واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مراسم بزرگداشت داريوش شريفآبادي برگزار شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - هنرهاي تجسمي
مراسم بزرگداشت داريوش شريف آبادي از اساتيد سرشناس معماري، طراحي صنعتي با حضور خانواده وي و دوستدارانش در تالار بتهوون خانه هنرمندان ايران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار بخش هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايرن(ايسنا)، محمود شالويي- سرپرست موزه هنرهاي معاصر- در اين مراسم گفت: امروز جامعه هنري ما در سوگ هنرمندي است كه حقي بزرگ بر جامعه داشته و خيل عظيم شاگردان وي هم اينك جزو پيشكسوتان و هنرمندان ما هستند.
شالويي ادامه داد: اگر افرادي چون شريفآبادي از ميان ما به ظاهر رفتند، اما هرگز نام، ياد، اثر و آثارشان از ميان ما خاموش نميشوند.
وي اظهار داشت: هنرمندان ما انسانهاي دلسوختهاي هستند كه شايد با ساير آدميان و صنوف تفاوت اساسي داشته باشند و عشقي كه در وجودشان متبلور است، حقيقتا جز ره كمال و حقيقت راه ديگري را نميپيمايد.
سرپرست موزه هنرهاي معاصر تصريح كرد: هنرمندان به دنيا و تعلقات آن وابستگي ندارند و آزادگي و فرار از تعلقات را در آثارشان مي توان مشاهده كرد.
او گفت: زندگي بعضي از هنرمندان را اگر ورق بزنيم جز عشق، معرفت، خودشناسي، خداشناسي و ... چيزي نمييابيم.
وي در پايان اظهار داشت: اميد آن داريم كه جامعه هنري ما از وجود چنين افرادي مملو باشد.
همچنين در بخش ديگري از اين مراسم، ابراهيم جعفري به بيان سخناني درباره اين هنرمند پرداخت و گفت: هر كودكي به دنيا ميآيد آن ژن و ذات اصلي در وجودش نسبت به هر هنري وجود دارد و جرياني دروني مثل يك راز در جان آدمي است كه انسان خود از آن بيخبر است.
جعفري افزود: هر كسي كه توانسته باشد كودك درونش را بيدار نگه دارد حتما يك هنرمند است حتي اگر دهقان باشد و هنر بزرگ ما هنر زندگي است، هنر دلتنگي است كه به حق شريف آبادي آن را داشت.
در ادامه اين مراسم، عبدالعظيم زرين كوب نيز سخناني را ايراد كرد و اظهار داشت: شريفآبادي اندوختههاي فراواني از دانش و فرهنگ اين مرزو بوم داشت و زندگي خود را وقف هنر و آموزش به فرزندان اين آب و خاك كرد.
زرينكوب ادامه داد: اين هنرمند و استاد گرافيك - شريف آبادي - نزديك به چهار دهه از عمر خود را همچنان تعليم داد، معلم بود و معلم ماند و درس اخلاق، انسانيت، شرف، دوستي و مروت را به شاگردانش آموخت.
نادر عناصري نيز درباره داريوش شريفآبادي گفت: او هميشه آرامش و طمأنينه را به شاگردان و دوستانش ياد مي داد و هر آنچه را در توان داشت صرف اعتلاي هنر به كار ميبست.
در پايان اين مراسم نيز برخي از شاگردان وي به بيان خاطراتي از او پرداختند.
داريوش شريف آبادي سال 1329 دراردكان يزد به دنيا آمد و در 16 مرداد ماه 87 ديده از جهان فرو بست و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) آرام گرفت.
شريفآبادي داراي مدرك درجه يك هنر( دكترا) در رشته نقاشي، كارشناسي ارشد معماري داخلي و مدرس هنرستانهاي هنرهاي تجسمي نيز بود.
انتهاي پيام
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]