واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا خبرداد: رشد 30 درصدي كشف باندهاي فساد در4 ماهه اول امسال كشف10 تا15 هزار بطري در هر باند مشروبات الكلي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، از رشد 30 درصدي كشف باندهاي فساد در چهار ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار احمد روزبهاني در جمع خبرنگاران با بيان اين خبر افزود: برخورد با باندهاي فساد و مشروبات الكلي و ريشهيابي اين جرايم از جمله اولويتهاي برنامه پليس در سال 87 است.
وي ادامه داد: در حال حاضر با توجه به انسداد كامل نقطه صفر مرزي، ميزان ورود مشروبات الكلي به كشور كاهش و قيمت آن، افزايش يافته كه اين امر ميزان دسترسي افراد به مشروبات الكلي را دشوارتر كرده است.
وي با اشاره به اين كه به طور ميانگين، 10 هزار تا 15 هزار بطري در هر باند مشروبات الكلي توسط پليس كشف ميشود، يكي از عوامل تاثيرگذار در كاهش توزيع مشروبات الكلي را قانون جديد جرايم مشروبات الكلي عنوان كرد.
به گفته سردار روزبهاني، بيشترين كشفيات مشروبات الكلي در استانهاي غربي صورت ميگيرد و اين مشروبات از كشورهاي عراق و تركيه وارد ايران ميشوند.
به گزارش ايسنا، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا دادمه داد: همچنين پليس در برخورد با عوامل توليد، تكثير، نگهداري و پخش سيديهاي غيرمجاز و همچنين افراد منتشركننده بولوتوثهايي كه حس ناامني و تعرض به حريم خصوصي افراد را در جامعه ايجاد ميكنند، موفقيتهايي به دست آورده است.
سردار روزبهاني درباره باندهاي زيرزميني اشاعه فرهنگها و پوششهاي خاص و غيرمتعارف نيز، گفت: متاسفانه بعضي از بوتيكها، لباسهايي در اختيار افرادي قرار ميدهند، تا آنها به عنوان مانكن در خيابانها تردد كنند و هنگامي كه اين افراد در پايان روز،براي پس دادن لباسها به بوتيكها باز ميگردند، از آنها سوالاتي مانند اين كه آيا پليس با شما برخورد كرد؟ كسي شما را امر به معروف كرد؟ آيا مردم محل خريد لباسهايتان را جويا شدند؟ را ميپرسند كه پليس فكر ميكند كه دستهايي در اين رابطه پشت كار است.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، بحث پوشش را از جمله عوامل اصلي تهاجم فرهنگي در كشور نام برد و در اين باره گفت: بعضي از جوانان ما، لباس را به صورت ناآگاهانه انتخاب ميكنند، در حالي كه اين لباسها، به عنوان پوشش برخي از فرقهها، مانند شيطانپرستان در خارج از كشور محسوب ميشود.
وي افزود: پليس در زمان اجراي طرح، شاهد آن بود كه بسياري از مكانهاي از قبل شناسايي شده، قبل از حضور پليس اقدام به جمعآوري و ترك محل كارشان كرده بودند.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، با بيان اين كه تعداد كمي از شركتهاي غيرمجاز در اين طرح پلمپ شدند، گفت: بعضي از شركتهاي داراي مجوز كه بعضي از قوانين را رعايت نميكردند، نيز بعد از اجرا شدن اين طرح، مقررات را رعايت كردند.
سردار روز بهاني درباره برخي از آگهيهاي استخدامي و تبليغاتي كه در روزنامهها به چاپ ميرسد، نيز با مطرح كردن اين سوال كه آيا نبايد براي چاپ اين آگهيها و پوسترهاي تبليغاتي مجوزي از سوي اصناف، سنديكا و يا وزارت ارشاد گرفته شود، گفت: اگر مسوولان در اين زمينه همكاري لازم را داشته باشند، موفقيت بيشتري به دست خواهد آمد، هر چند اين بدان معنا نيست كه نيروي انتظامي كار خودش را رها كند.
وي ادامه داد: پليس از خروجي كار خود با توجه به تلاشهايي كه انجام ميدهد، راضي است، اما كاش حلقههاي مفقوده در اين زمينه وصل ميشد.
انتهاي پيام
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]