واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: سايت تباين ارائه كرد:«فرزند منا»؛ ويژهنامه اينترنتي ميلاد امام سجاد(ع)
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اطلاعرساني تبيان به مناسبت ميلاد امام سجاد(ع) ويژهنامه اينترنتي را روي خروجي سايت قرار دادهاست.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، راهكارهاي معرفت، ساختاري نو، لذت، در قلب مردم، نغمههايي در وجود، بهترينها، زندگي دانشجويي، خاموشكننده خشم الهي، بانوي آلماني، جملات ناب، مدح شاعران، برخي از بخشهاي ويژهنامه اينترنتي تبيان است.
همچنين امام سجاد و پريشاني از گناه(مجموعه سخنراني حجتالاسلام انجوينژاد)، مولودي خواني، متن صحيفه سجاديه با امكان جستجو، كتابخانه امام سجاد(عليهالسلام) در تبيان، ويژهنامه سال گذشته، تصاوير ويژه و محافظ صفحه(Screensaver) از ديگر بخشهاي ويژهنامه اينترنتي «فرزند منا» است.
در بخش «راهكارهاي معرفت» گذري كوتاه بر زندگي امام سجاد(عليهالسلام) شده و آمدهاست: «مهمترين اقدامات امام(ع)؛ تداوم بخشي و تفسير درست حادثه عاشورا و جلوگيري از تحريف آن، پرورش رهبر آينده امت اسلامي امام باقر(ع)، نشر معارف قرآن و فرهنگ اسلام در قالب دعا و نيايش و غيره است.»
در بخش «ساختاري نو» نيز به جلوهاي از امامت در آينه صحيفه اشاره شده و نوشته شدهاست: «در سخنان پيشوايان دين حقوق متقابل امت، يا وظايف امام در برابر امت و مسئوليت مردم در قبال امام مطرح شدهاست. دعاهاي صحيفه نيز از اين حقيقت با بيان مخصوص خود - كه همان شيوه ابراز حقايق در قالب نيايش است - ياد كردهاست.»
در بخشهايي از «در قلب مردم» نيز آمدهاست: «امام چهارم، ملقب به سيدالعابدين، سيدالمتقين، امين، سجاد و ... بودند و جز اين چند لقب(كه به عنوان نمونه ذكر شد)، القاب ديگري نيز به ايشان دادهاند. از اين القاب، سجاد و زينالعابدين شهرت بيشتري دارد. اين القاب را كه به امام علي بن الحسين(ع) نهادهاند، مانند لقبهايي نيست كه در عرب، به هنگام زادن كودك و يا در كودكي وي بدو ميدهند. اين القاب را مردم به ايشان دادهاند.»
«نغمههايي در عمق وجود» يكي ديگر از بخشهاي ويژهنامه اينترنتي «فرزند منا» بوده كه در بخشهايي از آن آمدهاست: «دعا و درخواست حاجتها از خدا، منحصر به الفاظي نيست كه از لسان مبارك پيامبر اكرم(ص) و اهلبيت(ع) بيان شده باشد. لذا انسان در مقام دعا آزاد است در هر حال و در هر جا كه هست و به هر لغت و زباني كه برايش ممكن است، اظهار نياز به درگاه خداي بينياز برد و آن چه در دل دارد، به زبان آورد و با پروردگارش در ميان بگذارد و از او رفع حاجاتش را بخواهد.»
بهترين دوست از منظر امام سجاد(ع)، موضوعي است كه در بخش «بهترينها» به آن پرداخته شده و چنين نوشته شدهاست: «اهميت دوست و رفيق در زندگي به اندازهاي است كه بر طبق سخنان بزرگان دانش و فرزانگان، هر انساني را ميتوان از دوست و رفيقش شناخت. بلكه بالاتر از آن؛ يك دوست واقعي و خوب ميتواند در تمام مراحل زندگي يار و ياور ما باشد و ما را در اين مسير، به سوي سرنوشتي نيكو راهنمايي كند. برعكس؛ يك دوست نامناسب كه با معيارهاي شايسته انتخاب نشده باشد، ميتواند مانع پيشرفت انسان يا باعث پسرفت او شود.»
در بخش «زندگي دانشجويي» نيز آمدهاست: «بندگان خوب خدا مانند دانشجويي موفق هستند كه انتقال به جهان ديگر كه نامش مرگ است، براي آنها يك آرزو است، آرزويي كه لحظهاي قرار براي آنها باقي نميگذارد.»
در بخش ديگري با نام «خاموشكننده خشم الهي» نوشته شدهاست: «محمد اسحاق ميگويد: بسياري از خانوادههاي محروم و نيازمند مدينه، شبانگاه از لطف و بخشش مردي ناشناس بهرهمند ميشدند و هرگز او را نشناختند، مگر زماني كه علي بن الحسين(ع) درگذشت و آن مرد ناشناس ديگر به سراغ آنان نيامد. آنگاه بود كه دانستند آن امدادگر ناشناس، زينالعابدين(ع) بودهاست.»
ويژهنامه اينترنتي ميلاد امام سجاد(ع) در سايت تبيان را اينجا ببينيد!
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]