تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831015584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آسيب‌شناسي برنامه چهارم در مقوله دين و تبليغات اسلامي


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: آسيب‌شناسي برنامه چهارم در مقوله دين و تبليغات اسلامي
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي در گزارشي نوع نگاه برنامه چهارم توسعه به مقوله دين و تبليغات اسلامي را مورد آسيب‌شناسي قرار داد.


به گزارش روز دوشنبه ايرنا به نقل از دفتر اطلاع رساني مركز پژوهش هاي مجلس، دفتر مطالعات فرهنگي اين مركز مهمترين چالش‌هاي پيش‌روي برنامه چهارم در حوزه دين و تبليغات اسلامي را در دو سطح بخش چهارم برنامه و فصل مربوط به فرهنگ قابل بررسي دانست و خاطرنشان كرد: سطح ديگر موادي را شامل مي‌شود كه اختصاصا به مقوله دين و تبليغات اسلامي پرداخته‌اند.
مركز پژوهش ها مهمترين چالش‌هاي برنامه چهارم در زمينه دين و تبليغات اسلامي را فقدان استراتژي فرهنگي، توصيه‌اي بودن و نداشتن الزام قانوني براي برنامه‌ها، كيفي بودن و عدم توجه به كمي‌سازي، بخشي نگري به حوزه فرهنگ و فقدان انسجام ميان بخش‌هاي مختلف دانست و بيان كرد: به جاي آن كه برنامه‌هاي توسعه با رويكرد ديني نوشته شوند، برنامه‌هاي بخش دين و تبليغات با رويكرد توسعه‌اي به رشته تحرير درآمده‌اند.
در بخش ديگري از اين اظهارنظر كارشناسي تصريح شده است كه بخشهايي از برنامه سوم كه بنا به دلايل متعددي از جمله نبود پيش‌بيني اعتبارات لازم، پيش‌بيني نشدن حمايت‌هاي اجرايي، ضعف مديريت در دستگاه ها و... اجرايي نشده بودند، مجددا با همان شرايط و مشكلات در برنامه چهارم تكرار شده‌اند.
مركز پژوهش ها سپس پيشنهادهاي خود را براي اصلاح امور ديني و تبليغاتي ارائه داده و گفته است: نگاه فرانهادي در توسعه فرهنگ ديني بايد به گونه‌اي صورت گيرد كه مجموعه بخش هاي نظام موظف باشند جهت تحقق فرهنگ اسلامي با توجه به امكانات و ظرفيت‌هايي كه در اختيار دارند، تلاش كنند، ضمن اين كه آسيب‌ شناسي مداوم فرهنگي ديني و تنظيم برنامه‌ها و سياست‌ها براي كاهش آسيب‌ها، تلاش جدي براي حذف موازي كاري در دستگاه‌هاي ديني و تلاش در جهت واگذاري بخشي از فعاليت‌هاي ديني به نهادهاي مردمي و جلب مشاركت مردم ضرورت دارد.
مركز پژوهش ها با بيان اين كه آنچه در سطح كلان از برنامه‌ريزي در حوزه توسعه فرهنگ ديني انتظار مي‌رود، اعتلا بخشيدن به معرفت ديني و قرآني و تحكيم فكري و علمي ارزش‌هاي اسلامي و احياي آموزه‌هاي فكري و ديني امام خميني (ره) و تنظيم مناسبات و روابط اجتماعي مردم بر اساس مباني اسلامي است، افزوده است: در همين رابطه توجه به هماهنگي و ساماندهي حوزه‌هاي فعاليت سازمان‌هاي ديني – تبليغي، ايجاد هماهنگي بين فعاليت‌هاي فرهنگي، ديني و تبليغي در ساير بخش‌هاي اثرگذار بر نهادهاي دين و تبليغات اسلامي، توجه به مقوله مشاركت بخش‌هاي غيردولتي مذهبي در امر تبليغات اسلامي، بهينه‌سازي فعاليت‌هاي ديني و تبليغي، توجه به شرايط منطقه‌اي در برنامه‌ريزي ديني و تبليغي دولت، تدوين ضوابط نظارت نهادهاي مردم نهاد بر بخش دين و تبليغات اسلامي، اعمال اصل رقابت‌پذيري در سطوح اجراي فعاليت‌ها و ارائه خدمات ديني و تبليغي، سامان‌دهي و هدفمند كردن منابع و مصارف مالي نهادهاي ديني – تبليغي و نظارت موثر و كارآ بر عملكرد نهادهاي ديني – تبليغي نيز بايد در دستور كار قرار گيرد.
سيام-7432 - 1535
 دوشنبه 14 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن