واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پژوهشگر مركز مطالعات رسانههاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي: رسانههاي الكترونيك سرمنشأ محتواي رسانههاي مكتوب هستند
خبرگزاري فارس: پژوهشگر مركز مطالعات رسانههاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: امروز رسانههاي الكترونيك سرمنشأ توليد و تأمين محتواي ساير رسانهها هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حميد ضيايي پرور ظهر امروز در سمينار تخصصي روابط عمومي، رسانه و خبرنگار كه در سالن اجتماعات استانداري قزوين برگزار شد، بيان داشت: امروز روابط عمومي بايد از سنتي بودن به سمت روابط عمومي الكترونيك حركت كند.
وي ادامه داد: در بررسي كه در مارس 2008 صورت گرفته ايران در بين 25 كشور هدف چشم انداز توسعه، بيشترين تعداد كاربر اينترنت را دارد و هر سال ضريب نفوذ اينترنت در ايران سه برابر ميشود.
پژوهشگر مركز مطالعات رسانههاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اضافه كرد: در حال حاضر ضريب نفوذ اينترنت در كشور ما 34 درصد است و 23 ميليون نفر در كشور دسترسي به اينترنت دارد.
وي افزود: روابط عمومي الكترونيك نوعي از روابط عمومي است كه در آن از ابزار الكترونيك نظير سيستم پاسخگوي الكترونيك براي انجام مأموريتهاي روابط عمومي استفاده ميشود.
ضيايي پرور يادآور شد: در روابط عمومي آنلاين نيز خدمات به صورت شبانه روزي در اختيار مخاطب قرار ميگيرد و در اين روابط عمومي براي رسانههاي مبتني بر وب اهميت قائل ميشوند.
وي تصريح كرد: امروز رسانههاي الكترونيك سرمنشأ توليد و تأمين محتوا براي ساير رسانهها هستند و خيلي از مطالب منتشر شده در رسانههاي الكترونيك در روزنامهها و نشريات به چاپ ميرسد از اين رو رسانههاي الكترونيك بيش از راديو و تلويزيون بايد كنترل شوند.
پژوهشگر مركز مطالعات رسانههاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام كرد: استفاده از فناوري كار روابط عموميها را آسان ميكند و در روابط عمومي الكترونيكي امكان انتشار همزمان مصاحبهها و گفتگوهاي زنده برروي اينترنت وجود دارد.
وي با اشاره به روابط عمومي سايبر گفت: روابط عمومي سايبر اوج روابط عمومي آرماني در ايران است كه در آن روابط عمومي كاملاً آنلاين است و در اين نوع روابط عمومي مخاطب در جايگاه نخست اهميت ايستاده است.
ضيايي پرور عنوان داشت: روابط عمومي الكترونيكي مهارت بين رشتهاي است و نيازمند آموزش توقف ناپذير است چراكه هر روز فناوريهاي جديد در حال آمدن است.
وي با اشاره به لزوم استفاده روابط عموميها از فضاي وبلاگ توضيح داد: روابط عموميها بايد از وبلاگ استفاده كنند و در كنار وب سايت سازماني خود، وبلاگ داشته باشند كه وبلاگ هزينه نداشته و در آن ميتوان مطالب شخصي و خودمان را بيان كرد.
پژوهشگر مركز مطالعات رسانههاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: جامعه رسانه و خبرنگاران پيش تازان عرصه وبلاگ نويسي بودهاند و كشور ما در تعداد وبلاگ رتبه دهم را داراست و اين افتخاري متعلق به مردم و جوانان است.
وي در خصوص لزوم وجود روابط عمومي الكترونيك گفت: با توجه به ضرورت توجه مخاطبان، كمبود زمان، پيشرفت تكنولوژي، بي حوصله شدن افراد، اهميت سرعت، ارتباط دو سويه بين مردم و سازمانها، ارائه خدمات مورد نياز شهروندان و بهبود كارايي و اثربخشي نهادها و سازمانها وجود روابط عمومي الكترونيك امري ضروري است.
در ادامه استاندار قزوين اظهار داشت: همه ما بايد بسيج شويم و تخم اميد را در دلهاي مردم بنشانيم از اين رو اگر رسانهها خبرهاي واقعي، صحيح، لازم، مفيد و اميدوار كننده را به ويژه در صفحه اول نشريه خود منتشر كنند در مردم ايجاد انگيزه ميشود.
سيد احمد نصري ادامه داد: اگر ساكنان يك كشور و استاني از وضع موجود راضي باشند امنيت تأمين ميشود و بايد با ايجاد احساس رضايت در مردم امينت را تأمين كنيم.
وي تأكيد كرد: اطلاع رساني وظيفه و تكليف همه ماست و ما موظف هستيم مردم را از كارهايي و تصميمهايي كه صورت ميگيرد مطلع كنيم و مردم حق دارند از مسائل و فعاليتهاي دولتي و غير دولتي مطلع شوند.
استاندار قزوين افزود: بايد در انتشار اخبار علاوه بر صحت و دقت، مفيد بودن مطالب را در نظر گرفت از اين رو بايد مطالبي منتشر شود كه رافع نيازهاي مردم باشد و همچنين بايد در انتشار اخبار صداقت را در اولويت كار خود قرار دهيم.
وي اعلام كرد: دنياي توسعه يافته امروز در بحث اطلاع رساني و خبرنگاري سرمايه گذاري ميكند و ما نيز بايد در اين زمينه بيش از پيش سرمايه گذاري كنيم.
در ادامه رئيس اداره روابط عمومي استانداري قزوين بيان داشت: متأسفانه اراده جمعي در روابط عموميهاي بعضي دستگاهها وجود ندارد و نوع نگاه، نگاه ارباب رعيتي است، از اين رو نياز به تغيير نگاه در اين بخش است.
عليرضا بابا توضيح داد: برخي روابط عموميها در استان داراي تحصيلات سيكل هستند و انتظار ميرود دستگاههاي اجرايي به اين موضوع توجه داشته باشند چراكه روابط عمومي ها هم وكيل مدافع و هم مدعي العموم هستند.
وي در خصوص فعاليت رسانههاي استان در انتشار اخبار استانداري اظهار داشت: طي سه ماهه نخست سال جاري هفته نامههاي محلي 123 روزنامههاي سراسري 212 و خبرگزاريها 340 خبر از استانداري قزوين منتشر كردهاند.
رئيس اداره روابط عمومي استانداري قزوين خاطر نشان ساخت: اخبار منتشر شده توسط رسانههاي الكترونيك در كشور در مدت مذكور بيسابقه بوده است.
در پايان اين مراسم از خبرنگاران و مديران مسئول برتر خبرگزاريها، هفتهنامههاي محلي، روزنامههاي سراسري و مسئولان روابط عمومي هاي برتر استان قزوين تقدير شد.
انتهاي پيام/ب
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]