واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عضوهيات علمي بعثه رهبري:كانوهاي مساجد بهترين مراكز آموزش علوم جديد هستند
عضو هيئت علمي بعثه مقام معظم رهبري از كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد به عنوان مراكز علم و دانش و فضيلت و بهترين مراكز آموزش علوم جديد ياد كرد.
حجت الاسلام و المسلمين "جواد مروي" روز دوشنبه در همايش سراسري فرهنگي آموزشي انديشه هاي آسماني ويژه خواهران در مشهد افزود: مساجد و كانون هاي فرهنگي و هنري آنها بايد خلاقيت و ابتكار در پويايي را در فعاليت هاي كاري خود لحاظ كنند.
به گزارش ايرنا وي گفت: تعقل، عدالت محوري و دعا و زيارت در مكتب اهل بيت (ع) عامل اصلي اقبال جهاني به تشيع است و پس از پيروزي انقلاب در بسياري از كشورهاي جهان افراد فرهيخته طيف ها و گروه هاي مختلف جذب مذهب تشيع شدند.
او گفت: امروز، دنيا تشنه معنويت است و كليد معنويت نيز در گرو ارتباط با خدا است دشمن را نبايد دست كم گرفت، اما دعا، دل را محكم و قوي مي كند، همان طور كه در جنگ 33 روزه لبنان، توكل به خدا و توسل به اهل بيت (ع) باعث پيروزي حزب الله لبنان شد.
مبلغ دفتر بعثه مقام معظم رهبري در مكه مكرمه هم گفت: نماز انسان را از گناهان بيمه مي كند و هر شخصي فضيلت و لذت نماز را درك كند علاوه بر قرار گرفتن در مسير بندگي خدا بتدريج از گناهان هم فاصله مي گيرد.
حجت الاسلام "اصغر قائمي" افزود: برخي با جدي گرفتن بازي هاي دنيا از مسووليت واقعي خود در زندگي دور شدند و معنويت آن قدر لذت بخش است كه اگر كسي يك بار شيريني واقعي آن را درك كند، ديگر اسير بازي هاي دنيا و شيطان نمي شود.
اين استاد حوزه و دانشگاه ضمن تاكيد بر اقامه نماز اول وقت گفت: شيطان از كساني كه به اقامه نماز اول وقت اهميت مي دهند مي ترسد،اگر شيطان بخواهد شخصي را نابود كند، ابتدا او را بد نماز، سپس بي نماز و در نهايت بدبخت مي كند.
وي نماز و انس با قرآن را از مهمترين راه هاي سعادت در دنيا و آخرت و امام زمان (عج ) را بهترين دوست انسان دانست و گفت: اگر تصور كنيم كه امام عصر(ع) همواره بر اعمال ما نظارت دارند، هيچ گاه به سوي گناه و خطا حركت نمي كينم.
وي جوانان را به غنيمت دانستن عمر خود توصيه كرد و گفت: فرصت دنيا كوتاه و راه، بي نهايت است و دراين فرصت اندك بايد بهترين توشه را براي سفر خود مهيا كنيد.
همايش سراسري انديشه هاي آسماني با شركت 12 هزار نفر از برگزيدگان چهار هزار كانون فرهنگي و هنري مساجد كشور از 26 تيرماه جاري آغاز و به مدت 40 روز ادامه دارد.
شركت كنندگان در اين گردهمايي مسائل مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي و مسائل متنابه كشور، منطقه و جهان را در قالب 10 دوره و هر دوره سه روزه با حضور مسوولين و اساتيد حوزه و دانشگاه آموزش ديده و آگاهي مي يابند.
ك/2 7490/662/589/659 شماره 781 ساعت 18:12 تمام
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]