واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: علي ربيعي: بحران اخلاقي حاكم بر جامعه از حمله نظامي خطرناكتر است
ايلنا: علي ربيعي با انتقاد از بياخلاقي حاكم بر عرصه سياسي كشور گفت: امروز در فضاي سياسي كشور با برخي بداخلاقيهاي رسمي و ناهنجاريها مانند پديده افشاگري روبهرو هستيم كه بيشتر در حكومتهاي كمونيستي رايج بوده است. مشاور اجتماعي سيدمحمد خاتمي، اخلاقگرايي رسانهاي را از نيازها و ضرورتهاي اساسي فضاي رسانهاي كشور برشمرد و تاكيد كرد: مهمترين مشكل جامعه امروز ما رواج بداخلاقي است. وي افزود: در هيچ دورهاي، رياكاري، بداخلاقي و بيآبروكردن افراد به اين شدت در جامعه ما باب نبوده است.
ربيعي افشاگري را پديدهاي كمونيستي دانست و در مذمت اين عمل در ماثورات ديني و روايات اسلامي به ذكر رواياتي از پيامبر اكرم(ص) پرداخت و گفت: زماني پيامبر از محلي عبور ميكرد كه شخصي را در حال انجام دادن عمل شنيعي مشاهده كرد.
پيامبر عبايش را بر سر كشيد و از آنجا دور شد تا آبروي آن شخص حفظ شود. ربيعي با اشاره به اينكه رفتن و سرك كشيدن به زندگي خصوصي مردم دردوره حاضر رشد غيرقابل باوري داشته است از رفتار برخي سياستمداران انتقاد كرد و گفت: برخي ريختن آبروي افراد را به عنوان يك سند افتخار براي خود حساب ميكنند و از آن با افتخار ياد ميكنند.
وي از فروريختن اخلاق رسانهاي اظهار تاسف كرد و در تشريح خطوط قرمز اخلاقي اهل رسانه گفت: لازم نيست رسانهاي چربزباني كند و مطالب همهپسند بگويد اما بايد حريم اخلاقي و خصوصي افراد جامعه را پاس بدارد. ربيعي افزود: متاسفانه در شرايطي كه برخي رسانهها رويينتن هستند افشاگري و پردهدري آغاز شده و تاثير منفي فراواني بر جامعه گذاشته است. وي افزود: يك رسانه اخلاقمدار وارد حريم خصوصي افراد نميشود و در ذكر حقايق، حريمهاي اخلاقي و ديني را رعايت ميكند و به سمت پايمال كردن آبرو و حيثيت افراد نميرود.
مشاور اجتماعي رئيسجمهور سابق گفت: هيچ رسانهاي حق ورود به حريم شخصي افراد را ندارد اما در جايي كه لازم است بايد شهامت داشته باشد. رسانه بايد بر نارساييها تاكيد كند اما حريم شخصي افراد را محترم بشمارد. ربيعي با بيان اينكه سياه كردن جامعه به قيمت تطهير خود و تعقيب كردن ديگران براي يافتن سند جرم امري متداول و مرسوم شده است، اظهار داشت: اين قبيل رفتارها در فرهنگ اصيل ديني ما جايي ندارد . ربيعي در پايان با تاكيد بر افزايش رياكاري، زندگي دوگانه و برخي نابهنجاريهاي اخلاقي ديگر در زندگي عموم ايرانيان اظهار داشت: به نظر من بحران اخلاقي حاكم بر جامعه از تهديد نظامي آمريكا خطرناكتر است.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 17 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]