تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855401984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستور العمل ساختن یک سیاره / سیاره رویاهایتان را بسازید!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه آنلاین "بازسازی سیاره ای" در وب سایت ویژه "جستجوی سیاره های شبه زمینی" ناسا، برای کاربران این وب سایت فرصتی را به وجود آورده است تا از خلاقیتشان استفاده کرده و با استفاده از ابزارهای آنلاینی که در اختیار دارند "آستینها را بالا زده و سیاره ای مختص خود خلق کنند".
برای خلق این سیاره قابل سکونت باید پنج عامل یا پنج ابزاری که در وب سایت قرار داده شده، تنظیم شوند و یا اینکه کاربر به انتخاب خود سیاره ای فراخورشیدی و کاملا متفاوت خلق کند.
کاربر می تواند از بخش گالری وب سایت برای مقایسه سیاره خود با سیاره های ساخته شده توسط دیگر ساکنان زمین استفاده کند. پس از به اتمام رسیدن عملیات ساختن سیاره رویاها، کاربر می تواند تصویر نهایی را برای خود دانلود کند.
پنج ابزاری که برای خلق سیاره ای قابل سکونت بر روی وب سایت ناسا قرار گرفته عبارتند از: ابزار تنظیم فاصله تا ستاره میزبان سیاره، ابزاری برای تعیین ابعاد سیاره، ابزار انتخاب نوع ستاره میزبان، ابزار تعیین سن سیاره و ابزاری برای انتخاب قالبهای از پیش تعیین شده.
همچنین بخش نمایش اطلاعات داده شده به سیاره در حال ساخت، در بخش سمت چپ و پایین تصویر سیاره و بخش گالری تصاویر که در آن لیستی از سیاره های موجود در سامانه خورشیدی به همراه سه سیاره فراخورشیدی و شبه زمینی مشهور قرار گرفته در سمت راست و بالای صفحه دیده می شود.
به گزارش مهر، کاربران برای مقایسه آنچه که ساخته اند با سیاره های شناخته شده جهان می توانند با انتخاب یکی از نامهای لیست، اطلاعاتی کامل را درباره سیاره های سامانه خورشیدی، عطارد، زهره، زمین، مریخ، مشتری، زحل، اورانوس و نپتون و همچنین سیاره های گیلیس ۴۳۶b، سیاره ۵۵ سنچری f، گیلیس ۵۸۱d، و کپلر ۷b، در اختیار داشته باشند.
در بخش ابزار فاصله سیاره تا ستاره توضیح داده شده است که مسافت یکی از کلیدی ترین نکات درباره قابل سکونت بودن یک سیاره است زیرا دور بودن بیش از حد از ستاره به معنی منجمد بودن آب و نزدیک بودن بیش از حد به معنی عدم وجود آب مایع بر روی سیاره خواهد بود. حیات به شکلی که انسان آن را شناخته است تنها می تواند در فاصله ای تعیین شده از ستاره بر روی سطح یک سیاره شکل بگیرد. فواصل سیاره ای با استفاده از مقیاس نجومی AU سنجیده می شود که یک AU برابر است با فاصله زمین تا خورشید.
همچنین درباره ابعاد سیاره به این نکته اشاره شده است که تعیین بزرگی یک سیاره می تواند بر روی ساختار اتمسفر آن که برای شکل گرفتن حیات بسیار پر اهمیت است تاثیر داشته باشد، سیاره های بزرگتر از زمین معمولا دارای اتمسفرهایی قطورتر و متراکم تر هستند اما سیاره ای به اندازه مریخ از اتمسفری نازکتر برخوردار است که می تواند شانس شکل گرفتن حیات در آن را کاهش دهد. تصویر فضایی برای ساختن یک سیاره رویایی
گالری سیاره ها در سمت راست و اطلاعات سیاره ساخته شده در گوشه چپ پایین دیده می شوند
به گزارش مهر، کاربران برای تعیین نوع ستاره سه حق انتخاب خواهند داشت، ستاره های نوع F، نوع G و نوع M. نوع ستاره ها نیز در میزان احتمال قابل سکونت بودن سیاره ها بسیار تاثیر گذار هستند زیرا هرچه ستاره بزرگتر باشد برای شکل گرفتن آب مایع بر روی سیاره باید فاصله طولانی تری را برای آن انتخاب کرد. ستاره های نوع F ستاره های عظیم، ستاره های نوع G ستاره های شبه خورشیدی و ستاره های نوع M ستاره های کوتوله هستند، شدت نور این سه نوع ستاره متفاوت بوده و باید برای خلق سیاره ای جدید به این گزینه نیز توجه شود.
ناسا در توضیح ابزار تعیین سن سیاره نیز گفته است هر سیاره قابل سکونتی از یک پنجره زمان برخوردار است که شکل گیری حیات در آن باید در چارچوب این پنجره باشد زیرا در صورتی که سیاره بسیار سالخورده باشد ممکن است تمامی آب مایع آن جذب لایه های زیرین شده باشد.
در نهایت و با تکمیل سیاره شبه زمینی کاربر می تواند تصویر نهایی را که در وب سایت ذخیره خواهد شد، برای خود نیز چاپ کرده و یا ذخیره کند. سپس با کلیک بر روی تصویر نهایی سیاره، وب سایت به صورت خودکار و بر اساس اطلاعاتی که از آن وارد شده، اطلاعات کاملی را درباره سیاره ای که به تازگی متولد شده در اختیار کاربر قرار می دهد.
این وب سایت درباره سیاره ای که از ستاره نوع M خود ۱.۵۰۳ Au فاصله دارد، ابعاد آن ۵ برابر زمین است و سنی برابر ۵.۴ میلیارد سال می گوید "این سیاره در واقع یک گلوله یخی بزرگ است که آب در آن تنها به شکل منجمد یافته خواهد شد و با اینکه شاید نتواند میزبان خوبی برای حیات باشد، اما می تواند میزبانی رقابتهای ورزشی زمستانی را به عهده بگیرد."
به نظر می رسد گزینه های موجود انتخاب هدف برای تلسکوپهای فضایی ناسا به اندازه ای گسترده شده است که این سازمان تصمیم گرفته از خلاقیت کاربران و علاقمندان به علم نجوم برای یافتن هدف مناسب رصد به منظور کشف سیاره ای مشابه سیاره زمین استفاده کند. پس درصورتی که دوست دارید در جستجوی سیاره ای جدید مشارکت کنید و یا سیاره ای برای خود بسازید اینجا کلیک کنید!





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن