تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815419188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به همت محققان دانشگاهي نانوكامپوزيت‌هاي ABS در مقياس آزمايشگاهي در كشور توليد شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: به همت محققان دانشگاهي نانوكامپوزيت‌هاي ABS در مقياس آزمايشگاهي در كشور توليد شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: پژوهشي

پژوهشگران دانشگاه تهران با حمايت شركت پژوهش و فن‌آوري پتروشيمي موفق به سنتز نانوكامپوزيت‌هاي ABS در مقياس آزمايشگاهي شدند.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، امروزه بدنه‌ وسايل الكتريكي چون تلويزيون، تلفن، موبايل و همچنين بخش عمده‌اي از قطعات داخلي هواپيما از پليمر ABS ساخته مي‌شود. در وسايلي كه در معرض نوسانات برق هستند، به لحاظ وجود احتمال آتش سوزي، لازم است مقاومت حرارتي بدنه بالا باشد. در چنين مواردي استفاده از خاك رس در پليمر ABS، مقاومت آنرا تا 30 درجه سانتي‌گراد بالاتر مي‌برد.

نانوكامپوزيت ABS (آكريلونيتريل- بوتادي ان-استايرين) شكل نانومقياس پليمر ABS- خاك رس است كه نسبت به حالت عادي خواص بهتري دارد.

دكتر عزيز الله نودهي با دو روش مختلف نانوكامپوزيت ABS را سنتز كرده است. در روش اول كه اختلاط در حالت مذاب نام دارد، پليمري كه از قبل در راكتور توليد شده با خاك رس اصلاح شده در حالت مذاب، مخلوط مي‌شود تا نانوكامپوزيت مورد نظر به دست آيد. در روش دوم پليمر در سيستم آبكي توليد و خاك رس اصلاح نشده در همان محيط به پليمر اضافه مي‌شود و نانوكامپوزيت تشكيل مي‌شود.

خواص نانوكامپوزيت‌هاي حاصل از روش‌هاي مختلف با يكديگر متفاوت مي‌باشد. به‌عنوان مثال، محصول حاصل از روش اول، حالت لانهادگي (Intercalated) دارد و عايق بهتري در مقابل حرارت است. در مقابل محصول حاصل از روش دوم خاصيت تورق دارد و خواص نانويي را بهتر مشهود مي‌سازد.

پژوهش در اين زمينه از سه سال پيش و به حمايت شركت پژوهش و فن آوري پتروشيمي آغاز شده است.

مجري طرح از جمله موانع و محدوديت‌هاي كار را نبود دستگاه‌هاي مناسب برش لايه نازك در دماي پايين مي‌داند.

وي در اين خصوص خواستار همكاري بيشتر مراكز دارنده امكانات آزمايشگاهي با محققين شد.

دكتر نودهي در اين پژوهش از راهنمايي دكتر موسويان، دكتر نكومنش و مهندس صدر از اساتيد دانشگاه تهران بهره‌مند بوده است. جزئيات اين طرح كه از حمايت‌هاي تشويقي ستاد بهره‌مند شده، در مجله( Iranian Polymer Journal (IPG) منتشر شده است.

انتهاي پيام
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن