واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در بزرگداشت هامون سينماي ايران، كيومرث پوراحمد: خسرو شكيبايي بازيگر مولفي بود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
كيومرث پوراحمد گفت: خسرو شكيبايي بازيگر مولفي بود و آنچه در نقش وجود داشت، ميباوراند.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين كارگردان كه شب گذشته ـ پانزدهم مرداد ماه ـ در مراسم بزرگداشت خسرو شكيبايي سخن ميگفت؛ در گذشت اين بازيگر را غيرمنتظره و باور نكردني دانست و اظهار داشت: او از معدود بازيگراني بود كه همانقدر كه نسبت به كارش اهميت ميداد، نسبت به كار بازيگر مقابل خود نيز، احساس مسووليت داشت و حتي در فيلم «اتوبوس شب» مواظب كابل برق وسط اتوبوس هم بود كه به پاي كسي به آن گير نكند.
وي ادامه داد: شكيبايي پشت فرمان «اتوبوس شب» با آن مشكلاتي كه وجود داشت، بازي درخشاني داشت و آنچه كه آفريد با آنچه كه در ذهن من بود، فرق ميكرد.
پوراحمد به قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) اشاره كرد و افزود: تا پيش از اين وقتي به آنجا ميرفتيم، تنها قبري كه در لانگشات ميتوانستي پيدا كني، قبر محمدعلي فردين بود كه روحيهي پهلوانياش او را در سينما محبوب كرده بود. اما الان قبر ديگري هم از دور، پُر از گل، قابل تشخيص است. آن مقبرهي خسرو شكيبايي؛ هنرمند محبوب و دوست داشتني است كه مردم او را دوست داشتند.
به گزارش ايسنا، دراين مراسم كه با عنوان شب «نسل آفتاب» در اريكه ايرانيان برپا بود؛ جمشيد مشايخي هم در ارتباطي تلفني در سخنان كوتاهي گفت: وقتي خبر درگذشت شكيبايي را شنيدم در بيمارستان كرمان بودم و درد داشتم. اما با شنيدن اين خبر درد را فراموش كردم و اين غم هميشه با من خواهد بود.
مجيد رجبيمعمار، مدير شبكهي تهران هم خسرو شكيبايي را از برجستهترين بازيگران پر توان 30 ساله گذشتهي سينماي ايران دانست و افزود: امسال هم به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب، قرار بود از او تجليل شايستهاي انجام شود كه اجل به او مهلت نداد.
او از اين هنرمند به عنوان يك انسان با معرفت و توانا نام برد و اظهار اميدواري كرد: همهي مسوولين تلاش بيشتري براي قدرشناسي از اين افراد داشته باشند و همهي ما قدرشناس آنها باشيم.
اميررضا خادم، مديرعامل موسسهي «نسل آفتاب» بهعنوان برگزاركنندهي اين مراسم درسخناني اظهار داشت: اين يادبودها زماني ميتواند موثر باشد كه قدر هم را بدانيم و بتوانيم دركنار هم تاثير ماندگار و جاوداني داشته باشيم. اگر امروز شكيبايي را نداريم بهخاطر بيتوجهي به جامعهي هنر است و او ميتوانست سالها محل خدمت به آنهايي كه دوستش دارند؛ باشد.
در پايان اين مراسم با حضور اميررضا خادم و كيومرث پوراحمد لوح تقديري به خانوادهي زندهياد خسرو شكيبايي اهدا شد.
همچنين دراين مراسم ياد و خاطرهي زندهياد ابوطالب طالبي كشتيگير هم برگزار شد و باحضور امير رضا خادم، پورطاهري نمايندهي مجلس و امين حيايي ـ بازيگر ـ لوحي به فرزند او اهدا شد.
دراين مراسم كه اجرايش را محمدعلي اينانلو برعهده داشت؛ عبدالحسين مختاباد به اجراي برنامهي موسيقي پرداخت و تصاويري از پشت صحنهي «هامون» و فيلمهاي منتخب خسرو شكيبايي به نمايش درآمد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]