واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سولههاي بحران - 5 شهردار منطقه 9: نوسازي بافتهاي فرسوده به اندازه احداث سولهها اولويت دارد
خبرگزاري فارس: شهردار منطقه 9 گفت: با توجه به حجم متراكم بافتهاي فرسوده در منطقه، نوسازي اين بافتها به منظور كاهش ميزان آسيبپذيري در زمان بحران به اندازه احداث سولههاي بحران در اولويت قرار دارد.
عليرضا سرگلزهي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به دومين سوله در دست ساخت در شهرداري منطقه 9 تصريح كرد: اولين سوله منطقه سال گذشته به بهرهبرداري رسيد.ساخت دومين سوله نيز تا پايان سال به پايان ميرسد كه تجهيزات اوليه مديريت بحران نيز در آن تعبيه خواهد شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا وجود تنها 2 سوله در منطقه 9 با توجه به تراكم بالاي جمعيت در آن، پاسخگوي نيازهاي اوليه 165 هزار نفر جمعيت منطقه است، خاطرنشان كرد: اين سولهها بيشتر براي استقرار مديران بحران منطقه جهت فرماندهي بحران تعبيه شدهاند اما سولههاي مذكور ظرفيت پاسخگويي به نيازهاي اوليه منطقه را دارند.پشتيباني بيشتر تجهيزات توسط سازمان مديريت بحران شهر تهران و ستادهاي پشتيبان منطقه انجام خواهد گرفت.
شهردار منطقه 9 تهران تأكيد كرد: در شرايط فعلي آنچه كه بيش از همه و همطراز با احداث سولههاي بحران مهم است نوسازي و مقاوم سازي بافتهاي فرسوده منطقه است كه اقدامات بسيار خوبي در اين رابطه انجام گرفته است.منظر شهري 62 هكتار از بافتهاي فرسوده تهيه شده است در پنج نقطه نيز در حال ساخت واحدهاي مسكوني با كمك سازمان نوسازي شهر تهران هستيم.
وي با بيان اين كه شهرداري به كساني كه تقاضاي كمك براي مقاوم سازي ساختمانهايشان را داشته باشند، كمك ميكند، ادامه داد: مهمترين دغدغه و نگراني ما بافتهاي فرسوده هستند.اصل مطلب اين است كه وضعيت بافتهاي فرسوده خود را تغيير بدهيم تا نگراني ما از بافت مسكوني به حداقل برسد.هر چقدر هم امكانات در سولهها مستقر كنيم اما تغييري در وضعيت بافتهاي فرسوده و مقاوم سازي آنها بوجود نيايد، فايده اي ندارد و اقدامات راه به جايي نخواهند برد.
سرگل زهي با اشاره به برگزاري كلاسهاي آموزشي در خانههاي محلات منطقه؛ ميزان آمادگي ساكنان منطقه را در برابر بحران احتمالي به واسطه دورههاي آموزشي برگزار شده را 10 تا 15 درصد عنوان كرد و گفت: بدون شك تداوم آموزشها براي انتقال اطلاعات اوليه و مهم به مردم ضروري است و مديريت منطقه همچنان اين مقوله را پيگيري ميكند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه به نظر شما چرا مديران در بحث اطلاع رساني و انجام تمهيدات پيشگيرانه با بحران ضعيف عمل ميكنند، گفت: شهرداري تهران با برگزاري دورهها و كارگاههاي آموزشي همه مديران را ملزم به آشنايي با وظايف خود در زمان بحران كرده است.مديران دست اندر كار بحران هر 45 روز يكبار دور هم جمع ميشوند و مسايل منطقه خود را بررسي ميكنند.اين اقدام تاثير زيادي در آمادهسازي مديران گذاشته است.
انتهاي پيام/ز
جمعه 18 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]