واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل بانك صادرات خبرداد: انتشار14هزار ميليارد ريال چك پول عرضه 5 درصد سهام بانك صادرات تا پايان شهريور ماه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اقتصاد
ميزان چك پولهاي منتشر شده از بانك صادرات، 14 هزار ميليارد ريال بوده است.
به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر برهاني ـ مديرعامل بانك صادرات ـ امروز در نشستي خبري به منابع و مصارف اين بانك اشاره كرد و گفت: منابع بانك صادرات در حدود 200 ميليارد ريال و 193 هزار ميليارد ريال مصارف و تسهيلاتمان است و حدود 32 هزار ميليارد ريال سپرده قانوني داريم و قطعا بسته ابلاغي بانك مركزي در شرف ابلاغ و اجرا است.
وي به ميزان تسهيلات دهي بانك صادرات اشاره كرد و گفت: در ظرف چهار ماه گذشته، مبلغ 2000 هزار ميليارد ريال رشد تسهيلاتمان بوده است و مطالبات معوق ما حدود 5/10 درصد تسهيلاتمان را شامل ميشود و البته بانك صادرات، بانكي است كه كاملا شناسايي شده و با روش كاملا اتوماتيك و طبق آييننامه رفتار ميكند.
مديرعامل بانك صادرات تصريح كرد: ميزان آخرين اضافه برداشت ما در حدود 2600 ميليارد ريال بوده كه نسبت به ساير بانكها قابل مقايسه نيست.
به گفته او بانك صادرات يك بانك كاملا تجاري و تخصصي است و به سمت خصوصي سازي و اثر بخشي بانك حركت ميكند.
برهاني با بيان اينكه پرداخت تسهيلات اين بانك در عقود مشاركتي حدود 40 درصد است گفت: بعد از طي دورهاي بخش اعظم اين مقدار تبديل به عقود مبادلهاي ميشود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا بانك صادرات ليست ممنوع الخروج را به بانك مركزي ارجاع داده است تصريح كرد: ما بانك مشتري مداري هستيم و در حال حاضر ليستي به بانك مركزي ارايه نداديم و در شرف تهيه اين كار هستيم ولي بسيار محدود و كم است.
مديرعامل بانك صادرات به ميزان سپردههاي قرضالحسنه اين بانك اشاره كرد و گفت: ميزان سپردههاي قرضالحسنه اين بانك 20 هزار ميليارد ريال است و اگر 20 درصد از آن را كم كنيم حدود 16 هزار ميليارد ريال خالص و9 هزار ميليارد ريال قرضالحسنه داده شده است.
در ادامه اين مراسم خراساني ـ مدير امور طرح و برنامه بانك صادرات ـ گفت: بانك صادرات از سال 80 يك روند تحول و تغيير را بنا گذاشته و حركت ما به سمت سيستم بانكداري متمركز بوده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر بزرگترين حجم سپردههاي كشور را در اختيار داريم و ميزان حسابهاي اين بانك تا پايان سال 86، 16 ميليون و 800 هزار حساب بوده است.
مدير امور طرح و برنامه بانك صادرات با بيان اينكه 41 هزار كاربر اينترنتي داريم گفت: اين ميزان بسيار كم است و بدين معني است كه فرهنگ استفاده از اين كار هنوز صورت نگرفته است.
همچنين ارجمندي ـ مدير امور بانك صادرات ـ به خصوصي سازي بانك صادرات اشاره كرد و افزود: در25 دي ماه 86هيات پذيرش بورس سهام بانك صادرات را با 19 پيش شرط پذيرفتند و در دو ماه بعد يعني در 22 فروردين 87 اين 19 شرط به 7 بند كاهش پيدا كرده است و در 13 خرداد 87 از اين 19 بند، 2 بند باقي ماند كه اين دو بند نيز در اختيار دولت است.
وي ادامه داد: هدف ما بر اين است كه در سال جاري 80 درصد سهام را واگذار كنيم و علت اينكه مقداري سهام بانك صادارات به تاخير افتاد واگذار شدن سهام مخابرات و ملت بود كه قطعا بعد از واگذاري سهام مخابرات، سهام بانكها عرضه خواهند شد.
به گفته او تا آخر شهريور ماه پنج درصد سهام بانك صادرات عرضه خواهد شد.
وي ادامه داد: پنج درصد سهام غدير را به صورت بلوكي واگذار كرديم و با خرج سهام غدير از سبد دارايي بانك كفايت سرمايه بانك بهبود پيدا ميكند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]