن و تلفيق خلاقيت و نوآوري مي تواند اثر جهاني به همراه داشته باشد.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينكه افرادي كه در رسانه ها داراي خلاقيت هستند، بهتر مي توانند در اين حوزه فعاليت كنند، افزود: خلاقيت خبرنگار كشف چهره هاي بديع و نو و شكافتن رخساره هاي يك مطلب و موضوع مي باشد و اين نگاه تيزبين مي تواند منشأ بسياري از تحولات باشد.
سيدي، مديرعامل نمايشگاه بين المللي مشهد نيز با بيان اينكه اصحاب رسانه نقش ويژه اي در توسعه كشور دارند، خبرنگاران را قشر پرتلاش جامعه عنوان كرد.
در پايان اين مراسم، از خبرنگاران رسانه ها با اهداي لوح تقدير قدرداني شد.
مدير كل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري خراسان رضوي: نقش حجاب بايد در قلب كودكان حك شود
خراسان امروز: مدير كل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري خراسان رضوي گفت: اگر بخواهيم جامعه اي عفيف داشته باشيم بايد از دوران كودكي تربيت ديني و اسلامي را سرلوحه كار خود قرار دهيم و نقش حجاب را در قلب كودكان حك كنيم.
وي نقش خانواده و آموزش و پرورش در نهادينه كردن حجاب و عفاف در جامعه را بسيار حياتي دانست و گفت: بسياري از معلمان و مادران نقش الگو را براي كودكان ايفا مي كنند كه اين موضوع تأثيرگذاري آنان در توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را چند برابر مي كند.
مدير كل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري خراسان رضوي به تأثيرگذاري ادارات و سازمانها و دواير دولتي و خدماتي در موضوع حجاب و عفاف اشاره كرد و گفت: اين افراد بايد الگوي كامل حجاب و عفاف باشند.
شمقدري عفاف و حجاب را واكسن ايمني بخش جامعه عنوان كرد و افزود: براي ايجاد جامعه اي آرام، سالم و داراي امنيت اجتماعي پايدار ناگزيريم به عفاف و حجاب روي آوريم و به آن بپردازيم.
وي به آمار قابل توجه طلاق در سالهاي ابتدايي زندگي مشترك اشاره كرد و گفت: علت اصلي اين اتفاق نبود شناخت از موقعيت و پيشينه و سوابق فرهنگ مشترك طرفين است.
شمقدري اظهار داشت: متأسفانه در جامعه شاهد دوستي هاي خياباني هستيم كه همگي به عاقبت ناگواري منتهي مي شود و راه حل اين معضل انس با معنويت و قرآن، ايجاد محيطي مملو از محبت در خانواده و ايجاد شرايط ازدواج در سنين منطقي براي جوانان است.
وي با اشاره به خلا معنويت در دنياي غرب گفت: معنويت و انس با قرآن انسان را بيمه مي كند و معضل بي هويتي انسان را رفع مي كند همان طور كه در ماه مبارك رمضان شاهد كاهش آمار جرم هستيم.
مدير كل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري خراسان رضوي افزود: موضوع عفاف و حجاب در دو سال اخير به صورت جدي در دستور كار شوراي فرهنگ عمومي استان، كار گروه بانوان و جوانان و شوراي سياستگذاري احياي امر به معروف و نهي از منكر و كميته علمي مشورتي قرار گرفته و نتايج مثبتي را نيز در پي داشته است.
وي اظهار داشت: خراسان رضوي و مشهد از نظر الگوي حجاب و عفاف نسبت به ميانگين كشوري از وضعيت خوبي برخوردار است، اما انتظار مي رود در حريم مطهر رضوي بيشتر به اين موضوع توجه شود.
حضور نمايش عروسكي هفت رزم از خراسان شمالي در جشنواره بين المللي تهران
بجنورد- خبرنگار قدس: نمايش عروسكي «هفت رزم» از خراسان شمالي به دوازدهمين جشنواره بين المللي عروسكي تهران- مبارك راه يافت.
يوسفي سرپرست معاونت هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي اين نمايش را به نويسندگي و كارگرداني رضا برات زاده از بجنورد اعلام كرد.وي گفت: اين جشنواره به همت مركز هنرهاي نمايشي كشور برگزار شد.
همچنين در مراسم افتتاحيه نخستين جشنواره بين المللي توليدات رسانه اي اخبار زنان كه در وزارت كشور برگزار شد بهنام يزداني از صدا و سيماي خراسان شمالي با گزارش خبري توليدي «قاليچه و قاليچه تركمني- هنر انگشتان زنان و دختران تركمن خراسان شمالي» توانست عنوان سومي اين جشنواره را از بين بيش از 10 هزار اثر ارسال شده به دبيرخانه جشنواره كسب كند.
به مناسبت نيمه شعبان ؛ شيروانيها كيك 2 هزار كيلويي مي پزند
به مناسبت نيمه شعبان، كيكي به وزن 2 هزار و 250 كيلوگرم در ابعاد 50 در 10 متر در شيروان از توابع خراسان شمالي در حال آماده شدن است.
به گزارش فارس، براي پخت اين كيك، هزار و 700 كيلوگرم آرد، 300 كيلو شكر و 250 كيلوگرم ژله، كاكائو، خامه و ساير افزودنيهاي ديگر به كار مي رود.
براي ساخت كيك نيمه شعبان در شيروان، 10 نفر از قنادان شيرواني به صورت مستقيم و 400 نفر از شهروندان به صورت كمكي در اين زمينه همكاري دارند .
در طرح تزئين كيك، نام مبارك حضرت مهدي(عج) به كار خواهد رفت و قرار است اين كيك با حضور 100 نفر از فرزندان 9 تا 12 سال سادات شيرواني همزمان با نيمه شعبان در محل تفرجگاه شيركوه در جنوب شيروان رونمايي و از ميهمانان به همراه برنامه هاي شاد و متنوع پذيرايي شود.
براي تهيه اين كيك، 50 ميليون ريال از محل مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي اين شهرستان اختصاص يافته است.
88 درصد مردم بيننده بخش خبري سيماي خراسان شمالي هستند
بجنورد - خبرنگار قدس: مدير كل صدا و سيماي مركز خراسان شمالي گفت: 88 درصد مردم استان بيننده بخش خبري سيماي خراسان شمالي هستند.
محمودزاده در مراسمي كه به مناسبت روز خبرنگار در صدا و سيماي خراسان شمالي برگزار شد، اضافه كرد: همچنين با نظر سنجي هاي انجام شده 76 درصد بينندگان، بخش خبر سيماي استان را به عنوان مهمترين منبع براي دستيابي به اطلاعات و اخبار استان ذكر كرده اند.
عليزاده معاون اطلاعات و اخبار مركز خراسان شمالي نيز در اين مراسم كسب رتبه دومي در جشنواره بين المللي ميراث فرهنگي و رسانه و عنوان سومي جشنواره اخبار زنان را در سال 87 توسط خبرنگار اين مركز از موفقيتهاي چشمگير صدا و سيماي خراسان شمالي در سال جاري برشمرد.
سرپرست حوزه هنري خراسان جنوبي خبر داد ؛ راهيابي هنرمند خراسان جنوبي به جشنواره «باغ بسم ا...»
بيرجند- خبرنگار قدس:سرپرست حوزه هنري خراسان جنوبي گفت: در ميان 120 اثر راه يافته به پنجمين جشنواره سراسري «باغ بسم ا...»، اثر مجيد قاسمي، هنرمند جوان حوزه هنري استان نيز به اين جشنواره راه يافت.
حسين عباس زاده در حاشيه برگزاري نخستين كارگاه داستان نويسي و شعر خلاق در جمع خبرنگاران افزود: پنجمين جشنواره بسم ا... در زمينه كتابت آيه مباركه «بسم ا... الرحمن الرحيم» و تفسير آن برگزار مي شود.
وي ادامه داد: جشنواره بين المللي بسم ا... با برگزاري نشستهاي تخصصي هنر گرافيك، گرافيك رسانه اي، هنر معنويت با حضور استادان و صاحب نظران داخلي و خارجي، سعي در بسط و گسترش هنر معنوي دارد.
سرپرست حوزه هنري خراسان جنوبي گفت: اين جشنواره، مرجعي براي آخرين آثار گرافيكي ايران و خارج كشور با موضوع «بسم ا... الرحمن الرحيم» است كه ارائه آثار در اين جشنواره در بخشهاي پوستر و لوگوتايپ و در بخش تفسير به صورت مكتوب و نوشتاري است.
عباس زاده افزود: سيد مجيد قاسمي، از هنرمندان جوان و توانمند استان در زمينه هنر خوشنويسي و تذهيب است كه آثار تذهيب وي در كنار آثار خوشنويسي اساتيد بزرگ استان و كشور درخشيده است.
وي در خصوص نخستين كارگاه داستان نويسي و شعر خلاق نيز اظهار داشت: اين كارگاه با حضور بيش از 45 نفر از هنرمندان جوان استان در حوزه هنري خراسان جنوبي در حال برگزاري است.
سرپرست حوزه هنري خراسان جنوبي با بيان اين كه اين كارگاه آموزشي 10 جلسه به طول مي انجامد، تصريح كرد: علاقه مندان به شعر و داستان، شيوه هاي بروز خلاقيت در اين دو رشته هنري را آموزش مي بينند.
