واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اشتغال و كار آفريني بهزيستي كشور: 60هزار معلول سازمان بهزيستي در سالهاي گذشته مشغول بكار شدهاند
خبرگزاري فارس: معاون اشتغال و كار آفريني بهزيستي كشور گفت: 60 هزار و 669 معلول سازمان بهزيستي طي 3سال گذشته به اشتغال پايدار رسيده و توانمند شدهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان و به نقل از روابط عمومي بهزيستي استان، بهرام برامسيري در دوره آموزش اشتغال معلولان استان زنجان اظهار داشت: در حال حاضر 600 هزار نفر معلول مستمري بگير و 200 هزار زن سرپرست خانوار در كشور داريم كه 157 هزار نفر از اين تعداد متقاضي اشتغال هستند و در بانك اطلاعاتي ثبت نام كردهاند.
وي براساس آخرين اطلاعات ثبت شده در بانك اطلاعاتي اين سازمان گفت: 40 هزار نفر از معلولان داراي تحصيلات فوق ديپلم تا دكترا هستند كه در سال گذشته 592 نفر از اين گروه به استخدام دستگاههاي دولتي در آمده و مشغول بكار شدهاند.
معاون اشتغال و كار آفريني بهزيستي كشور آمار اشتغال در سال 84 را 7 هزار و 500 نفر سال 85 را 22 هزار و 860 نفر و سال 86 را 30 هزار و 809 نفر اعلام كرد و افزود: در طول سه سال گذشته 60 هزار و 669 نفر از معلولان و مدد جويان با توجه به طرحهاي سازمان بهزيستي به اشتغال پايدار رسيدهاند.
وي با اشاره به تشكيل صندوق حمايت شغلي ويژه معلولان و مدجويان افزود: اين صندوق در جهت تحقق طرح اعتبارات خرد براي اشتغال خرد توسط سازمان بهزيستي كشور اجرا ميشود.
بهرامسيري با اشاره به اهداف ايجاد اين صندوق خاطر نشان كرد: اغلب معلولان و مددجويان بهزيستي براي خود اشتغالي و دريافت وام از بانكها دچار مشكل هستند.
وي تصريح كرد: اين صندوق بهخصوص براي افرادي كه توانايي ضمانت وامها را ندارد ايجاد ميشود و در جهت كمك به خودكفايي رسيدن شغلهاي كوچك جامعه هدف بهزيستي تلاش خواهد كرد.
معاون اشتغال و كار آفريني بهزيستي كشور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برگزاري نخستين جشنواره توانمند شدگان بهزيستي از طريق اشتغال در سال شكوفايي و نوآوري افزود: اين جشنواره براي اولين بار در نبمه دوم مهر سال جاري در تهران برگزار ميشود.
وي با اشاره به برنامههاي سازمان بهزيستي در جهت ايجاد اشتغال پايدار جامعه هدف ادامه داد: اشتغال معلولان بايد از لحاظ منابع انساني متخصص، ابزار و امكانات تقويت شود تا هر روز شاهد باز تواني و خودكفايي تعدادي از معلولان باشيم.
در ادامه اين مراسم سرپرست بهزيستي استان زنجان با اشاره به اشتغال پايدار گفت: بايد همه ما در حوزه اشتغال تلاش كنيم.
فردين بلوچي با تأكيد بر تغيير نگاه به معلولان و توانمنديهاي آنها افزود: بايد تلاش كرد نوع نگاه مردم به جامعه هدف تغيير كند تا بتوان در جهت رفاه اجتماعي و توانمندسازي اين افراد قدمهاي موثري برداشت.
وي با اشاره به ضررت به روز كردن اطلاعات و سيستمها خاطر نشان كرد: خودكفايي و استقلال معلولان و مددجويان ميسر نخواهد شد مگر با علمي كردن و به روز رساندن اطلاعات و سيستمها.
در پايان اين مراسم معاون اشتغال و كار آفريني استان زنجان افزود: اطلاعرساني و آگاهي بخشي و بالا بردن سطح دانش علمي، تهيه سند محلي و استاني، شناخت و تحصيل منابع و اعتبارات ابلاغي، تشكيل شركتهاي تعاوني مددجويي و گروههاي هميار، فعال سازي مراكز و كارگروههاي موجود و سوق دادن به سمت واگذاري خدمات و تكميل بانك اطلاعاتي معلولان نيازمند شغل از مهمترين نيازهاي استان است.
انتهاي پيام/ب
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]