واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هيات رييسه دانشگاه تربيت مدرس از دانشكده منابع طبيعي بازديد كرد رييس دانشكده: ساختمان شماره 2 پرديس دانشكده مهر ماه به بهرهبرداري ميرسد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
رييس، معاونان و جمعي از مديران و مسئولان دانشگاه تربيت مدرس از دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي واحد بينالملل دانشگاه در شهرستان نور بازديد كردند.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر دانشجو رييس دانشگاه تربيت مدرس در اين ديدار با بيان اينكه با راهاندازي واحد بينالملل دانشگاه اين امكان فراهم ميشود تا دانشجويان خارجي در ايران به كسب علم و دانش بپردازند و سپس به كشورهاي خود بازگردند، گفت: مسيري كه ما براي واحد بينالملل دانشگاه ترسيم كردهايم مسيري قابل برگشت نيست و آيندگان نيز بايد آن را در جهت پيشرفت دانشگاه و كشور ادامه دهند.
وي با اشاره به موفقيتهاي دانشگاه طي 5/2 سال اخير، تصريح كرد: كسب رتبه سوم يا چهارم دانشگاه در ميان 1700 دانشگاه برتر جهان اسلام نشانه تلاش و عملكرد مثبت همه اعضاي هيات علمي و مسئولان دانشگاه بوده است كه بدون بستر سازيهاي اوليه و اقدامات مسئولان قبلي دانشگاه امكانپذير نبود.
رييس دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي نور:
ساختمان شماره دو پرديس دانشكده مهرماه امسال به بهره برداري مي رسد
دكتر اسماعيلي رييس دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي نور نيز با اشاره به پيشرفتهاي اين دانشكده در 2 سال اخير، اظهار كرد: با بهره برداري از ساختمان شماره دو پرديس دانشكده در مهرماه امسال، مجموع بناي احداث شده در دانشكده طي 2 سال اخير به 7 هزار و 400 متر مربع ميرسد كه علاوه بر آن 5 هزار متر مربع فضا نيز بازسازي شده است.
رييس دانشكده منابع طبيعي و علوم دريايي ابراز اميدواري كرد كه دانشكده از نظر علمي و پژوهشي به نقطهاي از رشد و پيشرفت برسد كه سرآمد و نقطه اتكاي علمي كشور در منابع طبيعي و علوم دريايي باشد.
معاون آموزشي دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تربيت مدرس:
استانهاي كشور بر اساس قابليت و ويژگي محل استقرار يك دانشكده ميشوند
همچنين دكتر حسيني معاون آموزشي دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تربيت مدرس نيز درباره برنامه و طرح آينده دانشگاه براي واحد بين الملل، گفت: در اين طرح مجموعه نقشه كشور به عنوان نقشه دانشگاه در نظر گرفته ميشود و هر يك از استانهاي كشور بر اساس قابليت و ويژگيهايشان به عنوان محل استقرار يك دانشكده در نظر گرفته ميشوند.
وي افزود: براي مثال دانشكده علوم انساني در جايي از نقشه قرار ميگيرد كه محل قرار گرفتن استانهاي خراسان رضوي، شمالي و جنوبي است و دانشكده منابع طبيعي نيز در محل قرار گرفتن شهرهاي شمالي كشور و دانشكده هنر و معماري در محل استانهاي اصفهان، فارس، يزد و كرمان قرار ميگيرند.
دكتر حسيني با بيان اينكه توجهات صورت گرفته به دانشكده منابع طبيعي افقهاي روشني پيش روي اين پرديس گشوده است، اظهار كرد: عرصه وسيع و منحصر به فرد دانشكده با مساحت 70 هكتار كه در مجاورت پارك چهار هزار هكتاري جنگلي نور واقع شده است، گنجينه و سرمايهاي براي اين دانشگاه محسوب ميشود كه بايد به صورت بهينه از آن استفاده كرد.
وي افزود: ساختمانهاي موجود در اين پرديس، ساختمان محل برگزاري جلسات دفاع و شورا، محل اقامت اساتيد، محل اسكان دانشجويان، فضاي آموزشي استاندارد، سالنهاي مناسب جهت برگزاري همايشها، مجموعه كاخ ساحل جهت برگزاري همايشهاي ملي و بين المللي به عنوان يك سرمايه ملي به حساب ميآيند.
دكتر حسيني ادامه داد: دانشكده از امكانات آموزش زبان، كتابخانه تخصصي، آزمايشگاههاي مجهز و مرجع در سطح كشور، كارگاه تخصصي، شبكه اينترنت با پهناي باز 8 مگابايت و دسترسي به مجموعه وسيعي از نشريات وب سايت پويا و امكان ارائه دروس به صورت الكترونيك برخوردار ميباشد.
