تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826684982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شوراي شهربه‌رغم فرسودگي و نامقاوم بودن بيمارستان‌هاي موجود؛بهسازي بيمارستان‌هافقط در حد نما انجام مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: شوراي شهربه‌رغم فرسودگي و نامقاوم بودن بيمارستان‌هاي موجود؛بهسازي بيمارستان‌هافقط در حد نما انجام مي‌شود
گروه مسكن – رييس شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به كمبود نظارت وزارت بهداشت بر بهسازي بيمارستان‌هاي موجود در كشور و خطرات ناشي از مقاوم بودن اين مراكز گفت: وزارت بهداشت، بهسازي بيمارستان‌ها را صرفا در حد شيشه‌اي يا آلومينيومي شدن نماي آنها مي‌خواهد در حالي كه همين شيشه‌اي شدن نماها خطرات و آسيب‌هاي زيادي را در زمان بروز بحران‌هايي چون زلزله ايجاد مي‌كند و خدا مي‌داند كه چه بلايي بر سر بيماران مي‌آيد.
به گزارش دنياي‌اقتصاد، مهدي چمران، رييس شوراي اسلامي شهر تهران، روز گذشته در يكصد و هفدهمين جلسه علني شوراي شهر و در جريان بررسي طرح ايمن‌‌سازي بيمارستان‌ها و مراكز درمان شهر تهران گفت: در‌حال‌حاضر بسياري از بيمارستان‌ها نظير پارس، آپادانا و... در قالب بهسازي، در حال تغيير نما هستند در حالي كه مقاوم‌سازي يكي از اركان اصلي بهسازي هر ساختمان است.
وي تصريح كرد: علاوه بر اين توزيع مناسبي به لحاظ احداث بيمارستان‌ها در تهران وجود ندارند، به طوري كه هم‌اكنون در مناطق شمالي تهران بيمارستان‌ها به وفور يافت مي‌شوند، اما در مناطقي چون جنوب شرق تهران تعداد بيمارستان‌ها بسيار اندك است.
رسول خادم، رييس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر نيز درباره اين طرح گفت: با توجه به وضعيت نابسامان مراكز درماني شهر تهران نحوه پراكنش اين مراكز در شرايط عادي و بحراني، ارتقاي سطح ايمني و مقاوم‌سازي آنها ضروري است.
وي افزود: بنابراين بر اساس طرح ايمن‌سازي بيمارستان‌ها و مراكز درماني و تشخيص شهر تهران، شهرداري موظف است اماكني كه داراي مجوز وزارت بهداشت هستند را علاوه بر صدور پروانه ساخت براي ايجاد اين مراكز مطابق با اصول طراحي معماري و نيز مقاوم‌سازي اقدام كند.
وي تصريح كرد: در حال حاضر تعدادي از مسوولان بيمارستان‌ها نظير بيمارستان اختر به شوراي شهر اعلام كرده‌اند كه اين آمادگي را دارند تا با استفاده از توان موجود در مجموعه خود و نيز با برخورداري از تسهيلات تشويقي شهرداري، در جايي كه شهرداري زمين به اندازه كافي براي احداث بيمارستان دارد و اجراي چنين پروژه‌اي بار ترافيكي به دنبال ندارد، با مشاركت بخش‌خصوصي بيمارستان بسازند و از محل‌هاي فعلي به مناطق جديد منتقل شوند.
وي خاطرنشان كرد: الان شهرداري در حكيميه قطعه زميني با كاربري بهداشتي و درماني دارد بنابراين احداث اين بيمارستان در ورودي شرقي تهران امكان مناسبي براي مردم منطقه ايجاد مي‌كند.
به اعتقاد وي، براي مقاوم‌سازي مراكز درماني بايد شهرداري زمين را به صورت آورده بياورد و با مشاركت بخش‌خصوصي بسازد و بيمارستان‌هاي نامقاوم را جابه‌‌جا كند.
خسرو دانشجو، سخنگوي شوراي شهر نيز ابراز عقيده كرد: معلوم نيست كه تمام زمين‌هاي شهرداري كه قرار است با اجراي اين طرح تبديل به بيمارستان شود، كاربري بهداشتي-درماني دارد يا خير. ضمن اينكه اگر بخواهند بيمارستان‌هاي نامقاوم را تا زمان بهسازي آنها به مكان ديگري منتقل كنند بايد ساختمان بعدي نيز كاربري بهداشتي-درماني داشته باشد وگرنه به لحاظ فني نمي‌توان در ساختمان‌هايي كه براي كاربري‌هاي تجاري-اداري يا مسكوني ساخته شده، فعاليت بهداشتي و درماني داشت.
وي اضافه كرد: از سوي ديگر ساختمان اغلب بيمارستان‌ها بايد تخريب و مجددا از نو ساخته شود تا در زمان بحران، تبديل به مراكز توليد بحران نشود.
مازيار حسيني، رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران نيز اظهارنظر كرد و گفت: شهرداري تهران بايد در تسريع مقاوم‌سازي اين اماكن موثر واقع شود همچنان‌كه برخي از بيمارستان‌ها داراي فضاي سبز و حياط بزرگي هستند كه مي‌توان ساختمان جديد را در اين فضا احداث كرد و پس از به بهره‌برداري رسيدن ساختمان قبلي تخريب و به فضاي سبز و حياط تبديل شود.
وي تصريح كرد: همچنين سياست‌هاي فعلي وزارت بهداشت مانع از احداث بيمارستان‌هاي جديد شده و اغلب پزشكان به تاسيس پلي‌كلينيك‌ها و دي‌كلينيك‌ها در ساختمان‌هايي با كاربري‌هاي مختلف تجاري، مسكوني و اداري روي آورده‌اند در حالي‌كه اين ساختمان‌ها براي ايجاد فضاهاي بهداشتي – درماني مقاوم نيستند.
اين درحالي است كه براي اين تغيير كاربري مجوزي هم از شهرداري گرفته نمي‌شود. بنابراين طرح ايمن‌سازي بيمارستان‌ها و مراكز درماني مي‌تواند در سامان‌بخشي به وضعيت موجود موثر واقع شود.
وي همچنين پيشنهاد داد: ما در كشور بيمارستان نمونه‌اي به لحاظ مسائل لرزه‌اي براي ارائه خدمات مطلوب در زمان عادي و نيز شرايط بحراني نداريم، چرا كه در اغلب بيمارستان‌ها بخش‌‌هاي اورژانس، اتاق عمل، مراقبت‌هاي ويژه و ... در طبقات مختلف هستند و با وقوع زلزله آسانسورها از كار افتاده و امكان ارائه خدمات به مصدومان ناشي از حادثه وجود ندارد. بنابراين ساخت بيمارستان گام موثري در روند احداث بيمارستان‌هاي مقاوم و استاندارد است.
براساس طرح مذكور، مقرر شد تا باتوجه به توزيع بيمارستان‌ها در شهر تهران به بيمارستان‌هاي فرسوده و فاقد سازه مناسب از طريق جابه‌جايي مكان فعلي آنها با اراضي مناسب و متعلق به شهرداري تهران در چارچوب ضوابط و مقررات موجود، اقدام شود.
همچنين به‌منظور جذب مشاركت بخش خصوصي يا دولتي در احداث بيمارستاني ايمن، مقاوم و واجد شرايط در مواقع بحران در اراضي متعلق به شهرداري تهران پيگيري‌هاي لازم صورت گيرد.
براساس اين گزارش، درجلسه روز گذشته شوراي شهر تهران همچنين لايحه انتقال بخشي از مشاغل و صنوف مزاحم و آلاينده شهر تهران به اراضي خاورشهر مورد بررسي و تصويب قرار گرفت كه طي آن مقرر شد شهرداري با رعايت ضوابط قانوني نسبت به صدور مجوز احداث مجتمع خاورشهر واقع در كيلومتر 12 جاده خاوران براي انتقال صنوف مزاحم
و آلاينده شهر با اولويت واحدهاي فلزتراشي، آهن‌كاري، صنايع فلزي، سنگ‌تراشي و سنگ‌فروشي اقدام كند.
اين گزارش مي‌افزايد: بررسي طرح الزام شهرداري تهران به ارائه برنامه عملياتي كاهش خطر‌پذيري لرزه‌هاي شهر تهران كه يك فوريت آن در يكصدوهشتمين جلسه رسمي شورا به تصويب رسيده بود، در جلسه ديروز شورا به دليل غيبت رييس كميسيون توسعه و عمران شهري شورا لغو شد.
 چهارشنبه 16 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن