واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: هیأت مدیره محترم کانون وکلای دادگستری فارس
سلام علیکم،
احتراماً موارد ذیل در مورد خانم س.ی.م باستحضار میرسد. امید آنکه پس از مطالعه این موارد، نسبت به تحقیق و پیگیری قانونی آنها اقدام بفرمایید.
● خانم س.ی.م وکیلی است که فقط پروندههای خانودگی میپذیرد و در دادگاه خانواده شیراز فعال میباشد. وی تجربه چند بار زندگی مشترک ناموفق و جدایی را در زندگی شخصی خود دارد. از لحاظ اعتقادی نیز دارای عقائد شدیداً فمنیستی و غربگرایانه است و از به تمول مالی به گونه ای است که مثلا تعطیلات خود را در کشورهای اروپایی میگذارند.
● وی در اکثر موارد پروندههای به اجرا گذاشتن مهریه را ـ بویژه از خانمهای جوان ـ قبول میکند. اولین تخلف وی قول دروغ به خانمها در مورد گرفتن سریع مهریه آنهاست؛ وی همان ابتدا به آنها قول میدهد که در عرض دو یا سه ماه شوهرانشان را محکوم کرده و مهریه آنها را نقد کف دستشان میگذارد. در حالی که ـ همان گونه که خود مستحضرید ـ کم نیستند پروندههای مهریهای که در دادگاه خانواده شیراز تا به قطعیت رسیدن حکم و گذراندن سیر اعسار و تقسیط یک سال یا بیشتر طول میکشند.
● دومین تخلف قانونی ( و سوءاستفاده مالی) وی نحوه تنظیم قراردادهاست؛ به طوری که تقریباً هیچ وکالتی را با دریافت مبلغ اولیه کمتر از یک میلیون تومان قبول نمیکند و در پروندههای مهریه علاوه بر مبلغ اولیه درصدی از مهریه ـ معمولا ده درصد (که خود درصدی غیرقانونی میباشد) ـ را به عنوان حق الوکاله در قرارداد ذکر میکند. اما هنگام به جریان انداختن پرونده در دادگاه خانواده، قراردادهای صوری و غیرواقعی را ضمیمه پرونده میکند؛ یعنی قراردادهای چند میلیون تومانی با خانمهای بیاطلاع از قوانین میبندد اما برای فرار از تبعات قانونی مخصوصاً در پروندههایی مانند عدم تمیکن، قرارداد صوری با حق الوکاله غیرواقعی ضمیمه پرونده مینماید.
● زشتترین و غیرانسانیترین تخلف وی این است که در مواردی که در حین رسیدگی قضایی زن و شوهر تصمیم به سازش و بازگشت به زندگی میگیرند یا بر سر طلاق به توافق میرسند (که تعدادشان کم نمیباشد)، نامبرده با شیوههای کاملاً غیرحرفهای و غیراخلاقی از شکل گرفتن این سازش یا توافق جلوگیری میکند؛ تا هنگامی که بتواند با مشاورههای غلط ـ از قبیل سیاهنمایی زندگی مشترک با آقایان، تأکید بر لزوم تنبیه شوهر و مواردی از این دست ـ از سازش یا توافق جلوگیری میکند و هنگامی که این گونه مشاورهها جواب ندهد با ابزار قرارداد جلو میرود و از خانم میخواهد که اگر میخواهد توافق یا سازش کند باید کل مبلغ قرارداد (چند درصد مهریه) را به وی پرداخت کند. پر واضح است که موکلین وی که توان پرداخت چنین مبلغی را ندارند، مجبور میشوند که از سازش یا توافق منصرف شوند. حتی هنگامی که قضات محترم تلاش میکنند تا در جلسه دادگاه از نابودی زندگی مشترکی جلوگیری کنند، وی تمام تلاش خود را به کار میبرد تا این اتفاق نیفتد. (برای اثبات صحت این ادعا کافی است به آمار پروندههای که نامبرده وکیل آنها بوده است و به سازش یا توافق قبل از قطعی شدن حکم مهریه رسیدهاند، مراجعه نمایید.)
● معمولاً روال کار وی اینگونه است که پروندههای مهریه را به مرحله حکم قطعی و حکم جلب میرساند و سپس واقعیت را به موکلینش میگوید و از آنها میخواهد که با گرفتن مبلغی از شوهرشان، توافقی جدا شوند چون ممکن است که مرد پس از تقسیط مهریه از طلاق دادن خودداری کند یا اینکه اصلاً به زندان برود و مهریه را نپردازد!!! سپس، اول درصدی از مبلغ مورد توافق را خود برداشته (معمولا ده درصد) و بعد کارهای قانونی طلاق توافقی را انجام میدهد؛ یعنی کاری را که میشد با پذیرفتن ابتدایی توافق و فشارهای روحی و روانی کمتر برای زوجین و دردسر کمتر برای دادگاه انجام داد، با اعصاب خوردی و کشمکش زوجین و درگیر کردن بیشتر سیستم قضایی انجام میدهد.
● علاوه بر موارد فوق، وی ارتباطات مشکوک و خارج از چارچوب قانونی با مسؤول دفتر برخی قضات دادگاه خانواده شیراز برقرار کرده است و با استفاده از این ارتباطات مشکوک وقت رسیدگی زودتر از سایر پروندهها میگیرد؛ یعنی با استفاده از این ارتباطات در سیر قضایی دخالت غیرقانونی کرده و وقت رسیدگی را تا حد زیادی خود تعیین میکند. بنده خود شاهد بودم که در شعبهای که وقت رسیدگی کمتر از پنج ماهه به مردم نمیدادند، به نامبرده وقت رسیدگی دو ماهه(!!!) دادند.
هیأت مدیره محترم کانون وکلای دادگستری فارس
آیا دادن وعدههای دروغ و سوء استفاده از بهم ریختگی اعصاب و عدم توان تصمیمگیری خانمهایی که به هر دلیل در زندگی مشترکشان دچار مشکل شدهاند، در شأن یک عضو آن کانون محترم است؟ آیا دست زدن به اقدامات دلالمآبانه و شهره شدن به آنها در شأن یک وکیل است؟ آیا شأن یک وکیلِ عضو آن کانون محترم کسب درآمدهای میلیونی از طریق تلاش برای نابود کردن و از هم پاشیدن مقدسترین نهاد جامعه است؟
آیا وظیفه قانونی، شرعی، وجدانی و انسانی هر وکیلی ـ مخصوصاً وکیلی که در عرصه حسّاس خانواده فعال است ـ تلاش برای سازش طرفین نیست؟ آیا جلوگیری از توافق یا سازش زوجین با مشاورههای غلط و سوءاستفاده از قراردادهای چندین میلیون تومانی مطابق سوگندی است که وکلا خوردهاند و باید به آن متعهد باشند؟ آیا تلاش برای ادامهدار کردن پروندههایی که با یک توافق قابل مختومه شدن هستند، در راستای سیاستهای کلی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران است؟
آیا فکر نمیکنید وکیل فوق الذکر بیشتر به دنبال ریختن آبی بر روی آتش عقدههای درونی ناشی از شکستهایش در زندگی مشترک است تا اینکه به دنبال احقاق حق و انجام وظیفه وکالت و عمل به سوگند خود؟
و در نهایت، آیا فکر نمیکنید که آن هیأت محترم وظیفهای خطیر در قبال پیگیری تخلفات قانونی و شرعی و اعمال دلالمآبانه و ضدانسانی وکیل مذکور و برخورد با وی دارد؟ آیا فکر نمیکنید چنین پیگیری باعث حفظ شأن جایگاه سایر وکلا و تثبیت جایگاه آن کانون محترم خواهد بود؟ پیگیری تخلفات و برخورد با چنین شخصی قطعاً باعث جلوگیری از لجنمال شدن شهرت وکلای مؤمن و با وجدان خواهد شد و همچنین نشانه استقلال و قانونمدار بودن آن کانون محترم میباشد.
رونوشت به:
ــ ریاست محترم قوه قضاییه
ــ نماینده محترم ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه محترم شیراز
ــ ریاست محترم دادگستری استان فارس
ــ ریاست محترم دادگاه حقوقی شیراز
ــ ریاست محترم دادگاه خانواده شیراز
منبع: نیاز روز
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]