به گفته وي، بازسازي سقف كاخ ساحلي، ساختمان مركزي، ساختمان خوابگاهها، مجموعه زمين ورزش، مهمانسراي بلوط، تبديل انبار به ساختمان آموزشي، ساخت كلاس و سالن دفاع دانشجويان، ساختمان جنگل آموزشي و پژوهشي دانشگاه، ساختمان گروههاي آموزشي، ساخت نمازخانه، بوفه، مركز IT، احداث سردخانه، زير ساخت شبكه انتقال خطوط آب و برق و تلفن، مركز آموزش زبان و زير گذر بخش ساحلي مركزي دانشكده از اقداماتي است كه طي 5/2 سال اخير در زمينه بازسازي و ساخت و ساز توسعه در دانشكده صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه توفيقات دانشگاه تربيت مدرس در ارتقاي دانشكده منابع طبيعي فقط در حوزه ساخت و ساز نبوده است، تصريح كرد: وضعيت علمي و توليد مقالات علمي و پژوهشي نيز روندي رو به جلو را طي ميكند و تعداد رشتههاي مصوب دكتري از يك رشته به 4 رشته قطعي در دانشكده افزايش يافته است.
معاون آموزشي دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تربيت مدرس با بيان اينكه تعداد دانشياران دانشكده منابع طبيعي از يك نفر به 10 دانشيار و يك استاد افزايش يافته است، گفت: اين دانشكده همچنين در زمينه مسابقات خوارزمي، افزايش مقالات ISI، ثبت اختراعات و انتخاب اعضاي هيات علمي آن به عنوان اساتيد برتر كشور افتخارات متعددي را كسب كرده است.
وي، تصويب طرح جامع دانشكده، توسعه ساختارها و پيگيري طرح واحد آموزش بينالملل، توسعه كيفي محتواي دروس ارائه شده، ايجاد ارتباط بينالمللي با دانشگاههاي معتبر، گسترش رشتهها، دورهها و مقاطع موجود و تكميل كادر اعضاي هيات علمي را از موارد مطرح در چشم انداز و افق دانشكده بيان كرد.
وي مجاورت دانشكده با جنگلهاي 40 ميليون ساله منحصر به فرد خزري با گونههاي طبيعي را ميراث بشري و پتانسيل بالا در پژوهشهاي علوم زيستي اين دانشكده عنوان كرد و ادامه داد: مجاورت دانشكده با بزرگترين درياچه جهان، حاصلخيزترين مراتع، مهمترين زيستگاههاي حيات وحش و تنوع منحصر به فرد از عوامل ايجاد پتانسيل بالا براي دانشكده در پژوهشهاي شيلات، بيولوژي دريا و فيزيك دريا، مرتعداري و دامپروري و تنوع در پوشش گياهي و خاك باست.
وي افزود: جنگل آموزشي و پژوهشي دانشگاه به مساحت 1700 هكتار از بهترين و شاخص ترين تيپ جنگلهاي خزري است كه در حال حاضر در اختيار دانشگاه ميباشد.
معاون آموزشي دانشكده منابع طبيعي وعلوم دريايي با اشاره به برخي از مشكلات و تنگناهاي دانشكده، عدم تصويب نهايي طرح جامع دانشكده را از جمله مشكلات بيان كرد و گفت: مشكل صدور سند دانشكده، تعداد كم اعضاي هيات علمي در برخي گروهها به ويژه گروه فيزيك دريا، پراكندگي اعضاي هيات علمي دانشكده در شهرهاي مختلف و عدم تامين اسكان آنان در سايت دانشكده، عدم رديف خاص بودجهاي براي هزينههاي تحقيقاتي، هواي گرم و شرجي منطقه در فصول گرم، مشكل آب و برق دانشكده و خسارات ناشي از نوسانات برق به دستگاهها و از بين رفتن نمونهها از ديگر مشكلات است.
همچنين دكتر فتح اللهي معاون پژوهشي دانشگاه با اشاره به حمايتهاي دانشگاه از بخش تحقيقات، گفت: اين مساله سبب شد تا سرمايهگذاري جدي در اين دانشكده انجام شود كه نتايج آن نيز بسيار مطلوب بوده است.
دكتر فتح اللهي در خاتمه تصريح كرد: دانشكده منابع طبيعي ميتواند از برنامه تحقيقاتي ميان مدت اعضاي هيات علمي استفاده كند و در جهت تامين تجهيزات خود براي دستيابي به برنامه دراز مدت متناسب با نيازهاي منطقه برنامهريزي كند.
انتهاي پيام
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1264]