واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: نخستین روزها ی فصل خزان آسمان ادب و طنز ایران هم شاهد خزان عمر یکی دیگر ازنویسندگان و طنز پردازان نامی بود.
عمران صلاحی درآستانه 60 سالگی بر اثر سکته قلبی دربیمارستان توس در تهران درگذشت.
عمران در سال 1325 در تهران چشم به جهان گشود و در دوازدهم مهرماه 1385 درهمین شهر دیده برجهان فروبست.
در 15 سالگی شعر نیمائی او در مجله خوشه به سرپرستی احمد شاملو چاپ شد.
در شبهای شعر گوته درروزهای پیش از انقلاب شعر خواند. در سالهای پس از انقلاب
در مجله دنیای سخن ستون طنز «حالا حکایت ماست» را می نوشت. از زمان تاسیس نشریه کارنامه تازمان توقیف آن در ماههای اخیر درآن نشریه می نوشت.
ازعمران صلاحی آثاری برجای مانده است از جمله هفدهم، قطاری درمه، گریه درآب، ایستگاه بین راه ، رویاهای مرد نیلوفری، شاید باور نکنید، یک لب و هزار خنده، آن نسیم سحری، و باران پنهان. هادی خرسندی ، در باره عمران صلاحی به رادیو فردا می گوید:
هادی خرسندی: خبر خاموشی عمران صلاحی، طنز نویس برجسته میهنمان، تلخ بود. این روزها سکته کردن در جوانی هم دیگر به ویژه در ایران مرگ طبیعی حساب می شود و عمران به مرگ طبیعی از دنیا رفت و این برای وزارت اطلاعات و دستگاه های امنیتی رژیم جای خفت و خاری دارد که یک نویسنده بتواند و جرات کند به مرگ طبیعی از دنیا برود. او از این لحاظ استثنایی بود و از لحاظ دیگری هم استثنایی بود که از ایران فرار نکرد و خودش را آواره نکرد. همچنین یکی از معدود قلم زنان فعال بود که برای خودش سایت اینترنتی و وبلاگ و این چیزها نداشت و خودش را از کاغذ جدا نکرده بود.
ا . آ: ابراهیم نبوی طنز پرداز معاصر هادی خرسندی را بهترین شاعر طنز پرداز100 سال اخیر ایران می داند.
«باشگاه شتر» به قلم دیوید بالداچی از رمانهای پرخواننده هفته آمریکا است. به گزارش مریم احمدی در باره باشگاه شتر گوش می کنیم:
مریم احمدی (رادیو فردا): اعضای یک گروه 4 نفره به رهبری اولیور استون که البته نام مستعار است، هرماه در شهر واشنگتن گرد می آیند تا به بررسی و تحلیل دسیسه ها ی سیاسی که به باور آنان وجود دارد بپردازند و ببینند چگونه می توان از انجام دسیسه ها پیشگیری کرد.در یکی از نیمه شبها در جزیره تئودور روزولت در وسط رود پوتوماک در شهر واشنگتن در حال بررسی و تحلیل مساله اند که شاهد قتل پاتریک جانسون مامور اطلاعاتی دولت فدرال آمریکا می شوند.اینجا متوجه می شوند در بطن دسیسه بمراتب بزرگتری واقع شده اند که پیشتر تصورش راهم نمی کردند.
در میانه راه تحقیقها به الکس فورد از کهنه کارهای دستگاههای اطلاعاتی برمی خورند و این 5 نفر قهرمانانه عامل خنثا کردن توطئه ای فاجعه بارمی شوند که امنیت کشور آمریکا را به طور قطع تهدید می کند. در فرایند همین بررسیهاست که متوجه می شوند خائن ها همه جا حضور دارند ان چنانکه نمی دانند به چه کسی باید اعتماد کرد.
بخش بزرگی از رمان باشگاه شتر بر می گردد به جو آمریکای پس از حمله ها ی تروریستی 11 سپتامبر سال 2001.اداره آگاهی فدرال آمریکا،( اف بی آی) ، سازمان مرکزی اطلاعات ( سی آی ای)، شورای امنیت ملی، و سایر نهادهای اطلاعاتی در این دوران است که وادار می شوند با هم همکاری کنندهرچند حسودانه با هم می جنگند، و هنوز هم در مخفی کردن اطلاعات با هم رقابت دارند و از هم پنهان می دارند.درگیری سازمانهای دولتی در فعالیتهای غیر قانونی، و دو دستگی مردم آمریکا بر سر جنگ در عراق، جنگی که هنوز هم سرنوشت آن نامعلوم است و بازتاب همه اینها در رمان.
باشگاه شتر پر است از ترفندهای سیاسی، نظریه های توطئه،جاسوسی، تروریسم، و دسیسه ها ی ترور در سراسر قلمرو سیاسی .
رمان در مرز رمانهای سنتی و سیاست قرار می گیرد تصویری است زنده از جهانی که شاید بزودی شاهدش باشیم آنهم تنها با معدود کسانی که شاید بتوانند مانع رویدادن آخرین جنگی بشوند که در سیاره ما روی خواهد داد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]