محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826655020
اخبار هفتگي اديان جهان/اهانت به اسلام با هدف حمايت از مسيحيت تقبيح شد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار هفتگي اديان جهان/اهانت به اسلام با هدف حمايت از مسيحيت تقبيح شد
خبرگزاري مهر - گروه دين و انديشه: همواره ائتلاف ميان اديان و حمايتهاي آنها از يكديگر نشان داده كه ميتوان راهحلهاي مؤثري براي مناقشات جهاني يافت، حمايت اسقف كاتوليك ايتاليايي از اسلام و نزديكي مسلمانان و هندوها، نمونههايي از نزديكيهاي بين ديني بود كه طي هفته گذشته نتايج مبتثي برجاي گذاشتهاند.
اسقف كاتوليك بيحرمتي به اسلام را براي دفاع از مسيحيت تقبيح كرد
اسقف جنوا و رئيس كنفرانس اسقفهاي ايتاليا در نيايش بين ديني كه توسط كليساي كاتوليك در شهر جنوا برگزار شد سياستمداران جناح راستي را براي ايراد اظهارات ضداسلامي تقبيح كرد.
در تظاهراتي كه روز جمعه در واكنش به تصميم شوراي شهر براي برگزاري نيايش بين اديان در كليسا برگزار شد، تعدادي از مردم پرچم ليگ شمالي ايتاليا را كه به راستگرا بودن شهرت دارد در دست داشتند.
نماينده پارلماني راستگرا سوگند ياد كرده است كه با پيگري مبارزات شواليههاي فرمان مالت به دفاع از مسيحيت ادامه مي دهد.
اسقف باجناسكو اظهار داشت كه اين نماينده پارلماني با اين اظهارات تقدس كليسا را زير پا گذاشته، كليسا تنها محلي براي نيايش و تعمق است.
شواليههاي فرمان مالت كه به فرمان نظامي كليسايي مالت نيز شهرت دارند يك گروه شبه نظامي مسيحي است كه رسالت دارد از مناطقي كه صليبيون در جنگهاي صليبي اشغال كرده حمايت كنند. اين سازمان همچنين متهم به كارهاي تبليغي در مناطق اسلام و مسلمان نشيني هستند كه دچار مشكل شده است.
ليگ شمالي ايتاليا نيز به موضعگيري هاي ضد اسلامي مشهور است. اين ليگ كه خود را مدافع ريشه هاي مسيحي مي داند مأموريت خود را در دولت جديد با تخريب مسجدي در ورونا آغاز كرد. ماه سپتامبر گذشته اين حزب از ساخت مسجدي در شهر بلوجنا جلوگيري كرد.
اين ليگ داراي چهار وزير در دولت برلوسكوني است.
رهبران ديني استراليا خواستار كمك دولت به قربانيان تغييرات جوي شدند
حدود 40 نفر از رهبران اديان اسلام، مسيحيت، يهوديت از دولت استراليا خواستند علاوه بر تجديدنظر در نقش خود به عنوان عامل ايجاد تغييرات جوي، به كشورهاي اقيانوس آرام كه از تبعات تغييرات جوي رنج ميبرند، كمك كند.
رهبران اديان مختلف استراليا طي نامه اي به دولت اظهار داشتند كه دولت اين كشور مي تواند به جزايري چون ساموا و تونگا كمك كند.
اقبال پاتل رئيس فدراسيون شوراهاي اسلامي استراليا گفت: استراليا داراي اين وظيفه اخلاقي است تا در رابطه با تغييرات جوي وارد عمل شود چرا كه اين كشور بزرگترين آلوده كننده در منطقه به شمار مي رود. در منطقه اقيانوس آرام بسياري از مردم تنها در زمان حال زندگي مي كنند و درآمد آنها اجازه فكر كردن به آينده را فراهم نمي كند، عهده ديگر نيز از نظر اقتصادي بسيار در تنگنا قرار داشته و اين امر تنها به علت تبعات ناشي از تغييرات جوي است. از اين رو بايد با جديت به اين مسئله نگاه كرده و از آنها حمايت كنيم.
در اين نامه كه از سوي 37 گروه ديني در سيدني به امضا رسيده، تأكيد شده : ما ارزش بنيادين خلق را مورد تصديق قرار داده بر مسئوليت خود نسبت به حفاظت رشد و شكوفايي انسان و عدم آسيب رساندن به محيط زيست آگاه هستيم.
جدا از رهبران اديان ابراهيمي، گروه هاي هندو و بودايي نيز اين نامه را امضا كرده و گروه هاي مختلف مسيحي چون انگليكنها، باپتيستها، كليساي متحد مسيح و ساير مذاهب و فرق مسيحي نام خود را در اين نامه آورده اند.
مسلمانان و هندوها راهپيمايي صلح برگزار كردند
در حالي كه افراط گرايان هندو تلاش ميكنند اقليت مسلمان را در استان جامو در هندوستان مورد هدف قرار داده و گاهي تنشهاي خشونت آميزي را به وجود آورند، پيروان اسلام و هندوئيسم در اين استان روز پنجشنبه 17 مرداد ماه راهپيمايي مشتركي برگزار و شعار صلح سردادند.
هزاران نفر از دو جامعه هندو و اسلام صبح روز پنجشنبه 18 مرداد ماه در ميدان اصلي اين شهر جمع شده و شعارهايي در رابطه با صلح، تفاهم و روابط دوستان هندو ها و مسلمانان سردادند. اين راهپيمايي از سوي ساكنان محلي با توافق و هماهنگي برگزار شد. تظاهرات كنندگان در طول شهر به راهپيمايي پرداخته و به مناطق و بازارهاي مهم سرزده و تعهد خود را به هماهنگي اجتماعي تكرار كردند.
سخنرانها در اين راهپيمايي بر ضرورت حفظ سنت چند قرن تساهل و دوستي در اين شهر تأكيد كرده و اظهار داشتند كه پيام صلح بايد به تمام نقاط اين شهر برسد. راهپيمايي صلح چندين ساعت به طول انجاميد كه در طول برگزاري آن عده اي ازتمام اقشار جامعه به آن ملحق شدند تا الگويي را از ترويج صلح و مخالفت با خشونت ارائه دهند.
آثار تاريخي واتيكان در آمريكا به نمايش گذاشته ميشوند
نمايشگاهي از آثار ديني مسيحيت واتيكان تحت عنوان "شكوه واتيكان از كليساي باسيليكاي سنت پيتر تا موزه هاي واتيكان گارد سوئيسي" از روز 27 سپتامبر ( 6 مهر ماه ) آثار فرهنگي و تاريخي واتيكان و خاطرات پاپها را در مركز تاريخ مينهسوتاي آمريكا را در معرض ديد عموم قرار ميدهد .
اين نمايشگاه دربرگيرنده 200 اثر از جمله بخشي از استخوانهاي سنت پيتر، قطب نماي ميكل آنژ، وسيلهاي كه براي فرستادن دود هنگام انتخاب پاپ جديد مورد استفاده قرار مي گيرد، مجسمه اي سفالينه از برنيني و لباسهاي متحد الشكل گارد سوئيس كه براساس سنت از واتيكان حمايت مي كنند.
از ديگر آثاري كه در اين نمايشگاه ارائه مي شود قالب برنزي دستهاي پاپ فقيد به حالت دعا است.
مقامات مركز تاريخ مينه سوتا انتظار دارند حدود 150 هزار بازديد كننده از سراسر اين ايالت تا پيش از پايان نمايشگاه براي ديدن اشياء عرضه شده به اين مركز مراجعه كنند. اين نمايشگاه از روز 27 سپتامبر گشايش يافته و اوايل سال آتي ميلادي، خاتمه خواهد يافت. تاريخ دقيق پايان اين نمايشگاه هنوز تعيين نشده است.
يكي از نكات منحصر به فرد درباره اين نمايشگاه اين است كه بسياري از آثاري كه در آن به نمايش در خواهند آمد تاكنون واتيكان را ترك نكرده و بسيار به ندرت در رم به نمايش گذاشته شده اند.
رئيس جمهور فرانسه با دالايي لاما ديدار نميكند
كاخ اليزه مقر رياست جمهوري فرانسه طي بيانيهاي اعلام كرد: رئيس جمهوري فرانسه در سفر 11 روزه رهبر معنوي بودائيان تبت با وي ديدار نخواهد كرد.
اين بيانيه درست دو روز پيش از سفر ساركوزي براي حضور در مراسم افتتاحيه بازيهاي المپيك پكن صادر شد. دالاييلاما قرار است طي روزهاي 12 تا 23 آگوست ( 22 مرداد تا 2 شهريور) به فرانسه سفر كند.
درحالي كه پيشتر سفري چين در فرانسه اظهارات شبيه تهديد در رابطه با اين ديدار ايراد كرده بود خبرگزاري چيني شينهوا گزارش داده نيكولا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه در گفتگو با برخي رسانههاي چيني مستقر در فرانسه به اهميت روابط دوستانه چين و فرانسه اشاره كرده است.
رهبر معنوي بوداييان تبت در سال 1959 به دنبال اشغال نظامي تبت توسط نيروهاي كمونيست چين به هندوستان متواري شد و از آن پس پيگيري مبارزات ضد خشونتآميز وي جايزه صلح نوبل را در سال 1989 براي اين راهب بودايي به ارمغان آورد.
واتيكان كمك به متكديان را جزئي از حقوق بشر دانست
درحالي كه دولت ايتاليا به شدت متكديان خياباني را سركوب كرده، كليساي كاتوليك اعلام كرد درخواست تكهاي نان و يا صدقه و كمك به آنها براي رفع گرسنگي و سرما جرم نيست و جزئي از حقوق بشر محسوب ميشود.
كاردينال رناتو مارتينو رئيس شوراي پاپي حمايتهاي معنوي از مهاجران و دوره گردها اظهار داشت : نبايد حق مردمي كه خالصانه خواستار كمك هستند را نفي كرد. ما بايد رفتار درست مسيحي را در پيش گيريم، مسيح گفته است كه فقرا همواره با ما هستند و زماني كه يك نوع فقر را از بين ببريد نوع ديگر به وجود مي آيد.
كاردينال مارتينو سفير سابق واتيكان در سازمان ملل كه رياست شوراي صلح و عدالت پاپي را برعهده دارد در گفتگو با روزنامه كوريره دلا سرا اظهار داشت كه درخواست يك تكه نان حق بنيادين مردمي است كه توسط جامعه به حاشيه رانده شده اند.
براساس يك قانون امنيتي كه از سوي دولت برلوسكوني رسما اعلام شده شهرداران و رئيسان پليس محلي از قدرتهاي بيشتري براي برخورد با جرايم خياباني برخوردار شده اند. در ماه ژوئيه اي كه گذشت ونيز نخستين شهري بود كه رسماً گدايي را ممنوع اعلام كرد تا از رشد مشكلات و مسائل كودكان كه مورد استعمار گروه هاي جنايي قرار مي گيرند جلوگيري كند.
رهبر هندوهاي آمريكا از نتايج همايش لامبث انگليكنها استقبال كرد
رهبر آئين هندو در ايالات متحده طي بيانيهاي موضع همايش لامبث در رابطه با فقر، گفتگوي بين اديان و محيط زيست را مورد تقدير قرار داد.
راجان زد طي بيانيه اي در نوادا ، ايالات متحده برخي رويكردهاي بين ديني همايش لامبث كه يكشنبه 13 مرداد ماه در بريتانيا خاتمه يافت را مورد تقدير قرار داد .
