واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: آيتالله مكارم شيرازي: عواطف پاك ديني را بايد بستر انتقال پيام جهاني اسلام قرار داد
گروه خبرنگاران افتخاري / حسن سلماني: آيتالله مكارم شيرازي در پيامي به نخستين همايش سراسري علما و روحانيان خراسان جنوبي گفت: عواطف و احساسات پاك ديني را بايد بستر انتقال پيام جهاني اسلام قرار داد و از سنگاندازيها نهراسيد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در بيرجند، آيتالله ناصر مكارم شيرازي در اين پيام آورده است: در روزگار غيبت خورشيد امامت، علماي شيعه به طور عموم از سوي امام عهدهدار مسئوليت شريعت و ارزشهاي ديني بوده و هستند و حفظ دين و اصالت آن كه در مذهب تشيع نهفته است برعهده فقيهان اهل بيت (ع) و روحانيت ولايتمدار قرار دارد.
اين مرجع شيعيان در اين پيام، دين اسلام را آئين ارزشمحوري و ارزشمداري خوانده و اشاره كرد: همواره آنچه را كه در آن ملاك و معيار عملكرد است ارزشهاي الهي هستند و ارزشهاي اخلاقي و معنوي نيز همانند تقوا و اخلاص و ايمان و دوري از گناهان كبيره و صغيره با اهميت است.
مكارم شيرازي تقوامحوري و عمل به واجبات و احكام شرعي را به عنوان تكليف فردي و حقوق اجتماعي و از اركان و ساختار تقوا برشمرد و در اين پيام گفت: اينها به مردم و رگههاي اجتماعي همانند واكسنهاي ضدميكروب تزريق شده و در فرآيند فرهنگسازي، فرهنگ غالب و چهره و نماي ظاهري فرهنگ شيعه را شكل داده است.
وي در اين پيام ميافزايد: معنويت در دين اسلام و در انديشه فقيهان شيعه كه از ائمهمعصومين الهام گرفتهاند با ارزشترين حالات انساني است و علماي شيعه بر محور دينداري، دينمحوري و دينمداري، معنويت را به مردم از راههاي مختلف آموختهاند، حالات معنوي و سير و سلوك علماي اسلام بسيار خواندني است و حالات روحي و معنوي مردم تحت تاثير معنويت آنها اگر بازگويي شود، شيرينترين و جذابترين داستانها است كه بازگو كردن آنها خود به لحاظ برخورداري از بار عظيم معنوي تحولي عظيم در باطن و روح انسان به وجود ميآورد.
اين مرجع شيعيان در اين پيام با بيان اينكه روحانيت اصيل نقش تبيين اسلام ناب را براي بشريت بر عهده دارد، آورده است: اين حافظان شريعت همچون پيشينيان، امانت گرانبهاي دين و ارزشهاي مقدس و غني شريعت كه با رنج و تحمل مشقتهاي گذشتگان به آنها رسيده است را با تمام وجود حافظ و نگهبان هستند.
آيتالله مكارم شيرازي در بخشي از اين پيام خطاب به شركتكنندگان در همايش سراسري علما و روحانيان خراسان جنوبي گفت: از برترين روشها و بهترين ابزارها براي تبيين حقايق عالم بهره ببريد، زيرا پايان اين جاده بسيار نشاطانگيز است.
وي همچنين در اين پيام ميافزايد: شايسته است طلاب و فضلاي جوان با رعايت جوانگرايي، همبستگي ملي، دشمنشناسي و در نظر گرفتن مصلحت اسلام و نظام اسلامي به كمك فطرتهاي پاك انساني، آنان را به دامان پاك معارف اهل بيت فراخوانند.
اين مرجع شيعيان همچنين ايجاد تنوع در تبليغات ديني و تقويت فعاليتهاي انجام گرفته، مطابق با مقتضيات زمان و مكان به منظور هويتسازي و پيشگيري از آسيبهاي موجود در جامعه را از طلاب و فضلاي حوزه علميه خواستار شده است.
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]