عباس زاده گفت: حوزه هنري در سال جاري با هدف گسترش هنر مبتني بر علم و آگهي، سعي بر تشويق و ترغيب افراد مستعد براي آموختن دوره هاي آموزشي در سطح استان دارد و با شناسايي، جذب و پرورش استعداد هاي جوان به صورت گسترده، به سوي اين مهم پيش مي رود. وي يادآور شد: ضرورتهاي توسعه خلاقيت هنري در جامعه هنري و مراكز هنري آموزشي كشور ايجاب مي كند تا فرصتهاي علمي، فرهنگي و تبادل انديشه اي در اين راستا صورت پذيرد و يكي از روشهاي تأثيرگذار، شناخت و توسعه و پرورش خلاقيت هنري و برنامه ريزي در اين زمينه است كه به همين منظور، در اين كارگاه سعي شده بيشتر به اين مقوله پرداخته شود تا با شكوفايي ذهنهاي خلاق جوانان، شاهد اشعار و داستانهايي نوگرا و پر محتوا باشيم.
شركت 200 هزار دانش آموز در برنامه هاي اوقات فراغت كميته امداد خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگار قدس:مديركل امور تربيتي و جوانان كميته امداد كشور گفت: در راستاي برنامه هاي اوقات فراغت تابستاني، 200 هزار دانش آموز تحت حمايت اين نهاد در هزار و 285 مركز فرهنگي حضور يافته اند.
اكبر ميرشكار در بازديد از پروژه ساخت كلبه هاي دانش آموزي اردوگاه يادگاران امام (ره) بيرجند افزود: برنامه هاي فرهنگي، هنري، ورزشي، آموزشي، اعتقادي و اخلاقي اين نهاد به منظور جامع پذيري و همگرايي در جوانان و شناخت آنها نسبت به نظام، رهبري و امام (ره) در اردوگاه ها و كانونها همه ساله در ايام تابستان برگزار مي شود.
وي در خصوص اعتبارات در نظر گرفته شده براي بخش فرهنگي اظهار داشت: در تابستان جاري براي برنامه هاي كانونها و اردوگاه ها، 5 ميليارد تومان اعتبار اختصاص داده شده كه اين مبلغ تا پايان سال جاري در بخشهاي مختلف هزينه مي شود.
مديركل كميته امداد خراسان جنوبي نيز در جريان اين بازديد گفت: در حال حاضر، به منظور اسكان دادن مطلوب به دانش آموزان و استفاده بهينه از اردوگاه در تمام ايام سال، 20 كلبه در حال ساخت است.
حبيب ا... شكرابي، مساحت اين كلبه ها را هزار و 120 متر مربع زيربنا با اعتباري بالغ بر 480 ميليون تومان برشمرد و افزود: اين كلبه ها تا پايان سال جاري به بهره برداري مي رسد.
وي ادامه داد: يكي از مصوبات دومين دوره سفر استاني هيأت دولت به خراسان جنوبي، كمك به تكميل و تجهيز اردوگاه يادگاران امام خميني (ره) بوده كه بالغ بر 700 ميليون تومان از محل اعتبارات سفر رياست جمهوري، وزارت رفاه و استانداري خراسان جنوبي به اين امر اختصاص يافته است.
برگزاري اردوي فرهنگي دانش آموزان استثنايي كشور در مشهد
خراسان امروز:مراسم تجليل از برترينهاي اردوي فرهنگي و تربيتي دانش آموزان استثنايي كشور روز گذشته در مشهد برگزار شد.
مدير آموزش و پرورش استثنايي سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوي در اين مراسم، هدف از برپايي اين اردوي فرهنگي و تربيتي را رشد و تعالي فكري و معنوي دانش آموزان استثنايي خواند.
سيدمحمد مهدي حسيني، تمرين اجراي آداب، رفتار، مناسبات اجتماعي و رفع مشكلات به صورت گروهي را از ديگر اهداف برگزاري اين اردوي تربيتي و فرهنگي عنوان كرد.
وي گفت: در اين اردوي چهار روزه، دانش آموزان ضمن آشنايي با اماكن زيارتي سياحتي و تفريحي مشهد، در رشته هاي خوشنويسي، طراحي، نقاشي و سفال، گل سازي گرافيك و نيز مسابقات ورزشي نظير طناب كشي، تنيس و همچنين ورزش صبحگاهي با هم رقابت كردند.
حسيني، شركت كننده هاي حاضر در اين اردو را از 16 استان ذكر كرد و افزود: از هر استان، 14 دانش آموز دختر حضور داشتند.
وي اظهار داشت: در حال حاضر، خراسان رضوي داراي 110 آموزشگاه است كه 55 واحد آن در مشهد مستقر است.
وي ادامه داد: در اين مراكز آموزشي، 10 هزار و 500 دانش آموز با نيازهاي ويژه و تلفيقي درس مي خوانند كه 50 درصد از آنها را پسران تشكيل مي دهند.
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 570]
-
گوناگون
پربازدیدترینها