واضح آرشیو وب فارسی:حيات: مديرعامل سازمان پايانهها و پارك سوارها:آغاز عمليات اجرايي پايانه جديد شرق تا پايان شهريور ماه بهره برداري از پايانه جديد شرق تا 3 آينده
تهران - حيات
مديرعامل سازمان پايانهها و پارك سوارها از آغاز عمليات اجرايي احداث پايانه جديد شرق به وسعت 30 هكتار تا پايان شهريورماه خبر داد.
به گزارش حيات به نقل از پايگاه اطلاع رساني شهرداري تهران ، آذروش در اولين نشست خبري خود با بيان اين مطلب اظهار كرد: احداث پايانه 30 هكتاري در شرق تهران جزء مهمترين اولويتهاي سازمان پايانه ها است كه اين پايانه در زميني به مساحت30 هكتار با زيربناي 200 هزار مترمربع و با اعتباري بالغ بر 120 ميليارد تومان طي 3 سال آينده ساخته ميشود.
وي با بيان آنكه ممكن است با توجه به نرخ تورم هزينه ساخت به 200 ميليارد تومان هم برسد تصريح كرد: براي شروع كار در سال جاري 50 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شده است كه30 ميليارد تومان از آن به صورت غيرنقدي، 10 ميليارد تومان به صورت نقدي و 10 ميليارد تومان نيز به صورت اعتبارات اسنادي تأمين خواهد شد.
آذروش ادامه داد: روزانه حداقل 120 هزار مسافر از اين پايانه استفاده خواهند كرد كه در ايام شلوغ سال پيش بيني مي شود تعداد مسافران اين پايانه به 240 هزار نفر نيز برسد، همچنين امكان فعاليت حدود 4 هزار دستگاه اتوبوس و ميني بوس در پايانه جديد شرق وجود دارد.
وي خاطر نشان كرد: اين پايانه به 9 بزرگراه از جمله ياسيني، زينالدين، دماوند، دردشت، لشگرك اتصال دارد و يك ايستگاه جزيرهاي مترو در آن احداث خواهد شد.
مدير عامل سازمان پايانه ها همچنين از ساخت 2 هتل 3 ستاره و 4 ستاره، سينما و غرفههاي مختلف مربوط به امور فرهنگي و رفاهي در اين پايانه خبرداد و گفت: در افق 30 ساله فعاليت پايانه جديد شرق پيش بيني مي شود 45 ميليون مسافر از اين طريق اين پايانه سفر كنند.
آذروش با بيان اينكه بر اساس برنامه پنجساله قرار است همچنين پايانه اي مسافربري به وسعت 5/32 هكتار در منطقه 18 تهران احداث شود، افزود: : مناطق 9، 18 و 19 تهران، اسلامشهر، پرند، چاردانگه و شهر آفتاب از جمله نقاطي هستند كه تحت پوشش اين پايانه خواهند بود و پايانه به تقاطعهاي بزرگراه آيت الله سعيدي، جاده ساوه و آزادگان متصل ميشود.
وي تصريح كرد: همچنين در اين پايانه تعميرگاههاي سبك و سنگين، ساختمانهاي مقاوم مربوط به مديريت بحران، پمپ بنزين احداث خواهد شد.
وي هزينه ساخت اين پايانه را 200 ميليارد تومان پيشبيني كرد و افزود: تمركز اين پايانه بر سفرهاي مربوط به غرب كشور خواهد بود كه با احداث آن بار ترافيكي پايانه هاي غبر و جنوب كاهش مي يابد.
مديرعامل سازمان پايانهها و پارك سوارها خاطرنشان كرد: علاوه بر پايانههاي مذكور، 15 پايانه نيمه متمركز ( مكانهايي كه صرفاً براي سوار و پياده كردن مسافران خدمات ارائه ميدهند) نيز براي ساماندهي ترافيك در نظر گرفته شده است .
وي با بيان اينكه اجراي برنامه پنجساله از سال آينده آغاز ميشود گفت: هوشمندسازي پايانههاي موجود و اتصال آنها به سيستم حمل و نقل هوشمند، ايجاد تونلهاي ارتباطي بين پايانهها و ايستگاههاي مترو (همچون اتصال پايانه بيهقي به متروي مصلي و اتصال پايانه غرب به متروي صادقيه) احداث ساختمانهاي مقاوم مربوط به مديريت بحران در همه پايانههاي فعلي و جديد از ديگر برنامههاي پيش بيني براي پنج سال آينده است.
آذروش همچنين با تاكيد بر ايجاد پوشش بيمه اي و حمايت يارانهاي تعاونيهاي مسافربري اين طرح را از برنامههاي جدي اين سازمان پايانه هاي دانست و اظهار كرد: هدف از اجراي اين طرح حذف فعاليت اتوبوسها در خارج از پايانهها است كه براي اجراي پايلوت اين طرح در يكي از پايانهها اعتباري بالغ بر 100ميليون تومان پيشبيني شده است.
وي با اشاره به فعاليت 51 تعاوني مسافربري در پايانه غرب، 49 تعاوني در پايانه جنوب، 36 تعاوني در پايانه شرق و 7 تعاوني در پايان بيهقي، تصريح كرد: در فصولي از سال همچون زمستان، ماه رمضان و زمان بازگشايي مدارس اتوبوسها به دليل كاهش مسافر اقدام به سوار كردن مسافر در خارج از پايانه ميكنند كه اين اقدام مشكلات زيادي را در بر دارد و ايمني مسافران را با خطر مواجه مي كند، حال انكه بيمه كردن تعاونيها و حمايت يارانهاي از آنها ميتواند اين مشكل را رفع كند.
آذروش همچنين از تبديل پايانه نيمه متمركز پونك به پايانه سفرهاي زيارتي به منظور كاهش ازدحام مسافران در ساير پايانه ها خبر داد.
وي در پايان با بيان اينكه برنامه پنج ساله سازمان بر اساس افق 20 ساله كشور تدوين شده است، اظهار داشت: بر اساس آمار سال گذشته، 53 ميليون نفر توسط پايانههاي مذكور جابه جا شدهاند ضمن آنكه 76 درصد سفرها مربوط به حمل ونقل جادهاي است.
پايان پيام
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]