تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816762368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هزينه جنگ با عراق بيش از 7 ميليارد تريليون دلار


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: هزينه جنگ با عراق بيش از 7 ميليارد تريليون دلار
دو تحليل گر آمريكايي در مقاله اي با زير سئوال بردن حمله نظامي احتمالي آمريكا به ايران، آن را عاملي براي افزايش شديد بهاي نفت و نيز آسيب رساندن هرچه بيشتر به اقتصاد وخيم آمريكا دانستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه تحليلي آلترنت، در مقاله اي به قلم "كريس هجز" برنده جايزه "پولتيزر" و از اعضاي ارشد موسسه ملي آمريكا و نيز "تروث ديك" از ديگر كارشناسان مطرح آمريكايي مي نويسد: حمله بالقوه به تاسيسات هسته اي ايران كه مايل به تعليق برنامه هاي غني سازي اورانيوم نمي باشد، آتش جنگ در خاورميانه را شعله ور مي سازد و در نهايت باعث سقوط اقتصادي و زير و رو شدن سياست هاي ايالات متحده خواهد شد.

از ديد نويسندگان اين مقاله در صورت وقوع نبرد آمريكا با ركود شديد اقتصادي شبيه در دهه 1930 مواجه خواهد شد كه در آن هنگام بنگاه هاي اقتصادي و بانك ها ورشكست گشته، دانشگاه ها بسته و از مراقبت هاي بهداشتي به ميزان قابل ملاحظه اي كاسته مي شود.

اين ها همگي در كوتاه مدت آمريكا را به اوضاع وخيمي كه در طي جنگ هاي داخلي داشت سوق خواهد داد.

در ادامه اين مقاله نوشته شده است، عبور نفت و ديگر مواد سوختي از طريق خليج فارس در صورت درگيري، قطع خواهد شد و حمله هاي انتقام جويانه ايرانيان كه با به كارگيري راكت، بمب و قايق هاي تندرو و زير دريايي صورت مي گيرد، بسيار كشنده و مخرب خواهد بود.

همچنين با حذف جريان نفت ايران هشتمين كشور توليد كننده نفت جهان، شايد بهاي سوخت به رقم 500 دلار و يا حتي به ميزان 750 دلار در هر بشكه برسد؛ در نتيجه اقتصاد آمريكا كه وابسته به نفت مي باشد، دچار ركود خواهد شد.

نويسندگان اين مقاله در دنباله با اشاره به آسيب ديدن رژيم صهيونيستي در صورت حمله به ايران خاطر نشان مي سازند، اسراييل با موشك هاي شهاب 3 ايران ضربه خواهد خورد.

حزب ا... نيروي ذخيره ايران نيز با حمايت از سوي تهران و توانايي ضربه زدن به نيروگاه هسته اي "ديمونا" وارد عمل خواهد شد. بنابراين اسراييل گوش مالي سختي خواهد خورد.

اين دو تحليل گر سپس با اشاره به سخنان "پولك" ديگر كارشناس آمريكايي و تاكيد بر ركود اقتصادي آمريكا مي نويسند، هم اكنون نيز 14 شركت هواپيمايي ورشكسته و ديگران نيز در آستانه ورشكستگي قرار گرفته اند، در صورت دو يا سه برابر شدن بهاي نفت ديگر كسي قادر به پرواز نخواهد بود و طيف گسترده اي از ديگر بخش هاي اقتصادي نيز به باتلاق خواهند افتاد؛ در مجموع و به طور درد آوري نبرد بر عليه ايران جامعه آمريكا را به سوي اقتصاد سوسياليستي سوق خواهد داد.

اقتصاد ايالات متحده هم اكنون نيز در حال تله خوردن مي باشد و در اين اواخر دومين بانك بزرگ كشور نيز دچار مشكل گرديد و بيم آن مي رود كه در 12 تا 18 ماه بعدي، 150 بانك ديگر نيز با مشكل مواجه خواهند شد.

نويسندگان در ادامه مقاله خود با اشاره به هزينه اي بالاي تهاجم قواي آمريكايي به عراق مي نويسند، بدهي هاي ايجاد شده ناشي از نبرد در عراق با حمله به ايران افزايش خواهد يافت و هرگونه حمله نظامي كشور را به ميزان دو يا سه برابر ميزان فعلي در بدهي غوطه ور مي سازد.

اين ها مواردي است كه آمريكا توان تحمل آن را ندارد به ويژه كه سقوط دلار در برابر يورو و ديگر ارزهاي عمده بر مشكلات خواهد افزود.

اين دو كارشناس به نقل از جوزف استيكلتيز، برنده جايزه نوبل هزينه اي نبرد در عراق را بالاي هفت ميليارد تريليون ذلار براورد نمودند.

در پايان اين مقاله به پيامدهاي سياسي حمله ايران اشاره و ذكر شده است، شبح خروج ميليون ها نفر از امريكايي ها از خانه هايشان براي جستجوي كار و برآورده نمودن نيازهاي روزمره زندگي، تنها گروه هاي راست و فاشيست كشور را جسور خواهد نمود، البته شايد طرفداران حمله به ايران نسبت به پيامدهاي آن واقف باشند و شايد خواسته آنها باشد، شايد آنها مي دانند كه جنگ بر عليه ايران در نهايت دموكراسي ضعيف كشور را از بين خواهد برد./اص
 چهارشنبه 16 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن