واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: خبر
بزرگان نظام مانع از تخريب خاتمي شوند
محمدرضا تابش گفت: تخريب زود هنگام سيد محمد خاتمي، حاكي از ترس اقتدارگرايان از حضور وي در عرصه انتخابات رياست جمهوري است.
عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس در گفت و گو با ايلنا با اشاره به وجهه مطلوب بين المللي خاتمي و اقبال عمومي داخلي از كانديداتوري وي، افزود: اخيرا يكي از دستگاه هاي دولتي طي نظرسنجي اي در سراسر كشور به اين نتيجه رسيده است كه اقبال عمومي به خاتمي بيش از ديگر كانديداهاي احتمالي است.
وي با بيان اينكه خاتمي هنوز براي حضور در عرصه انتخابات، اعلام نظر قطعي نكرده است، خاطر نشان كرد: اقبال عمومي به خاتمي گوياي آن است كه عليرغم اكراه خاتمي به پذيرش اين مسووليت، مردم خواهان حضور او را در عرصه هستند.
نماينده اردكان از برخي چالش ها و مشكلات داخلي و خارجي كشور ياد كرد و گفت: كسي مي تواند به ساماندهي اين وضع بپردازد كه هم مقبوليت عمومي خوبي ميان مردم داشته باشد و هم در عرصه جهاني شناخته شده باشد تا بتواند با تكيه بر ارزش ها و اصول نظام و انقلاب، كشور را به سوي توسعه پايدار سوق دهد.
تابش، با اعتقاد بر اينكه خاتمي حائز چنين شرايطي است، از تخريب چهره وي توسط برخي افراد و گروه ها انتقاد كرد و گفت: خاتمي يك شخصيت ملي با اعتبار بين المللي و از سرمايه هاي نظام است. از اين رو تخريب وي به هيچ وجه جايز نيست.
وي اظهار اميدواري كرد كه بزرگان نظام وارد عمل شوند تا از اين اقدامات خلاف موازين شرعي و اسلامي جلوگيري شود.
عضو فراكسيون اقليت مجلس اظهار داشت: اگر خاتمي وارد عرصه انتخابات شود، جناح مقابل ديگر، كانديداهاي متعددي معرفي نخواهد كرد و با يك كانديداي واحد وارد عرصه خواهد شد.
وي با بيان اينكه خاتمي در صورت حضور در عرصه انتخابات، قطعا با قاطبه راي مردم مواجه خواهد شد، افزود: مساله مهمتر از انتخاب شدن خاتمي، زمان پس از راي آوردن اوست. چرا كه در چند سال گذشته انحرافاتي از برخي قوانين به ويژه قانون برنامه و سند چشم انداز به وقوع پيوسته كه او ناگزير از اصلاح آن و برگرداندن امور به روال قانوني است. خاتمي اگر چه مي تواند چنين تضميني بدهد اما مساله اين جاست كه باز به او اجازه كار خواهند داد يا نه؟ اين در حالي است كه اقبال عمومي به خاتمي گوياي آن است كه مردم ادامه روند فعلي را به صلاح ملك و مملكت نمي دانند.
تابش ادامه داد: اگر مجموعه دلسوزان نظام به اين جمع بندي رسيده باشند كه وجود خاتمي براي تداوم اصول اوليه انقلاب و حاكميت اسلام ناب محمدي در عرصه لازم است و او مي تواند كشور را به سوي پيشرفت و ترقي سوق دهد، بايد دست به كار شوند و زمينه هاي حضور خاتمي را فراهم آورند.
به اعتقاد وي برخي اظهارنظرها مبني بر رد صلاحيت احتمالي وي، با اين هدف اعلام مي شود كه خاتمي را از حضور در عرصه باز دارند. اما نهادهاي رسمي تاكنون اظهارنظري در اين باره نكرده اند و حتي سخنگوي شوراي نگهبان گفته است كه بعد از كانديداتوري افراد، راجع به صلاحيت شان اظهارنظر مي كند.
تابش در پايان تاكيد كرد: خاتمي هيچ نقطه ضعفي در كارنامه خود ندارد تا برخي با انگشت نهادن بر آن بخواهند مانع از حضور وي شوند.
جمع آوري امضا براي استيضاح وزير بهداشت
نائب رئيس كميسيون بهداشت مجلس گفت: عده اي از نمايندگان مجلس با جمع آوري امضا به دنبال استيضاح وزير بهداشت هستند تا از اين طريق مطالبات بهداشتي و درماني مردم حوزه انتخابيه خود را پيگيري كنند.
حسين علي شهرياري در گفت و گو با فارس، افزود: عده اي از نمايندگان مجلس به دنبال استيضاح وزير بهداشت هستند، علت پيگيري آنها اين است كه احساس مي كنند امكانات درماني لازم به خصوص تجهيزات پزشكي مورد نظر آنها در منطقه آنها به اندازه كافي از طرف وزارت بهداشت تامين نشده است و مطالبات درماني مردم منطقه آنها به صورت جدي پيگيري نشده است.
وي گفت: البته بعضي بحث ها هم در مورد، تغيير مديران محلي وزارت بهداشت مطرح است كه از نظر نمايندگان مجلس همه اين مطالبات منطقي است اما ممكن است از منظر كارشناسي همه اين خواسته ها منطقي نباشد و به هر حال وزير بهداشت بايد در انتخاب مديران زير مجموعه خود اختيار داشته باشد.
وي افزود: در مورد تجهيزات پزشكي نيز برخي از نمايندگان مجلس ممكن است خواستار اين باشند كه مثلا يك دستگاه ام آر آي يا سي تي اسكن به شهر يا منطقه آنها برده شود در حالي كه وزارت بهداشت بر اساس نظام سطح بندي خدمات ممكن است نتواند خواسته هاي آنان را اجرا كند.
وي گفت: بنده متن استيضاح را نديده ام و نمي دانم تاكنون چند نماينده آن را امضا كرده اند اما با امضاي 15نماينده استيضاح وزير قابل وصول است كه شنيده ها حاكي است بيش از اين تعداد استيضاح وزير بهداشت را امضا كرده اند، اما به علت تعطيلات مجلس هنوز استيضاح وزير بهداشت اعلام وصول نشده است.
وي افزود: فكر نمي كنم هيچ يك از اعضاي كميسيون بهداشت و درمان كه نگاه كارشناسي دارند، اين استيضاح را امضا كنند و اساسا كساني كه به دنبال استيضاح هستند به دنبال اعضاي كميسيون بهداشت و درمان نمي آيند.
وي گفت: استيضاح چند وزير ديگر از جمله وزير آموزش و پرورش و وزير ارتباطات هم مطرح است و من فكر مي كنم، فضاي مناسبي براي استيضاح وزرا در مجلس وجود ندارد به خصوص اينكه مدت زمان زيادي از دولت نهم باقي نمانده است و اگر استيضاح وزير به بركناري او منجر شود، رئيس جمهوري مي تواند 3 ماه سرپرست بگذارد و در مجموع تغيير مديران به نفع مردم تمام نمي شود.
نائب رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: نظام سلامت با مشكلات زيادي از جمله كمبود اعتبار و مشكلات مديريتي رو به روست كه بايد با تدبير و به كمك به آن براي حل مشكلات تلاش كرد.
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]