واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: به مناسبت روز پاسدار؟ پاسداران و وظيفه مهم نگهداري از مكتب مترقي اسلام
سياسي. روز پاسدار. سوم شعبان
حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار نظام جمهوري اسلامي ايران در سوم شعبان سال ۱۳۵۸به مناسبت ولادت با سعادت بزرگ پاسدار شريعت حضرت امام حسين (ع) در پيامي سوم شعبان را روز پاسدار ناميدند.
امام خميني در پيام خودشان به مناسبت نامگذاري روز ميلاد با سعادت پاسدار دين حضرت سيد الشهدا (ع) به نام روز پاسدار، فرمودند: روز مبارك سوم شعبان المعظم را كه روز طليعه پاسدار و پاسداري از مكتب مترقي اسلام است به عموم هم ميهنان و بخصوص پاسداران انقلاب اسلامي تبريك عرض و بحق بايد اين روز معظم را روز پاسدار بناميم.
همانطور كه معمار كبير انقلاب اسلامي بر آن تاكيد كرده اند، به حق بايد روز ولادت با سعادت بزرگ پاسدار قرآن كريم و اسلام عزيز را روز پاسدار بناميم.
پاسداري كه هرچه داشت، در راه هدف اهدا كرد و اسلام عزيز را از پرتگاه انحراف رژيم طاغوت بني اميه نجات داد.
اگر فداكاري پاسداران عظيم الشان اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران و اصحاب فداكار او در كربلا نبود، اسلام در خفقان رژيم بني اميه و مشي ظالمانه آن وارونه معرفي ميشد و زحمات نبي اكرم (ص) و اصحاب فداكارش به هدر ميرفت.
تفكر پاسداري از شريعت تا كنون از نسلي به نسل ديگر منتقل و جانهاي گرامي بسياري در اين راه فدا شده كه حفظ اين تلاشها و دستاوردهاي آن وظيفه سنگيني بر عهده نسل امروز است.
زماني پاسداران از حريم دين و انقلاب اسلامي وظيفه دفاع از كيان امت اسلامي در برابر تجاوز بيگانه را داشتند و در اين راه خوش درخشيدند و اين فصل را عاشقانه نوشتند و صفحهاي درخشان از فداكاريهاي خود در پاسداري از حريم دين و شريعت در تاريخ به ثبت رساندند، اما امروز با باز شدن جبهههاي جديد در مقابل حكومت ديني، دفاع ديگري اين بار نه در صحنه نبرد نظامي بلكه در دفاع از بنيانهاي فكري و اعتقادي و انتقال آن به نسل سوم انقلاب پيش رو قرار دارد.
بي شك يكي از منابع مهم انتقال فرهنگ ايثار و ديانت مسوولان فرهنگي كشور هستند كه بايد در راه انجام اين وظيفه تلاش مضاعفي داشته باشند.
آشنايي نسل جديد با زواياي مختلف هشت سال دفاع مقدس و جنبههاي فرهنگي و اخلاقي آن يك ضرورت است و بحث زمينهسازي و تسهيل انتقال ارزشها و فرهنگ دفاع مقدس در بستر جامعه است كه ميتواند به صورت حمايتي و پشتيباني در زمينههاي مختلف پيش روي مردم قرار گيرد.
در اين بين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيز به عنوان جايگاه اصلي پاسداران و ساماندهنده امور آنان در راستاي پرداختن به اين امر مهم مسووليتهاي سنگيني بر عهده دارد تا از اين طريق بتواند فضاي ايثار و روحيه ايثارگري را در آنان حفظ كرده و هم جهت با شرايط جديد وظيفه خطير انتقال اين تفكر به نسل جوان كشور را به انجام برساند.
گستره پاسداري از حريم ديانت به حدي وسيع است كه ميتوان هر كسي را كه دغدغه دين دارد پاسدار ناميد و نگهداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي را وظيفه او دانست و اين مهم تحقق نمييابد جز اينكه پاسداران اين راه با مكتب و سيره حسيني آشنا بوده و با حقيقت قيام عاشورا مانوس باشند.
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]