زد كه به عنوان رئيس انجمن جهاني هندوئيسم در ايالات متحده فعاليت مي كند از قطعنامه نهايي انگليكنها كه توجه به محيط زيست را به عنوان يك اولويت برشمرده، ايجاد ارتباطهاي بين اديان را براي پيشبرد اهداف زيست محيطي، توسعه منابع نياشي با محوريت محيط زيست، استفاده از جلسات نيايش براي آگاه سازي هاي زيست محيطي، ايجاد گفتگو ميان فعالان محيط زيست، دولت و فعالان اقتصادي، ترغيب اسقفها براي داشتن شيوه ساده اي از زندگي، همكاري با ديگر گروه هاي ديني براي تصويب قوانين زيست محيطي توسط دولت مورد توجه و تأكيد قرار داده بود استقبال كرد.
اين همايش بر تعهد نسبت به فقرا، افراد به حاشيه رانده شده، استعمار شدگان، پناهندگان، افراد بومي، آوارگان جنگ، ترور و فجايع طبيعي و حمايت از اقليتهايي كه از سوء استفاده حقوق بشر رنج مي برند تأكيد كرده است.
دانشگاه بينالمللي الهيات در اوگاندا تأسيس شد
دانشگاه بينالمللي الهيات مسيحي در اوگاندا افتتاح شد تا دانشآموزان اين كشور كه دوره هشتساله و نظري متوسطه را طي كرده تحصيلات خود را در دوره كارشناسي پيگيري كرده و با مهارتهاي عملي آشنا شوند.
اين دانشگاه داراي يك برنامه آموزش از راه دور با كيفيت آموزش انجيلي حضوري است.
دكتر كلايد ريورز از مسئولان اين دانشگاه با اشاره به اينكه تحصيل در دانشگاه به ثمر نشستن تحصيلات مقاطع پايينتر است گفت: در نظر بسياري از افراد آموزش صرفاً نظري بوده و در كتابهاي درسي توضيح داده اشده است، اما در اين دانشگاه دانشجويان با مهارتهاي عملي آشنا ميشوند چرا كه اين دانشگاه تازه تأسيس از يك نظام سازمان يافته داراي انعطاف برخوردار است.
وي همچنين بر ضرورت پيگيري نظام آموزشي اين كشور پس ازتحصيلات متوسطه تأكيد كرد و گفت: ما ميخواهيم مردم اوگاندا بتوانند در بازارهاي جهاني فعاليت كنند و اين امر صرفاً به بازار كار افريقا ارتباط ندارد. اين دانشگاه به عنوان يك دانشگاه مسيحي، ارزشهاي الهي را در تمام ابعاد زندگي ترويج ميكند.
موضع هفت سال پيش رهبر انگليكنها درباره همجسنگرايي فاش شد
روزنامه تايمز لندن نامه هايي از اسقف اعظم كانتربري، رهبر انگليكنهاي جهان منتشر كرده كه در آنها نوشته شده انجيل ازدواج ميان همجنسگرايان را منع نكرده است. اظهاراتي كه در اين شرايط به وضوج مي تواند به شكاف ميان كليساي انگليكن كمك كند.
براساس گزارشهاي تايمز لندن اين نامه آخرين تحولات در مسئله مناقشه برانگيز ديدگاه كليساي انگليكن درباره همجنسگرايي است. پس از افشاي نامه ها توسط اين روزنامه بريتانيايي دفتر اسقف اعظم كانتربري از اظهار نظر در اين رابطه امتناع كرد.
اين روزنامه گزارش داد ويليامز ديدگاه هاي خود درباره اين موضوع مناقشه برانگيز را در نامه هايي كه بين سالهاي 2000 تا 2001 نوشته شده به دبورا پيت، روانپزشك و مبلغ مسيحي كه جوياي نظر وي شده، ارائه كرده است.
اين مسئله در سال 2003 در كليساي انگليكن شكل گرفت درست زماني كه كليساي اپيسكوپال، شاخه انگليكنها در آمريكا نخستين اسقف همجنسگرا را به عنوان اسقف نيوهمپشاير منصوب كرد. ويليامز در طول همايش لامبث كه هفته گذشته به پايان رسيد تلاش كرد فاصله به وجود آمده را پر كند اما هنوز هم با انتقادات بسياري برسر گرايشات ليبرال خود مواجه است.
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]
-
گوناگون
پربازدیدترینها